|
Nu esti logat.
Idei de gustari pentru servici-2#20 2008-03-07 09:15:52
Re: idei de gustari pentru servici
detalii "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #21 2008-03-07 09:31:12
Re: idei de gustari pentru servicieu imi duc diferite legume si fructe cum ar fi mere, rosii, morcovi, castraveti si salata, le tai pe o farfurie si picur ulei din seminte dovleac si putin suc de lamaie si mananc cu bucatele de feta sau cubulete de cremvusti sau painite mici cu diferite seminte. In rest cafeluta si ceai. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #22 2008-03-07 09:41:11
Re: idei de gustari pentru servicipentru dimineata am la serviciu o punga mare de 1 kg de musli cu fructe si doar imi iau in drum un iaurt... punga aia ma tine aproape o luna Offline #23 2008-03-07 09:56:08
Re: idei de gustari pentru servicieu acum mananc la cantina la noi...este un restaurant din oras care vine cu mancare ...si pap si ciorbita si supica si felul doi ...nu toate intr-o zi...si e mancare calda nu toate prostiile cu toxicitati Ultima oara a fost editat de micanarcisa (2008-03-07 09:56:55) N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #24 2008-03-07 10:02:20
Re: idei de gustari pentru serviciar trebui sa il pun si pe dragos sa citeasca ce ziceti voi aici. el nu avea timp sa manance nici cand ii dadeam eu facut de acasa...of...si e un slabanog si are probleme cu stomacul...da nu ma mut eu la bucuresti am eu grija de fundu' lui sa creasca mami de minuni Offline Publicitateloading...
#25 2008-03-07 10:05:09
Re: idei de gustari pentru serviciar trebui sa citeasca...eu una consider corect ce am scris..nu se poate sa nu ai timp sa mananci...nu e voie sa gandesti asa...cum ai timp sa tragi nu stiu cate tigari cum te poti intrerupe sa mergi la toaleta asa trebuie sa te poti intrerupe sa mananci...mancatul este o necesitate cum e si mersul la toaleta...tigara in schimb nu e N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #26 2008-03-07 10:08:07
Re: idei de gustari pentru serviciEu gatesc o data la 2 zile si pun mancare gatita de mine la serviciu. Avand in vedere ca amandoi lucram in acelasi loc, incalzesc mancarea gatita acasa la microunde si papam impreuna la amiaza ceva cald, si ii ft bine asa. Astfel, seara cand ajungem acasa nu mai mancam consistent cum mancam pe vremurile cand la amiaza papam doar sandwich-uri, pt ca nu mai ni-i asa foame avand in vedere ca am mancat masa calda la amiaza. Gatesc ba legume cu ceva carne la gratar sau cuptor, ba spaghetti cu diverse sosuri, ba paste cu branza la cuptor, ori ardei umpluti, etc, orice mancare gatita, mai putin ciorbe ca mi-i teama sa nu le vars prin firma Pe langa asta, tot timpul mai pun la noi fructe, popcorn sau cioco. Si bem multa, multa apa Offline #27 2008-03-07 10:09:13
Re: idei de gustari pentru servicisi la noi e avantajul ca lucram in acelasi birou N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #28 2008-03-07 10:10:10
sunt total de acord...da tare e greu sa il conving sa manance si cand e acasa si cu masa intinsa...si dupa aia se plange ca ii e rau...e o figura mami de minuni Offline #29 2008-03-07 10:14:41
daca ai prajitor de paine e foarte bine; mie mi se par mult mai gustoase feliile de paine, chiflele sau orice altceva prajite. poti pune pe ele o salata de vinete (fara ceapa), icre (daca iti plac) sau o bucata de pui (grill, facuta de acasa) si diverse legume: salata, rosie, castravete. Offline #30 2008-03-07 13:05:29
Re: idei de gustari pentru servicieu am mare noroc in privinta asta. restaurantul e chiar sub fundul meu, la propriu . sub receptia hotelului e restaurantul si pap de acolo, gratis . bine, nu in fiecare zi. si imi duc cu mine fructe, iaurt, mezeluri, sau chiar ceva gatit acasa. dar la noi s-a intamplat si sa nu avem timp sa papam. nu pt ca nu ne lasa diri, ci pt ca aveam atatia clienti, ca una doua treceau 8 ore de munca... si tot faceam facturi si cazam, si nu puteam sa pap in fata lor. dar, normal, dimineatza cand e multa foiala, suntem cate 2, si papam pe rand. Offline #31 2008-03-07 14:31:49
Mersi de idei. "Daca plangi pentru ca soarele a disparut din viata ta, lacrimile te vor impiedica sa vezi stelele."~Rabindranath Tagore Offline #32 2008-03-07 23:33:33
Re: idei de gustari pentru servicipai daca te-ai saturat de senvisuri poti sa incerci iaurt , poti sa-ti iei de la spring time o caserola de salata (au game variate) poti sa-ti iei branzica feta sau mai gasesti la angst sau in supermarketuri salata de vinete , chiftelute si tot soiul de racituri in stare vrac (adica iti cumperri cate grame vrei si de cati ai bani ) poti sa incerci sa-ti iei o shaorma sau o pizza si aia te tine de foame pt toata ziua (mic dejun + dejun) si cerd k scapi mai ieftin asa . poti sa-ti mai iei diferite batoane de rontait gen fitness . colegele tale ce mananca ? nu poti sa furi idei de la ele ? "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #33 2008-03-17 08:16:43
da exact,plastic e cuvantul Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #34 2008-03-17 08:52:13
Re: idei de gustari pentru serviciam descoperit niste salate sooper bune la hypermarketuri...si ne luam pachetzel cate oc aserola de unu Offline #35 2008-03-17 09:04:35
Re: idei de gustari pentru servicice salate ce salate? N. Iorga: "Unii oameni au demnitatea ambitiei lor, altii a situatiei lor, cei mai putini au demnitatea persoanei lor." Eu le am pe toate trei... Offline #36 2008-03-17 09:18:11
Re: idei de gustari pentru serviciin ce hypermarket, rallu? "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #37 2008-03-17 09:30:50
Re: idei de gustari pentru servicibilla...sunt din alea cu sunca si cu de toate...unce au si salata de beof... p'acolo. sunt sooper Offline #38 2008-03-17 09:33:06Re: idei de gustari pentru servici eu lucrez de vreo 5 luni... inca nu mi s-a aplecat de sandwich-uri... Ultima oara a fost editat de Leo (2008-03-17 09:34:18) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|