|
Nu esti logat.
Idei de gustari pentru servici#1 2007-05-22 13:02:46
idei de gustari pentru servicifetelor...i think I have a problem! de cand am intrat in campul muncii - adica de aproape 2 ani, gustarica mea predilecta la pranz- cu mici variatii - este sandwich-ul (in diferite combinatii, cu paine neagra sau alba, sunca, salam, cascaval, branza topita etc...)... dupa cum bine va imaginati, mi s-a cam aplecat....imaginatie la feluri de mancare nu prea am si nici mult timp...aveti voi alte idiei de gustari rapide, variate si sanatoase? va multumesc si va pup! "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #2 2007-05-22 13:21:24
Re: idei de gustari pentru serviciincearca si niste fructe(mere,banane) iar cand stai mai bine cu banii si daca ai prin apropiere un restaurant papa ceva acolo VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #3 2007-05-22 14:08:43
Re: idei de gustari pentru servicieu lucrez de aproape 3 ani.dimineata nu pot sa mananc.....asa ca la pranz imi iau covrigi cu sana,sticksuri,biscuiti.nu imi fac sanwich-uri pentru ca nu prea mananc.uneori imi mai fac cate o supita din aia pt o cana..dar nu prea imi place.in general rontai ceva si dupa aia la 3 jumate -4 mananc o masa buna si gata pt ziua respectiva.mai mananac kiwi,banane sau cate in mar.beau cafea sau ceai..........si trece ziua de lucru.am uitat.uneori comand salata sau mancare chinezeasca rareori pizza.si din cand in cand cate un suc ceva....nectar. Ultima oara a fost editat de onnixx (2007-05-22 14:09:35) ceea ce nu te doboara te face mai puternic. Offline #4 2007-05-22 16:12:31
Re: idei de gustari pentru servicisau o punga de cereale cu iaurt,amestecate...e bunut! Offline #5 2007-05-22 16:40:27
Re: idei de gustari pentru servicimersi pentru idei, oricum, multe din astea le mananc la micul dejun, fulgi cu iaurt, fructe etc...la pranz as vrea ceva mai consistent, dar bugetul nu-mi permite sa comand prea des mancare sau sa mananc la restaurant... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline Publicitateloading...
#6 2007-05-24 00:07:51
Re: idei de gustari pentru servicila mine in oras este un serviciu de katering care exact asta face Iubirea te face sa-ti vezi imaginea in oglinda! Offline #7 2007-05-24 12:28:20
Re: idei de gustari pentru servicinicolle_rox...dar nu aveti cumva ceva oficiu?...care sa aiba masa, microunde, si un frigider...unde ai putea sa stai sa papi.. happy with him...inlove with him... Offline #8 2007-05-24 13:22:14
Re: idei de gustari pentru servicieste oficiu..dar ce sa pun in frigider si cuptor??... cum momentan si D-zeu stie cat timp o sa mai am santier in casa (renovam), nu prea mai am timp si nervi sa gatesc .... mananca fiecare ce gaseste...doar ca mi s-a cam acrit de clasicul sandvis si as vrea sa mai pap si altceva, bun si consistent...mai ales ca stau in jur de 10-12 ore pe la servici... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #9 2007-05-24 13:25:01
Re: idei de gustari pentru servicipai ma gandeam sa ti duci de acasa...ce mancare ai pregatit pt ziua respectiva...daca ai pregatit ceva...orice...ca sa diversifici...umpic de supica...paste...chestii pe care le poti face relativ usor si in scurt timp acasa...si sa ti le incalzesti acolo... happy with him...inlove with him... Offline #10 2007-05-24 13:39:39
Re: idei de gustari pentru servicidoar ca in ultimul timp asta e...nu mai gatesc...ajung pe la 8 acasa, mai lucrez la calculator si gata...mancam si noi mai o salata, mai un ou etc....de aceea nu am nici ce sa duc la servici...in fine, o sa astept sa se aseze lucrurile in casa si poate dup-aia... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #11 2008-03-05 21:16:10
Re: idei de gustari pentru servicimami isi in fiecare dim un iaurt iar la servici are punga de fulgi de porumb si asa papa in fiecare zi :0 "Cel mai sigur drum catre iad este cel progresiv,cu povarnisuri dulci,pardosite molatic,fara cotituri neasteptate ,fara jaloane ,fara indicatoare." Offline #12 2008-03-05 22:33:38
Re: idei de gustari pentru servici-Cand am chef seara imi pregatesc legume din alea congelate din punga sau fac combinatia din ce am in casa, le calesc doar un pic in tigaie si a doua zi de dimineata le pun pe calorifer la birou sa se incalzeasca. Ultima oara a fost editat de vdaiana (2008-03-05 22:36:07) "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #13 2008-03-05 22:37:50
Re: idei de gustari pentru servicieu imi puneam paste la scarbici cu tot felu in cutiutze` #14 2008-03-05 23:02:47
Re: idei de gustari pentru servicitocana de legume,se gaseste pe piata,zacusca tot asa..zic si eu..eu m`am saturat de TOT de la scarbici si chiar e o problema pt mine asta cu mancarea..nu mai stiu ce sa`mi iau Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #15 2008-03-06 05:46:33
Re: idei de gustari pentru serviciSi eu am o dilema mereu. Sunt studenta si nu stiu ce sa imi iau cu mine sa mananc la facultate unde stau o gramada ca am fost cam puturoasa si m-am terzit cu o gramada de restante ....Si de acolo nu vreau sa imi cumpar nimic ca sunt niste scumpeturi...doamne o sa dau faliment...Asa ca poate aveti voi niste idei bune .... What goes around comes around! Mancarea este un minut pe buze si o viata pe corp! Offline #16 2008-03-06 06:38:08
Re: idei de gustari pentru serviciun activia de baut cu o chifla..un baton de orez...un mar... bake rolls cu iaurt... when god made man she was only kidding. Offline #17 2008-03-06 07:11:49
Re: idei de gustari pentru servicibun topic...pe mine ma dispera in fiecare dimineatza problema asta. pt ca dimineatza nu-mi trebuie nimic....si mi se face o foame la munca.... Offline #18 2008-03-06 20:52:58
Re: idei de gustari pentru servicipentru facultate merg lejer sandwichurile facut de acasa. bine, nu cu salam sau chestii de astea ieftine, pentru ca risti sa ii muti pe toti din jurul tau. si asta nu ar fi prea politicos. Offline #19 2008-03-06 21:28:19
Re: idei de gustari pentru servici
si cu mine e la fel,adica cu sotul,ca eu tre sa-i pun de mancare...el sta la servici de la 9 la 18.cu mine nu e problema ,lucrez la 5 minute de casa si doar 5 ore pe zi... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|