|
Nu esti logat.
Vulvovaginita micotica-4#58 2007-11-16 14:09:10
Re: vulvovaginita micoticamihaela_21 dar dc nu mergi la medic pt un tratament? si un diagnostic clar... happy with him...inlove with him... Offline #59 2007-11-16 14:34:04
Re: vulvovaginita micoticami-am facut pap si la diagnostic scrie colpita. la rezultat scrie : celule tip superficial si intermediar, celule tip endocervical prezente. moderat fond inflamator, nespecific. pap tip 2 "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #60 2007-11-16 14:39:20
Re: vulvovaginita micoticacolpita inseamna o inflamatie/rana la nivelul colului uterin. colpita micotica = inflamatie + candida mami de minuni Offline #61 2007-11-16 15:04:32
Re: vulvovaginita micoticams frumos! inca ceva: cand am fost la control a zis ca am o rana pe col si ca necesita cauterizare. intrebarea mea e: aceste rani se pot vedea de la un simplu control?insa pe net am citit ca ar fi indicat sa se faca si o colposcopie(medicul nu a zis nimic de asa ceva si nici eu nu prea stiu cu ce se mananca) "Eu nu sunt altceva decât o pată de sânge care vorbeşte." Nichita Stanescu Offline #62 2007-11-16 15:06:47
Re: vulvovaginita micoticacolposcopia vede cat de avansata este o rana. ea in sine se vede si fara colposcopie. mami de minuni Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-16 15:07:29
Re: vulvovaginita micoticada ranile pe col se pot vedea la control.in general se face si o colposcopie si dupa cauterizare,eu cel putin asa stiu..... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #64 2007-11-17 00:07:49
Re: vulvovaginita micoticase pare ca nu prea am fost inteleasa... eu vreau sa merg la medic dar ce ma fac pana imi trece ciclul!? Offline #65 2007-11-17 10:32:56
Re: vulvovaginita micoticastai cuminte sa iti treaca ciclul.dupa te duci la ginecolog si asa nu prea poti sa iti pui ovule cat timp sangerezi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #66 2008-01-30 13:49:54
Re: vulvovaginita micoticaIn urma unei culturi de secretie vaginala mi-a iesit stafilococ auriu si streptococ hemolitic grupa b.Prezint inflamatie jos inclusiv vulvara(arsuri, discomfort..etc) Offline #67 2008-01-30 13:55:24
Re: vulvovaginita micoticacandida si trichomonas ar fi iesit, chlamidya nu Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #68 2008-02-01 18:56:25
Re: vulvovaginita micoticaTratamentul l-am luat 2 zile si imediat m-am simtit mai rau ca inainte cu o zi, de aceea am renuntat la el.Am sa incerc flucovim, asta aveam si eu de gand sa fac si sper sa nu ma pomenesc iara din lac in put.Draga Doctoressa unde exista in tara o clinica specializata in problema mea(in caz ca exista vreo clinica de acest fel) ,nu neaparat de boli venerice caci in cazul meu nu e vorba de asta deocamdata.Tot ce as dori ar fi sa fac o serie amanuntita de investigatii si daca se poate sa fiu tinuta sub observatie; mi ar fi mai usor sa merg la Timisoara, Cluj daca este pentru ca eu sunt din vest. Offline #69 2008-02-01 19:04:32
Re: vulvovaginita micoticamihaela_21...sincer ma indoiesc de faptul ca exista vreo clinice specializata in infectii vaginale cu microorganismele cu pricina(strict)....singura solutie e sa gasesti un ginecolog bun si cu multa experienta si care sa fii vazut de toate la viata lui(pentru ca nu iti ascund ca infectiile vaginale cu streptococ beta hemolitic si cu stafilococ auriu nu sunt chiar des intilnite, ba dimpotriva) Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #70 2008-02-24 18:10:59
Re: vulvovaginita micoticain legatura cu raporturile,eu am avut cu sotul meu si a usturat la inceput si dupa aceea nu;din contra ma simt mai bine.problema e ca nu sunt prea incantata sa folosesc gynozol,nu stiu,dar mie asa ca nam incercat si mai mult mie frica cred de senzatie.cat de rau poate fi? Offline #71 2008-02-24 18:12:16
Re: vulvovaginita micoticanu e rau...ce sa fie rau? folosirea lor? Offline #72 2008-02-24 20:39:50
Re: vulvovaginita micoticadaca nu faci spalaturi inainte de a introduce ovulul nu are ce sa fie rau. sunt prescrise de medic? mami de minuni Offline #73 2008-02-24 23:17:16
Re: vulvovaginita micoticamihaela_21 si eu am aceeasi problema infectie vaginala cu streptoco b am citi cam putine .. am facut tratament... dar trebuie sa repet analiza sa vad daca mi-a trecut Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-02-24 23:18:09) Offline #74 2008-03-01 00:17:22
Re: vulvovaginita micoticaAm si eu o intrebare...am fost saptamana trecuta la un medic ginecolog sa-mi fac analize de secretie pt ca nu am mai facut pana acum si..cand m-a vazut dna doctor mi-a spus ca pare a fi o candidoza pt ca aveam o scurgere albicioasa abundenta, dar ca nu-mi producea usturimi sau alte efecte suparatoare...mi-a recomandat Meclon, iar astazi...am primit rezultatul analizelor si se pare ca nu am nimic...intrebarea mea este..de ce am aceasta scurgere abundenta? sa-mi fac din nou analizele in alta parte? (aceasta este o clinica particulara si sincer..ar fi cazul sa fie facute bine analizele...)...va rog sa ma luminati si pe mine ca sunt tare nelamurita... Relax, take it eeeaasyyy! Offline #75 2008-03-01 00:19:58
Re: vulvovaginita micoticahm!In mod normal scurgerea de datoreaza candidei.Daca nu esti sigura mai refa si in alta parte.poate s a inselat doctorita Daca iubesti pe cineva lasa-l sa plece...daca se intoarce inapoi e al tau, daca nu, inseamna k nu a fost niciodata... Offline #76 2008-03-01 02:19:14
Re: vulvovaginita micoticadoctoritza a interpretat rezultatele venite de la laborator, deci nu mi-a iesit in analize ca as avea Candida.. Relax, take it eeeaasyyy! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|