|
Nu esti logat.
Dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE-2#20 2007-06-25 17:18:33
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu cred ca am devenit dependenta de acest forum...din 3 ore la calc 2 sunt sigur pe forum! Offline #21 2007-06-25 17:57:27
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEdin ziua in care am intrat prima oara (long time ago ) , de fiecare data cand sunt la comp sunt si pe forum! Deci da.... Numele meu este Alexandra si sunt dependenta de acest forum! Offline #22 2007-06-25 18:03:45
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEde acord cu voi si eu la fel it doesn`t matter if the guy is perfect or the girl is perfect as long as they are perfect for each other Offline #23 2007-06-25 18:07:48
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsincer shi eu am devenit dependenta de acest forum.... de o jumate de ora trebuie sa ma duc pana la magazin....si tot aman....imediat,,,,mai stau umpic.....pana la fix.....pana la shi zece.....pana la shi un sfert tot asha........deci in concluzie...nu mai plec de aici,..la nici un magazin....mi-e foarte greu sa ma ridic de pe scaun:)).....mai cool site decat acesta nu cred k exista:*..... Offline #24 2007-06-25 18:40:50
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEidem !!!! 웃ღ웃 You can’t live a positive life with a negative mind. Offline Publicitateloading...
#25 2007-06-25 20:12:35
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNETrebuie sa marturisesc :si eu sunt dependenta de acest forum.Am aflat atatea lucruri noi aici,incat am devenit o mica experta in grupul meu de prietene.Va multumesc ca existati. Nu exista decat un singur copil perfect pe lumea asta si fiecare mama il are! Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului. Offline #26 2007-06-29 14:54:52
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEalta dependenta...care a suferit zilele astea pt ca n a avut timp sa intre...bine ca am terminat cu sesiunea happy with him...inlove with him... Offline #27 2007-06-29 17:39:02Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEasa arata desktopul meu tot timpul... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #28 2007-06-29 20:00:52
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEIntru de ceva vreme pe forum, dar abia acum m-am hotarat sa imi fac cont... Am observat ca s-au legat prietenii aici si sper ca in timp sa ma considerati si pe mine o prietena Asa ca... bine v-am gasit si...pupici la toate fetele de pe forum Cand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! Offline #29 2007-06-29 20:02:55
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEbine ai venit printre noi #30 2007-06-29 20:04:14
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNECand altii te cred fericit si tu crezi ca nu esti, ia-te dupa ei! Offline #31 2007-06-29 22:02:09
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEbine ai venit printre noi expect the worst , hope for the best! Offline #32 2007-06-29 23:11:28
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEam 3 zile de knd sunt membra...nu pot sa zic k sunt dependenta pt k e prea devreme...insa de knd m-am inregistrat am intrat in fiekre zi...intru cred k de vreo 5 ori pe zi shi stau vreo 20 de min:P...restu' timpului nu sunt acasa sau sunt cu ubytu:) ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #33 2007-07-05 17:04:20
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsunt noua aici pe acest forum dar vreau sa precizez ca desi sunt de putin membra a acestei familii mari deja ma simt mult mai bine si mai inteleasa...aici poti gasi raspunsuri la problemele tale,sfaturi ce te pot ajuta si multa intelegere si rabdare din partea unor persoane pe care practic nu le cunosti dar sunt dispuse sa-ti ofere un sprijin atunci cand ai mai mare nevoie...soer sa ma primiti si pe mine langa voi si sa-mi deveniti preitene...va multumesc ca sunteti aici... Offline #34 2007-07-05 17:43:15
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu..si eu.. "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #35 2007-07-05 18:05:41
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEfoarte fericita sunt.... Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #36 2007-07-06 07:02:35
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEdaca exista un astfel de forum cand eram adolescenta sunt sigura ca 90% din "necazurile" mele erau sterse... ma bucur ca pentru multe tinere sunteti MAMA de care avem nevoie cu totii. Offline #37 2007-11-13 16:43:31
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEI must admit! am devenit si eu dependenta de forum. de vreodoua ore ma indemn sa ma apuc de treaba si tot pe forum stau! "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #38 2007-11-13 16:45:51
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu trec pe aici daca se poate in fiecare zi imi place atmosera ca intre fete I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|