homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Primul sarut-4

#58 2010-10-05 13:49:40

dana_alina
Full member
De la: braila
Inregistrat: 2009-01-14

Re: Primul sarut

primul meu sarut a fost pe la 13 ani era prietenul meu si cand m-am trezit cu limba lui la mine in gura  am ramas wow ce cauta pe acolo rotfl copil prost  rotfl2 si acum suntem vecini si ne mai intalnim pe afara  ne aducem aminte si radem pe seama asta lol

#59 2010-10-05 14:22:07

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

Primul sarut french... la 15 ani. Imi amintesc cu drag big_smile
Era un un amic cu care nu aveam mari tangente, iar intr-o zi ne-am intalnit intamplator pe strada, eu mancam inghetata si el m-a luat si m-a sarutat si mi-a spus ca sunt dulce lol Eram putin stresata pt ca era ziua in amiaza mare, eram in mijlocul drumului, nu era prietenul meu si incercam sa ii si explica ca "eu nu stiu sa sarut" lol
Apoi, seara am iesit cu el si ne-am sarutat pana m-am saturat chicot eram f incantata, desi tipul s-a dovedit a fi un mare idiot forgetit
In orice caz, saruta f bine tummenupp

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#60 2010-10-05 20:57:53

Orange
Full member
Inregistrat: 2009-12-04

A fost la 15 ani , in fata blocului cand m-a petrecut dupa o plimbare smile nu a fost memorabil.... Eram eu mai timida si inca nu a fost nici franch))) inca vreo 2 sapt dupa cand sa ne sarutam frach eu ziceam ca limbutza doarme big_smile big_smile big_smile nu mai zic de faptul ca ma temeam ca n-o sa ma ridic la nivelul asteptarilor big_smile Off....amintiri, amintiri...

P.S : suntem si acum impreuna...uite cum se implinesc 3 ani jumate...

Ultima oara a fost editat de Orange (2010-10-05 20:59:13)

Am invatat ca nu merita sa irosesti nici macar o clipa din viata pentru a te gandi la oamenii care nu iti plac sau nu te plac hjarta Va pup si aveti grija de vOi hjarta

#61 2010-10-05 22:27:02

oanaflori
Full member
De la: tastatura
Inregistrat: 2008-03-08

S-a intamplat la 13 ani cu asa presupusul iubit de atunci....ma luat pe nepregatite...nu am apucat sa ii spun ca nu stiu sa sarut...saracu a avut atata rabdare cu mine....dupa vreo 5 ani m'am intalnit cu el si ne'am sarutat...ne'am adus aminte de "first kiss"...bineinteles ca a fost un amuzament total...

dar acum nu mult timp in urma am iesit cu un tip,avea 25 de ani,super tipul din toate pct de vedere, dar cand am ajuns la  puss  ....tipul cel super era 2 linii paralele... nu imi venea sa cred...am ramas masca...dar asta este...mai saruti si broaste pana ajungi la fat frumos  lol

O femeie desteapta Saruta dar nu iubeste, Asculta dar nu crede si Pleaca inainte de a fi dezamagaita.....

#62 2010-10-05 23:39:22

dea_di
Platinum member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-01-16

m-am pupat cu cativa prin generala si prin liceu, dar primul french kiss a fost pe la 19 ani, cand mi se acrise de asteptat fat-frumos lol , asa ca a fost cu un tip intr-un club....fusesem in turcia cu ceva timp in urma si imi placea f mult limba turca, iar tipul asta era turc si pe langa faptul ca arata f bine, m-a atras f mult cand a inceput sa vorbeasca turceste, la rugamintile mele lol (chiar daca nu intelegeam nimic, cine stie ce mi-o fi zis lol ) ....asa ca am zis ce puii mei, e cazul sa las oleaca de garda jos chicot ne-am sarutat toata noaptea, bineinteles ca el a vrut mai mult, bineinteles ca eu nu am vrut atunci (acum....cine stie...rodnar ) ....nu l-am mai vazut niciodata dupa noaptea aia smile

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#63 2010-10-06 09:28:35

Banana Split
Sr. member
Inregistrat: 2010-05-28

prima oara a fost din proprie initiativa lol dar nu a fost french, si a fost la 13 ani. apoi la 14 ani am avut primul sarut french cu un tip super! am fost destul de mult timp impreuna, pana a trebuit sa se mute din oras... tineam mult la el, si era foarte finut si atent, si saruta foarte bine.. nu regret deloc. tin minte ca primul sarut cu el a durat o vesnicieeeee nu ne mai saturam, si de obicei saruturile cu el durau mult si erau intense si catifelate si ehh hjarta amintiri..

#64 2010-10-07 12:06:22

jeannie
Addicted member
Inregistrat: 2010-07-13

aveam 15 ani, eram in clasa a 8-a; a fost destul de 'catifelat', mai ales ca era prima oara si pentru el, insa l-am evitat apoi pe saracul baiat, de parca avea el vreo vina. hmm cum ziceam si-n alta parte, mi s-au trezit instinctele ceeeva mai tarziu chicot

Ultima oara a fost editat de orangina123 (2011-01-30 08:04:07)

#65 2010-10-08 13:42:22

Livia2010
Full member
Inregistrat: 2010-08-12

aveam 14 ani si a fost super, buze moi,voluptoase, ochi albastrii...mmmm

When marimba rhythms start to play, dance with me, make me sway, like a lazy ocean hugs the shore, hold me close, sway me more...

#66 2010-10-08 17:30:35

vanilleeis
Hero member
Inregistrat: 2010-02-16

rotfl purple

If you take it personal, that's ok! wink

#67 2011-01-29 14:00:51

Diananaid
Hero member
Inregistrat: 2010-12-24

Vaiiii, primul sarut. A fost pe la 13 ani, ne adunam in fiecare seara, in fata blocului si jucam adevar sau provocare. Unui baiat ii placea de mine si s-a inteles el cu ceilalti sa-i puna provocarea sa ma sarute pe mine. Bine, nu a fost french, a fost un simplu pup. Si dupa ce s-a terminat, mi-am zis eu in minte: "Gata? Asta era tot?".
Eh, dupa am invatat eu ce inseamna adevaratul sarut. hjarta

Ultima oara a fost editat de Diananaid (2011-01-29 14:01:49)

Tu siempre me respondes: quizas, quizas, quizas...

#68 2011-01-29 23:15:14

Izza_bella
Full member
Inregistrat: 2010-12-07

In fata unei scari.Stateam jos la el in brate si mi.a zis s imi las capu pe umarul lui si s inchid ochii.
A fost simpatic. tillfreds

cold

#69 2011-01-30 10:28:01

Florence_
Insomniac member
Inregistrat: 2008-11-08

So romantic  chicot
Eu cred ca aveam 13 ani hmm Oricum, eram in generala. Pur si simplu ma tinea de mana, s-a apropiat si m-a sarutat. Ideea e ca nu mi-a placut deloc! Era "balos", mai rau ca un boxer  lol Si ii placea sa bage limba adaaanc  La vremea aia mi se parea acklad . Cred ca am vb cu el cateva sapt...imi amintesc ca prima floare primita de un baiat a fost de la el...de Valentine's Day - tranda rosu  rodnar
Acum, cand ne intalnim pe strada, abia daca legam 2-3 cuvinte, dar e dragut sa-ti amintesti cum erai in "tinerete"  chicot

Ultima oara a fost editat de biggirlsdon.tcry (2011-01-30 10:28:57)

#70 2011-01-30 21:10:58

SofySofia
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2010-07-29

Sfantul "Adevar sau provocare" lol Am pupat un gras lol
Si prima oara din iubire... Pai prin clasa 9,in parc. El a fost cel care a facut primul pas dar eu aveam guma de mestecat in gura rotfl2

Strong reasons make strong actions!

#71 2011-01-30 21:18:17

rosebunny
Insomniac member
Inregistrat: 2010-09-28

la mine a fost la 16 ani, eram f speriata ca nu stiam sa sarut, cerusem sfaturi in stanga si in dreapta, dar tot nu`mi dadeam seama cum se face. dar prietenul de pe atunci a avut rabdare, m`a asteptat o ora si ceva pana m`am decis sa ma sarut lol  prima oara a fost doar asa cu buzele, nu stiam french... apoi la vreo 2 saptamani am bagat eu limba, nu stiu cum imi venise si mi`a reusit big_smile f multe emotii am avut cu primul sarut  rodnar

Tot raul e spre bine smile
Zambim si noi azi? smile

#72 2011-01-31 14:19:08

Toriana
Sr. member
Inregistrat: 2010-10-18

Primul sarut a fost pe la 15 ani.  chicot Tin minte ca eram la tara, tocmai venisem de la discoteca si stateam in fata portii, trebuia sa ne luam ramas bun si ne-am luat... chicot  Eram asa happy, era un moment important, chiar daca nu era baiatul pe care mi-l doream si dupa ce am terminat m-am sters la gura. Ce vremuri!

Prostia este infinit mai fascinanta decat inteligenta, inteligenta are limitele ei, prostia nu. lol

Mi-ai spus ca ma iubesti, iar prin fapte mi-ai dovedit cat de putin.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.