homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

In 3? sau tot in 2?-9

#153 2009-09-14 00:20:22

lady in black
Insomniac member
Inregistrat: 2007-11-28

Re: In 3? sau tot in 2?

tare big_smile
eu vroiam mai multe detalii chicot

#154 2009-09-14 00:44:45

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

Si eu, si eu (mai vreau detalii)

Eu accept si ideea de 3, chiar imi surade de mult timp. Dar ma lovesc de ceea ce zice Hugsy. Nu imi vine sa risc relatia pe care o am acum pentru o "curiozitatea/fantezie".

Daca nu as fi intr-o relatie serioasa, pfuai lol

Poor is the man whose pleasure depends on another

#155 2009-09-14 00:49:57

V's bunny
Full member
Inregistrat: 2009-05-03

Eu n-as putea niciodata, nici cu inca o femeie si nici cu inca un barbat. N-as suporta sa-mi vad iubitul cu alta si nici nu mi-as trage-o cu altul, mai ales in fata lui...Cred ca atunci cand esti cu cineva pe care il iubesti si care te satisface intru totul, n-ai dorinte din astea atat de arzatoare incat sa vrei sa le pui in practica. Personal, mi se pare o tampenie care poate distruge totul.

Ultima oara a fost editat de V's bunny (2009-09-14 00:50:39)

#156 2009-09-14 00:51:51

ally18
Insomniac member
Inregistrat: 2008-08-05

V's bunny a scris:

Eu n-as putea niciodata, nici cu inca o femeie si nici cu inca un barbat. N-as suporta sa-mi vad iubitul cu alta si nici nu mi-as trage-o cu altul, mai ales in fata lui...Cred ca atunci cand esti cu cineva pe care il iubesti si care te satisface intru totul, n-ai dorinte din astea atat de arzatoare incat sa vrei sa le pui in practica. Personal, mi se pare o tampenie care poate distruge totul.

subscriu big_smile mi se pare o chestie prea intima ca sa mai fie loc de alte persoane spranceana

Love.  Live. Laugh.

#157 2009-09-14 01:03:58

dea_di
Platinum member
Inregistrat: 2008-01-16

as incerca cu 2 tipi, dar sa nu fie nimic serios cu niciunul dintre ei, eventual sa nu-i mai vad dupa aia! tongue nu as incerca in conditiile in care unul dintre ei ar fi prietenul meu, mai bine 2 (relativ) necunoscuti cu care sa nu mai am nimic de impartit dupa aia...cred ca asa as povesti mai cu jind la nepoti! rotfl

"Nu stii, ca numa-n lacuri cu noroi in fund cresc nuferi?"

Publicitate

loading...

#158 2009-09-14 10:35:27

kat_utza
Sr. member
Inregistrat: 2008-08-13

m-am gandit si eu la 3 insa, apoi am stat si am analizat:
- sa fie o fata?? omg! nu! cum ar fi sa o faca cu iubitul meu exact in fata mea, sa ii ia sanii sa "ii alinte" si asa mai departe??
- sa fie baiat?? hmm.. cum asa?? mie mi-ar fi intr-un fel rotfl ce sa-mi faca mie 2 barbati!? oh nu! rotfl si apoi eu nu o fac cu oricine, tb sa am sentimente!! sa imi faca asta vreo ceva, a`pai ar zbura pe geam rotfl si nu zic asta ca l`as arunca eu pe geam ;wink

oricum, ca sa aduci pe cineva intre voi tb sa ai incredere in persoana a3a, in iubit si in tine, sa nu te trezesti mai tarziu ca se destrama totul din aceasta cauza..

la o varsta mai avansata, cand totul devine monoton, poate fi adus asa ceva pentru a redeveni la sentimentele pierdute... cred

#159 2009-09-14 11:42:13

Lelaina
Hero member

Katalyna2311 a scris:

Lelaina a scris:

Si eu, si eu (mai vreau detalii)

Eu accept si ideea de 3, chiar imi surade de mult timp. Dar ma lovesc de ceea ce zice Hugsy. Nu imi vine sa risc relatia pe care o am acum pentru o "curiozitatea/fantezie".

Daca nu as fi intr-o relatie serioasa, pfuai lol

Ce intelegeti voi prin relatie serioasa? Nu ma refer doar la tine Lelaina.
Cumva el are dreptul sa faca orice, voi nu, el sa se uite dupa alte femei, voi nu dupa barbati(decat pe ascuns) s.a. Fetelor, daca aveti o relatie serioasa nu inseamna ca trebuie sa va inchideti in casa! Unde-i libertatea voastra? O spuneti de parca nu mai aveti voie sa priviti in stanga si-n dreapta, ci trebuie sa mergeti precum un cal, cu privirea inainte. Capul sus! Avem aceleasi drepturi ca si ei!

Si pe mine ma incanta ideea de 3-4. Nu risc deloc relatia mea serioasa. O sa fie si el acolo doar. Asa si el risca relatia. Dar amandoi o sa invatam ceva din aceasta experienta.

smile Nu e vb de libertate, e vb de posesivitate, si nu sunt sinonime cele doua. Nu as face un three-some cu actualul fiindca nu as putea sa suport sa-l vad atins de o alta. Pe cand intr-o alta relatie, de la care nu am asteptarile actuale si planurile actuale si sentimentele astea, nu mi-ar fi deloc greu.

Reciproca e valabila, evident. De libertate nu duc nici eu, nici el lipsa. El se uita la tipe, eu ma uit la alti tipi, comentam impreuna, ne tachinam si ne amuzam. Dar de la asta, la un three-some e o cale mai lunga. Merg pe principiul never say never, dar momentan raman la un nu destul de raspicat.

#160 2009-09-14 11:47:03

AwesomeAngel
Diamond member
Inregistrat: 2008-11-18

Lelaina - foarte bine punctat tummenupp si perfect de acord cu punctul tau de vedere big_smile

"I may not be perfect, but all parts of me are pretty awesome!" angel

#161 2009-09-14 12:15:34

Lelaina
Hero member

A fost 3-some cu 2 tipe si un el?
Daca da, cum e cu o tipa? Asta e curiozitatea mea maxima lol De multe ori am auzit detalii de genul "un tip niciodata nu te va atinge asa cum stie o femeie sa o faca". Mit sau adevar? big_smile Plus orice simti u ca ne poti impartasi ;wink

#162 2009-09-14 12:22:30

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

pai daca stam sa gandim logic..normal ca asa se intampla...o femeie are acel stil de a te atinge senzual..poate ca unii barbati nush sa o faca asa cum vrem noi...acum sa nu credeti ca am facuta cu vreo femeie.  va  ..la mine tot clasic merge..eu si el   par  ....... patfierbinte        ...la ce sa intervina inca una sau inca unul si sa ma apuce crizele ca poate"daca ubu a placut-o pe aia mai mult dfecat pe mine"...eu sunt de parere ca tot in doi e mai bn...i think... drink

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#163 2009-09-14 12:24:36

Lelaina
Hero member

andreutza89.dreaming a scris:

pai daca stam sa gandim logic..normal ca asa se intampla...o femeie are acel stil de a te atinge senzual..poate ca unii barbati nush sa o faca asa cum vrem noi...

Logic, nelogic lol Mie pink sa-mi zica big_smile

#164 2009-09-14 12:32:08

andreutza89.dreaming
Full member
Inregistrat: 2009-08-12

Lelaina a scris:

pai daca stam sa gandim logic..normal ca asa se intampla...o femeie are acel stil de a te atinge senzual..poate ca unii barbati nush sa o faca asa cum vrem noi...

rotfl  de ce ea stie cum e?daca stie de ce nu ne pov si noua..poate "punem si noi de o afacere" lol

“Dragostea noastra a inceput k o scanteie.Niciunul din noi nu a simtit cand sa aprins focul magic intre noi.Tot ce ne amintim e k am fost rapusi de o dragoste  puss si puss  de care nu ne putem vindeca...:k�ra:

#165 2009-09-14 12:39:55

Lelaina
Hero member

Lelaina a scris:

rotfl  de ce ea stie cum e?daca stie de ce nu ne pov si noua..poate "punem si noi de o afacere" lol

Pey asteptam lol Ne punem pe treaba dupa  sexinpat

#166 2009-09-14 14:38:10

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

Katalyna2311 a scris:

in doi....cum sa il vad langa alta...si sa se simta mai bine langa ea, ar fi culmea  X(.

Ai  mai  spus in diferite posturi la topicu asta ca nu,si nici iubitul tau nu vreti in 3,ca e de ajuns in 2.
In postul de mai sus ai zis ca te incanta("i pe mine ma incanta ideea de 3-4. Nu risc deloc relatia mea serioasa. O sa fie si el acolo doar. Asa si el risca relatia. Dar amandoi o sa invatam ceva din aceasta experienta." )

Care post sa il luam in considerare?  visslar

ontopic:nu sunt de acord.amandoi suntem destul de posesivi:)

Ultima oara a fost editat de BratzG (2009-09-14 14:39:06)

eu,tu si restul lumii...

#167 2009-09-14 15:53:26

BratzG
Sr. member

Katalyna2311 a scris:

BratzG a scris:

Katalyna2311 a scris:

in doi....cum sa il vad langa alta...si sa se simta mai bine langa ea, ar fi culmea  X(.

Ai  mai  spus in diferite posturi la topicu asta ca nu,si nici iubitul tau nu vreti in 3,ca e de ajuns in 2.
In postul de mai sus ai zis ca te incanta("i pe mine ma incanta ideea de 3-4. Nu risc deloc relatia mea serioasa. O sa fie si el acolo doar. Asa si el risca relatia. Dar amandoi o sa invatam ceva din aceasta experienta." )

Care post sa il luam in considerare?  visslar

ontopic:nu sunt de acord.amandoi suntem destul de posesivi:)

Pe primul  smile Normal că pe ultimul ?l iei ?n considerare.
Ştiu ce am răspuns wink dar asta nu ?nseamnă că o să g?ndesc aşa toată viaţa, nu crezi?
Acum cinci ani nici nu vroiam să aud de căsătorie, sex normal  va ...ce să mai zic de oral sau anal. Acum le vreau pe toate şi nu ?mi este ruşine să recunosc big_smile . Nu pot m?nca toata viaţa acelaşi fel de m?ncare. Tu poţi?
Omul se schimbă...nu pot să g?ndesc nici acum si nici peste zece ani ca la 16-18 ani wink
Sper că te-am lămurit  big_smile

Daca imi face placere,mananc si in viata de dincolo:))
Referitor la ultimul tau post;te contrazic nitel.Parerea mea este ca si intr`o relatie serioasa am libertate,cel putin eu am.Din ce am inteles din postul tau e ca tu intr`o relatie serioasa ai accepta ca iubitul sa mearga la alta,ca doar nu ne`am legat la cap ,nu?Sau tu sa faci acelasi lucru..
Din moment ce ai o relatie serioasa,se presupune ca tot ce cauti gasesti la pers respectiva,nu trebuie sa te uiti in stanga si dreapta .(ca te uiti sa admiri asta e omeneste)Si intr`o relatie serioasa,ambii parteneri au drepturi egale.Asta pentru mine e o relatie.

eu,tu si restul lumii...

#168 2009-09-14 16:00:36

Detzy
Insomniac member
De la: ...mine pentru ....voi
Inregistrat: 2008-01-23

Lelaina a scris:

smile Nu e vb de libertate, e vb de posesivitate, si nu sunt sinonime cele doua. Nu as face un three-some cu actualul fiindca nu as putea sa suport sa-l vad atins de o alta. Pe cand intr-o alta relatie, de la care nu am asteptarile actuale si planurile actuale si sentimentele astea, nu mi-ar fi deloc greu.

Reciproca e valabila, evident. De libertate nu duc nici eu, nici el lipsa. El se uita la tipe, eu ma uit la alti tipi, comentam impreuna, ne tachinam si ne amuzam. Dar de la asta, la un three-some e o cale mai lunga. Merg pe principiul never say never, dar momentan raman la un nu destul de raspicat.

exactly my feelings smile

baby Dragos hjarta rugaciune

#169 2009-09-14 16:02:16

BratzG
Sr. member

Detzy a scris:

Lelaina a scris:

exactly my feelings smile

subscriu happy

eu,tu si restul lumii...

#170 2009-09-14 16:07:54

andrulina
Addicted member
Inregistrat: 2008-09-17

eu sunt tare curioasa daca ei ar gandi ca unele dintre voi....ca voi spuneti ca ati face-o in 3 sau ca l-ati lasa cu alta etc...oare ei ar putea spune si sa nu aiba remuscari deloc sa o faca in 3 asta insemnand el partenera si alt barbat? sau sa va permita sa va duceti la altul daca va saturati de el?

#171 2009-09-14 16:16:38

BratzG
Sr. member

andrulina a scris:

eu sunt tare curioasa daca ei ar gandi ca unele dintre voi....ca voi spuneti ca ati face-o in 3 sau ca l-ati lasa cu alta etc...oare ei ar putea spune si sa nu aiba remuscari deloc sa o faca in 3 asta insemnand el partenera si alt barbat? sau sa va permita sa va duceti la altul daca va saturati de el?

eu ma gandeam altfel:ei vor in 3,dar cu 2 fete.deci noi sa le facem pe plac si sa le satisfacem tot.cand fata zice de a 3 pers sa fie barbat.gata.li se taie tot chefu.de ce?cine`i mai egoist aici?neutral(ziceam asa un scenariu)
in 3 sunt de acord atunci cand nu exista nici o relatie.pur si simplu 3 persoane ca asa nimeni nu e ranit,sau nu exista posibilitatea de a fi ranit ca si atunci cand esti intr`o relatie si poate partenera/partenerul brusc descopera ca a 3 pers ii mai buna la pat.

eu,tu si restul lumii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.