|
Nu esti logat.
Dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE#1 2007-06-22 09:43:47
dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEDragele mele RECUNOSC!!!! Offline #2 2007-06-22 11:15:56
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu sunt dependenta.daca deschid calculatorul nu pot sa nu intru si pe forum sa vad ce s-a ma discutat expect the worst , hope for the best! Offline #3 2007-06-22 11:19:21
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEdap...cred k si yo...si bebe rade de mine.ks obsedata de forum..si k tot timpu vine vb de ceva c s-a discutat pe forum Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #4 2007-06-22 11:45:52
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu sunt dependenta de forum VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #5 2007-06-22 12:48:26
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu. de ex acum ar trebui sa invat si tot zic " mai stau 5 min" I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-22 12:52:50
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNESi eu....chiar daca nu am scris asa mult. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #7 2007-06-22 13:55:45
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi yo....am avut sursa arsa vreo 2 zile si stateam si ma gandeam cu capul in cursuri(ca na fara calc invatz )ce or mai zice fetele ce topicuri noi mai sunt "Munceste ca si cum nu ai avea nevoie de bani. Iubeste ca si cand nimeni nu te-a facut vreodata sa suferi. Danseaza ca si cand nimeni nu te vede. Canta de parca nu te-ar auzi nimeni. Traieshte ca shi cum paradisul ar fi pe pamant ..." Offline #8 2007-06-22 14:07:21
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu, si eu. da e frumos aici http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #9 2007-06-22 15:15:44
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEeu am lipsit cateva zile (am stat la iubi) si n-am mai avut timp sa intru... si acum sunt asa bucuroasa ca am atatea chestii noi de citit Just like a tattoo I'll always have you... Offline #10 2007-06-22 15:25:42
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEadiccted Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #11 2007-06-22 15:41:55
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu sunt dependenta. si am aflat acum, in astea 4 zile cat nu am avut net. Nobody home Offline #12 2007-06-22 16:43:18
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEeu inainte radeam de ubitu meu cu forumu lui, nu il intelegeam ce placere are sa stea mereu sa citeasca pe acolo, si acum inteleg si eu. Numele meu e Anca si sunt dependeta de acest forum Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #13 2007-06-22 17:15:01
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEeu citesc toate topicurile ,si intru de muuuuulte ori pe zi,dar postez la mai putine :"> judeca fiecare raspuns Offline #14 2007-06-22 17:21:11
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu sunt addicted de acest forum,am invatat foarte multe lucruri de-aici si chiar imi face mare placere sa intru aici de fiecare data cand deschid calculatorul To the world you may be one person, but to one person you may be the world. - Bill Wilson - Offline #15 2007-06-23 01:54:16
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE
subscriu..... desi sunt membra noua.. din pacate l-am descoperit abia de curand si din greseala...dar acum.. de fiecare data cand deschid pc-ul tre sa deschid si forumul... a ajuns mai important decat insusi messu'... si credeti-ma ca pt una care e la 2000 km de casa messu' e suuuper suuper important! Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?... Offline #16 2007-06-25 11:22:17
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEma declar si eu addicted E toamna iar... si ploua picuri mari... Curand vin si sarbatorile de iarna, cu parfum de portocale, vanile si cozonaci ... de-abia astept momentele astea de liniste, sa ascult colinde... si afara sa NINGAAAAAAAA! Offline #17 2007-06-25 11:54:50
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEshi mie imi place f. mult forumul asta, pt k d aci aflu multe lucruri interesante, shi mai invat din exerientele fetelor kre posteaza. imi place k lumea d aici e calda...a big and happy family! People say I'm crazy, but the voices in my head say I'm not. Offline #18 2007-06-25 15:12:14
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu sunt dependenta daca nu intru vreo 2-3 zile incep si ma gandesc oare ce se mai discuta pe aici Avem 1 an si 5 lunite Offline #19 2007-06-25 17:14:58
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEnu poate sa treaca zi fara sa nu intru. si dak nu scriu, macar sa citesc noutatile 29+ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|