|
Nu esti logat.
Dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE-4#58 2007-11-13 22:12:56
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi tu imi esti foarte draga si ma bucur mult ca totul a fost in regula cu problema respectiva. eu nu am facut mare lucru, doar ti-am spus cate ceva din experienta mea. te-am inteles total pt ca stiu ca si eu am trecut prin aceleasi spaime. dar cineva acolo sus vegheaza asupra noastra si a avut grija sa fim bine "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #59 2007-11-13 22:15:34
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEputin off topic :ba da, ai facut multe pt ca ai observat ce panicoasa sunt iar tu ai reusit sa ma calmezi..conteaza f mult niste vorbe bune spuse de cineva care a trecut prin aceleasi probleme. Offline #60 2007-11-13 22:18:58
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEma bucur mult ca am putut sa ajut. si ca sa nu fim offtopic cred ca de asta suntem dependente de forum. stim ca aici mereu gasim pe cineva care sa ne ajute cu un sfat, cu o vorba buna. pe orice tema. nu e putin lucru. "The supreme happiness in life is the conviction that we are loved - loved for ourselves, or rather, loved in spite ourselves'. Victor Hugo Offline #61 2007-11-14 07:14:13
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNECredeti-ma ca eu am trecut peste "mica mea tragedie" cu ajutorul vostru. pentru ca am primit cele mai sincere indemnuri si sentimente. mi-am dat seama ca viata merita traita tot cu ajutorul vostru. va multumesc. Offline #62 2007-11-14 15:21:28
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEeu de cand m-am inscris pe acest forum nu ma mai simt atat de singura cum ma simteam inainte...stiu ca pot discuta cu voi despre orice...sunt unele lucruri pe care numai voua vi le pot spune...si ma bucur extrem de mult ca de fiecare data sunteti alaturi de mine,ma sfatuiti si ma ajutati sa trec peste pasele proaste...va multumesc http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline Publicitateloading...
#63 2007-11-14 16:34:28
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEpacat ca nu exista acest forum acu doi ani jumate, cand am avut o grava problema de sanatate. sau acum 8 ani cand am suferit primul esec in dragoste . tare as fi avut nevoie atunci si poate altul ar fi fost cursul vietii mele. pana la urma faptul ca am avut chlamydia a avut un rezultat bun: v-am gasit pe voi. nu am fost niciodata genul cu forumuri, chaturi etc si multa vreme am ezitat sa postez si in alte locuri decat la topicul cu problema mea...insa de atunci, nu trece zi sa nu intru pe aici. Ultima oara a fost editat de nicolle_rox (2007-11-14 16:34:53) "Viaţa se compune din ţevi sparte, din robinete care curg, din tencuieli coşcovite, din plase pe care le cari de la piaţă, din rufe care le speli, din coate-n tramvaie, dar şi din Bach şi din Beethoven, din Shakespeare şi din Tolstoi, din Eminescu şi din Blaga, din Michelangelo şi din Ţuculescu. Totul e viaţă." Thé à la menthe Offline #64 2007-11-14 16:36:51
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEoricum nu cred ca mai exista alt forum ca asta..ma refer la atmosfera de aici,la solidaritate si mai ales seriozitate..eu una n`am mai vazut sa se lege prietenii pe alte forumuri.. Unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc! Offline #65 2007-11-14 18:39:18
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE
bine zici ankuzza mai ales ca tu esti cea care m-ai indemnat sa imi fac cont pe forum Trebuie sa fii schimbarea pe care doresti sa o vezi in lume! Offline #66 2007-11-14 19:22:36
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu am mai intrat pe alte forumuri,dar cu acesta nu se compara niciunul...as putea sa stau toata ziua si toata noapte aici si nu m-as plictisi http://www.youtube.com/watch?v=mwMdO3HK_ws our song em todas as ruas do amor seras meu e eu serei tua http://www.youtube.com/watch?v=DDuLPHsIuTg Offline #67 2007-11-15 07:20:14
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEeu am trecut peste multe cu ajutorul vostru. Offline #68 2009-11-26 23:33:43
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEooo da chiar ca am devenit si eu dependenta de acest forum Ultima oara a fost editat de 4art (2009-11-26 23:37:36) ,, ... iubeste sa fi iubit...iarta sa fii fericit..." Offline #69 2009-11-26 23:41:34
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE4art pai posteaza mai des #70 2009-11-26 23:45:50
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEsi eu in mica-mare masura dependenta atat at imi permite timpul ...oricum va pe toate si va iubesc Offline #71 2009-11-26 23:47:43
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEaoleu, si eu ma bag la dependenta... ar trebui sa incercam o terapie de grup, ceva.... skumpi? Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline #72 2009-11-26 23:50:18
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE nu se poate ca si eu is si stii cum e , nu`i cere clientului ce tu nu poti face #73 2009-11-26 23:51:26
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEmacar pierdem vremea pe aici da mai invatam una alta, mai socializam si noi, facem schimb de informatii tot e ceva #74 2009-11-26 23:53:23
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNEEu, mai are rost sa spun ca sunt dependenta? Offline #75 2009-11-26 23:54:48
Re: dependenta de www.anticonceptionale.ro CONFESIUNE
mda, asa-i... sau "problema cizmarului cu cizmele nefacute" Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/ Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|