homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o?-4

#58 2008-08-14 15:17:30

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o?

moama fetele prin ce ati trecut unele.. wink bine k aq radeti. big_smile

tin minte k eram in cls a 6 a, inceputul anului scolar..bunn...trebuia sa ma imbrac frumos, k doar de ... si m-am imbracat yo q o bluzita alba si q o fustita galbena pan' la fund..vai cat imi placea de mn...si cand sa plecam de la sc p scari (invatam la et 1) ma opreste profu de mate...(un tip cam taran ) si imi zice auzi da pe tine nu te-a vazut maikta knd ai plecat de aksa?? si yo zic k ba da... (knd plecasem de aksa yo am ast o cloega si mama atrecut si i-am faqt q mana si at a trecut si el..ma gand k ne-a vazut si d-aia am rasp asa senina k ba da )... si zice el da???? da.... si porma imi zice pf de geogra sa imi trag fustita ... k cica e prea scurta...
a doua zi a tr sa vina mami la sc (nu mai stu q ce treeaba..) si vine ea frumos la sc q o fusta scurta neagra si o vede pf de mate...si avea o fata...ceva de genu...daca maiksa se imbraca in fusta scurta ea qm sa se imbrace...? si de at nu a mai comentat nica de hainele mele lol

sau aq 3 ani d-abia ma cuplasem q iubi si noi de dim ne intalneam la colt la mn sa mergem la sc ..si intr-o dim ii tot dadeam bipuri k intarziase si dau 15 mii de bipuri si porma vad k ma suna ..rasp yo ff nervoasa si ii zc :hai mahh ce faci nu mai vii o data k te astep aici k o gramada de tmp... si porma aud o voce ... care zice : sunt mama lui v am plecat la buc si i-am luat telu... am zs k intru in pamant -- era prima oara knd vb q ea, nu o cunoscusem p vremea aia--- a fst naspa da am trecut peste ....

daca imi mai aduc aminte cate ceva va mai zc wink

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#59 2008-08-14 15:20:35

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

ce tare e aia cu profu de mate rotfl

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#60 2008-08-14 16:29:52

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

c tare myutza...
eu in clasa a noua in timpul orei.. pantaloni negrii, chiloti albi- in ideea k oricum nu stie nimeni-... stateam f comod knd vad k nu mai aveam fermoar... pff.. noroc k m a lasat la baie.. am cautat in tot liceul un ac d siguranta.. sau ac sh ata... stiu k am rezolvat 'o pana la urma

a... sh anu asta, in primavara... aveam prima ora bio sh nu mai ajunsesem de mult, aveam sh nevoie de nota.. era 8 fara cateva minute-dak nu eram la opt fix se incuia liceul...- am luat-o la fuga, am intrat in clasa dupa profa, mi am cerut scuze, m am pus in banca... astia din clasa dadeau zor k miroase a kk de caine... io nu luam in seama... sh la un moment dat imi zice colega'miu sa ma uit p talpa k la noi la bank miroase rau... doamne... imi venea sa intru in pamant... ii cer eu voie profei la baie-nu ma lasa- ii zic k e urgent, am o problema... in fine.. ma lasa
sh in toaleta cosmar... ditamai kk p talpa mea... simteam k vomit... cu chiu, cu vai, servetele umede, uscate, l am indepartat... intru in clasa, statusem km 15 min... sh toti se uitau la mine... sh radeau sh eu am inceput sa rad,makr sa fac haz de necaz
profa "de ce razi? ia zi, ce lectie am avut d pregatit?"
box
pana la urma nu stiu cum m am scos k nu mai m a ascultat...

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#61 2008-08-14 23:28:19

kasandra
New member
Inregistrat: 2008-07-28

roxanikuta a scris:

faze penibile, nu chiar multe..mai mult jenante...cand am fost la apa cu niste prieteni de afmilie am ramas fara sutien iesind din apa dumbom

am avut si eu o chestie asemanatoare, dar eram mai mica. aveam 14 ani si m-am dus la strand cu cativea pr si cand am dat sa ies din apa imi cazuse sutienul, faza si mai tare e k eu nu am observat si stateam mandra pe marginea bazinului cand vedeam k se uita mai multi pusti de varsta mea la mine.....credeam k ma admira (minte de copil), abia cand m-am uitat in jos mi-am dat seama dc se uitau asa la mine:)))smile))....oricum nu prea aveau ce sa vada, la 14 ani, va dati seama:D

#62 2008-08-14 23:34:24

kasandra
New member
Inregistrat: 2008-07-28

am si faze penibile care sunt mai recente. eram cu prietena mea cea mai buna, care e si in cls cu mine si amandoua aranjate intr-o zi coboram scarile in sc iar la ultimele 4-5 trepte ne-am impiedicat si am cazut amandoua pe scari=))) am murit de ras, colegii care mai erau pe acolo au sarit sa ne ajute sa ne ridicam, au crezut k ne-am lovit , dar noi nu mai puteam de ras=)) cand au vazut k nu avem nimik au inceput si ei sa rada de noi=))
si sunt mai multe intamplari penibile prin care am trecut, cand mai imi amintesc va povestesc

Publicitate

loading...

#63 2008-08-14 23:49:46

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

offf prea multe aveti lol si funny lol am citit doar pe la jumate..la aia cu italianu lol si mi'am amintit...ceva asemanator
eram intre capacitate si a9a..si'am mers la Arad la niste prieteni de familie...pe tren...nah..atatea ore...te imprietenesti cu lumea...si stateam noi cu doi baieti din arad cam la 20..poate 30 ani..se prezentasera ...unul lucra la banca celalalt era agent de politie..asha ceva
si eu am uitat...ca adormisem..si am trecut pe la caracal..si baietii tzipa..si cica: uite, la caracal...unde s'a rasturnat carutza cu prosti..si eu am zis nu! MASINA CU POLITZAI lol
nu va zic cum s'au uitat toti la mine..si ai mei...si prietenul aluia imi facea semne din ochi lol

in rest..am cazut...faze dinastea...in a6a eram atractia clasei ca eram dotata si care mai de care din clasa sa ma dezbrace sa ma lase in tzatzele goale..odata..pe strada..aveam o bluza cu fermoar si pana jos l'a desfacut unu` :f?rbannad: bine ca purtam sutien de'atunci tongue

in clasa a8a...venise o profa de muzica fitzoasa ea asha...tanara..snoaba...ne lua cu istoria muzicii...ne daduse numai 4..si totusi intr'o zi a fost binedispusa..a venit un post local ca cica culege tinere talente...si desi plecasera a zis totusi ca da un 10 cine se baga sa cante ceva...orice
si eu eram cu mafia pe atunci..le tot cantam lol si astia cred ca sa faca mishto de mine...m'au incurajat ca eu cant si fac mishto(ca aia de la mafia rotfl ) si sa ies in fatza clasei...era la moda UN DOI SI 3 DE ZERO ...si zic bine..da' sa vina un villy cu mine lol adik sa fie ca'n melodie..si ma bag eu..ma penibilizez un fatza clasei..si uit sa ma cenzurez rotfl se inroseste profa toata...eu ma inrosesc..si ma duc in banca inapoi lol

in clasa a10a am cazut in fatza liceului..grabindu'ma de la fumat spre ora de bio...mi s'au rupt pantalonii...sangeram lol si toti care mai de care : ca se uita la ala...care juca baschet..de ai a cazut....misterul promotiei mele..unu gaby...cica la mine se uita sigur de a cazut cool du'te baaaah fatalauleee lol dar majoritatea credeau ca ma uit la un roacker de'al meu..ne intelegeam bine..dar nu....eu ma grabeam la ora..ma grabea colega'mea..ce pana meaaaa? :f?rbannad:

6 ani de dragoste  hjarta

#64 2008-08-15 07:43:48

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

vai andra.dar nu le-ai dat o mama de bataie la fufele aleA?

#65 2008-08-15 09:26:17

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

little_rabbit a scris:

vai andra.dar nu le-ai dat o mama de bataie la fufele aleA?

subscriu box

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#66 2008-08-15 09:48:53

little_bunny
Hero member
De la: pamant la cer...te iubesc!
Inregistrat: 2007-04-13

foarte urat din partea lor sad

#67 2008-08-15 10:41:25

katami
Platinum member
De la: sapte coline - orasu, nu vinu
Inregistrat: 2008-01-09

Andra123 a scris:

Cea mai penibila faza din viata mea....pfu ca mor de rusine si acum dupa atatia ani sad .Aveam vreo 16 ani si eram la strand cu 2 prietene.La plecare eu am intrat in vestiar sa ma schimb si le-am spus sa imi tina usa ca nu avea incuietoare si cum ele m-au asigurat ca vor tine de usa eu ce m-am gandit....dau costumul jos si abia apoi ma imbrac ca sa nu ud hainele roll bad idea ....fix cand eram goala pusca m-am trezit cu usa larg deschisa si tot strandul se holba la mine (un baiat o deschise si cum cele 2 numai de usa nu tineau ...) :f?rv?nad: :f?rv?nad: :f?rv?nad: am ramas blocata o secunda dupa care am inchis usa tipand la cele 2 prietene care nu au gasit altceva mai bun de facut decat sa rada cu gura pana la urechi ca vacile neutral.M-am simtit atat de penibil,vai Doamne...oribil.Nici nu am mai avut curaj sa ies din vestiar.Pana la urma am iesit ca nu puteam sta acolo toata ziua lol si bineinteles tot strandul se holba in continuare la mine si mai si urlau si fluierau baietii :f?rbannad: am bagat viteza si le-am aratat un deget lol .La strandul ala nu am mai calcat never clar si nici nu ma mai incred in nimeni in afara de mine.Mai bine suflu si in iaurt ca e mai sigur roll

haide, ami, nu e chiar as o nenorocire... bine, si eu le-as fi zis cateva alora 2, dar apoi... cred ca as fi ras si eu cu tot strandul. asta e... se mai intampla big_smile bine ca nu ti-a facut nimeni poze lol

Ultima oara a fost editat de katami (2008-08-15 10:55:40)

Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12)

Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/

#68 2008-08-15 10:55:04

Alina Delia
Addicted member
De la: Cluj-Napoca
Inregistrat: 2007-12-16

bag seama ca si ele aveau tot vreo 16 ani ca altfel nu-mi explic gestul de copil prost.

Cine rade la urma....gandeste mai incet dumbom

#69 2008-08-15 18:38:26

rrammonna
Diamond member
Castigatoare a concursului de Miss
Inregistrat: 2007-11-07

nu stiu dak e gafa,dar e nasol.mi s-a intamplat kiar azi.veneam eu bine mersi de la munca,aveam telefonul intr-un buzunar la geanta,unde il tin de obicei.mergeam linistita p strada si tot auzeam niste sunete,in dreapta mea era un gardian kre mergea paralel cu mine.la un moment dat am crezut k e statia lui,mai merg ce merg,ma ''urmarea''sunetul acela,si multa lume s uita la mine.knd sa aud odata''alo,dar vorbesti odata?'' era mama rotfl frecand geanta aia ,knd ea m-a sunat,am apasat pe raspuns fara s stiu........am crezut k mor de rusine.si k s fie si mai penibil,telefonul era dat p difuzor de la frecarea aia,si il duc la ureke rotfl

Nu ştiu care este cheia succesului , dar cea a eşecului este să încerci să mulţumeşti pe fiecare.....

#70 2008-08-15 19:13:26

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

rotfl

#71 2008-08-15 22:51:30

aalexandraa
Full member
Inregistrat: 2008-06-16

rotfl tare

Ultima oara a fost editat de aalexandraa (2008-08-15 22:51:54)

#72 2008-08-16 02:14:59

theSame_ElaElis
Hero member
De la: Winnie the Pooh
Inregistrat: 2007-10-12

nu se spune .... e prea de tot! eram copil, neah.... am si io drepturi rotfl

#73 2008-08-16 08:01:21

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

theSame_ElaElis a scris:

nu se spune .... e prea de tot! eram copil, neah.... am si io drepturi rotfl

asteptam Ela.. punish punish punish punish punish

My Tears Dry On Their Own

#74 2008-08-16 09:18:07

camysh
Moderator
Inregistrat: 2007-12-08

da da big_smile

#75 2008-08-17 13:42:23

Mamacita
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

deadrose a scris:

m-a prins maicamea cand faceam prostii cu puiu in baie... si erau mai multi pe acolo, eram la munte, au intrat in camera ea cu unchiumeo si nevasta-sa lol

rotflrotflrotflrotfl

hjarta The more I get,the more I want... hjarta
<= Addicted to him  buga  drool hjarta puss

#76 2008-08-17 13:50:07

Mamacita
Full member
Inregistrat: 2008-05-29

eram intr-o zi la facultate,pe la inceputul anului si trebuia sa ne cunoastem profesorii ...vine profesorul de biologie celulara (e foarte scund de statura) si ma intorc la colega din spatele meu( e si ea f scunda de statura) si ii zic :" asta e profu'? mamaaaaa ce scund e !!" lol...dupa aceea imi venea sa-mi dau pumni in cap ...ma tot gandeam la cum s-o fi simtit fata respectiva cand i-am zis ...
asta e una din gafele pe care le-am facut... big_smile

hjarta The more I get,the more I want... hjarta
<= Addicted to him  buga  drool hjarta puss

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.