homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o?-2

#20 2007-05-20 23:01:45

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Re: Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o?

a fost de gashca profu la faza asta...k putea sa il citeasca in fatza clasei...asta am patit eu in clasa a opta...aveam trei prietene foarte bune si stateam mai tot timpul impreuna...bineinteles ca si orele se lasau cu rasete si galagie pana s-a prins diriga si m-a mutat in partea opusa a clasei...aveam o profesoara de chimie care nu se spala sau nu stiu care era faza, cert e ca mirosea ingrozitor....satula de chestia asta ora de ora am trimis un biletzel care suna "Fetele m-am saturat de mirosul pe care il degaja profa asta...poate i-ar trebui un mic randez vous cu apa si sapunul..."..Pe la jumatatea traiectoriei (ptr k nu l-am dat din mana in mana ci l-am aruncat) biletul cu pricina  s-a intersectat cu profa ...care l-a luat si l-a citit cu voce tare...pe langa faptul ca mi-am capatat porecla de "randez vous" era sa ma lase si profa corigenta...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#21 2007-05-21 00:21:27

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

mamaaaa.....ce faza big_smile big_smile Ma gandeam eu ca la scoala se intampla toate astea.. Am mai patiti-o si eu o data. participam la sesiunea de comunicari stiintifice..si dupa ce am prezentat in fata comisiei plina de profesori universitari doctori, intr-un a din pauzele de dinaintea aflarii premiilor, mi-a zis o colega ca am pantalonii rupti in fund lol. Va dati seama moment penal.. nu se poate numi chiar gafa, dar a fost mega jenant momentul.. nush cine m-a mai vazut in toata splendoarea..cert e ca la premiere am stat legata cu haina de mijloc.. ce penal lol

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#22 2007-05-21 10:34:18

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

cea mai mare gafa pe care am facut-o...ufffff...mi-e si acuma rusine ...mai demult eram indragostita de un tip...el a vrut sa fie cu mine, eu nu vroiam atunci, cand am vrut eu nu a mai vrut el rotfl  si i-am dat sms ( crezand ca l-am trimis cu anonim) si i-am spus asa : "cred ca ti-ar sta foarte bine cu ela.eu zic sa va mai dati o sansa.o prietena"   bineinteles ca mesajul nu a ajuns cu anonim ci cu numarul meu...pe care el il avea in telefon.m-a sunat pe urma sa imi zica sa nu mai fac glume pe seama lui ....am intrat in pamant rotfl2))) acuma cand ma vede pe strada doar ma saluta si atat.mi-a parut rau..era un baiat ff frumos sad

#23 2007-05-21 13:24:07

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

eu le zic pe masura ce imi aduc aminte tongue
dupa terminarea clasei a 9a am fost in tabara cu profu de fizica. prof care nu prea le are cu spalatul. nu miroase a transpiratie, dar miroase a imbaxit, fumeaza f mult. nici cu tunsul, barbieritul si taiatul unghii nu e f bun prieten. si ne duceam la mare. in tren erau niste baieti, care dadeau niste talente, de mai rar. unul dintre ei putea a transpiratie. eu stateam cu proful pe culoar si fumam. si cum eram nervoasa si toate cele, vb cu profu k sa ma mai calmez, imi spuneam oful. si i-am zis cam asa: "dupa ce k sunt prosti, mai si put". in momentul ala am crezut k se rastoarna vagonu cu mine. ori nu s-a prins, ori s-a facut k ploua, k nu mi-a zis nimic, si nici la note nu s-a razbunat, dar m-am simtit penibil

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#24 2007-05-21 14:00:52

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

aaa si mi-am mai adus aminte de o faza penibila rau rotfl2) pe prietenul meu il suna o amik de-a lui..si el n-avea chef sa vb cu ea asa ca raspund eu.si imi zice..buna...i-am zis buna si apoi am intrebat cu ce o pot ajuta ...( in timpul asta eu si pr meu ne uitam la un film, eu cik aveam atentie distributiva...si la film si la ce zicea aia in telefon) i-am zis ca pr meu face baie..si fata a intrebat "la ce ora sa il sun?" iar eu cu ochii la film lol ii zic lui "marius la ce ora sa te sune?" prietenu meu a facut nijte ochi la mine si la bufnit rasu lol eu deja o dadeam in balbaiala de acuma , ma auzise si gagica in telefon:)) si fac eu..."pai stii facem dush impreuna rotfl2))) , iar ea...saraca...a zis..bine sun mai tarziu big_smile .....de fiecare data rade de mine cand ii raspund la telefon rotfl0

Publicitate

loading...

#25 2007-05-24 20:52:13

senorita
Insomniac member

tare big_smile

Ready? Steady... Go!

#26 2008-06-15 20:40:53

miha_g
Banat
Inregistrat: 2008-05-09

cea mai mare gafa a mea...o consider mare ca trebuia sa ma abtin ...eram la nunta cumnatei mele,toate bune si frumoase pana ajungem la biserica ,urcam scarile sa ajungem in biserica,era mare galagie ca na eram multi si langa biserica mai era un cuplu de tineri casatoriti care iesisera din biserica dar asteptau sa trece noi ca e ghinionul asta al intalnirii mireselor,si cum va spuneam era galagie si deodata s-a facut o liniste totala si ma trezesc  eu si ii zic prietenului meu "mamaaaa ce mireasa urataaaa" rotfl  rotfl  rotfl   bineinteles  ca m-a auzit mireasa respectiva si toti invitatii ei ....i-am stricat ziua care trebuia sa fie perfecta  rotfl    asta e asa mi s-a parut mie,era intr-o rochie galbuie...nu era crem...cu nsta manusi groaznice si machiata cu verde si albastru foarte urat...!!!

#27 2008-06-16 00:17:26

senorita
Insomniac member

pfaaaa rotflrotflrotfl
imi imaginez cum m-as fi simtit eu in locul ei rotfl

Ready? Steady... Go!

#28 2008-06-16 00:47:32

fata_cu_ochi_visatori
New member
Inregistrat: 2008-05-06

am patit shi eu ceva la o nunta.....eram la tara la bunici in vacanta co copii pe afara si bunikmea vine repede la mine sa vin acasa sa ma spal si sa ma imbrac ,ca plecam la nunta la o verisoara in alt sat.am ajuns acolo...toate bune shi frumoase...aveam o fusta de care eram foarte mandra si ma simteam bine ca toata lunea se uita la fusta mea numai la pe la 3 am fost la baie shi am vrut sa desfac fermoarul de la fusta si culmea....era deja desfacut....rotfl2smile) acasa fiind atat de grabita am uitat sa trag fermoarul la fusta si d-aia toata lumea se uita la fusta mea...smile)

Ultima oara a fost editat de fata_cu_ochi_visatori (2008-06-16 00:47:53)

#29 2008-06-16 07:50:45

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

deadrose a scris:

m-a prins maicamea cand faceam prostii cu puiu in baie... si erau mai multi pe acolo, eram la munte, au intrat in camera ea cu unchiumeo si nevasta-sa lol

smsmsmsm

#30 2008-06-16 09:22:33

miha_g
Banat

senorita a scris:

pfaaaa rotflrotflrotfl
imi imaginez cum m-as fi simtit eu in locul ei rotfl

da a fost nasol tare,dar de unde sa stiu ca m va auzi ca toata lumea tace chiar atunci???/  eu teoretic trebuia sa ii impartasesc impresia mea doar prietenului dar...rotfl  eu sa aud pe una ca imi zice in ziua nuntii asa box

#31 2008-06-16 09:30:57

control_freak
Hero member
De la: A la Z
Inregistrat: 2008-03-05

prima oara cand efectiv am vrut sa intru in pamant de rusine, sa ma ia gaia, sa nu mai stiu nimic cand eu tipam de zor in dormitor deplacere si al meu gajiu la fel si mama era pe hol...eu credeam ca e la cumparaturi.... a2a zi..nici nu mai spun.bine ca trecut

Better to remain silent and be thought a fool than to speak and remove all doubt...

#32 2008-06-16 09:48:21

miha_g
Banat

a trecut dar amintirea a ramas  rotfl

#33 2008-06-16 10:23:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

am mai povestit oare asta? :f?rv?nad: am facut si eu odata o gafa...care frizeaza paranormalul rotfl imi dadusem demisia de la firma unde lucrasem un an si ceva...iadul pe pamant....imprejurarile au facut sa mai stau vreo luna acolo de la momentul in care am depus demisia...timp in care au gasit o fata sa ma inlocuiasca...o fata care era saraca timorata rau de tot ca zicea ca vine de la un job oribil, unde lumea se purta naspa etc....n-am avut noi cum sa-i spunem ca de fapt a picat din lac in put....eu oricum eram bucuroasa ca plec...si intr0o seara ma invita o prietena cu care nu ma mai vazusem de mult sa iesim la un suc...mai vin cu ea o colega de camera si un cuplu de amici...din vorba in vorba, incep sa povestesc despre jobul meu, ce faceam pe acolo, ce responsabilitati aveam, probleme etc.... si o mai dau si pe cat de naspa e jobul si ce bine ca plec, dar saraca fata care ma inlocuieste vine dintr-un loc si mai rau...si tipul din cuplul strain incepe sa ma intrebe: fata aia arata asa? o cheama asa?...eu raman blocata ca le nimerise si spun...da... neutral si-mi spune "de la firma mea a plecat" neutral ce sa va mai zic? imi venea sa intru in pamant de rusine...
deznodamantul e si mai tare: tipul m-a chemat la un interviu la firma lui si mi-a si oferit un job bunisor...insa n-am putut sa accept, era prea de tot...mai ales ca aveam informatiile din culise... smile

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#34 2008-06-16 10:30:19

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

wow, nicolle, chiar ca e mica lumea...

nu-mi amintesc acum decat una, tot de la job : a venit la noi in vizita noul director pentru Europa centrala, ma rog, emotii mari si ma intreaba omul la un moment dat ce parere am despre ultima schimbare in politica firmei, bla bla si eu ii zic ca mi se pare o tampenie, consum de resurse aiurea etc. la care el : stii, e ideea mea, e prima chestie pe care am facut-o cand am preluat postul asta rotfl toata lumea din camera a intepenit

#35 2008-06-16 10:32:57

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

mda, what were the chances? rotfl daca nu mi s-ar fi intamplat mie, n-as fi crezut...

super tare heimdall...si mai lucrezi acolo? rotfl

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#36 2008-06-16 10:34:13

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

da, omul a fost de treaba, s-a distrat chiar smile am avut noroc

#37 2008-06-16 14:08:29

senorita
Insomniac member

ce faze tari rotfl
mda... asta cu "ce mica e lumea" mi s-a intamplat si mie de multe ori.. desi nu mereu am putut s-o asociez cu o gafa.
heimdall.. foarte tare ai fost... dar si tipul... european civilizat nah, ce sa-i ceri.. daca era al nostru cred ca te si injura... ca deh, cum iti permiti lol

Ready? Steady... Go!

#38 2008-06-16 14:55:15

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

de curand am facut o gafa, intr-o conversatie cu o colega de serviciu.
vorbeam despe titularizare si toate examenele astea pe care le dau profii an de an... si zicea ea ca e satula, ca nu mai poate, ca e sistemul prost bla bla... si o intreb eu ? "dar de ce va mai chinuiti, ca si asa mai aveti putin pana la pensie, banuiesc..." si ea face niste oki mari la mine si zambeste: "aaaa, nu, asa arat eu daramata, dar mai am vreo 15 ani pana la pensie.."  mad am ramas muta, nu stiam ce sa zic..scuzele nu prea isi aveau rost, dar i-am cerut scuze...   femeia arata de vreo 60, jur ! si ea are numai vreo 40 si ceva... eu traiam cu impresia ca are vekime mare si iese la pensie...penibil moment...   rodnar

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.