|
Nu esti logat.
Spiru Haret-2#20 2007-05-15 07:32:38
Re: Spiru Haretmultumesc pentru pareri. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #21 2007-05-15 18:49:23
Re: Spiru HaretParerea mea este ca e un pic relativa chestia asta cu daca vrei sa inveti..inveti oriunde. Depinde si de colectivul in care te invarti..pentru ca daca stai cu un grup de persoane putin interesate de invatat si alte chestii de genu asta..ca sa poti rezista sa stai cu ei, te vei modela ...nu poti sa spui duceti-va voi la plimbare ca eu stau sa invat..faci in general ce fac si altii..efectul de turma. Rezisti doar daca esti foarte motivat ..ai un motiv bine stabilit care te determina sa faci ceea ce ti-ai stabilit..sa aiba o finalitate cu un rezultat care sa merite (nu pur si simplu ca ai studii superioare) Spun asta din proprie experienta..am vazut-o in facultate acum.. My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #22 2007-05-16 08:12:56
Re: Spiru Harethmm...eu liceul l am facut...il fac inca,de fapt la un colegiu. dar sunt la clasa sportiva.si acestea au,in general,o reputatie foarte proasta.ei bine,pot sa spun ca am invatat la fel ac atunci cand as fi fost la o clasa normala. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #23 2007-05-16 09:14:57
Re: Spiru HaretOricum sfatul meu este sa incerci intai la o facultate de stat..si apoi la Spiru( daca nu intri)..mai departe ce sa iti zic, multa bafta indiferent unde vei merge ! Ultima oara a fost editat de Infinity (2007-05-16 09:15:30) My work is here: http://annein.blogspot.com/ Offline #24 2007-05-17 07:22:37
Re: Spiru Haretmultumesc! :-* Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline Publicitateloading...
#25 2007-05-20 15:47:41
Re: Spiru Haretva spun din experienta ca la o facultate particulara se face la fel de multa carte ca la stat. ba sunt universitati particulate care le intrec la capitolul asta pe cele de stat VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #26 2007-05-20 16:18:53
Re: Spiru Haretralucaelena.. aici este vorba despre spiru haret ... la care chiar nu se face carte.. Offline #27 2007-05-20 16:55:54
Re: Spiru Hareteu doar incerc sa subliniez ca sunt si Universitati particulare unde se face carte VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #28 2007-05-20 19:38:19
Re: Spiru HaretSi eu va pot spune ca nu se face carte la Spiru Haret ( si nici la Hyperion...asta e si mai vraiste...) Ultima oara a fost editat de alley (2007-05-20 19:38:49) Offline #29 2007-05-20 19:42:54
Re: Spiru Haretsunt la Uiversitatea Crestina Dimitrie Cantemir. ai auzit de ea? e k acolo eu sunt multumita VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #30 2007-05-20 19:54:20
Re: Spiru HaretDimitrie Cantemir, Nicolae Titulescu si Titu Maiorescu - trio-ul de la Timpuri Noi.. cine n-a auzit de ele ? La astea se mai face cat de cat.. am si eu prieteni acolo care invata. Dar sa nu le comparam cu spiru haret si cu hyperion.... si mai sunt si altele care n-au treaba cu viata, cum ar fi Bioterra, Fac. de Ecologie si nu mai stiu. Offline #31 2007-05-20 19:59:10
Re: Spiru Haretin legatura cu facultatile..eu mai am un an d liceu, sunt din constantza si as vrea sa dau la facultate la bucuresti...la publicitate. va intreb pe voi, fetelor, stiti ceva facultati cu acest profil?daca da...scrieti-mi si mie:D doua puncte ics:D Offline #32 2007-05-20 20:00:42
Re: Spiru Haret
Am terminat UCDC - drept - anul trecut... Offline #33 2007-05-20 20:04:24
Re: Spiru Haretde Bioterra si ce ai mai zis tu nu am auzit.daca esti la o facultate de stat asta nu inseamna ca obligatoriu faci si carte am cunoscut studenti la drept la stat si fara taxa care erau pe langa rau de tot ce sa zic.sunt universitati si universitati atat particulare cat si de stat mai bune sau mai putin bune oricum intr-un viitor mai apropiat sau indepartat tot sistemul nostru de invatamant o sa se privatizeze asa ca nu or sa mai existe diferente care nu isi au rostul tu esti la stat ,tu esti la particular. VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #34 2007-05-20 20:29:46
Re: Spiru Haretralucaelena... tu tot pe a ta o tii . Eu nu am zis ca daca esti la particulara nu inveti si daca esti la stat esti geniu! Eu sunt la stat si am colegi care abia stiu sa vorbeasca... deci... Eu vorbeam despre SPIRU HARET si atat. Pentru ca despre ea e vorba. Offline #35 2007-05-20 20:36:33
Re: Spiru Haretmai, depinde si de studenti... cine vrea sa invete, invata. Nobody home Offline #36 2007-05-20 21:02:13
Re: Spiru Haret
.si cum ti se pare ca facultate UCDC? cum am zis mai sus mi se pare K> poti sa imi dai id-ul tau ca vreau sa teintreb mai multe . sa nu uit si eu tot la drept , anul 2. Ultima oara a fost editat de ralucaelena (2007-05-20 21:03:29) VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #37 2007-05-20 22:04:11
Re: Spiru Haretralucaelena, il gasesti la profil Offline #38 2007-05-21 11:07:46
Re: Spiru Haretpai sa va spun ca oricat de multa dorinta de a invata ai, cand vezi ca se afiseaza grilele pe net fraier sa fii sa nu le inveti pe alea si sa nu mai stai sa inveti altceva decat grilele Avem 1 an si 5 lunite Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|