homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii....-5

#77 2010-07-20 11:39:33

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

Re: parintii....

Emilya, probabil si parintii lor i-au tratat la fel, ca la noi exista conceptia asta ca e ridicol sa-i arati afectiune copilului
sa stii ca si ai mei erau mai stanjeniti pe vremuri in a fi afectuosi, fiindca asta vazusera in familie, dar cu timpul s-au dat pe brazda smile noi suntem niste copii mai pisicosi asa lol si i-am corupt si pe ei
incearca sa le dai tu exemplu, sa le vorbesti frumos, sa-i lauzi, sa le vorbesti frumos, sa-i imbratisezi... poate s-or mai inmuia
in orice caz, daca nu reusesti, nu te mai consuma... e cam greu sa-i schimbi acum la varsta lor, nu inseamna ca nu te iubesc, doar ca nu stiu cum / nu vor sa ti-o arate

Ultima oara a fost editat de heimdall (2010-07-20 11:40:25)

#78 2010-07-20 11:41:00

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

stii cum e heim de-a lungul timpului am invatat sa imi limitez manifestarile astea fata de ei...

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#79 2010-07-20 11:44:02

heimdall
Diamond member
Inregistrat: 2006-11-21

pai da, dar asta e un cerc vicios...
gandeste-te ca le raspunzi cu afectiune la cate o magarie din asta pe care o zic, probabil fara sa-si dea seama... orice om normal ar fi dezarmat
e drept ca trebuie sa ai nervii tari

#80 2010-07-20 11:48:10

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

ok, chestia asta i-ai zis-o vreodata mamei?
stii cum vad eu problema ta? (asta pentru ca ai mai mentionat niste probleme pe aici)
faptul ca nu va intelegeti deloc, desi sunteti la mare distanta unii de altii si va vedeti rar, mi se pare trist si nedrept. tu esti acum femeie in toata firea, ai depasit "varsta critica", esti singura si pe picioarele tale, ti-ai vazut de scoala, vezi de casa... nu i-ai dezamagit niciodata, n-ai luat-o razna, ai avut rezultate bune... ar trebui sa fie mandri de tine, de felul in care te-ai descurcat, insa ei nu sunt sau n-o arata.
poate ca a venit vremea sa te detasezi un pic mai mult de ei, sa incerci sa-ti pese tot mai putin de atitudinea lor fata de tine. daca ei nu te apreciaza pentru ceea ce esti, ar trebui sa-ti cauti resursele in tine, sa incerci sa nu mai depinzi emotional de ei. pacat e ca ei au mai mult de pierdut din toata treaba asta; daca acum sunt asemenea probleme intre voi tare ma tem ca nu se vor rezolva nici pe viitor. tu esti tanara, frumoasa, vei avea familia ta, copiii tai, viata ta. vei avea copii pe care sigur ii vei creste si ii vei trata altfel si nu-ti va mai pasa de pararea lor. si cei care vor avea de pierdut pe termen lungvor fi parintii tai, nu tu

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#81 2010-07-20 11:49:40

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

La mine nu a mers asa, cu vorba buna. Dar dupa ce i-am spus mamei verde-n fata m-a lasat cu criticile. Si daca incepe, ii repet aceasi chestie.

Publicitate

loading...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.