In 3? sau tot in 2?-13
- Elena-Octaviana
- New member
- De la: USA
- Inregistrat: 2009-03-31
Re: In 3? sau tot in 2?
Detzy a scris:Elena-Octaviana am tot citit paginile anterioare si sincer iti spun ca efectiv nu inteleg de ce te simti "atinsa" cand eu nu am vazut in niciun post pe-aici pe cineva care sa te judece pe tine pentru ca esti sau nu esti intr-un fel... si prin citarea mesajului de mai sus tu faci asta! Nu mi se pare normal sa discutati la modul asta pentru ca e fix treaba fiecareia cum traieste si cu cati barbati si-o trage sau cum si-o trage cu ei... fiecare isi poate sustine punctul de vedere dar de-aici si pana la a face niste afirmatii care ataca direct o persoana (si aici ma refer la Lady evident) numai pentru ca are alta viziune asupra lucrurilor fata de voi deja mi se pare exagerat. Credeam ca avem alta gandire deja... credeam ca nu mai suntem manati de idei preconcepute dar vad ca am surprize.
E trist daca ti se pare ca jignesc pe cineva. Ea a inceput sa critice si sa ironizeze ca ma dau eu perversitatea intruchipata doar pentru ca am zis ca fac de toate, da, trebuia sa zic ca fac cam de toate. Si tot ce fac, fac pentru ca ne ofera placere amandurora. M-a deranjat ca Lady stia mai bine ce vrea iubitul meu mai bine decat mine. Vezi "vrei sa spui ca nu le place, le provoaca greata"(din comentariul lui Lady).
Imi pare rau ca am fost inteleasa gresit si ca se vorbeste asa josnic... Comentariul de mai sus al lui Lady e tot ce aveam nevoie sa-mi dau seama.
N-am jignit pe nimeni, sunteti libere/liberi sa incercati ce tip de sex vreti cu iubitul vostru. Eu doar am spus ca nu-mi place aia si aia. N-am stiut ca asta e o crima.
Plus, iubitul meu nu e un barbat cuminte si oricand ne punem de acord sa incercam ceva nou, facem. Doar ca trebuie sa fim amandoi tentati de idee. Deocamdata asa gandim, na. Am incercat sa va dau dreptate, subtil... Am incercat sa-i dau de inteles ca sunt interesata de tipul asta de sex. Si raspunsul a fost aceleasi. Nici n-a mai practicat, nici nu-si doreste sex anal. Iar fantezia cu sex in 3, da, e frecventa la barbati. Dar nu toti au aceeasi fantezie, poate ca al meu vrea sa i se puna catuse, sa fie legat la ochi si sa i se ofere o partida nebuna de sex oral.
Lady, si tu judeci fara sa cunosti. In ceea ce ma priveste, sunt deschisa la nou, dar numai daca ii place si partenerului. Nu vreau sa fii suparata pe mine, revino pe topic.
Poate a fost o greseala sa fiu de acord cu Andra, poate ca fiecare iubeste in felul lui. Acum ca ma gandesc mai bin... Dar te rog si pe tine sa nu mai vorbesti asa... Ca n-am totusi o gandire de rahat. Tot ce am spus e ca fanteziile difera de la barbat la barbat. Nu toti prefera sex in 3 sau sex anal. Cand cel cu care esti stie cat de perversa esti si nu-i e rusine sa propuna, iar cand totusi propui ceva de genul asta si zice ca nu prea il incanta, atunci nu minte, chiar nu-si doreste. Vrei sa spui ca in mijlocul actiunii minte. Cand e atat de infierbantat langa tine si ii propui ceva, daca nu vrea, inseamna ca nu vrea si cam asta e. Nu m-a incantat ideea cand l-am intrebat. Dar am jucat un rol, ca sa-l determin sa fie sincer. Sunt constienta ca daca i-as fi spus: iubi, iti place... sexul anal? pe mine ma dezgusta, el ar fi zis: nu, categoric. Poate ca sa-mi tina isonul. Dar daca am zis-o convinsa ca vreau, am facut-o ca sa-l testez. Nu mi se pare ca m-a mintit. Iar cu sexul in 3 i-am zis: Vrei sa incercam intr-o zi si asta? La care el: Da, dar sa-mi spui din timp. Sa impachetez tot si sa plec. Nu ma minte, nu e de condamnat ca vrea alte chestii. Poate ca adora partidele noastre de sex din toate pozitiile posibile... partidele de sex oral. Pe care ni le oferim reciproc cu atata pofta.
Lady, eu zic sa facem pace, nu se merita sa ajungem aici. Tu ce zici?
Ultima oara a fost editat de Elena-Octaviana (2009-09-18 15:18:27)
I don't just imitate, I become.
- sunshine16
- Banat
- Inregistrat: 2008-09-01
- Site
Andra, cred ca ar trebui sa iei un ban pentru atatea jigniri!
True sophistication lies in simplicity! www.bubulinagospodina.com
- LadyPink
- Platinum member
- De la: el din brate
- Inregistrat: 2008-12-20
- Site
- sunshine16
- Banat
- Site
Mai, dar stai putin... de ce sa nu fim corecti acum? Andra merita un ban din plin. Sau pentru ca e membru mai vechi are anumite privilegii?
- camysh
- Moderator
- Inregistrat: 2007-12-08
Andra123 a scris:LadyPink hai ca tu esti cea mai tare U made my day Daca pt tine faptul ca ai pe unu care te cheama cand are el chef sa v-o trageti inseamna ca ai o relatie cu el......nici nu mai am cuvinte....doar ca mi-e mila de tine.Tare mila.Tu crezi ca daca ai facut sex cu o gramada de barbati ii cunosti pe TOTI(inclusiv pe barbatii nostri )si te crezi mai desteapta ca noi astea "incuiate"cum spui tu,dar habar nu ai cu ce se mananca o relatie...tu stii numai cum se "mananca" altceva.Fiecare cu cat poate.O femeie de genul tau nu poate avea langa ea un barbat ca si al meu de exemplu...numai unul din asta cu care esti tu obisnuita(pt care esti un instrument sexual....cu tine experimenteaza tot ce se poate si apoi cand si-a satisfacut totate curiozitatile isi gaseste o femeie pe care o va respecta).Daca tu te simti mai bine crezand ca toti sunt la fel consoleaza-te cu asta.
Kata Eu ?ncă sunt la 1. Aş vrea să trec la 2, dar....trebuie să caut. Vreau pe cineva care să mă scoată din minţi, să mă facă să ?l doresc . Ştiu că nu o să răm?n la nr 1. Nu sunt prea nebună şi prea curioasă ca să nu cunosc şi alţi bărbaţi. Nu vreau să ?mi pun ?ntrebări toată viaţa "oare sunt bărbaţi mai buni dec?t el? oare cum este vecinul de la 4 la pat?"s.a.
Asta este unul dintre posturile de unde am dedus chestia aia.Nu asa vb o persoana care isi iubeste partenerul.
Andra123 ai warn pt etichetare. plus inca 1 warn la activ, ai ban 1 zi
- lucia05
- Insomniac member
- De la: tara lui Papura Voda
- Inregistrat: 2008-09-13
in 3....nu! si motivul e simplu si tare bun pentru mine sunt egoista si vreau eu totul si mereu mai mult - asta pentru varianta cu o ea - pentru varianta cu un el: nu il vreau decat pe al meu, singurul regret pe care il am cateodata fiind ca nu are doua instrumente in dotare dintre care unul detasabil sa il poata folosi pe unde trebuie ...in rest, " in pat" orice! si pentru cele atat de oripilate de sexul anal: fetelor, invatati intai sa il faceti si apoi catalogati drept "murdar", nu de alta dar nu se face oricum. recunosc, eu am prins metoda de pe forumurile gen "romeo..."
L.E. am si eu ceva ani si ceva experienta si ma invart printre multi barbati si stiu ca nici unul nu e "sfant" si ca oricare dupa ceva timp ( a se citi ani de casnicie ) este incercat de curiozitate asa ca eu prefer sa ii satisfac sotului meu toate curiozitatile sexuale. riscul de a "pleca" in alta parte scade simtitor atunci cand pe langa doamna de pe strada si gospodina din bucatarie este si curva in pat. si in materie de barbati ar trebui sa se stie un lucru: respectul pentru nevasta nu o sa il infraneze niciodata sa isi satisfaca o curiozitatea sexuala altundeva.
Ultima oara a fost editat de lucia05 (2009-09-18 16:46:20)
I am who I am and I choose to be me!He is your friend, your partner, your defender, your dog / You are his life, his love, his leader He will be yours, faithful and true, to the last beat of his heart / You owe it to him to be worthy of such devotion!
- anabella_n
- Hero member
- Inregistrat: 2009-04-17
love_t a scris:Mai, dar stai putin... de ce sa nu fim corecti acum? Andra merita un ban din plin. Sau pentru ca e membru mai vechi are anumite privilegii?
ma bucur ca l-a luat. chiar eu am fost prima care a dat raportare la mesajul ei si am s-o fac de fiecare data cand cineva jigneste atat de urat si de gratuit
- sunshine16
- Banat
- Site
Si eu l-am raportat. Sunt de parere ca asa ar trebui sa se intample cu orice membru care jigneste. Regulile se aplica, indiferent de "statutul" pe forum. Cel putin asa imi place sa cred.
- Rays of Sunshine
- New member
- De la: USA
- Inregistrat: 2009-09-17
lucia05 a scris:in 3....nu! si motivul e simplu si tare bun pentru mine sunt egoista si vreau eu totul si mereu mai mult - asta pentru varianta cu o ea - pentru varianta cu un el: nu il vreau decat pe al meu, singurul regret pe care il am cateodata fiind ca nu are doua instrumente in dotare dintre care unul detasabil sa il poata folosi pe unde trebuie ...in rest, " in pat" orice! si pentru cele atat de oripilate de sexul anal: fetelor, invatati intai sa il faceti si apoi catalogati drept "murdar", nu de alta dar nu se face oricum. recunosc, eu am prins metoda de pe forumurile gen "romeo..."
L.E. am si eu ceva ani si ceva experienta si ma invart printre multi barbati si stiu ca nici unul nu e "sfant" si ca oricare dupa ceva timp ( a se citi ani de casnicie ) este incercat de curiozitate asa ca eu prefer sa ii satisfac sotului meu toate curiozitatile sexuale. riscul de a "pleca" in alta parte scade simtitor atunci cand pe langa doamna de pe strada si gospodina din bucatarie este si curva in pat. si in materie de barbati ar trebui sa se stie un lucru: respectul pentru nevasta nu o sa il infraneze niciodata sa isi satisfaca o curiozitatea sexuala altundeva.
Ase e, ai dreptate. Daca vrea sex anal, facem, dar daca nu-i place, nu pot acum sa-l oblig. As trece peste faptul ca nu ma incanta, poate e ok. Dar trebuie sa vrem amandoi.
Si intr-adevar, sex in 3 nu, e doar al meu. Si chiar daca m-am prefacut ca as vrea, n-a vrut. Cum am mai zis... in mijlocul actiunii, infierbantat, nu cred ca ar zice "nu", daca de fapt ar vrea.
Ultima oara a fost editat de Rays of Sunshine (2009-09-18 17:21:09)
- ryanna22
- Hero member
- Inregistrat: 2008-10-08
- dea_di
- Platinum member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2008-01-16
chiar ca! frate... a luat ban, poate data viitoare se gandeste de 2 ori inainte sa scrie asemenea rautati!
"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"
- oana16
- Sr. member
- De la: capitala culturara
- Inregistrat: 2007-04-21
mitzili a scris:Chiar zilele trecute am vb cu iubi de sex in 3.....si amandoi am avut aceeasi parere:NU Cred k daca as mai vedea o tipa in pat cu noi k incepe sa-l sarute si- sa-l mangaie.......in loc sa particip si eu m-as infige in parul ei si as scutura-o un pic.........sa mai puna ea mana pe baiatu meu
si eu as face la fel
Iubirea e un lux ce nu si-l permite toata lumea
- kazbicca
- New member
- Inregistrat: 2009-10-18
Am deschis un topic despre 3some si mi s-a spus sa postez aici mai bine. Umm.. din cate citesc se pare ca nimeni n-ar fi de acord sa o faca in 3 cu prietenul si o alta fata... ok, pai in cazul asta imi schimb un pic intrebarea: a-ti accepta o invitatie de la un cuplu? Cu ce conditii, ce fantezii.. nimeni?
- kathrynn
- Hero member
- Inregistrat: 2009-08-24
Prietenul meu m-a ?ntrebat o dată ? ?n glumă - dacă n-am o prietenă să o invit la o partidă. I-am zis că nici ?n ruptul capului n-aş accepta aşa ceva cu o persoană cunoscută (nici prietenă, nici găsită pe nu ştiu unde). Dar că, dacă am merge vreodată ?n Thailanda (ţară frecventată deseori (şi) pentru turismul sexual ), poate că aş fi de-acord să testăm o thailandeză. M-am g?ndit la asta pentru că şansele de-a da nas ?n nas cu ea pe stradă ulterior, ar fi infime. (Spre deosebire de cazul ?n care am găsi una dispusă la noi ?n oraş).
Ce nu pricep eu este de ce puneţi problema la modul ?n-aş suporta să ?l / o văd cum ?l/o sărută / atinge/ m?ng?ie? şi că voi trebuie să vă uitaţi la ei, roase de gelozie. Eu văd treaba asta ?n 3, altfel: eu ? personaj principal, el ? iubitul personajului principal şi ea ?n rol secundar, doar cu scopul de a le da celor doi o ?m?nă? de ajutor, pentru extra-pleasure. Nici ?ntr-un caz că ei doi şi-o trag ca iepurii şi eu stau şi mă uit ca fraiera.
Daaar ... av?nd in vedere că şansele ca noi să ajungem ?n Thailanda prea cur?nd sunt fooooarte mici (doar dacă am c?ştiga la loto, dar nici aşa nu-i printre priorităţile mele de destinaţii turistice) chestia asta o să mai răm?nă mult şi bine la stadiul de fantezie.
Shorty, we can switch positions From the couch to the counters in my kitchen
- albinuta_vesela
- Insomniac member
- Inregistrat: 2007-07-23
in 3 ? e prea multa inghesuiala eu tre sa am loc sa ma desfasor !
- Lelaina
- Hero member
- De la: Bucuresti
- Inregistrat: 2007-02-02
Of, bey nene.... ce urat Eu ma alatur grupului fetelor care protesteaza si vor posturile lui lady inapoi NOW!
Poor is the man whose pleasure depends on another
- kazbicca
- New member
- Inregistrat: 2009-10-18
Lelaina a scris:Of, bey nene.... ce urat Eu ma alatur grupului fetelor care protesteaza si vor posturile lui lady inapoi NOW!
Cum adica? Ce s-a intamplat cu ea?
© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului
anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.
|
|
|