|
Nu esti logat.
Idei de gustari pentru servici-3#39 2008-03-17 09:34:24#40 2008-03-17 09:37:40
Re: idei de gustari pentru servicieu m-as baga dar ma atrage de atentie ulcerul meu si trebuie sa-l ascult N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #41 2008-03-17 09:38:12
Re: idei de gustari pentru servici
stii ce-mi place din billa? au un pate din ficat de pasare, acolo la delicatese....iam iam...da, sunt bune salatele, din pacate e cam departe pt mine sa-mi iau de-acolo in fiecare zi... "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #42 2008-03-17 09:41:11
Re: idei de gustari pentru servicisi mie imi plac salatele de tot soiul pt pauza de pranz.. cand sunt in lipsa de inspiratie, timp si bani, imi amestec o conserva de ton cu o cutie de porumb boabe si am pacalit masa Gimme my summer back! Ready? Steady... Go! Offline #43 2008-03-17 09:41:29
Re: idei de gustari pentru servici.... da... asa e... stiu pateuuullll. e sooper Offline Publicitateloading...
#44 2008-03-17 09:44:42
Re: idei de gustari pentru servicieu pe la facultate sunt asa ca sandwich-ul ramane la putere mai imi iau la line fistic sau migdale prajite mai bag un pateu ceva.... inteligentii astia de la mine de la facultate mi-au bagat 6-8 orea si am pauza de la o ora la alta de 10 minute.... ce as vrea si eu pauza de pranz sa pap ceva mai bun gen o fripturica VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #45 2008-03-17 09:45:23
Re: idei de gustari pentru servicieu mi-am pus azi cu mine si smochine daca raman si pe maine e si mai bine iubesc+Camelia+Matei Offline #46 2008-03-17 09:51:46
mancam intr-o vreme cu castraveti in otet pana mi s-a aplecat.... chiar, n-am mai luat de mult...ma scarbisem la un moment dat ca fasisem niste bucatele de ficat uscat si tare prin pateu "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #47 2009-09-30 14:53:46
Re: idei de gustari pentru servicimai ziceti fetelor ce mai papati la facultate? eu acum am inceput-o, ieri am avut de stat la sc 6 ore si am papat o banana insa ma rodea la stomanc de numa de foame.sunt zile in care am de stat 8 ore? ce mai putem pune cu noi?voi ce mai papati la facultate? Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #48 2009-09-30 19:15:17
Re: idei de gustari pentru servicieu in liceu ma imi luam sandvisuri -paine prajita sa nu ma umplu de frimituri, salam/ sunca+ branza/cascaval... o sa fac la fel si la facultate. Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #49 2009-10-01 12:54:12
Re: idei de gustari pentru servici"e mai greu cu mancarea la facultate/munca atunci cand tii dieta,altefel... ai de unde sa alegi." Voi fii mereu lângă tine La rău şi la bine Când ai nevoie de mine Offline #50 2009-10-01 13:57:28
Re: idei de gustari pentru servicifructe sau legume Offline #52 2009-10-01 14:04:07
Re: idei de gustari pentru servicisuper asa pill Offline #53 2009-10-01 14:08:40
Nimic Eventual un covrig! Imi era si mie greu la inceput, dar m-am obisnuit in timp! Offline #54 2009-10-01 14:09:22
Pentru ca nu esti in Romania "I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" Offline #55 2009-10-01 17:44:21
Re: idei de gustari pentru serviciin ro nu prea ai unde manca pachetelul de acasa eu cand stateam mai mult la facult imi luam ceva fruct si covrigei, bake rolls, croissante sau ceva de la brutaria din apropiere: covrigi calzi, placinte cu branza, strudele. cam asta voi face si de luni incolo cand intru in campul muncii. la pranz insa (bine ca eu si sotul suntem aproape de casa cu munca) 2-3 zile in oras cu colegii (am mall-ul aproape si vreo 2 restaurante+pizzerii deci am de unde alege mancare) si restul mancam acasa aman2 din ce gatesc eu seara incerc sa fac mancare mai multa si diversa ca sa avem pe 2-3 zile. Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #56 2009-10-01 18:18:52Re: idei de gustari pentru servicieu una cand eram la sc si nu aveam microunde evident imi faceam pizza de casa, o puneam la congelator si seara inainte scoteam o felie, o bagam la frigider, si cat statea in ghiozdan se incalzea. Mie imi placea, si tot timpul imi furau colegii din ea E o idee, pentru cele care vor pizza. Cat despre salata... eu una imi fac o salata cu paste melcisor, un sos de smantana, bucatele de pui si ardei taiat, si bucatele de branzica tine foarte bine cateva ore in ghiozdan, si nu trebuie incalzita. Offline #57 2009-10-02 11:45:30
Re: idei de gustari pentru serviciFetelor eu am descoperit o solutie foarte avantajoasa pentru problema mesei la servicuu/facltate. "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|