|
Nu esti logat.
Primul sarut-2#20 2007-06-05 14:59:35
Re: Primul sarutaveam vreo 10, 11 ani si eram la tara. atata tin minte, si k mi-am luat baza de la maica-mea http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #21 2007-06-05 16:40:42
Re: Primul sarutin clasa a 7a expect the worst , hope for the best! Offline #22 2007-06-05 21:31:22
Re: Primul sarut..off..eu eram prin clasa 4,chiar ne iubeam cu acel baiat, si dragoste mare..pacat ca mama era profesoara si nia surprins..si mia facut o lectie..ca am tinuto minte pina in primul curs de facultate..asa de tare uram baietii..va dati seama ca idila cu piticul dintra patra na durat prea mult, a umblat ceva vreme baiatul dupa mine..si lam tot refuzat..dar chiar lam iubit..si regret si acuma ca iam distrus viaata lui si pe-a mea..uff parintii astia.. mariah carey - bye bye Offline #23 2007-06-05 23:11:33
Re: Primul saruteram in clasa a 6 cred nush sigur sau a 7 dar imi amintesc si akum ziua ai pt k toata ziua aceea aveam senzatia aia pe buze, park buyele lui ink erau pe ale mele dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos Offline #24 2007-06-05 23:38:28
Re: Primul sarut
welcome to the club.... nici eu nu-mi mai aduc aminte, desi am incercat sa-mi fortez memoria.. Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-06 13:29:12
Re: Primul sarutla mine a fost in cls a 6a ...sau a 7a ... ceva pacolo ... da nu a fost nush ce it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #26 2007-06-06 14:01:45
Re: Primul sarutla mine primul sarut in adevaratul sens al cuvantului, cand am simtit fluturasi in stomac a fost in clasa a 8a :"> Offline #27 2007-06-06 15:58:25
Re: Primul sarutEu eram in clasa a 7-a cand am avut parte de primul sarut si tin minte ca am fost super super emotionata, eram si indragostita atunci....a fost mai emotionant primul sarut decat prima noapte de dragoste, nu stiu din ce cauza probabil si din cauza varstei #28 2007-06-06 20:46:12
Re: Primul sarutla mn..a fost pe la 14 ani;)) cu un baiat de care imi placea..dar..el mia zis ca nu stiu sa sarut ..ca nu mam sarutat pana atunci..si eu incapatanata iam zis ca da..si ma pus sa ii demonstrez..si iam demonstrat (desi..era primul..nu sia dat seama)..chiar a fost frumos si funny Some dreams just aren't meant to come true..I learned that... Offline #29 2007-06-10 10:06:23
Re: Primul sarutin cls a 7-a...la scoala, cu un coleg...french..m-a obligat ...dar mi-a placut 8-> True love doesn't have a happy ending, because true love NEVER ends!!! Offline #30 2007-06-10 13:24:38Re: Primul saruteu pe la 13 ani si ceva...eram in clasa a 7-a aproape de vacantza de vara...si cica ma combinasem eu cu un coleg de clasa...si el se tot tzinea de mine sa chiulim la nu stiu ce ora sa mergem pe faleza...eu nu vroiam ptr ca eram sigura de ceea ce o sa se intample...si i-am zis in ziua aia ca merg dar pana la urma m-am razgandit...asa ca m-a sarutat in fatza clasei (french)...am ramas shocata si primul impuls de dupa a fost sa mananc ceva...a doua zi i-am dat papucii (i-am zis ca ma plictiseste) ...cert e ca nu am simtzit nimic special...pentru ca nu simteam mare lucru pentru persoana respectiva...primul sarut cu fluturashi in stomac a fost in vara aceluiasi an, cu un baiat de care imi placea de ceva vreme...si s-a pentrecut pe melodia "Nikita" a lui Elton John... Ultima oara a fost editat de Wildhoney (2007-06-10 13:26:36) Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #31 2007-06-10 13:35:21
Re: Primul sarutbuei, numai eu am avut prieten pampalau intr-a 7-a? Nobody home Offline #32 2007-06-10 15:22:48
Re: Primul sarutNu Nashira, si al meu era I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #33 2007-06-10 15:29:09Re: Primul saruthmmmm in vacantza dintre cls a6a si a7a... cred la tara cu un tip dupa care umblam de vreo 3 ani era noapte luna maaareee si eu plecam la mare a2a zi cu ai mei... mi-a zis ca nu poate sa isi ia la revedere pur si simplu... si m-a pupat a fost frumos... atunci retraiam clipa de 100 de ori pe zi ) ... acum dupa prima noapte cu iubi meu... in care au fost 1 miliard de "prime" saruturi... am uitat de seara aia Ultima oara a fost editat de annna (2007-06-10 15:29:40) El, poate e singurul ce poate Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... Offline #34 2007-06-10 16:39:16
Re: Primul sarutnu prea mi-l mai amintesc(sarutul) dar stiu k atunci mi-a plkut..eram in clasa a7a. a fost doar asa pe buze atat dupa am my avansat..ce vrei.. copilarisme..pe moment a fost ceva vai nemaipomenit dar dupa...un timp hmm..a trecut vraja. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #35 2007-06-10 19:23:45
Re: Primul sarutmie imi era frica ca o sa rada de mine ca nu stiu sa sarut )mi-era mai frica de sarut decat de sex expect the worst , hope for the best! Offline #36 2007-06-10 22:18:53
Re: Primul sarutprimul sarut a fost direct french kiss:D prin cls a 8-a cu primul iubit,desi am mai avut prietenii dar neinsemnate,cu care ma tineam doar de manutza...si un pupic pe obraz:))))mi-a fost teama ca nu am sa stiu sa pup,dar atunci mi-a iesit mai bine ca lui..si acum imi amintesc:)el saruta prea repede si mai apasat,iar eu usor si frumos,am si buze mari 0 si ar fi pacat sa nu sarut frumos:)))) hai ca am dat-o in altcva...dar imi place sa imi amintesc de clipele alea:) Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste! Offline #37 2008-05-19 21:00:10
Re: Primul sarut
asa si eu eram de vreo luna cu el, eu eram a 6a el avea vreo 17 ani si s'a tinut saracu dupa mine cam o sapt pana am vrut sa'l sarut iar asta s'a intamplat in noaptea de inviere la coltu bisericii se pare ca de mica am pacatuit shining from heaven... Offline #38 2008-05-19 21:02:16
Re: Primul sarutprin clasa a 10 a...ce vremuri ! ce fiori ma mai treceau.... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|