|
Nu esti logat.
Rana col si infectie HPV 16-2#20 2008-02-23 16:47:39
Re: rana col si infectie HPV 16mari incearca la Micomi la doamna doctor Badea dar se face greu programare cu cateva saptamani bune inainte sau la Tarlea la Medsana.eu la Micomi ma duc luni sa imi fac testul hpv sunt specializati in probleme de col.sa inteleg ca alunitelea alea erau in zona genitala aparute? colposcopie ai facut? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #21 2008-02-23 23:37:35
Re: rana col si infectie HPV 16Multumesc pentru raspuns. Sper sa ajung cat mai repede la Bucuresti. Da, alunitele erau in zona genitala. Este clar ca erau negi, si abia am scapat de ele. Chistul a fost vazut la videocolposcopie (l-am vazut si eu pe monitor). Testul HPV m-a costat 350 RON si a venit in doua saptamani. Speram totusi sa nu fie o tulpina cu factor ridicat de cancer, ca sa-mi pot face vaccinul. Asa ca sfatul meu pentru toata lumea este sa va faceti testul HPV si daca iese bine sa va vaccinati. Offline #22 2008-11-18 22:53:07
Re: rana col si infectie HPV 16va rog mult sa ma lamuriti si pe mine in legatura cu laboratoarele....in care sa avem incredere si in care nu.. Offline #23 2008-11-18 23:54:08
Re: rana col si infectie HPV 16s ar putea amandoua sa fie ok...ASCUS nu e obligatoriu legat de HPV...o colposcopie si o analiza de secretie ai facut? happy with him...inlove with him... Offline #24 2008-12-16 16:30:43
Re: rana col si infectie HPV 16Buna Silvia. Numele meu este Diana si sunt noua pe acest forum. Sa stii ca si eu am avut cam aceeasi problema ca si tine si in urma cu doua saptamani am facut Erad. A fost un pic dureros, dar acum sunt ok, in curs de vindecare.Si eu ca si tine am 32 de ani, insa am copil. Am sangerat cateva zile , dar acum imi este bine. Am unele restrictii, insa sper ca totul sa se termine cu bine. Astept si rezultatul la biopsie. Eu am fost la domnul doctor Tufan Cicerone, care este un super doctor. A avut multa rabdare,mi-a explicat in ce consta operatiunea, iar acum merg la control la dansul de doua ori pe saptamana, pana o sa ma vindec. Daca mai doresti detalii despre Erad, spune-mi. Multa bafta si nu dispera, ca asa am facut si eu si acum totul eate ok. Pupici. Offline Publicitateloading...
#25 2009-03-03 17:25:34
Re: rana col si infectie HPV 16si eu am rana pe col si am virusul hpv16,am avut conizatie anul trecut iar dupa ceva timp mia reaparut,am avut biopsie de 2 ori si nici acum nu sunt lamurita,precizez k am 23 de ani omul este,sortit pe lume,sa treaca prin rele si bune,dar eu am trecut numai prin rau,stie doar sufletul meu........ Offline #26 2009-03-03 17:27:58
Re: rana col si infectie HPV 16dak poate cineva sa ma ajute sa ma lamuresc ar fii ok, omul este,sortit pe lume,sa treaca prin rele si bune,dar eu am trecut numai prin rau,stie doar sufletul meu........ Offline #27 2009-03-03 21:13:21
Re: rana col si infectie HPV 16claudia, ti-am raspuns dincolo Offline #28 2009-03-15 17:24:50
Re: rana col si infectie HPV 16Claudia Iorga, spune-mi si mie te rog ce s-a intamplat mai departe.Ai mers la medic? Offline #29 2010-05-19 20:03:26
Re: rana col si infectie HPV 16Buna tuturor. In luna februarie am facut papanicolau deoarece am o mica rana pe col si rezultatul m-a speriat: acsus. Am facut testarea hpv, testul este pozitiv pentru tulpinile 16, 53, 61, 62 si 81. In urma colposcopiei mi s-a spus ca acea rana este de fapt o zona de ectopie care are deasupra un condilom. Nelamurirea mea este ca doamna doctor (Elena Popa de la Micomi) nu mi-a prescris absolut niciun tratament. Mi-a spus ca la varsta mea (am 23) astfel de modificari dispar spontan si ca nu este nici un risc de cancer, asadar mi-a recomandat doar repetarea testului papanicolau la 6 luni. Ar trebui sa iau ceva? Macar ceva pentru imunitate? Va rog, daca s-a mai confruntat cineva cu aceasta problema sa ma ajute. De asemenea as dori sa stiu daca mai pot face vaccinul pentru hpv si ce efecte ar avea acest vaccin. Va multumesc si multa santate tuturor. Ultima oara a fost editat de andri21 (2010-05-19 20:11:03) Offline #30 2010-05-20 17:21:16
Re: rana col si infectie HPV 16Multumesc mult de raspuns Cristinuk. Am intrebat-o si pe doctorita mea daca sa fac vaccinul si mi-a zis ca pot sa-l fac dar nu-mi garanteaza ca va avea vreun efect. Momentan nu m-am hotarat daca sa-l fac sau nu, probabil o sa decid dupa urmatorul test papanicolau din august si in functie de evolutia bolii. As vrea sa-mi spui cum anume iti administrezi tu isoprinosine. Am citit si eu despre el si am inteles ca ar da rezultate bune, insa mie nu mi s-a prescris nimic. Despre ectopie mie mi s-a spus ca ar fi o stare aproape normala a colului tanar, la inceputul vietii sexuale, datorat modificarilor hormonale. Nu aceasta zona de ectopie e problema, ci minunatia de condilom pe care am dobandit-o. Va tin la curent. pupici si toate cele bune. Offline #31 2010-05-20 17:44:22
Re: rana col si infectie HPV 16De dat fara reteta se dau... am in fata cutia , dar mi-e frica s-o incep datorita acestor reactii adverse si pt ca nu stiu in ce doza sa le iau. In legatura cu zona de ectopie, sa nu-ti faci griji. E o migratie a celulelor din endocol spre exocol ( daca gresesc va rog sa ma corectati) dar nu prezinta nici un pericol cica. La ce doctor mergi tu? Esti multumita? Offline #32 2010-05-20 17:53:31
Re: rana col si infectie HPV 16Doc Cristian Radoi CMU. E super ok el mi-a facut colpo si mi-a explicat sa imi vad linistita de viata mai departe fara pb. Offline #33 2010-05-28 03:54:16
Re: rana col si infectie HPV 16Buna tuturor, numele meu este Andreea si sunt noua pe acest forum. Offline #34 2010-05-28 20:36:13
Re: rana col si infectie HPV 16Parerea mea sincera este sa schimbi medicul. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #35 2010-06-19 15:10:46
Re: rana col si infectie HPV 16Draga andreea_mng, Ultima oara a fost editat de andri21 (2010-06-19 15:11:21) Offline #36 2010-06-20 15:13:32
Re: rana col si infectie HPV 16buna! daca am o rana pe col (cam 90% din suprafata lui), pot folosi ob-uri? Cap patrat cu minte-n colturi Offline #37 2010-06-20 15:39:36
Re: rana col si infectie HPV 16nu poti foloi ob-uri si ar fi bine sa incepi ocazional dupa ce ti se vindeca rana gen mers la mare, petreceri etc. Offline #38 2010-06-20 21:07:38
Re: rana col si infectie HPV 16nu sunt recomandate ob-urile daca ai rana pe col. si nici dupa ce o rezolvi Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|