homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Ce ati face daca v-ar insela?-2

#20 2007-06-19 13:10:54

dida
Insomniac member
Inregistrat: 2006-11-20

Re: Ce ati face daca v-ar insela?

daca as afla de la el as ierta poate...depinde si de circumstante ... desi miar fi mult prea greu ... si nu is sigura ca nu mas gandi la ce a facut intrun de atunci incolo

it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other

#21 2007-06-19 13:22:05

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

l-as ierta...mai ales ca eu i-am gresit lui o data iar el m-a iertat .... sad

eu cu bibi meu hjarta

#22 2007-06-19 14:48:25

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

amv a scris:

l-as ierta...mai ales ca eu i-am gresit lui o data iar el m-a iertat .... sad

ca sa fiti chit lol???lol

#23 2007-06-19 14:53:29

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

nici nu m-am gandit pana acuma ce as face intr-o asemenea situatie...cu siguranta as fi distrusa sad dar dak as vedea k ii pare ffff rau si k face tot posibilul k sa il iert, probabil k i-as mai da o sansa...oricum increderea pe care o am acuma in el nu ar putea fi recastigata in totalitate dak m-ar insela...bine k nu e cazul sa ma gandec la astfel de chestii hjarta big_smile

29+

#24 2007-06-19 14:57:09

barbara_mori
Hero member
Inregistrat: 2007-02-26

dupa ce ca noi ne-am mai tot certat pe diferite teme,inselat m-ai imi trebuie mie acum....clar nu l-as ierta si m-as despartii fara sa mai stau pe ganduri....dar nu cred ca la noi mai e cazul sa ne facem prbl de inselat....

Pentru a fi popular da-le oamenilor vesti bune despre obiceiurile lor proaste!

Publicitate

loading...

#25 2007-06-20 10:39:53

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

depinde de situatie...
daca mi ar spune el si chiar ar regreta,prima oara l as ierta...
o data daca gresesti se iarta,a doua oara e deja prostie....

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#26 2007-06-22 23:12:37

ChoCoL4Te
Full member
Inregistrat: 2007-06-13

barbara_mori a scris:

dupa ce ca noi ne-am mai tot certat pe diferite teme,inselat m-ai imi trebuie mie acum....clar nu l-as ierta si m-as despartii fara sa mai stau pe ganduri....dar nu cred ca la noi mai e cazul sa ne facem prbl de inselat....

D c n-ar mai fi cazul ?

Eu.. nu as ierta.. desi mi s-ar rupe inima.. si m-ar durea ca s-a dus la alta.. nu as ierta.. dar.. cine stie..depinde ...

No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry

#27 2008-09-10 22:32:36

cristina19
New member
Inregistrat: 2008-09-05

orice om merita o a 2 a sansa...POVESTI!!! Pt k dak a gresit o data, sigur va gresi si a doua oara....

#28 2008-09-10 22:56:18

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

mai intai l`as intreba de ce a facut`o, ce ii da alta si nu ii dau eu si bineinteles nu l`as ierta. la revedere si atat! poate sa se roage de mine oricat s`ar ruga, incredere in el oricum nu ar mai fi.

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#29 2008-09-10 22:59:22

claudia78
Insomniac member
Inregistrat: 2008-01-05

nu stiu ce as face...mai ales ca e si copilul la mijloc ! cert e ca m-as gandi ca poate s-a intamplat si din vina mea...si a cautat in alta parte ce nu a gasit acasa....Un lucru e sigur,as suferi enorm,pt ca am incredere in el...

#30 2008-09-10 23:04:25

skumpi
Vizitator

dak m`ar insela asa sec fara ca eu sa`i fi facut ceva clar jet... dak nush dak m`ar insela pt k s`ar fi simtit k eu nu`l mai bag in seama... k m`am indepartat d el... etc etc si m`as simti si eu putzin vinovata atunci poate k i`as mai acorda o sansa desi... sunt sigura k apoi tot la despartire am ajunge pt k ma cunosc si fara sa`mi propun sa ma razbun la prima ocazie l`as insela si eu k as zice... pai el a facut`o... o fac si eu...ce naiba lol apoi dupa ce am fi chit poate k ar merge din nou relatia da tot ce am scris eu aici ii o prostie lol si mai degraba inclin sa cred k nu l`as ierta da nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva ca nu concep sa ma insele ! nu iubi asta hjarta ... oricare altu da pt el bag mana in foc smile nush dc am dramatizat asa cand ne`am certat atunci si am crezut k nu ma mai iubeste lol cand saracu suferea si el ca un caine si de`abia astepta sa ne impacam ! sa nu mai vb k dak pleca la Paris fara mine cred k era cea mai mare pedeapsa pt el k statea numa singur ... ma rog cu ai lui lol

#31 2008-09-10 23:47:17

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

probabil l-as ierta... bineinteles ca dupa un scandal monstru si multe altele big_smile

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#32 2008-09-10 23:51:18

Allecsutsa
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-02

depinde cu cine...depinde pana unde a mers...depinde daca imi zice el sau aflu de la altcineva...depinde...depinde...depinde si daca si cat l-as iubi,normal lol

Dragostea si muzica sunt cele doua aripi ale sufletului !

#33 2008-09-10 23:56:57

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

eu as fii intre ciocan si nicovala....as putea sa inteleg si faptul ca m-a inselat si sa fie doar o aventura, nimic mai mult, dar cred ca dak am relua relatia nimic nu va mai fii ca inainte... o sa-l privesc cu alti ochi, no sa mai am incredere in el precum am acum, o sa existe sigur reprosuri...deci asta nu prea e iertare...
oricum, intr-adevar depinde ...sunt situatii si situatii...

#34 2008-09-11 00:07:17

Sidoni@
Sr. member
Inregistrat: 2008-05-09

deyacrs a scris:

eu as fii intre ciocan si nicovala....as putea sa inteleg si faptul ca m-a inselat si sa fie doar o aventura, nimic mai mult, dar cred ca dak am relua relatia nimic nu va mai fii ca inainte... o sa-l privesc cu alti ochi, no sa mai am incredere in el precum am acum, o sa existe sigur reprosuri...deci asta nu prea e iertare...

Sunt situatii si situatii, e adevarat, si degeaba ne intrebam acum cum am reactiona, e usor sa spunem: l-am ierta/ nu l-am ierta, in fata faptului implinit e alta poveste... Sincer, cred ca intrebarea trebuia reformulata astfel: ce ati facut cand v-a inselat, deoarece consider ca experienta e mai importanta decat presupunerile de acum.

#35 2008-09-11 00:13:26

skumpi
Vizitator

Sidoni@ a scris:

deyacrs a scris:

Sunt situatii si situatii, e adevarat, si degeaba ne intrebam acum cum am reactiona, e usor sa spunem: l-am ierta/ nu l-am ierta, in fata faptului implinit e alta poveste... Sincer, cred ca intrebarea trebuia reformulata astfel: ce ati facut cand v-a inselat, deoarece consider ca experienta e mai importanta decat presupunerile de acum.

bine zici !

cu iubi n`am avut parte d asa ceva.. au fost niste faze la inceput cu fosta lui si eu cu un tip dar nu eram oficial impreuna... asa k nu se pun... cu el nb`am trecut prin asemenea experiente !
insa am trecut cu ex`u pe care eu il inselasem inainte.. ma iertase... apoi m`a inselat el .. si apoi iar eu si tot asa lol alandala da eram tanara big_smile ultimu ex` care m`a inselat i`am dat jet imediat... ma inselase cu o fatuca de 15-16 ani hmm ma rog.. s`au sarutat da pt mine ala e inselat... nu fusesem cu respectivu decat 2-3 luni asa k n`am stat mult pe ganduri big_smile

#36 2008-09-11 00:57:56

life
Hero member
Inregistrat: 2008-05-23

Pt mine inselat=adio..oricat il iubesc nu il pot ierta daca ma inseala si stie si el f bine asta.Daca si el ma iubeste si ma respecta nu vad d c sa ma insele,daca sa zicem ca nu ii pot oferi ceva ce isi doreste atunci sa se duca la alta dar definitiv:P.Nu as putea sa iert nici un fel de infidelitate pt ca daca ar face o data ceva ar putea sa mai repete si oricum nu as putea sa'l mai privesc la fel,sa'l satur si etc daca stiu ca a pus alta mana pe el in timp ce era cu mine..Il iubesc dar lucrurile de genu nu le torelez pt ca ma respect si pe mine.

We Have To Be Strong !!!

#37 2008-09-11 02:07:18

baby pink
Full member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-07-18

avand in vedere ca un lucru am concluzionat in viata assta si anume ca nu exista barbat fidel pana la moarte.. cred ca n-as avea decat sa iert.. mi-ar rupe inima sa-mi imaginez ca cel pe care eu il iubesc a sarutat-o pe alta, a avut intimitati cu ea (si nu ma refer la simplul fapt de a face sex.. ci partea mai sensibila a actului: ca a luat-o in brate, ca a mangaiat-o, ca i-a spus ca-i frumoasa, etc) si probabil m-as simti ca si cum o minge de otel m-a lovit fix in plex...
dar as ierta o scapare... nu in ideea ca are voie ci pentru ca nu stiu daca as fii in stare sa renunt la el. Plus ca.. na.. in viata cel mai usor e sa gresesti..
probabil ca-s prea toleranta, dar sunt sincera cu mine si recunosc ca destul de probabil, asa as reactiona...

I'll be there for you, When the rain starts to pour... I'll be there for you, Like I've been there before... I'll be there for you, 'Cuz you're there for me too - That's what friends are for...

Iubesc copiii, dodolashi frumosi...

#38 2008-09-11 07:24:05

persifona
Vizitator

Sincer nu prea concep sa ma insele.. pt ca si el ca si mine consideram ca intr-o relatie nu-i loc de asa ceva..
Daca s-ar intampla nu pot sa-mi dau seama cum as reactiona, cert e ca as fi devastata.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.