|
Nu esti logat.
Metode de urcat masculii pe pereti :D-5#77 2007-06-06 15:49:59
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :DDar voi sunteti mereu epilate,adica nu se intampla sa fiti asa un pic mai cu tepi,adica sunteti mereu finute?Si apropo..marfa aia cu tramvaiul dar nu cred ca eu as avea tupeu:-D Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #78 2007-06-06 15:53:02
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :DEu daca ma fac cu ceara nu sunt mereu fina, pt ca las sa creasca putin ca sa se poata smulge cum tb.....cred ca fine mereu sunt doar cele care se fac cu lama, ele sunt nevoite sa se faca la vreo 2 zile ca altfel e teroare cred, se simte naspa mai ales ca e f tzepos #79 2007-06-06 15:57:55
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Deee si daca creste un pic, ce-are? sa zica mersi k nu e bushy http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #80 2007-06-06 15:58:30
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :DEu ma fac cu lama si la mine cel putin nu e asa tepos dar a cam crescut si se cam vede si se cam simte la mana si azi ma duc pe la el si...styty voi si daca ma fac o sa ma irit(ca de obicei) dar ca sa fiu fina tre sa ma fac.Tre sa-mi cumpar crema ca cu benzile nu merge,gata ca deviez de la subiect. Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #81 2007-06-06 21:30:46
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dsex in tramvai si masturbare in autobuz. uau. Nu as avea tupeul. Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#82 2007-06-06 22:30:43
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dnu stiu daca ati intampinat pb asta dar un sfat ar fi de folos.Desi prietenul meu a mai avut o relatie sexuala inainte sa fie cu mn,deci era activ sexual..nu i s-a rupt acea ata..sau ce e.Si cand avem relatii intime il vad ca face cam urat..zice ca ar simti ca se rupe uneori dar tot nu cedeaza.Deci ce sa fac?cum sa ma misc sau ceva sa scapam de o pb...in rest nu e pb..ajunge normal la final Offline #83 2007-06-06 22:37:32
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dnu e obligatoriu sa se rupa "ata" - medical se numeste fren. dar daca el simte ca cedeaza si contactele sexuale ajung sa fie dureroase sa mearga la medic si se rezolva acolo problema. e posibil sa o mai tina mult timp asa pana sa cedeze la contactele sexuale. mami de minuni Offline #84 2007-06-06 23:14:34
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Duufff..... Offline #85 2007-06-07 01:57:46
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpe al meu il innebuneste f mult chestiile iesite din comun.desi nu mi am inceput de mult viata sexuala pana acum i am facut oral in autobuz,intr un hotel(special am mers si am stat doar kteva ore),intr un parc in spatele scenei si sper sa mai fie...) "AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY" Offline #86 2007-06-07 09:04:37
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dwooow oral in autobuz?? inseamna ca era noapte, autobuzul gol si nimeni pe strada in jur, nu?! ce curaj aveti, mai fetelor! Just like a tattoo I'll always have you... Offline #87 2007-06-07 10:56:58
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpentru Alexia_me...eu cel putin ma fac cu epilatorul cat suport...in zona V...ajung cam pana in dretpul labiilor..dar de acolo nu mai suport ..si in rest cu crema depilatoare sau cu bicul...dar el mi-a zis la un mom dat ca nu-l deranjeaza daca nu sunt fina mereu..si m-am linistit..oricum e cam aiurea..ma gandesc la el..si de asta mereu incerc sa fiu fresh Offline #88 2007-06-07 10:57:59
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dexista un topic despre epilat fetele Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #89 2007-06-07 11:55:11
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :DMersic raluca24 iar pokemon am sa intru pe topic mersic si tie.Va pup! Unul langa altul pentru totdeauna... Offline #90 2007-06-07 13:22:26
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dda...wow reddoll si eu ma intreb cum de'ai avut curaj cu oralu ala in autobuz...era noapte... sau? 6 ani de dragoste Offline #91 2007-06-07 16:24:44
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dfffffff mare curaj.eu una n-as avea... expect the worst , hope for the best! Offline #92 2007-06-07 17:36:26
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dsuper tare frate ..... in tramvai??!! nici nu m-as fi gandit la asa ceva dar sa o si fac ... ia' ziceti.... pe unde ati mai facut-o, de fapt ... ce sa ziceti, cautati un loc mai tare decat tramvaiul si daca gasiti , si daca o mai si faceti acolo ..... dau de beut la tot forumul. Offline #93 2007-06-07 17:40:25
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpropun moderatorilor sa faca un chestionar cu cea mai tare situatie de acest gen Offline #94 2007-06-07 17:46:46
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dpai si variantele? le inventam noi? plus ac... nu avem optiunea sa afcem chestionare... Nobody home Offline #95 2007-06-07 17:56:02
Re: Metode de urcat masculii pe pereti :Dda,era noapte si erau f putine pers inauntru.era destul de mare,de fapt era un autocar si cu kteva banchete in spate era un grup de englezi.nu stiu dak si au dat seama de ceva dar oricum a fost super.. mai ales pt el "AFTER ALL, TOMORROW IS ANOTHER DAY" Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|