homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In 3? sau tot in 2?-8

#134 2008-09-08 05:45:44

XY
Membru
Inregistrat: 2008-09-08

Re: In 3? sau tot in 2?

Buna! Am gasit acest topic si mi s-a parut interesant pt ca este un subiect tabu in anumite tari sau regiuni, incluzandu-ne si pe noi si tin sa felicit pe initiatoarea topicului. Ceea ce vreau sa clarific sunt urmatoarele:
1)    Cine isi exprima sexualitatea nu este o ?panarama?, ci tine de natura umana sa ne dorim mereu de a trece la un urmator nivel ,in orice domeniu, cu conditia de a ne cunoaste limitele sau mai important de a ne impune o limita.
2)    Un comportament ca cel ce l-am gasit mai sus referitor la punctul critic de gelozie, in care urmeaza paruieli, injurii si batai, tin sa cred, doamnelor, ca este sub nivelul dvs de a va manifesta, si ca totul a fost aici descris ca fiind o gluma cu influente naturaliste.
3)     ?As fi de acord sa fac sex in 3 cu inca o femeie, dar daca as fi intr-o alta relatie, pt ca imi iubesc prea mult sotul si nu suport ca el sa se uite la o alta femeie ?(citatul este fictiv).Pentru un barbat sexul cu 2 femei este ca un trofeu.De ce sa oferi acel trofeu unui necunoscut si nu persoanei iubite?
4)    Pactul ?Sa nu mai poftesti o alta femeie caci poftesc si eu alt barbat? este o modalitate de santaj ce nu denota iubire, ci mai degraba o forma josnica de razbunare ulterioara reiesita din fobia pierderii unei lupte si cedarea de teritoriu, dupa tiparul ?de ce sa fie mai presus ca mine?, ce tine in totalitate de orgoliu si vanitate.Aceste amenintari mai apar in cazul unor frustrari sau a nesigurantei, a starii de neliniste, incertitudine.Concluzie: este o relatie monogama fortata, fiecare dintre parteneri dorindu-si sa experimenteze sexual si cu alte persoane de sex opus.
5)    Sexul cu mai multe femei este poate singura fantezie sexuala, la nivel de cuplu normal ce inca nu depaseste limitele normalitatii (bigamia la arabi).
6)    Sexul in 3, in mod firesc este cu 2 femei si 1 barbat.
      Cauze:
a)Stim cu totii ca intre femei exista o oarecare atractie sexuala,mai puternica sau mai slaba, aceasta fiind exteriorizata prin: mici sarutari pe obraz cu diferite ocazii (intalnire, despartire etc), atingeri ale palmelor (tinutul de mana), mangaieri,dorinta unei femei de a isi expune fata de alte femei trupul sau lucuri intime (probe la haine sau lenjerie intima),la tinere si adolescente ?dansul in doua? sau ?jocul de-a lesbienele? (ce este in mare parte facut pt. a atrage alti barbati, desi celor doua in cauza nu le displace acest joc);
b)Spre deosebire de femei unde o femeie nud poate fi chiar atractiva fata de alta femeie, unui barbat heterosexual nu ii face placere sa vada alt barbat nud, ci ar sutine ca este de-a dreptul dezgustator si dizgratios;
c)Nu se recomanda unei doamne sexul cu doi barbati in acelasi timp, nici din punct de vedere fizic si nici psihic.Punctase cineva la un moment dat ca vazuse un astfel de film in care actiunea era sex in trei cu 2 barbati si 1 femeie: ?probabil ca a doua zi nu mai putea sa mearga? [citat aproximativ], comentariile in plus sunt de prisos.Acest tip de sex poate afecta si din punct de vedere psihic, un astfel de act sexual fiind agresiv si brutal, poate fi uneori considerat subliminal la nivel mintal ca o agresiune sexuala.Precum astfel de agresiuni sexuale sau fizice aplicate unor copii le va afecta viata: judecata, anturajul,statutul in societate,orientarile sexuale si manifestarile violente, astfel pot lasa traume psihice si partidele de sex in care o femeie satisface mai multi barbati in acelasi timp, prin toate metodele posibile.
7)    Barbatii ce sunt de acord cu sexul in  3 format dintr-un trio de 2 barbati la 1 femeie sunt bisexuali, sau au tendinte spre homosexualitate.In mod normal un barbat heterosexual se simte atat dezgustat de prezenta altui barbat nud, cat si inhibat, ducand la probleme erectile.
8)    Barbatii cand doresc sex in 3 cu dumneavoastra, inseamna ca pur si simplu vor sex in 3, si repet: cu dumneavoastra, si nu ca ar dori in mod special pe o alta persoana de sex opus.In acest caz e vorba doar de picanterie,si nu de dorinta de a se culca in mod expres cu o alta femeie, acesta oricum putand oricand sa va insele culcandu-se cu altcineva, fara sa va mai propuna un sex in grup.
9)    O fantezie cu un alt barbat (si numai cu el) este normala, insa ramane la decizia dumneavoastra daca sa o spuneti partenerului sau nu.Aceasta fantezie apare atunci cand deja dorinta sexuala catre partenerul existent s-a diminuat.Nu se aplica in cazul sexului cu inca o femeie, in care este o altfel de dorinta sexuala.
10)    Trecerea de la fantezie la realitate (sexul cu 2 femei si un barbat): In special dupa o destul de lunga perioada de discutii pe aceasta tema intre parteneri, ce au cazut de comun acord si si-au dat seama ca acest lucru nu le va modifica in rau relatia de cuplu.Certitudinea ca gelozia din partea feminina va fi inexistenta in acele momente.Persoana de sex feminin va trebui sa fie atrasa sexual de acea a treia persoana, ce este de acelasi sex.De preferat cu o femeie cu care nu ati avut de a face si nici nu veti mai avea, doar daca veti dori sa mai repetati aceasta experienta sexuala si tot cu dansa.Cand partenerul este si el sigur de decizia luata, si este sigur de prorpiile simtiri si de iubirea ce v-o poarta.
11)    Limitele fanteziilor: atunci cand nu sunteti siguri ca vreti sa treceti la pasul urmator, nu o faceti, pt a evita o catastrofa rezultata din scene de gelozie extrema, si de a nu se ajunge la incheierea relatiei/casniciei.
12)    Apreciez opiniile:
-    ?Sunt foarte fericita asa [sex in 2] si partenerul meu la fel, pana acum nu ne trebuie altceva? [fara a avea legatura cu acel pact mentionat mai sus]
-    ?Am o fantezie cu o femeie, pe care i-am impartasit-o si partenerului meu?
-    ?Avem o fantezie impreuna cu inca o femeie, dar nu vrem sa trecem la pasul urmator, pt ca ne e foarte bine asa si nu avem certitudinea ca va mai merge relatia ca inainte?
-    ?As face sex in 3 cu inca o femeie si partenerul meu daca se iveste ocazia pt ca am discutat mult timp despre asta si am cazut de comun acord ca e bine asa.Deja sunt sigura ca nu voi fi geloasa, chiar daca il iubesc foarte mult, pt ca vom savura impreuna aceasta picanterie si imi va face mare placere sa fac sex cu ea?

#135 2008-09-08 11:25:27

The Dark Knight
New member
Inregistrat: 2008-09-08

Hmm smile am incercat de cateva ori acest sport periculos..de cele mai multe ori cu 2 fete..o data am impartit o fata cu unul din prietenii mei la o petrecere..Pot zice..ca expereinta ca este o chestie deosebita..Dar pentru o relatie serioasa ar fi doar un factor maladiv si destabilizator ..

Imi caut fericirea intr-un pahar cu gin tonic gol de sentimente si idei

#136 2008-09-08 15:27:05

albinuta_vesela
Insomniac member
Inregistrat: 2007-07-23

acklad

#137 2008-09-08 15:57:59

princesss
Banat
De la: plaja
Inregistrat: 2008-08-11

mitzili a scris:

Cred k daca as mai vedea o tipa in pat cu noi k incepe sa-l sarute si- sa-l mangaie.......in loc sa particip si eu m-as infige in parul ei si as scutura-o un pic.........sa mai puna ea mana pe baiatu meu

subscriu box diablo

#138 2008-09-15 02:58:36

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

The Dark Knight a scris:

Hmm smile am incercat de cateva ori acest sport periculos..de cele mai multe ori cu 2 fete..o data am impartit o fata cu unul din prietenii mei la o petrecere..Pot zice..ca expereinta ca este o chestie deosebita..Dar pentru o relatie serioasa ar fi doar un factor maladiv si destabilizator ..

/agree

nu recomand asta in NICI o relatie serioasa deoarece nu va face decat sa o destrame.

In afara unei relatii serioase.. se merita incercata experienta. Doua cu unul si doi cu una ( ultima varianta e mai delicata dar merge daca e facuta cu cine trebuie si cum trebuie )

Ultima oara a fost editat de Hugsy (2008-09-15 02:59:26)

Publicitate

loading...

#139 2008-09-15 08:50:26

paulinne
Full member
Inregistrat: 2008-07-22

fetitza6996 a scris:

mitzili a scris:

Cred k daca as mai vedea o tipa in pat cu noi k incepe sa-l sarute si- sa-l mangaie.......in loc sa particip si eu m-as infige in parul ei si as scutura-o un pic.........sa mai puna ea mana pe baiatu meu

subscriu box diablo

diablo diablo diablo diablo diablo la fel... ar iesi cu scandal...in plus nu inteleg...odata ce iubesti o persoana pentru tot ce reprezinta nu inteleg de ce ai vrea o a treia persoana...brrr acolo unde numai voi doi stiti ce e sub paturica  patfierbinte wink

"I may not have gone where I intented to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams

#140 2008-09-15 13:06:40

Stef
Full member

Curiozitatea sexuala este foarte puternica pentru multi smile E firesc sa fii curios si nu e motiv de rusine. Atat ca daca esti intr-o relatie serioasa risti destul de serios sa o strici prin implinirea unei asemenea curiozitati. In alte circumstante totusi as recomanda sa incercati fara a neglija nici un aspect: alegerea unui al 3-lea partener potrivit, stabilirea unor reguli, etc ( partea cu regulile nu e obligatorie dar ajuta in unele situatii tongue )

#141 2008-09-15 13:21:17

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

XY a scris:

Barbatii cand doresc sex in 3 cu dumneavoastra, inseamna ca pur si simplu vor sex in 3, si repet: cu dumneavoastra, si nu ca ar dori in mod special pe o alta persoana de sex opus.In acest caz e vorba doar de picanterie,si nu de dorinta de a se culca in mod expres cu o alta femeie, acesta oricum putand oricand sa va insele culcandu-se cu altcineva, fara sa va mai propuna un sex in grup.

f adevarat...nu mi se pare o chestie deplasata si nici o amenintare pt cuplu...bineinteles ca depinde de cuplu si de relatia pe care parteneri o au...de aceea mi se pare deplasata afirmatia "nu recomand asta in NICI o relatie serioasa deoarece nu va face decat sa o destrame."...nu spun ca nu se poate intampla...dar e un risc pe care trebuie sa ti l asumi si nu e o LEGE dovedita...se poate sa NU intampla...

happy with him...inlove with him...puss

#142 2008-09-15 14:43:45

Stef
Full member

ok smile eu am vorbit din experienta si nu vreau raul nimanui. smile faceti cum credeti de cuviinta luand in considerare ca e posibil sa se destrame relatia datorita acelei alegeri ( in acelasi timp fiind posibil sa nu se schimbe nimic in rau ). Sper ca aceasta reformulare sa fie mai ok. smile

#143 2008-09-15 15:29:52

crys_ty_na
Platinum member
De la: Oradea
Inregistrat: 2006-08-19

e mai ok big_smile

happy with him...inlove with him...puss

#144 2008-09-16 03:05:11

Danisia
Full member
Inregistrat: 2008-09-09

mie mi-ar placea sa incerc o experienta de genul asta dar cum. as lua o femeie din vreun club as plati-o pt o noapte ss fie si frumoaaa,aa puneo ss imi dea li..., si cred k si lui iibi meu i-ar place...ar fi chiar incantat ss ne vada...pana la urma nu m-ar lasa pe mine pt o prostituata...ar fi incitant...

Ce nu te doboara te face mai puternic

#145 2008-09-18 23:32:22

pinkshine
Full member
Inregistrat: 2008-08-26

clar, a 3-a pers n-are loc neutral

te iubeeeeeeeeeeeeessssssccccccc !! hjarta

#146 2008-09-18 23:42:20

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu i-am zis lui iubi asta iarna daca vrea s-o facem cu un alt cuplu langa noi...adica sa fim 4 lol si a ramas cam surprins asa

#147 2008-09-19 12:21:30

Joy'n'Happiness
Full member
Inregistrat: 2008-08-18

in cazul meu in 2....nu e de condamnat pers care accepta in 3, daca au curaj si asta-si doresc e ok , go ahead..wink

Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages
When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not.

#148 2009-09-13 23:56:41

dt
Full member
De la: analele moldovei.
Inregistrat: 2007-10-26

si iubi vrea in 3 sau 4, insa eu nu pot gasi o candidata ideala / cuplu ideal... hmm

cuc.

#149 2009-09-13 23:58:12

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

dt a scris:

si iubi vrea in 3 sau 4, insa eu nu pot gasi o candidata ideala / cuplu ideal... hmm

eu n`as putea.. spranceana

Love.  Live. Laugh.

#150 2009-09-13 23:59:20

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

dt, mai cauta, e foarte interesanta experienta smile

#151 2009-09-14 00:05:40

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Lady, ai incercat? daca da, cum a fost? tongue

#152 2009-09-14 00:16:41

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

interesanta, dupa cum spuneam smile facuta asa cum trebuie apropie si mai mult personajele 'principale' smile

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.