homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Idei de gustari pentru servici-3

#39 2008-03-17 09:34:24

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

Re: idei de gustari pentru servici

eu ma bag rotfl

#40 2008-03-17 09:37:40

micicutza
Banat
Inregistrat: 2007-10-25

eu m-as baga dar ma atrage de atentie ulcerul meu si trebuie sa-l ascult rotfl

N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor."
Eu le am pe toate trei...

#41 2008-03-17 09:38:12

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

billa...sunt din alea cu sunca si cu de toate...unce au si salata de beof... p'acolo. sunt sooper

stii ce-mi place din billa? au un pate din ficat de pasare, acolo la delicatese....iam iam...da, sunt bune salatele, din pacate e cam departe pt mine sa-mi iau de-acolo in fiecare zi...

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#42 2008-03-17 09:41:11

senorita
Insomniac member
De la: CucuruZU :))
Inregistrat: 2006-08-13

si mie imi plac salatele de tot soiul pt pauza de pranz.. cand sunt in lipsa de inspiratie, timp si bani, imi amestec o conserva de ton cu o cutie de porumb boabe si am pacalit masa big_smile

Gimme my summer back! sad
Ready? Steady... Go!

#43 2008-03-17 09:41:29

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

smile.... da... asa e... stiu pateuuullll. e sooper

Publicitate

loading...

#44 2008-03-17 09:44:42

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

eu pe la facultate sunt asa ca sandwich-ul ramane la putere mai imi iau la line fistic sau migdale prajite mai bag un pateu ceva.... inteligentii astia de la mine de la facultate mi-au bagat 6-8 orea si am pauza de la o ora la alta de 10 minute.... ce as vrea si eu pauza de pranz sa pap ceva mai bun gen o fripturica grater

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#45 2008-03-17 09:45:23

tomina
Hero member
De la: Cluj
Inregistrat: 2007-01-19

eu mi-am pus azi cu mine si smochine smile daca raman si pe maine e si mai bine lol

iubesc+Camelia+Matei

#46 2008-03-17 09:51:46

Soleil
Addicted member
Inregistrat: 2007-01-31

ralluka a scris:

smile.... da... asa e... stiu pateuuullll. e sooper

mancam intr-o vreme cu castraveti in otet pana mi s-a aplecat....rotfl chiar, n-am mai luat de mult...ma scarbisem la un moment dat ca fasisem niste bucatele de ficat uscat si tare prin pateu acklad acklad acklad

"Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă."
Thé à la menthe hjarta

#47 2009-09-30 14:53:46

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

mai ziceti fetelor ce mai papati la facultate? eu acum am inceput-o, ieri am avut de stat la sc 6 ore si am papat o banana insa ma rodea la stomanc de numa de foame.sunt zile in care am de stat 8 ore? ce mai putem pune cu noi?voi ce mai papati la facultate? smile

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#48 2009-09-30 19:15:17

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

eu in liceu ma imi luam sandvisuri -paine prajita sa nu ma umplu de frimituri, salam/ sunca+ branza/cascaval... o sa fac la fel si la facultate.
imi mai luam cate un fruct banana/mar/mandarina, iaurt -aveam mereu o lingurita cu mine lol
napolitane, batoane d-alea de paine dulci, iaurt de baut.
sau mai faceam snitele si le bagam in chifle big_smile
a... si mi luam apa de acasa, ff rar suc.

e mai greu cu mancarea la facultate/munca atunci cand tii dieta,altefel... ai de unde sa alegi.

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#49 2009-10-01 12:54:12

mayra19
Sr. member
Inregistrat: 2009-05-28

"e mai greu cu mancarea la facultate/munca atunci cand tii dieta,altefel... ai de unde sa alegi."
daa... si eu care ma gandeam ca gasesc ceva fara paine... lol
ee o sa papam noi fructe.... sunt si sanatoase:P

Voi fii mereu lângă tine hjarta La rău şi la bine hjarta Când ai nevoie de mine hjarta

#50 2009-10-01 13:57:28

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

fructe sau legume
poti sa-ti iei intr-o caserola mica un piept de pui la gratar si niste salata
sau un iaurt

#51 2009-10-01 14:03:39

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

sau o caserola cu orez si legume calite. Yum Yum. Eu asta imi iau la faculta, sau paste la caserola, sau o salata. Oricum eu am microunde la facultate.

#52 2009-10-01 14:04:07

annabel
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-01-15

super asa pill

#53 2009-10-01 14:08:40

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

mayra19 a scris:

mai ziceti fetelor ce mai papati la facultate? eu acum am inceput-o, ieri am avut de stat la sc 6 ore si am papat o banana insa ma rodea la stomanc de numa de foame.sunt zile in care am de stat 8 ore? ce mai putem pune cu noi?voi ce mai papati la facultate? smile

Nimic  lol Eventual un covrig! Imi era si mie greu la inceput, dar m-am obisnuit in timp!

#54 2009-10-01 14:09:22

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

PillBlast a scris:

sau o caserola cu orez si legume calite. Yum Yum. Eu asta imi iau la faculta, sau paste la caserola, sau o salata. Oricum eu am microunde la facultate.

Pentru ca nu esti in Romania roll

Pentru ca in restul lumii civilizate ... studentii beneficiaza de un bufet (il numesc ei) unde poti comanda, sau iti poti savura pachetelul de acasa roll

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#55 2009-10-01 17:44:21

green_fairy
Platinum member
De la: undeva...
Inregistrat: 2006-03-11

in ro nu prea ai unde manca pachetelul de acasa smile eu cand stateam mai mult la facult imi luam ceva fruct si covrigei, bake rolls, croissante sau ceva de la brutaria din apropiere: covrigi calzi, placinte cu branza, strudele. cam asta voi face si de luni incolo smile cand intru in campul muncii. la pranz insa (bine ca eu si sotul suntem aproape de casa cu munca) 2-3 zile in oras cu colegii (am mall-ul aproape si vreo 2 restaurante+pizzerii deci am de unde alege mancare) si restul  mancam acasa aman2 din ce gatesc eu seara incerc sa fac mancare mai multa si diversa ca sa avem pe 2-3 zile.

partydance Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer  partydance

#56 2009-10-01 18:18:52

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

eu una cand eram la sc si nu aveam microunde evident imi faceam pizza de casa, o puneam la congelator si seara inainte scoteam o felie, o bagam la frigider, si cat statea in ghiozdan se incalzea. Mie imi placea, si tot timpul imi furau colegii din ea lol E o idee, pentru cele care vor pizza. Cat despre salata... eu una imi fac o salata cu paste melcisor, un sos de smantana, bucatele de pui si ardei taiat, si bucatele de branzica tine foarte bine cateva ore in ghiozdan, si nu trebuie incalzita.

#57 2009-10-02 11:45:30

pink_martini
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-08-08
Site

Fetelor eu am descoperit o solutie foarte avantajoasa pentru problema mesei la servicuu/facltate.
Mi-am cumparat un shake de la herbalife care tine de foame, are multe vitamine si chestii nutritive.
Initial stiu ca shake-ul acela e pt slabit, dar pe mine ma intereseaza sa-mi tina de foame. Daca vrei sa slabesti inlocuiesti 2 mese pe zi cu el. Eu inlocuiesc decat masa de pranz. Mi-l pun intr-o sticla de 0,5 si plec cu el pe unde vreau si iau masa din mers.
Mi se pare o alegere sanatoasa, ieftina pe termen lung si practica.
un shake din-ala e 130 lei , au pe mai multe variante de arome, io mi-am luat cioco. Se face cu lapte ( deci calciu) si tine de foame.
Va recomand.

"Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand

Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.