homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cosmetice

#1 2007-06-22 18:49:44

fluturas21
New member
Inregistrat: 2007-02-09

cosmetice

sa vorbim despre cosmetice...ce folosim..ce cumparam...ce ne place....ce recomandam..si ce nu,smile

"prieteni sunt numai aceeia care arata prietenie!"

#2 2007-06-22 19:01:42

andrutza
Vizitator

Re: cosmetice

Eu nu ma machiez decat rar si cand am chef, iar atunci folosesc anticearcan de la ja-de lichid ca sa nu-mi usuce pielea ochilor, gloss de la ja-de, imi plac si cele de la l`oreal si seventeen (nuante roz, auriu), iar pt ochi folosesc farduri sidefate de la ruby-rose, avon, l`oreal, bourjois (nuante de mov, lila, roz, bej, auriu, bleumarin, gri) si creion negru dar din ala cu mina moale, rimel de la deborah momentan si as vrea sa-mi iau curand unul de la l`oreal cred ca telescopic, blush sau perle in obrajori si cam atat

#3 2007-06-22 20:26:34

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

in fiecare zi:crema colorata pt uniformizarea culorii pielii(am avut de la nivea si mi-a palacut mult,acum am de la oriflame,e de piersica si imi vine sa-l mananc big_smile ),sa nu pun fond de ten,creion retractabil negru,si gloss de obicei folosesc cosmetice de la oriflame dar si farduri de la ruby rose.
cand ma imbarc mai elegant,oras seara,la discoteca pun si fard colorat,in rest nu.

expect the worst , hope for the best!

#4 2007-06-22 22:54:11

ChoCoL4Te
Full member
Inregistrat: 2007-06-13

C fond d ten imi recomandati ? Ca am tenul sensibil..si majoritatea mi-au facut iritatii grater

No one deserves your tears..and who deserves them won't make you cry

#5 2007-06-22 23:55:56

amv
Full member
Inregistrat: 2007-03-08

fondul de ten l'oreal acord parfait mineral, rimel de la rimmel, glos roz de la chanel, fard crazy priorities auriu, verzui, maroniu, creion kohl loreal si alte nimicuri..dar d obicei nu ma dau decat cu fondu ala de ten pudra. cu celelalte cand mi se scoala mie vreo idee tongue

Ultima oara a fost editat de amv (2007-06-22 23:57:37)

eu cu bibi meu hjarta

Publicitate

loading...

#6 2007-06-23 00:50:40

Ek.
New member
Inregistrat: 2007-06-22

eu am farduri doar de la bourjois (de fapt am si unul de la seventeen dar e varza comparativ cu bourjois). de fapt, cam toate cosmeticele mele sunt de la bourjois. smile
un luciu de la oriflame cred ca mai am, dar trebuie donat.

#7 2007-06-23 02:07:09

Chiara.M
Hero member
De la: Wingsland
Inregistrat: 2007-06-04

ziua pudra (deborah) si acuma ca e vara si blush dintr-ala cu efect bronzant in obrajori (mai nou tot deborah, pana acum cateva zile aveam collistar; era super dar prea scump pt portofeleul meu de studenta smile )... anticearcan (tot deborah)... wow! acuma imi dau seama cate deborah am in geanta cu cosmetice!!   
ceea ce nu lipseste never este rimelul.. am dat o gramada de bani pe ultimul da' merita: "Innimitable" de la Chanel... mai am alte 3 sau 4 (ca is maniaca pt rimel), pe care am dat la fel destui banutzi, dar au cam cazut pe locul 2.. gloss nu prea ca nu-l mai suport, in schimb folosesc mult Labello..acuma vara Labello Sun.. si daca neaparat vreau ochii in evidenta creion moale, dar culori deschise (alb, crem, roz...) si numai sub genele de jos... farduri doar la ocazii speciale.... aaa, si fond de ten iarna (e super accord parfait de la l'oreal)

Have you ever thrown a fist full of glitter in the air?...

#8 2007-06-23 10:27:13

unik
Full member
De la: Litoral..
Inregistrat: 2006-10-08

In ziua de zi cu zi nu ma machiez, rar ma dau cu rimel (Maybelline XXL)
Cand ies undeva putin gloss (Kallos) si fard de obraz si de pleoape (Ruby Rose)
Si cand am probleme cu cearcanele sau cosurile folosesc un fond de ten (Zepter)

#9 2007-06-23 11:08:43

Lelaina
Hero member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-02-02

la capitolu fond de ten am o crema colorata de la oriflame si un fond foarte usor (tot gen crema) de la avon si oriflame,pe kre le folosesc cu precadere iarna k am un ten oarecm sensibil....
  In schimb,pun mare accent pe oki- nu ma pot desparti de tushul de oki (kallos) si rimel (de la maybelline)...
   La capitolul farduri-am o trusa cu mai multe culori si ma adaptez in fctie de mood in general...merg pe culori naturale,k dak as iesi si colorata si cu contur oki,park nu prea mere....
   Gloss simplu de la rubyrose,sau nush exact ce e...plus ruj seara..dar de obicei glossu e optional k oricum nu tine dekt juma de ora pana ma vad cu bubi..si dupa aia tot el il papa

Poor is the man whose pleasure depends on another

#10 2007-06-23 13:08:48

just-me
Hero member
Inregistrat: 2007-02-04

eu folosesc fond de ten de la l`oreal(dar foarte foarte rar,cu rimeluri sunt maniaca..am vreo 6 rimeluri nici eu nu stiu ce fac cu ele da ce mai conteaza..sa fie,glossul de la l`oreal dar folosesc si ruj de la aceiasi firma,dar mai am si de la avom.Iar farduri ptr ochi am de la seventeen,l`oreal,avon,ja-de,maybelline..mai multe firme nu tin cont de firma daca imi place il iau.

#11 2007-06-23 16:24:28

andrutza
Vizitator

Am o crema pt corp luata prin iarna si pe spate scrie 6M, asta inseamna ca dupa 6 luni nu o mai pot folosi? se intampla ceva daca continui sa ma dau cu ea?

#12 2007-06-23 16:46:15

Infinity
Hero member
Inregistrat: 2006-01-02

da andrutza, o poti folosi doar 6 luni de la deschiderea cutiei/flaconului ..expira apoi si nu e recomandat sa fie folosita

#13 2007-06-23 16:49:52

andrutza
Vizitator

smile eu am mai folosit produse pana sa aflu ce inseamna semnul ala si cred ca expirase demult, dar n-am patiti nimic si parca nu as arunca crema ca nici nu m-am dat cu ea

#14 2007-06-23 16:56:18

just-me
Hero member

pai asa e dupa deskiderea flaconului.Si la picaturile ptr ochi vei gasi asta..au garantie 1luna...da dupa deskiderea lor

#15 2007-06-23 16:59:08

andrutza
Vizitator

Asta stiu, dar daca folosesc crema in continuare ce pot pati? smile nu cred ca mare chestie....am folosit si farduri de ochi fara sa stiu ca au expirat dupa semnul ala si inca am ochii la locul lor smile

#16 2007-06-23 17:03:54

just-me
Hero member

doar sa faci vreo alergie.Si eu am folosit un rimel mai mult de 3luni..avand in vedere ca am mai multe  si ala nu se terminase l-am folosit de mai multe ori si n-am patit nimik.Dar poti face alergii in general

#17 2007-06-23 18:57:47

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

eu mai folosesc pensula de la cel vechi si bag in tubul nou.ca imi place pensula cum face genele big_smile

expect the worst , hope for the best!

#18 2007-06-26 18:10:21

andrutza
Vizitator

Mi-am luat un scrub pt fatza de la firma freeman cu avocado si ovaz e super tare, mi-a facut un ten super catifelat smile

#19 2007-06-26 18:52:50

schumiholic
Hero member
Inregistrat: 2006-07-28

Eu m-am dat pe cosmeticele Capra Nera care mi se pare super bune!! Apropo de scrub, au unul de corp o minunatie, iti lasa toata piela asa de catifelata si miroase si foarte frumos!

If you love something, set it free. If it comes back, it will always be yours. If it doesn't come back, it was never yours to begin with. BUT, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't  appear to realize that you had set it free....... You either married it or gave birth to it!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.