|
Nu esti logat.
Vulvovaginita micotica-3#39 2007-03-12 10:14:31
Re: vulvovaginita micotica
Multumesc mult pentru raspuns. Am sa scap cu... rabdare si cu iaurt?.... Asa am scapat anul trecut! Offline #40 2007-03-12 10:20:56
Re: vulvovaginita micoticada, foarte probabil ca asa vei scapa si acum Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #41 2007-06-18 23:53:41
Re: vulvovaginita micoticabuna..am si eu o problema cu scurgerile astea...insa n`am fost niciodata la ginecolog..parca mi`e frica!as putea sa urmez un tratament acasa fara sa ma duc la doctor?am o scurgere alburoasa de ceva timp,nu e ceva dureros si nici ceva neplacut...dar te simti tot timpul "uda". Offline #42 2007-06-19 00:00:00
Re: vulvovaginita micotican ai dc sa ti fie frica...e o chestie normala...nu avem de unde sa stim...doar medicul poate pune diagnostic si prescrie tratament...asa ca lasa rusinea si frica de o parte si mergi la unul...orice modificare a secretiei trebuie investigata... happy with him...inlove with him... Offline #43 2007-08-17 14:25:37
Re: vulvovaginita micoticaam 17 ani si de vreo 3 luni am mancarimi si o secretie alb-branzoasa, am intrat pe internet si am vazut ca simtomele care le am sunt cele specifice candidozei. vreau sa intreb ce fal de medicamente ar fi indicate pentru a scapa de aceasta boala? Offline Publicitateloading...
#44 2007-08-17 14:28:35
Re: vulvovaginita micoticae indicat consu;ltul la medic si examenul de secretie. medicul va prescrie tratamentul, la cabinet Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #45 2007-08-17 14:33:32
Re: vulvovaginita micoticamultumesc mult pentru sfat Offline #46 2007-08-20 20:25:50
Re: vulvovaginita micoticaAzi am fost si eu la control, dupa ce in urma cu trei saptamani mi s-a pus diagnosticul de gardnerella vaginalis. Se pare ca am scapat de ea, dar acum mi-a iesit candida. Sunt fericita pe de o parte ca am scapat de prima, mai ales ca multa lume se plange ca e un microb rezistent. As vrea sa stiu daca e ok tratamentul pentru candida:Flucovim de 150mg, una pe saptamana, timp de doua saptamani si eu si partenerul si gynozol ovule. Sincer urasc ovulele pentru ca trebuie sa stau mereu cu tamponul, dar auzisem de o anume crema Gynofort in doza unica. Stie cineva despre acest unguent? Offline #47 2007-08-20 20:47:35
Re: vulvovaginita micoticada...se pune in vagin si 5 zile nu ai voie sa te speli inauntru sau sa ai relatii ...dar si asta curge...in primele2 zile...pe mine una nu ma ajutat...in schimb gynozol 400 da...nu cred ca e asa greu sa pui 3 zile de ovule... happy with him...inlove with him... Offline #48 2007-08-23 22:23:10
Re: vulvovaginita micoticaDaca tu spui ca gynozol e ok atunci nu are rost sa-mi bat capul. Mie mi-a dat de 200mg, dar au trecut deja trei zile. Mai am inca trei. N-a fost chiar asa neplacut ca ovulele de macmiror. Cel putin asta se scurge mai repede. Tot ce imi doresc e sa scap odata si sper ca pentru totdeauna. Offline #49 2007-08-23 22:48:38
Re: vulvovaginita micoticae mai simplu cu cele de 400...scapi mult mai repede...nu tragi aproape o saptamana cu ele...te cred ca abia astepti sa scapi...si eu eram asa...satula pana peste cap sa mi tot bag tot felu de chestii si sa ma stresez atata... happy with him...inlove with him... Offline #50 2007-08-24 15:40:14
Re: vulvovaginita micoticaSincer e prima oara cand am facut candida, dar mi-e teama sa nu apara din nou, asta in cazul in care scap. Cristina, la tine s-a repetat povestea? Sau ai facut-o doar o data si gata? Am citit ca pentru prevenire ar fi buna crema de galbenele. Sau pastile Biotics. Crezi ca sunt ok? Cu iaurtul am inteles si chiar o sa-l folosesc macar o data pe saptamana. Acum am o solutie plant intim pe care o folosesc in loc de sapun la exterior. Nici nu mai stiu ce sa fac ca sa nu mai deranjez microorganismele. Daca m-ar lasa si ele in pace ar fi si mai bine..... Iti multumesc mult pentru sfaturi si iti doresc multa sanatate! Offline #51 2007-08-24 19:02:57
Re: vulvovaginita micoticaam facut de 2 ori...dar prima oara am tras cu ea...vreo 3 luni...a doua oara aveam deja temele facute...si in maxim 2 saptamani am scapat de ea...crema de galbenele nu te ajuta...doar extern...ceea ce provoaca candidoza e intern...ideea e sa ai o igiena corespunzatoare...sa nu te speli decat cu apa in interior...cat mai rar ob uri si panty uri...nu e nevoie sa folosesti iaurtul o data pe saptamana...ia din cand in cand biotics...si echinaceea...sa ai grija si de sistemul tau imunitar...pui iaurt sau bioclin (care e si el bun pt candidoza) doar cand ti se pare ca apar mancarimi...sau usturimi...eu mai simt din cand in cand si atunci incep sa iau biotics...si nu sunt sigura...dar probabil ca evit o candidoza... happy with him...inlove with him... Offline #52 2007-09-09 14:46:46
Re: vulvovaginita micoticaIeri am fost iar la control si nu stiu ce sa mai cred. Doamna de la laborator mi-a spus ca nu mai am nici candida, nici gardnerella, dar totusi buletinul de analiza suna cam asa: epitelii relativ frecvente si prezenta flora microbiana polimorfa. Am inteles de la doctoressa ca flora polimorfa indica totusi o infectie cu mai multe bacterii. Sa inteleg ca nu am scapat ? Secretia a tot acolo, dar nu are nici un fel de miros si nu-mi creeaza nici un fel de probleme. Poate ar trebui sa fac un test Papanicolau? Offline #53 2007-11-14 22:57:15
Re: vulvovaginita micoticaDoctoressa te rog mult ajuta-ma si pe mine! Am o problema cu vulvovaginita recurenta;in momentul de fata ma confrunt din nou cu ea dar intr-o faza mult mai exacerbata.Am avut si examen pt permis, poate de aceea perioada de stres e mai mare, cert e ca sunt pe cale sa ajung intr-o situatie disperata nu mai stiu ce sa fac.Mi se manifesta prin umflatura inclusiv a vulvelor sau labiilor cum nu am mai avut pana acum plus mancarime deja insuportabila si usturime, uneori arsuri.Pana ajung la un medic din cauza programarilor spune mi te rog cu ce sa mi fac spalaturi cel mai eficace si ce sa iau in afara de ovule(zona mi-e atat de sensibila nu cred ca as suporta).Precizez ca folosesc unguent de lomexin, dar parca nu mai are niciun efect, am facut si spalaturi cu bicarbonat, dar din nou nu apare ameliorare decat f scurt timp.Asta seara am luat o tableta de nizoral.In urma cu mai multe luni mi s-a luat proba de secretie si mi-a iesit: -flora bacteriana 4+(bacili gram negativi) Offline #54 2007-11-14 23:23:19
Re: vulvovaginita micoticace fel de vulvovaginita e? in principiu trebuie sa ai f mare grija cu igiena...lasa spalaturile cu tot felul de minuni...nu te mai spala deloc in vagin...poarta doar lenjerie din bumbac...schimb o, spalate si date cu unguent cat de des poti...daca lomexinul nu te mai ajuta incearca clotrimazol...si cat mai repede la medic pt tratament... happy with him...inlove with him... Offline #55 2007-11-15 12:50:26
Re: vulvovaginita micoticaParca nu era de ajuns acum mi-a venit si ciclul...spalaturi in vagin nu am facut; am sa mi cumpar clotrimazol dar pe ciclu mai are vreun efect?In caz ca nu e o vulvovaginita candidozica tratamentul cu nizoral tablete ma ajuta?Eu am luat 2 tablete(de 200 mg) sper sa nu patesc ceva...As face niste spalaturi externe cu tantum rosa oare are ceva? Offline #56 2007-11-15 13:44:46
Re: vulvovaginita micoticaJulianna..flora polimorfa poate fi foarte bine normala, daca nu e in exces.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #57 2007-11-16 13:20:39
Re: vulvovaginita micoticaAm folosit si ovule in urma cu cateva luni dar numa bine nu mi-au facut.Am luat polyginax si nu m-au ajutat, la fel si ovulele de lomexin care mi-au facut mai mult rau. Am auzit de betadine supozitoare vaginale ma gandesc sa incerc unu... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|