homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Vulvovaginita micotica-4

#58 2007-11-16 14:09:10

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Re: vulvovaginita micotica

mihaela_21 dar dc nu mergi la medic pt un tratament? si un diagnostic clar...

happy with him...inlove with him...puss

#59 2007-11-16 14:34:04

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

mi-am facut pap si la diagnostic scrie colpita.  la rezultat scrie : celule tip superficial si intermediar, celule tip endocervical prezente. moderat fond inflamator, nespecific. pap tip 2
doctorul m-a cam expediat rapid nu prea mi-a "tradus rezultatul" sad . i-am spus ca cred ca am facut iar candida (in urma cu aproape 2 luni am luat un tratament pt candida, dupa o lama doctorul respectiv-altul decat asta-mi-a spus ca am candida, desi pe reteta tin minte ca scria colpita micotica) si at mi-a scris gynozol ovule si dermozol gel. eu din ce am citit pe forum am inteles ca in caz de candida ar fi bine si stamicin. sa iau si stamicin (acesta e antibiotic sau nu?)
daca imi poate traduce careva rezultatul...
colpita cuprinde si candidoza ? sau ce fel de boala e asta atunci?

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#60 2007-11-16 14:39:20

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

colpita inseamna o inflamatie/rana la nivelul colului uterin. colpita micotica = inflamatie + candida

mami de minuni hjarta

#61 2007-11-16 15:04:32

girlish
Full member
Inregistrat: 2007-04-21

ms frumos! inca ceva: cand am fost la control a zis ca am o rana pe col si ca necesita cauterizare. intrebarea mea e: aceste rani se pot vedea de la un simplu control?insa pe net am citit ca ar fi indicat sa se faca si o colposcopie(medicul nu a zis nimic de asa ceva si nici eu nu prea stiu cu ce se mananca)

"Eu nu sunt altceva decât
o pată de sânge
care vorbeşte."
Nichita Stanescu

#62 2007-11-16 15:06:47

o'hara
Platinum member

colposcopia vede cat de avansata este o rana. ea in sine se vede si fara colposcopie.

mami de minuni hjarta

Publicitate

loading...

#63 2007-11-16 15:07:29

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

da ranile pe col se pot vedea la control.in general se face si o colposcopie si dupa cauterizare,eu cel putin asa stiu.....

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#64 2007-11-17 00:07:49

mihaela_21
New member
Inregistrat: 2007-11-14

se pare ca nu prea am fost inteleasa...sad eu vreau sa merg la medic dar ce ma fac pana imi trece ciclul!?

#65 2007-11-17 10:32:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

stai cuminte sa iti treaca ciclul.dupa te duci la ginecolog si asa nu prea poti sa iti pui ovule cat timp sangerezi

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#66 2008-01-30 13:49:54

mihaela_21
New member

In urma unei culturi de secretie vaginala mi-a iesit stafilococ auriu si streptococ hemolitic grupa b.Prezint inflamatie jos inclusiv vulvara(arsuri, discomfort..etc)
Dupa antibiograma mi s-a prescris zanocin 400 mg un la 24/h. Daca aveam si candida, trichomonas sau Calmidia oare  ar fi iesit la analiza??? Pana una alta cine s-a mai confruntat cu stafilo si streptococii astia sa ma ajute si pe mine ca tratamenul asta vad ca nu si face efecte.

#67 2008-01-30 13:55:24

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

candida si trichomonas ar fi iesit, chlamidya nu
de cit timp faci tratamentul de ai decis ca nu isi face efectul?
eu cred ca o sa isi faca efectul, trebuie sa ai rabdare. e insa foarte posibil sa faci candida de la zanocin...care se trateaza, nu e problema
bine ar fi insa sa iei oricum un antimicotic(gen flucovim) p-reventiv

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#68 2008-02-01 18:56:25

mihaela_21
New member

Tratamentul l-am luat 2 zile si imediat m-am simtit mai rau ca inainte cu o zi, de aceea am renuntat la el.Am sa incerc flucovim, asta aveam si eu de gand sa fac si sper sa nu ma pomenesc iara din lac in put.Draga Doctoressa unde exista in tara o clinica specializata in problema mea(in caz ca exista vreo clinica de acest fel) ,nu neaparat de boli venerice caci in cazul meu nu e vorba de asta deocamdata.Tot ce as dori ar fi sa fac o serie amanuntita de investigatii si daca se poate sa fiu tinuta sub observatie; mi ar fi mai usor sa merg la Timisoara, Cluj daca este pentru ca eu sunt din vest.

#69 2008-02-01 19:04:32

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

mihaela_21...sincer ma indoiesc de faptul ca exista vreo clinice specializata in infectii vaginale cu microorganismele cu pricina(strict)....singura solutie e sa gasesti un ginecolog bun si cu multa experienta si care sa fii vazut de toate la viata lui(pentru ca nu iti ascund ca infectiile vaginale cu streptococ beta hemolitic si cu stafilococ auriu nu sunt chiar des intilnite, ba dimpotriva)

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#70 2008-02-24 18:10:59

iepuras_roz
Membru
Inregistrat: 2008-02-12

in legatura cu raporturile,eu am avut cu sotul meu si a usturat la inceput si dupa aceea nu;din contra ma simt mai bine.problema e ca nu sunt prea incantata sa folosesc gynozol,nu stiu,dar mie asa ca nam incercat si mai mult mie frica cred de senzatie.cat de rau poate fi?

#71 2008-02-24 18:12:16

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

nu e rau...ce sa fie rau? folosirea lor?

#72 2008-02-24 20:39:50

o'hara
Platinum member

daca nu faci spalaturi inainte de a introduce ovulul nu are ce sa fie rau. sunt prescrise de medic?

mami de minuni hjarta

#73 2008-02-24 23:17:16

tttttt
Hero member
Inregistrat: 2008-01-22

mihaela_21 si eu am aceeasi problema infectie vaginala cu streptoco b am citi cam putine .. am facut tratament... dar trebuie sa repet analiza sa vad daca mi-a trecut
sincera sa fiu nu mi s-a parut complet tratem dat de doctora .. dar nu pot contesta ca nu sunt eu medic .....
si zic ca nu a fost suficient pt ca mi-a dat doar antib. fara sa asocieze si un antimicotic...
ca sa nu zic sa asta puteam face si eu ... m-am dus cu antibiograma in mana si ea mi-a ales primul antibiotic de acolo si mi-a zis sa iau 7 zile... ce misto
ma rog poate ca exagerez ... o sa o iau de la capat si o sa incerc inca un medic ... ar fi al 5 de care sunt nemultumita
credeti-ma nu sunt o persoana prea pretentioasa ... nu am stiut sa caut cred

Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-24 23:18:09)

#74 2008-03-01 00:17:22

iulish
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

Am si eu o intrebare...am fost saptamana trecuta la un medic ginecolog sa-mi fac analize de secretie pt ca nu am mai facut pana acum si..cand m-a vazut dna doctor mi-a spus ca pare a fi o candidoza pt ca aveam o scurgere albicioasa abundenta, dar ca nu-mi producea usturimi sau alte efecte suparatoare...mi-a recomandat Meclon, iar astazi...am primit rezultatul analizelor si se pare ca nu am nimic...intrebarea mea este..de ce am aceasta scurgere abundenta? sa-mi fac din nou analizele in alta parte? (aceasta este o clinica particulara si sincer..ar fi cazul sa fie facute bine analizele...neutral)...va rog sa ma luminati si pe mine ca sunt tare nelamurita...

Relax, take it eeeaasyyy!

#75 2008-03-01 00:19:58

puioanca
Full member
Inregistrat: 2006-12-27

hm!In mod normal scurgerea de datoreaza candidei.Daca nu esti sigura mai refa si in alta parte.poate s a inselat doctorita

Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata...

#76 2008-03-01 02:19:14

iulish
Full member
Inregistrat: 2008-02-25

doctoritza a interpretat rezultatele venite de la laborator, deci nu mi-a iesit in analize ca as avea Candida..

Relax, take it eeeaasyyy!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.