homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati face daca v-ar insela?

#1 2007-06-18 22:14:35

miss_dolce
Vizitator

Ce ati face daca v-ar insela?

Ati putea sa il iertati?sa treceti peste?Eu nu as putea pt nimic in lume sa iert.Nici nu as sta pe ganduri,oricat de perfect ar fi in rest,nu l-as ierta.

#2 2007-06-18 22:23:35

blackwitch
Full member
De la: constanta (de la mare :X)
Inregistrat: 2007-05-01

Re: Ce ati face daca v-ar insela?

oricine merita 1 sansa..chiar daca se poate sa fie genu de baiat "a gresit o data..va gresi iar"...eu una as discuta cu el(daca se poate discuta)..si sa vad ce motive a avut sa faca asta...si sa vad daca merita sa ii dau 1 sansa..sau nu..daca nu stie sa profite de sansa respectiva si calca iar stramb...atunci..va regreta cu varf si indesat lol

Some dreams just aren't meant to come true..I learned that...

#3 2007-06-18 22:24:28

tres.malade
Banat
Inregistrat: 2007-05-31

eh... sunt de obicei o fire f sensibila (sunt rac) ..... m-as face disparuta de tot... am patit-o odata... 2 saptamani n-am mancat, n-am dormit, am plans incontinuu, m-am uitat atunci in oglinda si aratam ca un cadavru pozat alb-negru.... sincer n-as mai vrea sa trec prin asta odata..

#4 2007-06-18 22:36:46

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Sa stii mis dolce,k asta cu iertatu nu mere kiar asa...depinde foarte mult de circumstante...mai ales knd esti casatorita si apoi dak apare si un copil la mijloc,asta schimba total situatia....
   Yo merg pe ideea k dak ma insala odata e vina lui,a doua oara e deja vina mea...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#5 2007-06-18 22:46:57

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

daca m-ar insela as afla ce nu-i ofera relatia cu mine ... daca ar fi lipsa d ceva important l-as ierta (dar i-as scoate ochii toata viata) daca m-ar insela asa k nu are ce face ..... se schimba situatia, poate ajung si la divort depinde de ce ar face el pt a remedia ce a stricat 
de   iertat pot  sa-l iert pt orice ar face dar sa uit nu

Publicitate

loading...

#6 2007-06-18 22:59:00

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

?! inseamna ca nu ierti.. se spune ca ierti atunci cand ai uitat.

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#7 2007-06-18 22:59:31

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

Desi am zis intotdeauna ca asta nu o sa iert niciodata, pe actualul nu vreau sa il pierd....cred ca i'as ierta multe...
Daca ar fi fost doar o aventura si ar regreta din toata inima si mi'ar arata cat regreta, poate l'as ierta
daca ar fi mers in paralel si cu mine si cu aia pt o anumite perioada, as pleca si nu l'as ierta niciodata!

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#8 2007-06-18 23:01:00

miss_dolce
Vizitator

Cu atat mai mult daca am avea un copil impreuna...cum adica,sa vina sa imi pupe mie copilul dupa ce a fost si a facut porcarii cu alta?never.....asa sunt eu,nu pot ierta.Eu daca as trece peste nu as putea uita ncd si m-as chinui zi de zi,as avea imaginea lui cu alta,asa ca....mai bine ii zic pa si macar voi putea avea o viata cat de cat linistita.Eu nu il tin cu forta langa mine,daca are nevoie de altceva este liber sa plece,dar nu sa ma calce in picioare.

#9 2007-06-18 23:05:57

cornflower
Hero member
Inregistrat: 2006-11-02

marissa a scris:

?! inseamna ca nu ierti.. se spune ca ierti atunci cand ai uitat.

ba da il iert dar daca uit poate merge pe premiza " ma iarta si ii trece "

#10 2007-06-18 23:26:06

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

Lui nu i-as face nik...dar ar avea de suferit organele genitale! http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons7/66.gif

#11 2007-06-18 23:40:24

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

daca as afla de el,da,as ierta,o singura data!nu vreau sa stiu cu cine si de ce s-a dus,pt ca,cu mine nu-i lipsestr nimic,asa ca nu vreau sa aud niste explicatii rasuflate!

#12 2007-06-18 23:45:29

baciu
Insomniac member
Inregistrat: 2007-02-25

Eu nu pot concepe sa fiu inselata. Nu stiu cum as reactiona. Greu de spus.

Unde dragoste nu e, nimic nu e.

#13 2007-06-18 23:47:48

ionela
Insomniac member
Inregistrat: 2006-03-24

il iubesc prea mult ca sa nu-i acord o sansa...asta daca vad ca o vrea...daca nu-i pasa,e alta treaba!

#14 2007-06-18 23:49:53

yoyolici
New member
Inregistrat: 2006-12-21

As suferi groaznic. Dar stiu cat il iubesc si ca pt nimic in lume nu as vrea sa-l pierd. M-ar durea sa stiu k nu a fost tot timpul numai al meu

#15 2007-06-18 23:54:09

angelaflory
Hero member
De la: F.City
Inregistrat: 2006-12-27

ar zbura si in urma lui ar zbura si papuci...inseamna ca eu nu ii ajung...asa ca sa caute pe alta...poate da de mai rau big_smile

"Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..."

#16 2007-06-19 00:16:00

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

of...nici nu vreau sa ma gandesc nici sa ma pun in situatia asta pt k...dak l-as ierta sau nu depinde d multi factori...insa as fi foarte dezamagita sa stiu k a mai fost si cu alta in afara d mine...p mine ma apuk groaza numai cand ma gandesc la iubitele lui dinaintea mea...(bineinteles lui nu-i arat asta)... insa eu am promis ceva: k orice ar face eu voi ramane makr prietena lui buna chiar dak nu vom fi iubiti ,pt k asta am fost la inceput si el are nevoie d mine...k prietena l-as ierta poate..k iubita..mi-e greu sa ma pronunt...dak as face-o probabil m-ar afecta totusi mereu amintirea urata...

#17 2007-06-19 00:29:35

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

pai daca m-ar insela k a avut o amnezie si a uitat de mine in discoteca sau mai stiu eu unde crek va zbura. daca m-ar insela din cauza mea as incerca sa iert. problema e k nu stiu daca as putea sa uit, iar aici ar interveni neincrederea.

daca ar avea o relatie in paralel cu mine nu cred k l-as ierta. pentru k daca nu ar avea tot ce ar vrea din relatia cu mine in mod normal ar trebui sa o termine cu mine mai ales cand primeste din alta parte

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#18 2007-06-19 09:42:05

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

ce sa ierti? faptul ca te desconsidera sau faptul ca hormonii lui au luat-o razna?? e problematica situatia. eu am o relatie mai mult decat fericita. foarte multa lume iarta cu gandul ca relatia asta fericita va continua..putin egoism. NU cred ca o va continua...decat starea de bine pe care vrei sa o induci si o stare de proasta agonie care exista de la mama natura. daca sotul meu m-ar insela i-as trage un sut in f**d si m-as distra de mama focului. e modul meu de a trece peste probleme...ce sa-i faci? plus ca nu as cauta altceva...dar nici nu as refuza ceva "mai bun".

#19 2007-06-19 12:45:38

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

nu stiu ce as face...depinde cand si de ce ar face- o dar nu cred ca l-as putea ierta vreodata,poate doar as terec cu vederea dar...nu stiu...sunt mult prea orgolioasa

expect the worst , hope for the best!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.