|
Nu esti logat.
Ce ati face daca v-ar insela?-4#58 2008-09-11 22:50:28
Re: Ce ati face daca v-ar insela?Daca as avea prieten si amr insela as tzine o discutzie cu el......sa aflu motivele ca e foarte probabil as fie si din cauza mea...lispsa de afectine,etc. las ierta paote de 2 sau 3 ori.....dar cred ca mash desparti dar adca ash tine f mult al el........ash zice ca tp le rezolva! (ORICE BARBAT INSEALA CHIAR DACA AFLI SAU NU)astia sunt ei si trebuie acceptatia sa.....bn asta nunseamna ca trebuie sa te insele mereu.dar daca se intampal odata de maxim 3 ori poate alsh ierta ca st pesti sis foaaaarteee miloasa.......dar dupa aia miash eisi din pepeni.....sau lash trata cu indiferenta un timp ca asta ii doare pe ei cel mai tare!!!! PE UN ABIAT IL DETERMINA SA TE ISNELE SI FAPTUL DEAL TZINE LEGat intrun fels aua ltul de tine si interogat,si nelasat si el in apce oleaca.....si cd scapa........se tot duce! si lor le trebuie independenta ca si noua de altfel. Offline #59 2008-09-12 00:41:16
Re: Ce ati face daca v-ar insela?
Tin sa te contrazic..cunosc multi barbati care nu au inselat deloc la viata lor si nici nu concep sa faca asa ceva. We Have To Be Strong !!! Offline #60 2008-09-12 01:55:17
Re: Ce ati face daca v-ar insela?nu stiu daca poate fi vina ta ca te insala, de multe ori ei invoca aceste motive, ca sa iasa basma curata, daca nu te mai vrea, sau nu il mai atragi, normal ar fi sa puna capat relatiei, eu cred ca de cele mai multe ori baietii insala din curiozitate, atractie fizica, ca sa nu mai spun ca majoritatea cred ca a insela este ceva bun si normal, dar mai sunt si care nu concep asa ceva, care au valori, si tin la ele, desi mai rar intalnim asa ceva... „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #61 2008-09-12 12:42:38
Re: Ce ati face daca v-ar insela?sincer, eu am stat de vorba de multe ori cu iubi despre asta.. si am cazut la un acord comun, acela ca daca ar fi sa apara alta persoana in viata noastra.. sa o spunem verde in fata .. ca vrem sa incheiem relatia, pt ca nu are rost sa ne mintim asa. Cred ca din comportament mi-as da seama imediat daca e ceva in neregula... pt ca noi doi suntem aproape mereu impreuna... s-ar raci fata de mine si as incepe sa suspectez. N-as putea sa iert una ca asta... as suferi enorm, pt ca nu merit asta... cred ca i-am demonstrat in mii de feluri ca il iubesc... si desigur si el mie... Dragostea pe care o daruim mai departe, este singura pe care o pastram pentru noi. Elbert Green Hubbard Iubeste, zambeste, iarta!!! http://ticker.7910.org/an1czZf0g411210M … dWJpbQ.gif Offline #62 2008-09-12 13:18:33
Asa am discutat si noi,daca e sa se intample ceva in relatie,sa insele unul dintre noi sau pur si simplu sa nu mai iubeasca o sa ne spunem orice ar fi.Prietenul meu nu concepe sa ma insele si nici eu pe el..daca ai curiozitate atunci ne despartim si iti satisfaci curiozitatea daca nu poti sta locului,nu u sa te duci faci ce vrei apoi vii la mine ca si cum nu s'a intamplat nimic. Ultima oara a fost editat de life (2008-09-12 13:19:19) We Have To Be Strong !!! Offline Publicitateloading...
#63 2008-09-12 13:21:53
Re: Ce ati face daca v-ar insela?ce as face daca m-ar insela? as incheia relatia..asta sigur. si as suferi pt ca mi-a ranit sentimentele! dar cred ca asa cum au zis si fetele m-as intreba daca nu cumva undeva e si greseala mea.. si chiar daca ar fi tot as suferi! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #64 2008-09-12 14:25:56
asa mi se pare cel mai normal, si eu tot asa gandesc, daca se va intampla voi vedea atunci ce trebuie facut, pentru ca de multe ori cand suntem pusi in fata unui lucru din asta, reactionam altfel decat am fi crezut, sau dorit initial, si in plus ce sens are sa ne facem griji pentru ceva ce nu exista „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #65 2008-09-12 14:59:42
Re: Ce ati face daca v-ar insela?l-as castra si i-s pune putulica intr-un borcan cu formol Offline #66 2008-09-12 19:16:13
vrajeala Offline #67 2008-09-12 19:31:18
Re: Ce ati face daca v-ar insela?ar fi fain ...sa mi zica odata ca m a inselat si sa i zic " n are nica si eu am facut o cu mai multi asa ca suntem chit"sa vad asa ce fata ar face...da n as avea eu chef de glume din astea ...i as una dupa aia numai dumnezeu stie ce ar puteasa se intample Uitarea si mersul mai departe sunt cea mai mare intelepciune. http://www.youtube.com/watch?v=4rGvq3cdJkk Great Song Offline #68 2008-09-14 20:01:10
Re: Ce ati face daca v-ar insela?odata ce imi pierd increderea intr-un om, continuarea relatiei este aproape imposibila. de iertat, l-as ierta, dar nu stiu daca as mai putea sa il vad ca inainte sau sa mai cred vreodata 100% in el. One kiss daily is good for your health:* Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|