homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii....-3

#39 2007-06-24 02:08:51

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

Re: parintii....

wow!....poi la anii ashtia care ii ai u acum...ar trebuii k parintzii tai sa isi vada de treaba lor.....numai k mnoh...vezi u...sunt fel shi fel de parintzi.....dar parintzii mamei tale tot asha i-a zis ei k sa  stea cu tatal tau pana la ora 23:00?.....wow!shi sora ta abia la 27 de ani poate sa ramana cu el....poi eu am 17 shi raman cu el....uite de ex..acuma seara ai mei au plecat la tzara shi m-au lasat singura aks..,shtiu amandoi k o sa ramana uby meu la mine  ..... shi nu au  ce zice....pt k dak era ceva de comentat imi zicea in fatza  sau ma chemau cu ei la tzara....dar.....depinde shi de parintzi.....foarte mul....mie mi-e cel mai urat sa depind de cineva,,,,sincer....

#40 2007-06-24 02:15:23

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

pai da...asa s-au invatat..nu stiu..mama d la 14 a fost la internat..s-a descurcat singura..la varsta mea o avea deja p sora mea..poate k l e teama sa nu le repet greseala...nu stiu..

#41 2007-06-24 02:34:06

Deeyutza
Full member

poi shi o matushe de a mea a ramas insarcinata inainte de nunta....nici  nu shi-a programat data nuntzii shi a  ramas insarcinataa......normal  k dupa ce a aflat  a trebuit sa fixeze shi data nutzii....shi are o fata......shi  i-a explicat shi ei k sa aiba grija ce face k sa nu faca  gresheli shi de astea....shi fata a ramas insrcinata la 20 de ani....shi a  aflat numai knd a avut 4 luni de sarcina....pe knd  le-a zis parintzilor,,,,au ramas traznitzi amandoi...mai ales unchiul meu.....a  zis k nici nu mai are ce cauta aks.....dar mnoh,,,ea a  rams aks totushi ,,,,a  nascut...a  facut nunta shi e OK...acum asha de mult isi iubesc nepotzelul mai mult k pe copii lor...shi ar face orice pt el.....numai k parintzii ashtia bat din gura sa nu taca....k sa ne sperie doar....asha a  fost shi unchiul meu....tot asa ia zis verishoarei mele k la el nu are ce sa ii vina aks cu burta la gura...shi uite k acum.....tzin mai mult  la nepotzel decat la ochii lor din cap...numai k mnoh,,,,,,doamne fereshte dak ti s-ar int shi tie ceva.....nu te teme k la fel ar fi shi ei.....te-ar tzine doar  in puf....vorba aia,,,,sau mnoh...depinde shi de parintzi,,,,,

#42 2007-06-24 02:42:41

A.W.
Full member

pai..nu s pune problema sa patesc ceva...k..ma protejez...el ma iubeste e responsabil,parintii lui l-ar ajuta dak ar fi ceva..insa pana una alta tot nu ma lasa sa ma duc in oras la el...pt k asa vor ei..pt k sunt la mana lor si stau in casa lor....

#43 2007-06-24 02:48:30

Deeyutza
Full member

Poi bine dar ei nu tzin cont...k eshti majora?....k shti ceea ce faci.....k eshti responsabila pe tine insutzi?..ei nu se gandesc la treaba asta?.....doamne...apoi scuze dak te jignesc dar ai nishte parintzi,..,.,,teroare.....oare pana knd o sa iti interzica chestia asta sa mergi la el in orash?...shi sa   stay cu el pana la 23:00?......pfuai de capul meu.....de ce nu tzii o discutzie cu ei despre treaba asta?....spune-le shi u....dragii mei..sunt majora shtiu ceea ce fac....sunt responsabila pe mine....vreau shi eu libertatea mea.....dc ma tzinetzi k pe nishte animale inchisa in casa....?,........
Tu lucrezi?....Nu ai discutat niciodata cu ei despre treaba asta?...

Publicitate

loading...

#44 2007-06-24 11:45:02

A.W.
Full member

Deeyutza...nu stiu dak ar ajuta la ceva sa discut cu ei...k mi-am mai cerut drepturile si a iesit urat..si nu mai vreau certuri...raspunsul lor atunci cand l spun k sunt destul d mare e k atunci d c nu plec,k atat cat mai stau cu ei fac c spun ei...si deocamdata nu lucrez sunt la o facultate grea care nu-mi permite sa lucrez in cursurl anului..iar acum in vacanta incerc sa gasesc ceva poate dak o sa am banii mei sa ma lase sa ma duc cu el si ai lui in Grecia..insa asta e din nou un vis care tare imi e teama k nu s va realiza...

#45 2007-06-24 11:56:40

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

pe mine anul trecut ma lasau in oras pana la 22 iar la discoteca pana la 2-3 maxim
vara asta cand vine iubi nu mai am de gand sa le respect programul.o luna cat sta el sa ne distram si noi.sa recuperam big_smile(fac 18 ani in dec)
e clar ca parintii ne vor numai binele dar uneori nu se gandesc ca ne fac mai mult rau sad

expect the worst , hope for the best!

#46 2007-06-24 11:57:44

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

offtopik: dc sa dai in om cnd e beat si vb abureli..il ignori si-ti conyinui treaba. al meu radea de el si yo la fel si ma miram ce om de tot kktu e.

a.w si parintii mei se purtau cu sormea asa si cam pe la varsta de 20 si cva,22 cam asa au accepat ideea ca se muta la prietenul ei..mamei nu i-a convenit ca ce nici nu e casatorita si sta deja la el..si nushu vor ca, copilul lor sa faca ca ei..adik sa fie copie fidela. hy poate la 18 ani erai majora cu numele cum zik ei..dar 20 e ceva my mult si ar trebuii sa se gandeasca ca u esti maora din toate punktele de vedere si my a;es matura.

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#47 2007-06-24 12:00:24

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

A.W. si daca le spui k se agita degeaba k oricum nu mai esti virgina ce ar face?

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#48 2007-06-24 12:01:17

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

scandal mostru cred eu ca ar face...

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#49 2007-06-24 12:04:14

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

si eu cred la fel...

expect the worst , hope for the best!

#50 2007-06-24 12:07:19

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

blue_elf a scris:

scandal mostru cred eu ca ar face...

pai bun ar face scandal, dar poate dupa ar incepe sa aiba revelatii si ar lasa-o in pace

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#51 2007-06-24 12:09:22

Shosanna
Insomniac member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2007-04-26

blue_elf a scris:

tongue prietenul meu in berceni sta, la IRA acolo.si yo la matei ambrozie.

f interesant unde stai blue_elf... eu stau la o statie de tramvai de tine....adik mai putin de atat smile

Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... wink
bebe

#52 2007-06-24 12:29:07

A.W.
Full member

ooo...dar c mi s-a urat cu binele ca sa l spun asa ceva..si oricum prietenul meu ma roaga mereu sa nu ma mai cert cu ei..k sa nu sufar p urma...si sa am rabdare k poate se aranjeaza lucrurile..sad

#53 2007-06-24 15:37:10

ZZZZ123
Addicted member
De la: Never-ever-land
Inregistrat: 2006-05-19

si mama vroia sa ma marit virgina. acum  s-a calmat. am pus-o in fatza faptului implinit.

Nobody home

#54 2007-06-24 21:05:11

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

mama a aflat cam la trei luni dupa ce o facusem...k mie imi intarzia mentruatia (stiu acum k de la postinor, dar atunci nu stiam)...si eu tot ma rugam de ea sa mergem la ginecolog si nu pricepea ea de ce mi se pusese mie pata in halul asta...pana i-a cazut fisa si m-a intrebat intr-o zi "Auzi, da macar te-ai protejat?" ... M-a luat pe nepregatite si i-am zis un da gatuit acolo...a fost socata vreo 2 zile da acum si-a revenit...ba mai mult, vorbeste cu tata sa imi dea si bani de ac. Tata nu a fost atat de pasnic, a inceput sa il urasca pe iubi..si de atunci iubi nu a mai fost pe la noi.....si tata vorbeste foarte urat despre el...tocmai de asta o invinuiesc pe mama, ptr la i-a spus si lui o chestie care eu credeam ca o sa raman intre noi...sad

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#55 2009-06-22 22:35:38

in
New member
Inregistrat: 2009-06-22

si eu am o maree problema cu parintii. de fapt cu tata. am un prieten de un an, ma inteleg minunat cu el, in tot acest timp am fost la mare cateva zile, si in bucuresti cateva zile. dar bineinteles, nu le-am spus adevarul parintilor. le-am spus ca merg intr-o excursie cu scoala (am noroc ca sunt destul de naivi, si au incredere in mine). in rest nu cred ca am petrecut vreodata o noapte intreaga la prietenul meu. tata daca ar sti ca am prieten m-ar inchide in casa, la modul cel mai serios, iar mamei nu ii zic, chiar daca ea e mult mai deschisa, pt ca ei ii este efectiv frica de reactia tatei, si nu as vrea sa o incarc cu alte probleme.

acum desi e vacanta de vara mereu comenteaza cand ies "da unde tot te duci tu in fiecare zi". daca ies la 2 din casa imi zice ca e prea cald, dar daca as vrea sa ies la 7 la 9 ar trebui sa ma intorc inapoi, si in 2 ore care trec super repede ce pot sa fac? daca vreau sa ies seara trebuie efectiv sa ma milogesc de el, si intr-un sf, dupa ce ma face sa ma simt umilita ma lasa. bineinteles nu mai tarziu de 3, si oricum asta se intampla f rar (nu indraznesc nici eu sa cer voie mai des).

sincer eu nu mai stiu ce sa fac, pt ca e genu de om caruia daca ii explici cu frumosu mai rau se enerveaza, injura si asa mai departe. nu de putine ori chiar am crezut ca are probleme mintale, adica cum se poate sa-i explic omeneste, si chiar mi se par niste cerinte banale, iar el sa reactioneze ca ultimul salbatic. daca aveti vreo idee, ce as putea face, nu stiu, va rog sa-mi spuneti. am uitat sa mentionez ca am 17 ani big_smile

Ultima oara a fost editat de in (2009-06-22 22:37:26)

#56 2009-06-22 22:53:25

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

pai in, uite cum faci: te duci la taica-tu, dai cu pumnul in masa, iti aprinzi o tigara si ii spui ''ies in oras. pt sugestii si reclamatii, dupa ora 23:00. hai pa'' big_smile sincer, alta idee mai buna nu imi vine...la cum zici ca e tatal tau... sad

#57 2009-06-22 23:06:11

Zeyna
Platinum member
Castigatoare a concursului de Miss
De la: Constanta
Inregistrat: 2007-07-07

andra04 a scris:

pai in, uite cum faci: te duci la taica-tu, dai cu pumnul in masa, iti aprinzi o tigara si ii spui ''ies in oras. pt sugestii si reclamatii, dupa ora 23:00. hai pa'' big_smile sincer, alta idee mai buna nu imi vine...la cum zici ca e tatal tau... sad

rotfl  rotfl  rotfl
hai pa.  rotfl

Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-06-22 23:08:19)

Dragostea nu se stă, se face.

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.