Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o?-3
- mihaela2289
- Hero member
- Inregistrat: 2006-09-18
Re: Care a fost cea mai mare gafa pe care ai facut-o?
momente penibile? am avut parte de fff multe..dar am iesit ok cam din toate
una din ele, prin cls a 6-a sau a 7-a, imi placea de un coleg, era bun rau(si acum e la fel) si fiindca imi placea asa mult am decis sa i-ospun mai pe ocolite.. si incepusem sa-i trimit biletele scrise cu o rigla cu litere si date cu parfum, cu ruj..ii ziceam ce frumos miroase azi, ce bine imbracat e, ce frumos ii sta freza...si vb cu o fata cre invata dupa-amiaza sa le puna in banca lui( a 4 a ) ca dimineata sa fie deja acolo..asa o zi sau 2, ca in a treia zi, sa gasesc dimineata biletelul in banca mea(a 2 a)..norocul meu ca nu a ajuns la altul...apoi i-am mai trimis eu pana m-a prins si a aflat toata clasa... m-am simtit groaznic..mai ales ca el credea ca e de la gagica lui de la alta clasa... intr-a 8 a a fost colegul meu de banca... si stiu ca l-am alergat de cateva ori si sa-l pup pe gura..si nu am reusit...
alta faza penibila... s-a intamplat intr-a 10 a, eu ma mutasem din liceul in care intrasem prima oara si am spus sa le fac o vizita fostilor colegi... si ma imbrac eu frumos si-mi iau cizmele cu toc.. ma duc eu la ei in clasa,stau putin si stabilim sa iesim la o cafea... buuun... cobor eu din liceu si la ultimele 3 trepte alunec ca abia spalasera holul si-mi rup ambele tocuri.... am ramas cu ele in mana... saracii colegi au tb sa ma care pana acasa, sa ma schimb si sa iesim la cafea. ff penibil!!
alta data am facut concurs cu o prietena care ajunge prima la 7..eu pe scari, ea cu liftul... si ajung eu la etajul 6(eram in fata liftului) si la ultima treapta ma impiedic... si aflu peste cateva ore ca de fapt amfractura(se umflase si se inrosise f rau)
cand mai imi amintes am sa va mai scriu
www.specialitaticulinare.blogspot.com - Super chec marmorat, neinecacios si simplu de facut!!
- roxanikuta
- Hero member
- Inregistrat: 2007-09-18
faze penibile, nu chiar multe..mai mult jenante...cand am fost la apa cu niste prieteni de afmilie am ramas fara sutien iesind din apa
Ultima oara a fost editat de roxanikuta (2008-06-16 15:44:46)
I LOVE YOU is 8 letters....so is BULLSHIT...
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
io am avut o faza la genul hartiei igienice de sub fusta in anu 2 de fac ink mai aveam wc'uri turcesti...mai eram cu inca o colega...o sg cabina goala, ne uitam noi una la alta si ii cedez locul, cand iese ma atentioneaza "vezi k e un ambalaj de always si sa nu ti se lipeasca de talpa" intru, ies, toate bune, ma spal pe maini... in dreptul usii de la amfiteatru colega mea ramane in urma si se prapadea de ras....io eram cu ambalajul roz de la always lipit de talpa ...am simtit k intru in pamant un coridor intreg io am umblat cu ala dupa mine, noroc k era intuneric, k altfel si'acum cred k aveam poza lipita la intrarea facultatii
alta faza de intrat in pamant...primavara asta ... cizmele cu toc , dar si in rest, eram dichisita de park eram scoasa din cutie.... in centru atentiei cum mergeam io pe strada, era si o fabrica unde barbatii mai stau la poarta sa bea cafeluta...io calc k o floare mandra si fudula ce eram intr'o gropita mi s'a rupt tocu cu zgomot ... dupa lungi incercari cu picatura, m'am dus schiopatand in orhideea sa'mi cumpar balerini
Ultima oara a fost editat de capcaun (2008-06-16 16:16:23)
- GreenBubbles
- Insomniac member
- Inregistrat: 2008-03-08
eram o data intr-un bar cu niste prieteni si la masa mai erau 2 tipi cu noi,p unu il stiam,si p amicu lui nu... si povestesc eu de un alt prieten de al nostru (kre nu era de fatza) care primise la el acasa un liceean italian (schimb de elevi,stiti voi) si kre a vrut sa manance supa cu furculita,crezand ca sunt spaghete...si ma amuzam eu copios la kre tipu ce nu-l stiam face: crezi k asa imbecili sunt italienii? si imi zice nush ce in italia...da,era italian am inghetat
i love my King!! the most beautiful leonberger ever
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
cred ca a fost nasol, dar cand povestesti e foarte amuzant....
- GreenBubbles
- Insomniac member
- GreenBubbles
- Insomniac member
adina84 a scris:de curand am facut o gafa, intr-o conversatie cu o colega de serviciu. vorbeam despe titularizare si toate examenele astea pe care le dau profii an de an... si zicea ea ca e satula, ca nu mai poate, ca e sistemul prost bla bla... si o intreb eu ? "dar de ce va mai chinuiti, ca si asa mai aveti putin pana la pensie, banuiesc..." si ea face niste oki mari la mine si zambeste: "aaaa, nu, asa arat eu daramata, dar mai am vreo 15 ani pana la pensie.." am ramas muta, nu stiam ce sa zic..scuzele nu prea isi aveau rost, dar i-am cerut scuze... femeia arata de vreo 60, jur ! si ea are numai vreo 40 si ceva... eu traiam cu impresia ca are vekime mare si iese la pensie...penibil moment...
omg ) chiar urat,eu cred k intram in pamant gafa la coafor: se dusese mama sa isi faca parul...si coafeza o aranja si a intreba-o ce crema de fatza foloseste k arata tenul bine...si face : vai dar aveti un ten excelent,mai ales pt varsta dumneavoastra... ca si cum mama era fosila,sau ce? dupa aia si-a dat seama vaca aia ce gafa facuse,da` n-a mai zic nimic
- aalexandraa
- Full member
- Inregistrat: 2008-06-16
^ asa am patit si eu. M-a sunat prietenul meu, dar de pe nr lu' mama-sa. Si eu dormeam, aveam telefonul pe silent si nu l-am auzit. Cand ma trezesc, vad un nr strain, hai sa dau beep sa vad cine e. Ma suna si aud o voce de femeie. Ma intreaba "cine e?" dar eu mai cu mot, zic "dar cine esti tu, ca tu m-ai sunat prima ??" si zice "sunt mama lui I. cred ca fiul meu te-a sunat" Cand am auzit, am incremenit:) Apoi au urmat scuzele ..
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- senorita
- Insomniac member
- De la: CucuruZU :))
- Inregistrat: 2006-08-13
foarte tare!! mai ales katami, capcaun si mihaela 2289
asa am patit si eu zilele trecute, mi-am adus aminte, am fost la pedichiura.. ma face fata frumos, baga si un french dar ce sa fac ca aveam in picioare niste pantofi cam ficsi. am stat eu ce-am stat sa se usuce oja, dar deja era aiurea sa mai zabovesc si tipa imi sugereaza sa plec in slapii aia de pedichiura, care sunt de unica folosinta. nu m-a deranjat, mai ales ca stau la 2 statii de masina de salonul cu pricina. zis si facut: iau eu pantofii intr-o punga, ii indes in geanta (noroc ca se poarta alea mari ) si plec spre casa. si cat credeti ca am apucat sa merg cu porcariile alea in picioare? fix pana in fata salonului, unde era o mare trecere de pietoni. mi s-a rupt sfoara aia dintre deste si m-am trezit desculta pe zebra nici n-aveam cum sa merg, am dat slapul jos si am sarit intr-un picior pana am ajuns pe trotoar. acolo la fel - lume multa, intersectia aglomerata, penibil!! pana la urma m-am retras eu intr-o zona mai putin circulata si da-i: scoate punga din geanta, apoi pantofii, arunca slapii si ca un facut, am zis sa stau la autobuz ca sa nu stric unghiile cu mersul pe jos. evident ca am stat in statie vreo 20 de minute, de-mi venea sa-mi iau campii. am ajuns pana la urma acasa cu unghiile semi-stricate, dar o experienta pe cinste
Gimme my summer back! Ready? Steady... Go!
- vonda
- Platinum member
- Inregistrat: 2006-12-09
Ce tare esti seno,deja mi te imaginez topaind intr'un picior
Cea mai recenta gafa a mea: Am avut semestrul trecut un profesor de seismica extraordinar:tanar,superb,cu un calm extraordinar,si cu un talent de a te face sa intelegi cum nu am mai intalnit la nici un prof.. (o sa ziceti ca nu exista combinatia asta,dar exista ) Buuunnn..Si cum era asa cum era,logic ca toate fetele eram inamorate cu el,avea prezenta 100% la seminarii.. Si intr'una din seri,cum plecam eu cu o colega si cu un coleg de la fac(era iarna si era ora 8 seara,deci era bezna) logic ca am inceput sa vorbim de el,ca ce bine arata azi.,ca a mai slabit,ca era super asortat etc.. Si vorbind despre el,m'am trezit spunand ca l'as ajuta cu placere sa nu mai fie nef.....(bine..nu am zis cuvantul..am accentuat nef..si am lasat liber restul cuvantului ) (ca o gluma la faptul ca el are la mercedes numarul B-bla bla- NEF) si unde credeti ca era proful? La 50 cm de noi..dar intr'o ALTA masina Pe care noi nu o observasem,pt ca eu ma asteptam ca el sa fie cu mercedesul Bine inteles ca eram verde-albastra,noroc ca era seara si ca nu m'a vazut Si oricum la cat e de frumos si de destept si de.............................. cred ca a auzit la viata lui destule
Ultima oara a fost editat de tantosica (2008-06-17 11:46:08)
- deadrose
- Banat
- De la: craiova
- Inregistrat: 2006-07-21
http://d3adros3.myminicity.com/La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"
- micicutza
- Banat
- Inregistrat: 2007-10-25
eu...m-am indragostit
N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei...
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
micanarcisa a scris:eu...m-am indragostit
intr-adevar
tare faza cu nef-ul, tantosica
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
cand eram printr-a saptea, am vrut sa-mi motivez o absentza si mi-am incercuit o nota
- ankuzza
- Hero member
- De la: Ploiesti
- Inregistrat: 2006-02-18
ma suna sefa intr`o zi ..ancuta,nu mai faceti cate 2 copii la actele clientilor,faceti doar 1..eu am inteles..nu mai faceti deloc copii la acte..doar la contract o copie..buuun zis si facut..trece o luna..in care am facut zeci de abonamente Cosmote...si vine vremea sa trimita sefa actele la Bucuresti...unde`s actele?la care eu "care acte? n`ai zis sa nu mai facem copii?"...a innebunit sefa de furie,eu ca am picat vinovata(cu toate ca eu puteam sa jur ca mi`a zis la telefon ca sa nu mai facem copii..acum s`o fi exprimat ea gresit,da` nu puteam sa ma contrazic cu ea) ...deci a iesit ditamai scandalu` si o luna de zile am stat si am sunat dupa aia sa vina cu actele..pana la urma am recuperat jumate din ele..
Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!
- taisha
- Hero member
- De la: bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-17
o gafa, dar nu de-a mea, de-a mamei mele..
eram in clasa a 9-a, si de-abia schimbasem diriginta, asa ca mama apucase sa o vada doar odata la o sedintza.. diriginta mea, are acum 33 de ani, dar arata ca de 50 si ceva... grasa, deformata, are mustata, par pe piept, probleme hormonale,... in fine...
si ne intalnim intr-o zi, eu cu mama, cu diriginta mea si cu fetita ei, de vreo 2-3 anisori.. se-apuca mama sa vb cu ea, si printre altele ii zice: vai, da' ce nepotzica frumoasa aveti.. a facut saraca diriga o fatza.... apoi i-am zis eu lu mama ca nu era nepoata-sa, era fie-sa..
- deea_ctct
- Full member
- Inregistrat: 2007-12-10
taisha a scris:o gafa, dar nu de-a mea, de-a mamei mele..
eram in clasa a 9-a, si de-abia schimbasem diriginta, asa ca mama apucase sa o vada doar odata la o sedintza.. diriginta mea, are acum 33 de ani, dar arata ca de 50 si ceva... grasa, deformata, are mustata, par pe piept, probleme hormonale,... in fine...
si ne intalnim intr-o zi, eu cu mama, cu diriginta mea si cu fetita ei, de vreo 2-3 anisori.. se-apuca mama sa vb cu ea, si printre altele ii zice: vai, da' ce nepotzica frumoasa aveti.. a facut saraca diriga o fatza.... apoi i-am zis eu lu mama ca nu era nepoata-sa, era fie-sa..
mi-am amintit ca si eu am patit o faza asemanatoare.. eram cu mama si trebuia sa ne intalnim cu o coordonatoare a vanzarilor (ceva de genu') si ajungem la respectivul local, toate bune si frumoase si doamna respectiva era cam foarte grasuta si avea o burtaaaa.. mama mama.. asa. si, ca sa fiu politicoasa am adus frumusel vorba despre copilasi si, ca sa fiu si mai politicoasa am intrebat-o frumos:,,Dumneavoastra in ce luna sunteti?,, In momentul acela a zambit frumos si a zis ca nu asteapta niciun copil am schimbat repede subiectul.. dar va dati seama cat de penibil
Unde dragoste nu e, raman doar sticlele..
- miha_g
- Banat
- Inregistrat: 2008-05-09
asa o confuzie am avut si eu...am avut o colega care era impreuna cu doi baieti si tot imi povestea ea si pana la urma m-a zapacit nu mai stiam cer e cristi si care e mihai....si intr-o zi ne-am intalnit cu mihai intamplator si ne-a facut cunostiinta prietena mea, si ma trezesc eu sa zic "da stiu cine esti, cristi nu?" :f?rv?nad: saracu a tacut si a inghitit
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|