|
Nu esti logat.
Vulvovaginita micotica-5#77 2008-03-03 16:22:41
Re: vulvovaginita micoticaBuna fetelor. Offline #78 2008-03-03 16:29:11
Re: vulvovaginita micoticanu interactioneaza Offline #79 2008-03-03 20:43:16
Re: vulvovaginita micotica
iulish daca ti-a iesit ok analiza la secretie stai linistita nu te stresa..... asa e secretia ta naturala putin mai abundenta VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #80 2008-03-03 22:14:58
Re: vulvovaginita micoticaCe fel de antibiotic ti s-a prescris si cum te-ai simtit dupa el? Mi-e doctorul a spus sa iau ori clindamicina ori claritromicina tot 7 zile....problema e ca nu ma pot hotarai care mi-ar face mai bine? Pe deasupra am si febra de ceva timp se poate sa fie de la infectie...la clindamicina am citit ca cel putin 10 zile trebuie pentru streptococul grupa b si mi se pare cam mult. Deci sa iau claritromicina...:f?rbryllad:..?? Offline #81 2008-03-03 22:24:42
Re: vulvovaginita micoticamai mie mi-a zis sa iau 7 zile augmentin Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-03-03 22:28:34) Offline Publicitateloading...
#82 2008-03-04 13:17:14
Re: vulvovaginita micoticaAm citit ca streptococul asta se manifesta diferit in functie de organism...eu spre exemplu prezint si inflamatie.La mine se manifesta mai agresiv din cauza lipsei imunitatii deci trebuie sa lucrez si aici.In antibiograma mea nu apare augmentin.Ciudat e ca nici mie nu mi-a iesit candida sau altceva pe langa.Eu sunt din provincie deci din pacate nu ajung la Cantacuzino dar vreau sa merg la un alt medic( nu mai stiu al catelea la numar) ssi am sa incerc la hipercilinica Medlife care se va deschide peste o luna, poate ma tin si sub observatie o perioada.Ciudat e ca nu ni s-au prescris ovule. Offline #83 2008-03-04 14:41:44
Re: vulvovaginita micoticace sa faca ovulele mihaela???? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #84 2008-03-04 20:52:06
Re: vulvovaginita micoticapai ma gandeam ca poate s-au inventat si pentru afectiunea asta..in orice caz sa ajute local Offline #85 2008-03-04 21:10:11
Re: vulvovaginita micotica
eu am urmat tratament cu el de 2 ori, si dupa o luna am facut iar candidoza Offline #86 2008-03-04 21:47:14
Re: vulvovaginita micoticavezi ca nici la mine nu aparea augmentin Ultima oara a fost editat de tttttt (2008-03-04 21:47:24) Offline #87 2008-03-05 08:01:47
Re: vulvovaginita micoticanu unirea nu am fost nicidata,sorumea mergea acolo sie ra multumita... eu in scgimb am toata increderea in cei de la Cantacuzino VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #88 2008-03-06 09:52:39
Re: vulvovaginita micoticaBuna ziua la toata lumea! E prima data cand intru pe acest site. La fel ca multe persoane de pe acest site ma confrunt puternic si eu cu multe simptome in zona vaginala. Am fost la ginecolog si am facut un control. Frecventez aceasta clinica de mult - Planing. De multe ori mi s-a prescris, in functie de ceea ce aveam , tratamentul corespunzator. Pe baza de ovule, crema si tablete.Mi am administrat lomexin(ovule si crema), apoi clotrimazol, canesten. O perioada merge,dar boala recidiveaza. Acum, am fost iar la ginecolog si diagnosticul a fost: colpita micotica. Am primit Nizoral (tablete) si Canesten - ovule. Iar partenerului meu i-a prescris Canesten, crema. Am facut tratamentul, dar dupa cateva zile am avut niste senzatii foarte ciudate: am avut senzatii de voma, de rau , ma dureau ochii, nu reuseam sa ma concentrez, etc. Asta a durat o perioada de 3 zile. Mentionez ca am mancarimi ingrozitoare pe toata zona ( de la anus pana la clitoris) , mai ales cand am scurgeri cum nu mi s-a vindecat, probabil de tot, adica n-am scapat de ciuperca, oare? ma dau cu lomexin crema si ma ingaduie, dar atata m-am scarpinat in zona respectiva, incat mi s-a facut rana..mai ales cand aveam acele scurgeri care ustura. efectiv, ma doare si mi s-a inrosit pielea, mi s-a facut rana deschisa si nu stiu ce sa fac! va rog , ajutati-ma daca se poate cu un tratament naturist sau ceva acceptabil financiar si bun! p.s se poate oare sa ma fi racit la rinichi, sau sa fi afectat trompele uterine? astept un raspuns urgent, daca se poate! Va multumesc! am uitat sa spun ca partenerul a respectat tratamentul! Ultima oara a fost editat de soaptaa (2008-03-06 09:54:08) Offline #89 2008-03-06 10:17:13
Re: vulvovaginita micoticanu spui daca ai si facut si analiza la secretie sa vedem clar ce ai.... simptomele ma duc cu gandul la candida.un prim pas e sa faci analiza asta de secretie ai o antifungigrama sa vezi la ce e sensibila ciuperca sa mergi la un doctor eventual la altul daca de asta nu esti multumita si sa urmezi un trat.cu ovule... dupa ne ozupam de flora vaginala prin instalatii de iaurt.... din ce imi spui tu problemele tale nu ar sa treaca doar cu un tratament naturist.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #90 2008-03-06 17:46:32
Re: vulvovaginita micoticatratament naturist este cel cu iaurt (da o cautare pe forum), dar, la faza in care esti tu... nu stiu ce efecte sa aiba.... Ultima oara a fost editat de katami (2008-03-06 17:48:42) Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #91 2008-03-06 17:48:53
Re: vulvovaginita micoticaanexita nu se descopera la examenul de secretie ci la consult..... natural si eficient bioclin gel VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #92 2008-03-06 17:50:08
Re: vulvovaginita micoticada, stiu ca la consult, asta i-am zis si eu, sa se "uite" dr dupa anexita. dar stiam ca, secundar pt diagnostic, in caz de anexite ies si culturile de bacterii... Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #93 2008-03-06 17:58:53
Re: vulvovaginita micoticasincer eu nu am auzit de asta si nu cred ca este adevarat.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #94 2008-03-06 18:05:34
Re: vulvovaginita micoticaasa o fi, nu bag mana in foc, era citit de pe net... oricum, in cazul de fata eu nu cred ca-i vorba de nici o anexita, ci de candidoza... i-am zis sa intrebe dr doar ca sa se linisteasca ea, ca asa ma speriasem si eu la inceput... daca e aiurea informatia aia, sorry Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #95 2008-03-06 18:58:17
Re: vulvovaginita micoticanu iese anexita la secretie. mami de minuni Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|