homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primul sarut

#1 2007-06-04 21:35:50

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

Primul sarut

Am observat ca se tot vorbeste despre prima oara...dar niciunde n am gasit despre primul sarut...care mi se pare cel putin la fel de important ca si prima noapte/zi de dragoste/sex...haideti sa povestim fiecare cum, unde si cand am primit primul nostru sarut si daca regretati sau nuh experienta...

Si pt ca tot am deschis eu topicul o sa incep eu...primul sarut l am avut prin clasa a 7 a...la o zi de nastere si a fost datorita unui joc stupid...de genul...te provoc sa l saruti pe cutare...nu mi a placut (desi baiatul era f dragut tongue ) si regret sincer experienta...as fi vrut altceva...noroc ca am mai compensat la prima noapte de dragoste big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#2 2007-06-04 21:41:22

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Re: Primul sarut

Si la mine a fost tot prin clasa a 7-a...a fost o chestie de o seara lol...tot umbla dupa mine unul prin Piata Unirii unde era un concert...si ma lua in brate,ca-s frumoasa,ca sa-l pup,eu nu stiam cum sa fug smile)si pana la urma a furat un sarut tongue.Si mi-a cam placut tongue

#3 2007-06-04 21:51:49

o'hara
Platinum member
De la: bebeloi iubiti
Inregistrat: 2007-01-18

la mine a fost in clasa a 4-a (copil precoce smile ) cu un vecin de scara...jucam carti si eu am pierdut si un sarut era pedeapsa...a fost asa sweet pt ca dupa ce am terminat de "pupat ca in filme" ne-am ridicat repede de pe scari si am fugit in casa pt ca incepea dallas... big_smile

mami de minuni hjarta

#4 2007-06-04 21:56:57

AdA_Ad9
Hero member
De la: Bucuresti-in mare parte:D
Inregistrat: 2007-02-26

eu pot sa ma mandresc cu cva romantic:d desi s-a intamplat mai tarziu(la 16 ani) a fost ceva de neuitat.din fericire sunt si acum cu respectivul.ne-am cunoscut prin intermediul sorei mele,desi ne stiam din vedere pentru ca invatam la acelasi liceu.am facut cunostiinta dar foarte in graba.nici nu am avut timp sa schimb 2 vorbe cu el.apoi el fiind prieten cu sora mea,iesea in gasca ei,l-am mai vazut de cateva ori,mi-a placut,ne-am imprietenit si la o 2 saptamani dupa ce l-am cunoscut,i-am dat o intalnire.am uitat sa zic la scoala in fiecare pauza ne intalneam si vorbeam...eu eram innebunita dupa el:D.apoi ne-am intalnit,ne-am plimbat cateva ore bune,intre timp s-a inserat,iar mie mi se facuse frig,iar el cavaler ce era mi-a dat bluza lui si m-a strans strans in brate si asa am ramas imbratisati vreo 2 ore,dar nu eram impreuna inca.apoi ne-am dus intr-un loc unde puteai privi totul de sus,iar jos era un restaurant,afara era luna plina,cer senin,priveam stelele impreuna,din restaurant se auzea muzica de dragoste...si adunci a inceput sa ma pupe usor si dulce pe obraz,apoi gura lui a coborat usor usor pana mi-a atins buzele...ahhhh....a fost atat de frumos!!!si acum mai avem momente cand ne ducem in acel loc si incercam sa reluam acel sarut,dar nu ne mai reuseste.a fost ceva de vis.dupa ce m-a sarutat mi-a zis "uite vezi steau aceea,aceea va fi steaua noastra de azi inainte". si de atunci suntem impreuna,2 ani frumosi de neuitat.

Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus

#5 2007-06-04 21:59:34

Mandy
Hero member
De la: Bucuresti most of the time
Inregistrat: 2006-04-15

Deci nu pot sa imi sterg zambetul de pe fata big_smile,super AdA_Ad9 smile

Publicitate

loading...

#6 2007-06-04 21:59:50

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

18 ani. si mi-a venit sa vomit. nici nu era french macar...

Nobody home

#7 2007-06-04 22:01:22

tzontzonik
Full member
Inregistrat: 2006-03-16

s-a intamplat pe la 15 anisori:D era in vacantza de vara,,,tipu era cam de 20 de ani...ne-am plimbat pe langa un lac pe langa mine:D si...ne tot imbratzisam mangaiam fi deodata m-a sarutat..eu primul lucru care-mi venea in minte era ca daca o sa zica ca sarut naspa:)) a fost frumos...:Ddesi mult prea stangaci fata de acu`:>

doua puncte ics:D

#8 2007-06-04 22:02:16

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

primul sarut,la gradinita...aveam prieten...apoi unul mai serios in clasa a 9-a!

#9 2007-06-04 22:05:22

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

eu aveam 15 ani. si din pacate a fost in urma unui joc gen sticlutza, la un chef. nu a fost de loc memorabil...

29+

#10 2007-06-04 22:07:56

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

primul sarut a fost in ziua in care am implinit 17 ani ...si ziua in care am devenit iubita lui..adica acum 4 ani..a fost f frumos dar eram un pic speriata ca nu o sa iasa bine sarutul si ca cine stie ce o sa creada despre mine..el nu stia ca e primul meu sarut. oricum imi amintesc cu placere de el

#11 2007-06-04 22:16:47

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

offffff rusine sa-mi fie nu mai tin minte nici cum a fost nici cand a fost primul sarut .... oare ar trebui sa iau pastile pt memorie ?!

#12 2007-06-04 22:29:37

alexia
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

in clasa a 8a.. aveam 14 ani big_smile . a fost ok.

#13 2007-06-04 22:36:40

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

la 17 ani cu un baiat de care mie imi placea mult atunci...era genul de poveste imposibila...eu visam cu ochii deschisi la el si mereu cand il vedeam ma intrebam "cum ar fi?"pana intr-o zi cand s-a intamplat si m-a remarcat...m-a invitat in oras si mi-a cerut sa fim impreuna :-o....normal ca am acceptat si dupa un timp in acea seara m-a sarutat french...am zis ca mor ca nu prea stiam ce vrea sa faca si nu stiam ca asa se face big_smile....era primul sarut na tongue

Ultima oara a fost editat de angelaflory (2007-06-04 22:37:11)

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#14 2007-06-04 22:58:40

Shosanna
Insomniac member
Inregistrat: 2007-04-26

...primu meu sarut l'am primit cand eram in cls a 8'a, si a fost in fata biserici....langa un mormant 8-|, pe la vreo 11 jum noaptea....Chiar daca ne'am sarutat pt k aveam provocare la "adevar sau provocare", nu il regret, ca imi place de tipu ala smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#15 2007-06-04 23:51:45

Andreea86
Hero member
De la: Focsani
Inregistrat: 2006-10-20

La mine a fost la 15 ani (el avea tot 15 ani), dupa ce am scapat de stresul cu capacitatea, in vara aia am tot iesit cu niste colegi de scoala, mai ales de festivalul berii, pe la concerte...si printre ei era un tip dragut si de treaba...si cei cu care eram dansau si sareau, tipau, se prosteau...si noi eram mai linistiti si ne-am dat mai la o parte...sa-i lasam pe ei sa se "desfasoare"...am facut vreo 2 glumite ca noi nu suntem cu ei,ca ne fac de ras lol ...apoi cumva el m-a luat de mana (nah...era aglomerat pe acolo...sa nu cumva sa ne pierdem tongue )...si...ne-am sarutat. A mai durat "relatia" inca 3 zile...apoi el a plecat la tara si apoi la Bucuresti la seminar. Ne-am mai vazut dupa 1 an, cand a venit el in vacanta, si am mai iesit in oras cu grupul...si a fost misto ca ne intelegeam bine...dar cat atat. Nu-mi pare rau....ca in momentul ala m-am simtit bine...si nici n-am suferit cand a plecat....pur si simplu a fost ok. big_smile Acum nu mai stiu nimic de el...o fi preot (nu stiu cati ani dureaza seminarul). big_smile

If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too?
hjarta Eu si puiu hjarta

#16 2007-06-04 23:58:00

JanisJoplin
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-12-26

hmm french...la 12 ani parca....a6a eram oricum..eram innebunita dupa el da' nu prea a meritat asha..tzin minte ca ne'am certat rau dupa aia.....
si nici macar cu prima noapte n'am compensat:-j m'am foarte grabit
regret multe
da' cred ca totusi incepe si viata mea sa isi ceara scuze pt toate din trecut....cu iubitul meu extraordinaaaaaar!

6 ani de dragoste  hjarta

#17 2007-06-05 00:15:03

TIFFANY
Full member
Inregistrat: 2007-05-20

Ada c suuuper 8->
la mine s-a intamplat la 14 ani, in vacanta d vara din cls 7, nu prea stiu c am simtit k aveam emotii, a fost ok..big_smile

People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not.

#18 2007-06-05 11:05:13

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

cred ca aveam cam 11-12 ani abia daca ne-am atins buzele rotfl2) hmmmm si tipu sa tinut dupa mine si toata generala si in liceu rotfl2

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

#19 2007-06-05 13:45:24

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

ionela a scris:

primul sarut,la gradinita...aveam prieten...apoi unul mai serios in clasa a 9-a!

si la mine !! lol aveam 4 ani si eram cu un baiat in baia fetelor ... cica hai sa ne pupam ca-n filme big_smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.