In 3? sau tot in 2?-12
- Elena-Octaviana
- New member
- De la: USA
- Inregistrat: 2009-03-31
Re: In 3? sau tot in 2?
Pentru Lady Pink. Crezi ce vrei, sincer... putin imi pasa ce crezi tu.......... N-am zis ca-s perversitatea intruchipata. Ce crede iubitul meu e singurul lucru care conteaza. Continua-ti discutia, ca nu mai intrerup.
Si da, e tare comic ca vorbesti fara sa cunosti. Am editat ca sa scot ultima parte, ca sigur iti dadeam motive sa comentezi iar. Te rog frumos sa ma lasi in pace, tu, perversa nr 1 ) Si da, n-ai imaginatie devreme ce spui ca fara astea nu se mai poate si altceva. Intr-un sex shop sunt destule idei bune
Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-17 16:59:48)
I don't just imitate, I become.
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
asa cum spunea cineva mai sus, fiecare cu treaba lui. daca vrei sex in 3 nu inseamna neaparat ca esti curva. daca nu vrei, te oripileaza, nu inseamna ca esti incuiata. nu s-a spus asta explicit, dar in multe mesaje se insinueaza. fiecare spune daca vrea sau nu si argumenteaza. cred ca asta e scopul topicului.
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
Cu argumentatul mai greu, in rest la ciondaneala se dau coate.
Elena, draga, dar eu n-am nimic cu tine. Din partea mea poti sa fii cadana no. 1 din lume. Eu iti combat felul pueril de a pune problema, atata tot. Cu tine, ca persoana, n-am nimic pentru ca nu te cunosc si pentru ca nu vad rostul sa-mi bat capul Si, oricum, daca nu faci sex in 3 nu inseamna ca nu te simti satisfacuta in pat alaturi de partener. Sau anal, daca tot vorbim de ceea ce nu-ti place tie sub nicio forma. Si te rog eu mult, daca nu poti sa raspunzi punctual la ce spun eu... mai bine o lasam balta. N-am zis ca-s eu cea mai cea si nici n-am zis ca daca nu faci sex in 3 sau in 10 sau daca nu-l lasi sa ti-o traga in fund nu esti perversa.
Problema mea era la eu fac de toate si pe urma vii si spui ca aaah, stati asa, de fapt de toate nu inseamna de toate, ca unele-s murdare si altele-s ciudate! Perversitatea tine si de atitudine, sa stii, nu doar de actul in sine - si de atitudinea pe care o ai si fata de lucrurile pe care nu le faci. Dar in fine... iti doresc sa fiti fericiti asa cum stiti voic el mai bine sa fiti.
- katami
- Platinum member
- De la: sapte coline - orasu, nu vinu
- Inregistrat: 2008-01-09
era mai in urma un post al unei persoane ale carei conceptii generale nu se potriveau deloc cu ale mele... dar care, aici, mi s-a parut ca a dat cel mai pertinent argument ANTI a treia persoana in pat. pt ca, sincer, nici cu pareri de tipul "nu vreau sa il impart cu nimeni" nu sunt de acord... nimeni nu e "posesiunea" celiulalt... nimeni nu apartine celuilalt.
ce a zis ea a fost faptul ca ok... din punctul TAU de vedere, ca sotie/prietena stabila, e perfect in ordine fantezia cu pers nr. 3... ai accepta MENTAL ideea... chiar ti-ar placea, te-ar excita etc etc. DAR a treia persoana e O FIINTA UMANA, cu sentimentele ei, cu logica ei, cu reactiile ei IMPREVIZIBILE. da, in mintea ta "scenariul" merge perfect... dar in realitate? cu o persoana cu VOINTA PROPRIE? chair daca veti spune ca, din start, ati conevnit sa fie doar o noapte si atat... si al tau si pers 3 sunt 2 NECUNOSCUTE IN ECUATIA TA.
si nu e neaparat vorba de "frica de a-l pierde pt ea"... e vorba, pur si simplu, de faptul ca NU STII pana unde se intinde "gluma"... si ce poate rezulta. PT CE?
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Andra, asta e deja atac grav la persoana. Eu zic sa-ti revizuiesti comportamentul si limbajul pentru ca n-ai idee cine sunt, care e relatia mea, cu cati barbati am facut sex si ce se intampla intre mine si omul asta. Comportament din asta de tzatza care zice ca eu am facut sex cu o gramada de barbati, ca sunt un obiect sexual si ca barbatu' tau e zeu pe cand asta ma foloseste... ma scarbeste intr-atat incat nu catadicsesc sa-ti scriu mai mult de atat.
- katami
- Platinum member
pai cine stie, daca nu luai postinoru ala 23 sapt am de sarcina... pana vine bebe, aprox 40-23=17 (omg, ce putiiiin!! )
ontopic: eu zic ca nu e cazul sa iasa cearta... ar trebui sa fim destul de maturi sa ne respectam opiniile, sa le argumentam si.... atat.
Mama-cioara de 2 pui... perfecti, cum altfel? Cristian Matei (12.01.10) si Gabriel (27.07.12) Despre wrapuri, slinguri, wrap-tai-uri si alte esarfe port-bebe... despre natural parenting, despre alaptare si... cate putin si despre noi: http://www.wrapsling.ro/blog/
- katami
- Platinum member
nu mai stiu cum o cheama pe tipa... a fost la un moment dat pe forum si stiu ca m-am contra-argumentat cu ea (si cu tine, parca ) in legatura cu gelozia.... a disparut intre timp de pe forum... postase mai demult si tin minte ca am apreciat si atunci raspunsul... dar n-am rabdare sa caut in urma
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
katami, te intreb aici, ca aici te-am prins acum ai primit cumva un mail de la mine zilele astea? te intrebam ceva in legatura cu indemnizatia de crestere a copilului pana la 2 ani. ti-am scris direct de pe forum
- Elena-Octaviana
- New member
- De la: USA
- Inregistrat: 2009-03-31
LadyPink a scris:Cu argumentatul mai greu, in rest la ciondaneala se dau coate.
Elena, draga, dar eu n-am nimic cu tine. Din partea mea poti sa fii cadana no. 1 din lume. Eu iti combat felul pueril de a pune problema, atata tot. Cu tine, ca persoana, n-am nimic pentru ca nu te cunosc si pentru ca nu vad rostul sa-mi bat capul Si, oricum, daca nu faci sex in 3 nu inseamna ca nu te simti satisfacuta in pat alaturi de partener. Sau anal, daca tot vorbim de ceea ce nu-ti place tie sub nicio forma. Si te rog eu mult, daca nu poti sa raspunzi punctual la ce spun eu... mai bine o lasam balta. N-am zis ca-s eu cea mai cea si nici n-am zis ca daca nu faci sex in 3 sau in 10 sau daca nu-l lasi sa ti-o traga in fund nu esti perversa.
Problema mea era la eu fac de toate si pe urma vii si spui ca aaah, stati asa, de fapt de toate nu inseamna de toate, ca unele-s murdare si altele-s ciudate! Perversitatea tine si de atitudine, sa stii, nu doar de actul in sine - si de atitudinea pe care o ai si fata de lucrurile pe care nu le faci. Dar in fine... iti doresc sa fiti fericiti asa cum stiti voic el mai bine sa fiti.
Ok, fie cm spui tu, faca-se voia ta, numai da-mi pace. In clipa asta atat vreau
Si poate am gresit cand am zis ca fac de toate. Fac cam de toate, na. Dar pentru asta nu trebuia sa ma freci atat la melodie
Tin sa precizez totusi ca de data asta in prima parte a replicii asteia, ai postat cat de cat ceva mai aproape de adevar. Cred ca putem sa facem pace. N-are rost sa ne ciondanim. Ba mai mult, daca incerci sex anal, astept sa-mi spui cum a fost. Nu ca acum m-ar tenta
I don't just imitate, I become.
- katami
- Platinum member
ala e amilul tau, da? iti raspund de pe un alt id... nush daca se poate schimba adresa cu care m-am logat pe forum, e alta decat adresa mea curenta de mess/mail
- andreea_andy2
- Moderator
- De la: Gurile Deltei
- Inregistrat: 2007-12-08
Andra123 te rog din suflet sa te abtii de la a cataloga un om dupa ceea ce scrie pe un forum. E un spatiu virtual unde oricine poate spune ce face orice. In plus, contravine regulamentului forumului postul tau de mai sus.
Fericita mamica de Aida Maria!
- carmen_21
- Insomniac member
- De la: ei
- Inregistrat: 2008-03-19
nu stiu cat de on topic sunt, nici nu stiu daca asta e sau nu cazul lui lady, dar nu mi se pare normal ca o femeie care se culca ocazional cu un fost iubit sau un prieten sa fie catalogata drept "demna de mila" ok, nu e indicat sa se mearga prea mult cu treaba asta, dar poate cei doi se simt de 100 de ori mai bine in pat decat unii care au o relatie roz.
nu e cazul meu, dar voiam sa mi spun parerea.
Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end.
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
Elena-Octaviana am tot citit paginile anterioare si sincer iti spun ca efectiv nu inteleg de ce te simti "atinsa" cand eu nu am vazut in niciun post pe-aici pe cineva care sa te judece pe tine pentru ca esti sau nu esti intr-un fel... si prin citarea mesajului de mai sus tu faci asta! Nu mi se pare normal sa discutati la modul asta pentru ca e fix treaba fiecareia cum traieste si cu cati barbati si-o trage sau cum si-o trage cu ei... fiecare isi poate sustine punctul de vedere dar de-aici si pana la a face niste afirmatii care ataca direct o persoana (si aici ma refer la Lady evident) numai pentru ca are alta viziune asupra lucrurilor fata de voi deja mi se pare exagerat. Credeam ca avem alta gandire deja... credeam ca nu mai suntem manati de idei preconcepute dar vad ca am surprize.
baby Dragos
- LadyPink
- Platinum member
- Site
Eu nu o să mai intru la topicurile astea. Mi s-a făcut o sc?rbă teribilă faţă de g?ndirea asta de rahat şi de jigniri gratuite doar pentru că unele n-au văzut dec?t o singură p**ă la viaţa lor, pentru că n-au nici cea mai vagă idee despre ce ?nseamnă relaţiile altor persoane, dar la acuze sunt primele. Foarte sc?rbă şi foarte silă faţă de oamenii care nu ştiu să combată idei şi cred că dacă jignesc sunt mai inteligenţi. Le las să se susţină reciproc ?n dezgustul lor faţă de diverse practici sexuale şi eu mă retrag din discuţiile astea. Nu fac eu educaţie la nimeni şi nu mă mai intereseză nici c?t negru sub unghie că una nu face oral, că alta nu o ia ?n fund sau că alta se g?ndeşte că bărba-su nu are nicio fantezie cu vreo altă femeie. Şi chiar dacă văd că postarea aia a Andrei a căpătat doar o bătaie pe spate şi un "te rog nu mai fă" şi deci, teoretic, aş putea să-i răspund ?n aceeaşi manieră, părerea personală e că o femeie care se bălăcăreşte ?n halul ăsta nu merită niciun pic de atenţie din partea mea. Cu toate astea, eu le doresc tuturor numai bine ?n relaţiile lor şi numai satisfacţii pe toate planurile. Aşa g?ndeşte un obiect sexual... ?n timp ce femeile adevărate ?şi pun m?inile ?n şold şi scuipă răutăţi gratuite mai ceva şi mai abject dec?t scuipă ţigancile coji de seminţe. Eu vă doresc, sincer, numai bine şi numai lucruri bune să vi se ?nt?mple (şi cine mă cunoaşte ştie că că nu o zic ironic).
Şi, cu toate astea, vreau să mai spun că: celelalte fete, care chiar dacă nu sunt de acord cu faptul că eu ?mi permit să spun că am o relaţie doar pentru că nu mă sună de 15 ori pe zi şi pentru că suntem lipsiţi de dezinhibiţii deci clar el mă foloseşte şi apoi ?şi caută o virgină pe care să o respecte ( la asta TREBUIE să r?d, e mult prea puerilă chiar şi pentru tine, Andra! ?mi imaginez c?t de mult ?ţi doreai să mă jigneşti de te-ai ?ncurcat ?n afirmaţii din astea de grădiniţă), măcar ştiu să respecte şi să ?NŢELEAGĂ că pe l?ngă relaţiile astea perfecte din vată de zahăr există şi multe alte forme de iubire, de respect şi de fericire.
Cum spuneam şi la alt topic: cele care au trecut prin astfel de experienţe nu vor mai putea g?ndi niciodată doar ?n tonuri de alb şi de negru, au ?nteles c?te alte forme frumoase pot exista. Cele care-s limitate (pentru că, da, sunteţi limitate grav dacă nici nu puteţi concepe că este vorba de respect, iubire şi ?n alte cazuri ?n afară de relaţia din ograda voastră, aia perfectă) - şi aici nu mă refer deloc la ce practici sexuale vreţi sau nu să acceptaţi - vor vedea mereu cu ochelari de cal doar prin prisma a ceea ce trăiesc. Şi diferenţa e că noi, astea proscrisele, putem avea relaţiile voastre (da, Andra, unui bărbat cuminte poţi să-i suceşti foarte tare minţile şi să-l faci să fie nebun după tine, nu e o artă prea complicată) şi putem fii fericite ?n ele tocmai pentru că am văzut toate părţile unei partide de sex, a unei iubiri, a unei relaţii... pe c?nd voi, ?n situaţiile noastre, aţi claca imediat şi aţi fugi m?nc?nd păm?ntul.
M-am lăsat purtata de val, am scris mai mult dec?t mi-am propus. Pun punct şi vă doresc, cu sinceritatea unei femei care ştie să iubească şi să se lase iubită sub toate formele, să fiţi din ce ?n ce mai fericite. Eu mă retrag.
- Detzy
- Insomniac member
- De la: ...mine pentru ....voi
- Inregistrat: 2008-01-23
mai Lady... stai putin... nu vad de ce nu ai mai impartasi tu experientele tale... nu vad de ce as fi privata eu de asta ...nu sunt de acord cu tine, trebuie sa scrii in continuare pentru ca multe dintre noi pentru discutiile astea intram la topicurile despre sex... eu sunt cu un barbat de 6 ani, nu mi-am tras-o intre timp cu altu... e al treilea pentru mine... dar ma intereseaza orice experienta pentru ca viata sexuala a noastra e mult prea importanta pentru mine.. si evident ca si pentru el... eu sunt convinsa ca daca asta nu functioneaza.. atunci ma pot kka in relatia mea "perfecta" ... si mai stiu ca imi place sa fac muuuulte cu el si lui sa faca multe cu mine.. si probabil ca nu m-ar lasa daca nu i-as face oral sau daca m-as f...te cu el doar in pozitia misionarului, dar ce stiu sigur e ca in cazu asta pe langa mine ar fi sigur una care sa le faca... pentru ca nu exista asa ceva (si toata chestia asta si reciproc... pentru ca nici eu n-as sta cu un barbat niciodata care sa-mi refuze placerile... indiferent care ar fi ele) In concluzie... Lady... nici nu ma gandesc sa nu intri.. !!!!! ma apuca subit toate spumele...
baby Dragos
- andreutza89.dreaming
- Full member
- Inregistrat: 2009-08-12
LadyPink a scris:Eu nu o să mai intru la topicurile astea. Mi s-a făcut o sc?rbă teribilă faţă de g?ndirea asta de rahat şi de jigniri gratuite doar pentru că unele n-au văzut dec?t o singură p**ă la viaţa lor, pentru că n-au nici cea mai vagă idee despre ce ?nseamnă relaţiile altor persoane, dar la acuze sunt primele. Foarte sc?rbă şi foarte silă faţă de oamenii care nu ştiu să combată idei şi cred că dacă jignesc sunt mai inteligenţi. Le las să se susţină reciproc ?n dezgustul lor faţă de diverse practici sexuale şi eu mă retrag din discuţiile astea. Nu fac eu educaţie la nimeni şi nu mă mai intereseză nici c?t negru sub unghie că una nu face oral, că alta nu o ia ?n fund sau că alta se g?ndeşte că bărba-su nu are nicio fantezie cu vreo altă femeie. Şi chiar dacă văd că postarea aia a Andrei a căpătat doar o bătaie pe spate şi un "te rog nu mai fă" şi deci, teoretic, aş putea să-i răspund ?n aceeaşi manieră, părerea personală e că o femeie care se bălăcăreşte ?n halul ăsta nu merită niciun pic de atenţie din partea mea. Cu toate astea, eu le doresc tuturor numai bine ?n relaţiile lor şi numai satisfacţii pe toate planurile. Aşa g?ndeşte un obiect sexual... ?n timp ce femeile adevărate ?şi pun m?inile ?n şold şi scuipă răutăţi gratuite mai ceva şi mai abject dec?t scuipă ţigancile coji de seminţe. Eu vă doresc, sincer, numai bine şi numai lucruri bune să vi se ?nt?mple (şi cine mă cunoaşte ştie că că nu o zic ironic).
Şi, cu toate astea, vreau să mai spun că: celelalte fete, care chiar dacă nu sunt de acord cu faptul că eu ?mi permit să spun că am o relaţie doar pentru că nu mă sună de 15 ori pe zi şi pentru că suntem lipsiţi de dezinhibiţii deci clar el mă foloseşte şi apoi ?şi caută o virgină pe care să o respecte ( la asta TREBUIE să r?d, e mult prea puerilă chiar şi pentru tine, Andra! ?mi imaginez c?t de mult ?ţi doreai să mă jigneşti de te-ai ?ncurcat ?n afirmaţii din astea de grădiniţă), măcar ştiu să respecte şi să ?NŢELEAGĂ că pe l?ngă relaţiile astea perfecte din vată de zahăr există şi multe alte forme de iubire, de respect şi de fericire.
Cum spuneam şi la alt topic: cele care au trecut prin astfel de experienţe nu vor mai putea g?ndi niciodată doar ?n tonuri de alb şi de negru, au ?nteles c?te alte forme frumoase pot exista. Cele care-s limitate (pentru că, da, sunteţi limitate grav dacă nici nu puteţi concepe că este vorba de respect, iubire şi ?n alte cazuri ?n afară de relaţia din ograda voastră, aia perfectă) - şi aici nu mă refer deloc la ce practici sexuale vreţi sau nu să acceptaţi - vor vedea mereu cu ochelari de cal doar prin prisma a ceea ce trăiesc. Şi diferenţa e că noi, astea proscrisele, putem avea relaţiile voastre (da, Andra, unui bărbat cuminte poţi să-i suceşti foarte tare minţile şi să-l faci să fie nebun după tine, nu e o artă prea complicată) şi putem fii fericite ?n ele tocmai pentru că am văzut toate părţile unei partide de sex, a unei iubiri, a unei relaţii... pe c?nd voi, ?n situaţiile noastre, aţi claca imediat şi aţi fugi m?nc?nd păm?ntul.
M-am lăsat purtata de val, am scris mai mult dec?t mi-am propus. Pun punct şi vă doresc, cu sinceritatea unei femei care ştie să iubească şi să se lase iubită sub toate formele, să fiţi din ce ?n ce mai fericite. Eu mă retrag.
LadyPink ,Eu cred ca andra123 exagereaza in a cataloga oamenii numai din ceea ce scrie aici pe forum...de ce sa te retragi de aici? ea se simte jignita ...de fapt eu cred ca se regaseste in ceea ce se tot spune pe aici si practic nu-i prea convine!!! parerea mea este ca tu sa ramai aici cu noi!!! cine nu stie sa ia in gluma..de fapt prea mult spus a se lua in gluma...cine nu stie sa se adapteze aici..e bine sa isi vada de ale lui sau ale ei ,ca s nu se mai simta"jignit/jignita. aici fiecare se destainuie ca ceilalti sa ia aminte si sa adune ceea ce le convine! cred ca aici nu e un loc in care sa ne certam si sa ne scoatem okii de fiecare data cand cineva spune cum este!
“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste si de care nu ne putem vindeca...:k�ra:
- capcaun
- Platinum member
- De la: mine pt tine :P
- Inregistrat: 2007-10-11
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|