|
Nu esti logat.
Streptococcus agalactiae (grup B)-4#58 2009-01-22 13:46:30
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)este posibil ca streptococul sa se ia cand iti ia secretie cu betisorul acela? Offline #59 2009-01-22 13:47:30
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)de regula "betisorul" ar tb sa fie steril. mai degraba de pe "despartitoare", daca nu sunt sterilizate bine. Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-01-22 13:55:25) Offline #60 2009-01-22 16:25:13
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)Fetelor mai am inca o intrebare... Mai aveti si alte simptome?... Cum ar fi... Secretia ciudata? Sau orice alte simptome. Offline #61 2009-01-22 16:31:03
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)eu am aceeasi secretie de mult timp si a ramas la fel si dupa tratament: usor galbuie, vascoasa, cateodata abundenta, fara miros anume. nu stiu daca e sau nu de la streptococ. la tine cum e? Ultima oara a fost editat de anca9 (2009-01-22 16:32:05) Offline #62 2009-01-22 16:54:40
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)D-asta intrebam...Pt k si la mine e oarecum abundenta si putin galbuie si destul de groasa... Doctorul imi spunea ieri caeste din cauza streptococului..Insa dupa atatea tratamente pt candida sunt putin paranoica...Deci in concluzie se poate datora prostiei asteia.. Pe tine te jeneaza in vreun fel? Adica simti usturimi mancarimi sau alte nenorociri? Offline Publicitateloading...
#63 2009-01-22 17:00:37
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)eu nu am niciun alt simptom. am luat antibiotic puternic pt streptococul asta in timpul menstruatiei. imediat dupa tratament, deci cum s-a terminat ciclul, secretia a reaparut. nu stiu ce sa cred. ori mai am streptococul, ori asa e secretia mea... alta analiza n-am mai facut ca sunt satula. Offline #64 2009-01-22 17:10:43
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)Stiu ce zici..T cred si t inteleg..Oricum eu cred k ai scapat pt k ai avut tratament destul de puternic din ce am vazut k ai scris....Iar cervugidul l-am folosit si eu pt candida si este singurul care m-a scapat si il iau si acum in timpul tratamentului pt acest streptococ..Eu cred k esti in regula..N-ai avea de ce sa nu fii Offline #65 2009-01-22 17:17:02
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)ms, ktytza Offline #66 2009-01-22 17:21:53
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)Cu cat te gandesti si o analizezi mai mult cu atat ti se va parea mai ciudata k si eu fac la fel. Asa k stai linistita! Totusi fa-ti la un moment dat curaj sa faci o analiza de secretie...IAR....k sa fii tu sigura. Sanatate multa! t pup Offline #67 2009-01-22 17:31:52
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)eu ma opresc un pic din tratamente. termin cervugidul si apoi fac pauza sa vad exact cum ma simt.daca nu-i ok repet analiza pt streptococ si iau tratamentul.... Offline #68 2009-01-22 20:46:51
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)
mie mi-a spus dr ca secretia asta nu e de la streptococ, ca acesta nu provoaca modificarea secretiei. Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-22 20:48:26) Offline #69 2009-01-22 23:17:55
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)nu stiu ce sa zic mey fetelor... Cu secretia imi fac si eu griji... Kiar nu stiu ce sa zic..N-am gasit nicaieri niste simptome clare. Gargarita secretia ta e skimbata in vreun fel? :-/ Offline #70 2009-01-22 23:33:23
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)da, secretia mea e usor galbuie. dar este in cantitate normala. dr mea zice ca e o hipersecretie a glandelor colului . dar nu-s prea convinsa. poate asa o fi secretia mea normala... Ultima oara a fost editat de gargarita (2009-01-22 23:34:09) Offline #71 2009-01-22 23:51:19
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)Daca asa ti-a zis inseamna k asa e. Nici nu stiu ce sa mai cred k n-am gasit doi doctori care sa imi zica acelasi lucru pana acum... Eu zic sa nu te ingrijorezi. Concentreaza-te pe tratament si pe ce mai ai de facut pt k se va regla si secretia cel mai probabil. Sau vb ta asa este secretia ta mai abundenta. Iti spun ce s-a intamplat la mine knd voi termina tratamentul. Nu t speria ca nu ai de ce si stii cum e...cu cat te gandesti mai tare cu atat ai impresia ca ai din ce in ce mai multe simptome. Stai linistita! t pupic Offline #72 2009-01-23 00:04:00
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)astept sa vad ce iese la analiza si apoi voi vedea Offline #73 2009-01-23 00:10:48
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)am inteles de la doctorita ca streptococul ar da o secretie si niste mici dureri...acuma...parerile sunt impartite dupa cum vedeti... Offline #74 2009-01-23 08:40:41
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)eu am probleme de aproape 2 ani , deja am stari depresive , pt ca nu mai stiu ce sa mai fac sa scap , am usturimi , si cand am raport sexual desi la inceput sunt foarte lubrifiata , in timpul actului se intareste secretia si din cauza asta se irita vaginul , dispare lubrifierea , sau se intareste si ma ustura ingrozitor , si dupa actul sexual la fel se mentine usturimea Ultima oara a fost editat de tttttt (2009-01-23 08:43:32) Offline #75 2009-01-23 09:51:17
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)
ms mult ktytza, pt incurajari asa o sa fac. deocamdata mai stau un timp ca vad ca s-a mai reglat secretia, nu mai e asa abundenta. doar dimineata e ceva mai mult, in rest e ft putina sau deloc. cand va incepe iar sa ma streseze, ma duc si repet analiza.
:f?rv?nad: si eu am avut aproximativ simptomele astea, dar eu le-am pus pe seama lipsei de excitare. tot asa, la inceput eram lubrefiata, apoi disparea lubrefierea si incepea sa ma usture, dar ii spuneam lui iuby ca ma doare si ne opream. nu m-am gandit nicio clipa ca poate fi de la altceva. odata am continuat si noi mai mult si m-a sturat un pic si dupa... nu stiu ce sa cred. dupa tratament nu am mai facut prostioare, asa ca nu stiu daca mai am sau nu simptomele astea Offline #76 2009-01-23 09:55:55
Re: Streptococcus agalactiae (grup B)nici eu nu sunt din bucuresti , dar la mine in oras nu am unde , asa am facut , nu am mai luat nimic , cu toate ca ma ustura , mi-am facut cultura dar acum nu a iesit de cat e coli , ciudat , nici cabinetul unde am facut cultura nu e cine stie ce , recunosc , la sfarsitul saptamanii ma duc, nu am putut altfel , si imi e frica sa nu imi vina menstra chiar atunci ca e cam la limita .... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|