|
Nu esti logat.
Rana col si infectie HPV 16#1 2007-06-12 22:42:48
rana col si infectie HPV 16Am 33 de ani, am o leziune pe col, rezultatul PAP este C II/III si HPV cu risc cancerigen crescut - 16 prezent. Urmeaza sa fac ERAD si intre timp fac tratament cu ISOPRINOSINE. Ce ma face sa disper foarte tare este faptul ca nu stiu de cat timp am aceasta rana si cat de grava este situatia in prezent. Mai exact, in urma cu un an si jumatate mi-am facut un control, rezultatul PAP a fost normal, la colposcopie s-a vazut o mica rana dar medicul de atunci, in prezent merg la alt medic, mi-a spus ca nu este nimic , nu mi-a recomandat nici un tratament si mi-a recomandat sa fac un copil, lucru care in decursul anului care a trecut, nu s-a intamplat. Acum imi trec prin cap toate gandurile negre de genul ca as putea avea deja cancer si ca poate e deja prea tarziu.... Va rog sa ma ajutati cu orice fel de informatii aveti. As vrea sa stiu mai exact daca asa cum sunt rezultatele analizelor in prezent si avand in vedere PAP-ul de acum un an si jumatate am "sanse" mari sa fie deja prezente celulele canceroase. Astept orice sfaturi si informatii aveti. Sunt ffffffffffffffffff speriata. Offline #2 2007-06-12 22:51:11
Re: rana col si infectie HPV 16va rog raspundeti-mi la mesaj Offline #3 2007-06-12 22:54:03
Re: rana col si infectie HPV 16daca ar sti cine ce sa-ti raspunda ar face-o. asteapta pana maine cand intra doctoressa...ea iti poate da cel mai sigur raspuns dintre noi mami de minuni Offline #4 2007-06-13 13:33:19
Re: rana col si infectie HPV 16atita stim despre PAP ca e clasa II/II? si despre prezenta lui HPV 16 de unde stim? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #5 2007-06-13 14:11:29
Re: rana col si infectie HPV 16PAP pe care l-am efectuat in urma cu un an si jumatate era "frotiu satisfacator pentru evaluare, negatuv pentru o leiune intraepiteliala. Celule intermediare frecvente, flora de tip bacilar". De prezenta HPV 16 am aflat abia acum o saptamana. PAP de acum arata asa Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-14 12:26:36
Re: rana col si infectie HPV 16silvia, nu te pregati pentru ce-i mai rau....deocamdata nu e cazul. Mergi la ERAD, prognosticul la ce ai tu(L-SIL) e foarte bun.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-14 12:47:37
Re: rana col si infectie HPV 16Iti multumesc mult pentru raspuns. Intre timp am mai consultat un medic care a fost de parere ca ar trebui sa fac mai intai un tratament de 2 luni cu Colposeptine si Cerviron dupa care sa repet PAP si abia apoi sa vad ce fel de interventie e cazul sa fac (el era chiar de parere ca ar fi mai bine o cauterizare lu laser). Inclin mai mult spre varianta de a face direct ERAD. Ce parere ai? As mai vrea sa stiu daca dupa efectuarea ERAD este obligatorie efectuarea biopsiei ca sa stiu la ce sa ma mai astept. Iti multumesc inca odata pentru faptul ca imi raspunzi la mesaje si imi ridici moralul pe aceasta cale, ca sa nu mai vorbesc de faptul ca raspunsurile sunt documentate. Multa sanatate! Offline #8 2007-06-14 13:13:21
Re: rana col si infectie HPV 16Eu as zice ca e obligatorie biopsia...in fond e singura care pune diagnosticul de certitudine...oricum, ea se face pe materialul recoltat cu ocazia ERAD.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #9 2007-06-19 12:07:44
Re: rana col si infectie HPV 16Salutare Silvia, Offline #10 2007-06-19 18:20:00
Re: rana col si infectie HPV 16Si eu sunt in aceeasi situatie..rana pe col si hpv tip 16.. Offline #11 2007-06-20 12:16:48
Re: rana col si infectie HPV 16Este adevarat ca parerile sunt impartite in ce priveste tratamentul unei rani pe col in conditiile prezentei HPV 16. Eu am consultat in total 3 medici dintre care 2 au fost pentru ERAD si unul imi propunea un tratament si ulterior cauterizare. Am optat pentru ERAD pe care l-am si facut ieri 19.06. Interventia in sine nu a fost prea neplacuta, adica nu am simtit mare lucru iar acum simt doar o mica jena. In continuare, timp de 10 zile am ovule cu colposeptin. Este adevarat ca imunizarea organismului are un rol determinant in evolutia bolii. La control o sa merg peste o luna. Pana atunci continui cu Isoprinosine. Acelasi tratament de imunizare trebuie sa faca si partenerul (in cazul meu sotul). Peste doua saptamani am si rezultatul la biopsie (pentru ca dupa ERAD se face si asa ceva). As vrea sa consult si un nutritionist care sa imi stabileasca o "dieta" care sa ajute la imunizarea organismului, asta pe langa medicamente si alte produse naturiste. Asta nu mi-a recomandat nimeni, dar m-am gandit eu ca este important si ce mancam intr-o atare situatie. Offline #12 2007-07-15 17:06:49
Re: rana col si infectie HPV 16Buna, Offline #13 2007-07-15 17:19:19
Re: rana col si infectie HPV 16din pacate doctoressa este in concediu...in legatura cu celelalte lucruri...cand ti e rau bea ori apa cu lamaie ori ia un metroclopramid...de mancat chinuiete sa mananci la ore fixe si consistent...iar acelei dureri doar medicul ii poate gasii motivul... happy with him...inlove with him... Offline #14 2007-07-15 22:03:25
Re: rana col si infectie HPV 16multumesc pentru raspuns crys_ty_na. tu ce problema ai? poate pot la randul meu sa-ti spun o vorba buna Offline #15 2007-07-16 10:01:04
Re: rana col si infectie HPV 16mersi silvia33 dar eu deocamdata nu am nici o problema (slava domnului)...am avut...ca asa am ajuns aici iar acum incerc sa ajut si eu la fel cum am fost ajuta ta cand am avut nevoie...si raspund pe unde pot...si pe unde stiu happy with him...inlove with him... Offline #16 2007-10-08 15:18:35
Re: rana col si infectie HPV 16Buna, Offline #17 2007-10-14 11:32:57
Re: rana col si infectie HPV 16so_sweet: Injectiile se numesc Parvum. Offline #18 2007-10-15 10:58:17
Re: rana col si infectie HPV 16alinac, ia contraceptivele in continuare....cum adica ai fost diagnosticata cu HPV? ai facut tiparea virusului? sau te referi la suspiciunea despre care vorbeste testul papanicolau? cit priveste sotul, virusul se transmite pe cale sexuala, e posibil sa il aiba si el Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #19 2008-02-23 16:42:36
Re: rana col si infectie HPV 16Hello! Am aflat si eu de curand ca am HPV 16 (analiza facuta la laboratorul Medlife - Bucuresti). Totul a inceput acum sase luni cand am remarcat ca pe langa "alunita" pe care o aveam de vreo doi-trei ani au mai aparut inca trei. Am facut tratament cu Condyline, dar au regenerat. Abia dupa ce fusesem pe la doi doctori al treilea a observat un chist nabothian pe col, despre care a zis ca este foarte vechi cu o rana in jurul lui (ce naiba, erau orbi?). La Papanicolau mi-a iesit resturi de tricomonas (deci nu mai am bacteria - despre care zice doctorul ca ar fi cauzat chistul). Dar cand au venit analizele la HPV m-a indrumat catre clinicile din Bucuresti si am ramas cu chistul neoperat. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|