|
Nu esti logat.
Parul-4#58 2007-08-25 19:20:50
Re: parulchestia e ca parul se face in functie de cum il aveti daca il aveti putin ondulat-spre drept..mergeti spre drept ...nu veti face decat sa degradati parul in urma folosirii repetate a unor poduse sau daca il faceti cand drept cand ondulat Offline #59 2007-08-25 19:34:12
Re: parulEu acum gata....vreau sa-mi rasplatesc cumva parul ca saracu timp de 5 ani a suportat in fiecare luna vopsit, iar o data la 6 luni schimbare de culoare (am fost si blonda si roscata si bruneta) si dragu de el a ramas la fel de des ca inainte.....uimitor dar adevarat. Si de aia caut o spuma de par care sa nu imi intareasca paru sa nici nu mai pot sa-mi trec mana prin el You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #60 2007-08-25 19:38:29
Re: parulEu am d la Taft rosie.. imi place.. No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry Offline #61 2007-08-25 20:55:44
Re: paruleu recunosc ca ma pieptan rar,pentru ca parul meu e ba ondulat un pic,ba cret.daca mi-e cald il prind intr-o coada sau cu un cleste si e ok. judeca fiecare raspuns Offline #62 2007-08-25 20:57:27
Re: parulsi eu ma pieptan rar, numai inainte sa-l spal... daca il pieptan sta ca o matura asa arata f bine, deci prefer sa-l descurc doar cu degetele. Just like a tattoo I'll always have you... Offline Publicitateloading...
#63 2007-08-27 09:43:00
Re: parulhey, vroiam sa va intreb ce parere aveti despre peria rotativa? Offline #64 2007-08-27 09:51:04
Re: paruleu am velform rotair de un an de zile.sunt multumita de ea.merita banii.de la rowenta am o placa de par...am dat si o gramada de banii pe ea si e chiar jalnica.nu indreapta nimica.rowenta e de 2 bani Offline #65 2007-08-27 16:05:54
Re: parul
si eu la fel.si sunt super multumita expect the worst , hope for the best! Offline #66 2007-08-27 19:58:11
Re: parul"ela_is_sweet" velform rotair era mai scumpa anu trecut cand ti-ai luat-o tu? acum am vazut ca e 1,5 mil. Offline #67 2007-08-28 09:12:17
Re: parulnu.tot un mil jumate am dat si eu.nu am observat inca sa cada parul de pe ea...hai k va fac o poza cu ea si v-o postez pe forum Offline #69 2007-08-28 23:24:55
Re: parulmersi mult... chiar m-ai incurajat sa o iau.. speram si eu ca in timp se va ieftini dar daca zici ca a fost tot un mil jumate nu are sens sa mai astept. in reclama de la televizor mi s-a parut destul de exagerat cum aratau astia ca iti coafeaza parul deaia am cerut un sfat Offline #70 2007-08-29 09:19:34
Re: parulpai am pus poze ca sa vezi ca nu fac reclama aiurea si chiar o am si sunt multumita de ea.adik nu incurajez lumea degeaba sa o ia pentru simplul fapt ca eu nu am ce face eu ma usuc cu ea pe parul ud dat cu putin ulei la varfuri ( pentru ca am firul gros si aspru...dar cu uleiul si cu peria se face asa de moale si se aseaza si super bine ) Offline #71 2007-09-09 17:07:37
mi-am liat si eu pana la urma minunea asta de velform rotair. la inceput nu am fost asa de incantata dar acum ca am invatat sa o folosesc chiar imi place. singura problema pe care o am e ca nu pot sa folosesc peria mica. mi se incurca imediat parul in ea. poti sa imi dai un sfat? Offline #72 2007-09-09 17:10:47
Re: parulse poate indrepta parul cu perie rotunda si feon? expect the worst , hope for the best! Offline #74 2007-09-09 17:23:26
se poate ... nu iese chiar drept drept da se indreapta it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #75 2007-09-09 17:27:33
Re: paruliese cam ca la peria elctrica,nu? expect the worst , hope for the best! Offline #76 2007-09-09 17:29:00
pai cand aveam parul scurt la mine nu se incurca.acuma il am pana la umeri.eu il las sa se usuce ff bine in prosop.de fapt eu skimb vreo 2 proasoape intr-o ora ca sa se usuce cat de cat la radacina.apoi bag peria mica il el pentru ca, daca ai observat aia mik e facuta numai din par dintr-ala , nu are si dinti din plastic,si e mai "atenta" cu parul.pui suvita de par pe perie, incepand cu varfurile, apoi misti mana inainte si inspre cap, pana ajunge la radacina, apoi tragi repede mana inapoi si tot asa...nu prea stiu bine sa explic.oricum la inceput e un pic mai greu..peria e destul de greu de manuit pana te obisnuiesti cu ea.incearca si putin ulei pentru varfuri.daca ai parul mai aspru il lasa ff matasos.succes la coafat Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|