|
Nu esti logat.
Metode de urcat masculii pe pereti :D-4#58 2007-06-04 13:00:59
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dmyhaela..la facultate e km stresant...dar poate k asta face totul mai interesant:D eu eram destul d stresata..el mai relaxat..dar in momentele alea...nu prea avea mare importanta c gandeam:D eram cu urechile ciulite si cred k se auzea dak venea cineva k era totusi un loc mai ferit:P Offline #59 2007-06-04 18:56:00
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Din tramvai, pe scaunul din spate, ea in fusta si eu in pantaloni scurti, tramvaiul mergea pe piatra cubica....mai erau si cateva persoane ... cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #60 2007-06-05 10:00:21
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Deu stiu ca tramvaiul merge pe sine..... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #61 2007-06-05 18:26:57
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dzdrangane... cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #62 2007-06-05 19:44:02
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dwooow in tramvai cat tupeu! Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#63 2007-06-05 21:34:27
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Di.question..cu prezervativ sau fara?ca daca fara numi imaginez finalul.. mariah carey - bye bye Offline #64 2007-06-05 21:37:44
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpoate prietena lui lua ac... sau n-au terminat mai degraba ca in tramvai cat timp sa ai? zic si eu, ma bag in seama Just like a tattoo I'll always have you... Offline #65 2007-06-05 21:38:01
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :D
looollll Offline #66 2007-06-05 22:09:23
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Din tramvai?? wooow... eu doar l-am masturbat in autobuz,dar kt de horny as fi...park sa o facem de-a dreptu... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #67 2007-06-05 22:25:52
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dhmm..eu astept vineri seara...ah..mrrr..era sa o facem ieri pe la 5 da tocmai a bagat sora lui cheia in usa..si se invartea pe acolo...el avea chef chiar voia adrenalina nush cum de m-am putut abtine ca eram hot rau si akm imi pare rau da nu mai ratez ca tot face bn in sesiune..sa ma mai destind..cik inveti mai bn Offline #68 2007-06-05 23:04:35
eh, asta am facut-o si eu... dar atat doar :"> Ultima oara a fost editat de ivy (2007-06-05 23:04:57) Just like a tattoo I'll always have you... Offline #69 2007-06-05 23:26:36
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dnu a fost nimic premeditat...pur si simplu stand la mine in brate....mi-a venit chefu` si norocul nostru era ca stateam pe scaunul din spate; lume era insa toti statea cu fata la drum, frica nu ne era, mai degraba rusine dak ne prindea cineva...a fost bestial, cu siguranta cel mai bestial moment...am terminat inauntru; si da ea lua ac; problema a fost mai apoi cand am coborat ca ne tremurau picioarele, nu ne venea sa credem ca am facut asa ceva si mai ales ca i se scurgea lichidul pe picioare ...marfpa...incercati si voi cine astazi m-a iubit ...maine ma uraste Offline #70 2007-06-06 13:29:40
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :D...fuuuuuuuuuuuuuuu..numi imaginez cit de marfa poate fi..sa ti se scurga sperma pe picioare..ffoooooooaaaaarrrrtttteeeeeee romantik..bleah..parca sint in toate mintile..nu cred ca voi ajunge asa zile.. mariah carey - bye bye Offline #71 2007-06-06 13:31:37
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dmicusa hai sa privim in ansamblu.....a fost foarte HOT toata treaba....mai conteaza detaliul cu sperma pe picioare? 6 ani de dragoste Offline #72 2007-06-06 13:36:15
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dhi,hi,hi te imbraci intr-un tricau scurt nu porti chilotei si te fatai toata ziua asa prin casa(nu il lasi sa faca nimic cat mai mult ). VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #73 2007-06-06 13:40:36
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Ddaca as avea si unde sa fac asta....ar fi super ralucaelena! 6 ani de dragoste Offline #74 2007-06-06 13:59:41
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dstiu cum este el nu sta singur inca dar spre fericirea mea si a lui in cateva luni o sa paota sa isi cumpere garsoniera si o sa fim singuri sa vezi atunci ce o sa facem............... . VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #75 2007-06-06 14:20:57
corect http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #76 2007-06-06 14:53:19
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dinteresanta treaba cu tramvaiul ..abia astept sa vina vara...mie imi place mult sa o fac in natura..si mai ales daca urcam putin pe munte si eu sunt cu fusta..moare Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|