|
Nu esti logat.
Parintii....-3#39 2007-06-24 02:08:51
Re: parintii....wow!....poi la anii ashtia care ii ai u acum...ar trebuii k parintzii tai sa isi vada de treaba lor.....numai k mnoh...vezi u...sunt fel shi fel de parintzi.....dar parintzii mamei tale tot asha i-a zis ei k sa stea cu tatal tau pana la ora 23:00?.....wow!shi sora ta abia la 27 de ani poate sa ramana cu el....poi eu am 17 shi raman cu el....uite de ex..acuma seara ai mei au plecat la tzara shi m-au lasat singura aks..,shtiu amandoi k o sa ramana uby meu la mine ..... shi nu au ce zice....pt k dak era ceva de comentat imi zicea in fatza sau ma chemau cu ei la tzara....dar.....depinde shi de parintzi.....foarte mul....mie mi-e cel mai urat sa depind de cineva,,,,sincer.... Offline #40 2007-06-24 02:15:23
Re: parintii....pai da...asa s-au invatat..nu stiu..mama d la 14 a fost la internat..s-a descurcat singura..la varsta mea o avea deja p sora mea..poate k l e teama sa nu le repet greseala...nu stiu.. Offline #41 2007-06-24 02:34:06
Re: parintii....poi shi o matushe de a mea a ramas insarcinata inainte de nunta....nici nu shi-a programat data nuntzii shi a ramas insarcinataa......normal k dupa ce a aflat a trebuit sa fixeze shi data nutzii....shi are o fata......shi i-a explicat shi ei k sa aiba grija ce face k sa nu faca gresheli shi de astea....shi fata a ramas insrcinata la 20 de ani....shi a aflat numai knd a avut 4 luni de sarcina....pe knd le-a zis parintzilor,,,,au ramas traznitzi amandoi...mai ales unchiul meu.....a zis k nici nu mai are ce cauta aks.....dar mnoh,,,ea a rams aks totushi ,,,,a nascut...a facut nunta shi e OK...acum asha de mult isi iubesc nepotzelul mai mult k pe copii lor...shi ar face orice pt el.....numai k parintzii ashtia bat din gura sa nu taca....k sa ne sperie doar....asha a fost shi unchiul meu....tot asa ia zis verishoarei mele k la el nu are ce sa ii vina aks cu burta la gura...shi uite k acum.....tzin mai mult la nepotzel decat la ochii lor din cap...numai k mnoh,,,,,,doamne fereshte dak ti s-ar int shi tie ceva.....nu te teme k la fel ar fi shi ei.....te-ar tzine doar in puf....vorba aia,,,,sau mnoh...depinde shi de parintzi,,,,, Offline #42 2007-06-24 02:42:41
Re: parintii....pai..nu s pune problema sa patesc ceva...k..ma protejez...el ma iubeste e responsabil,parintii lui l-ar ajuta dak ar fi ceva..insa pana una alta tot nu ma lasa sa ma duc in oras la el...pt k asa vor ei..pt k sunt la mana lor si stau in casa lor.... Offline #43 2007-06-24 02:48:30
Re: parintii....Poi bine dar ei nu tzin cont...k eshti majora?....k shti ceea ce faci.....k eshti responsabila pe tine insutzi?..ei nu se gandesc la treaba asta?.....doamne...apoi scuze dak te jignesc dar ai nishte parintzi,..,.,,teroare.....oare pana knd o sa iti interzica chestia asta sa mergi la el in orash?...shi sa stay cu el pana la 23:00?......pfuai de capul meu.....de ce nu tzii o discutzie cu ei despre treaba asta?....spune-le shi u....dragii mei..sunt majora shtiu ceea ce fac....sunt responsabila pe mine....vreau shi eu libertatea mea.....dc ma tzinetzi k pe nishte animale inchisa in casa....?,........ Offline Publicitateloading...
#44 2007-06-24 11:45:02
Re: parintii....Deeyutza...nu stiu dak ar ajuta la ceva sa discut cu ei...k mi-am mai cerut drepturile si a iesit urat..si nu mai vreau certuri...raspunsul lor atunci cand l spun k sunt destul d mare e k atunci d c nu plec,k atat cat mai stau cu ei fac c spun ei...si deocamdata nu lucrez sunt la o facultate grea care nu-mi permite sa lucrez in cursurl anului..iar acum in vacanta incerc sa gasesc ceva poate dak o sa am banii mei sa ma lase sa ma duc cu el si ai lui in Grecia..insa asta e din nou un vis care tare imi e teama k nu s va realiza... Offline #45 2007-06-24 11:56:40
Re: parintii....pe mine anul trecut ma lasau in oras pana la 22 iar la discoteca pana la 2-3 maxim expect the worst , hope for the best! Offline #46 2007-06-24 11:57:44
Re: parintii....offtopik: dc sa dai in om cnd e beat si vb abureli..il ignori si-ti conyinui treaba. al meu radea de el si yo la fel si ma miram ce om de tot kktu e. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #47 2007-06-24 12:00:24
Re: parintii....A.W. si daca le spui k se agita degeaba k oricum nu mai esti virgina ce ar face? http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #48 2007-06-24 12:01:17
Re: parintii....scandal mostru cred eu ca ar face... Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #49 2007-06-24 12:04:14
Re: parintii....si eu cred la fel... expect the worst , hope for the best! Offline #50 2007-06-24 12:07:19
Re: parintii....
pai bun ar face scandal, dar poate dupa ar incepe sa aiba revelatii si ar lasa-o in pace http://d3adros3.myminicity.com/ La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!" Offline #51 2007-06-24 12:09:22
f interesant unde stai blue_elf... eu stau la o statie de tramvai de tine....adik mai putin de atat Reach for the stars ,so if you fall you land on a cloud... Offline #52 2007-06-24 12:29:07
Re: parintii....ooo...dar c mi s-a urat cu binele ca sa l spun asa ceva..si oricum prietenul meu ma roaga mereu sa nu ma mai cert cu ei..k sa nu sufar p urma...si sa am rabdare k poate se aranjeaza lucrurile.. Offline #53 2007-06-24 15:37:10
Re: parintii....si mama vroia sa ma marit virgina. acum s-a calmat. am pus-o in fatza faptului implinit. Nobody home Offline #54 2007-06-24 21:05:11Re: parintii....mama a aflat cam la trei luni dupa ce o facusem...k mie imi intarzia mentruatia (stiu acum k de la postinor, dar atunci nu stiam)...si eu tot ma rugam de ea sa mergem la ginecolog si nu pricepea ea de ce mi se pusese mie pata in halul asta...pana i-a cazut fisa si m-a intrebat intr-o zi "Auzi, da macar te-ai protejat?" ... M-a luat pe nepregatite si i-am zis un da gatuit acolo...a fost socata vreo 2 zile da acum si-a revenit...ba mai mult, vorbeste cu tata sa imi dea si bani de ac. Tata nu a fost atat de pasnic, a inceput sa il urasca pe iubi..si de atunci iubi nu a mai fost pe la noi.....si tata vorbeste foarte urat despre el...tocmai de asta o invinuiesc pe mama, ptr la i-a spus si lui o chestie care eu credeam ca o sa raman intre noi... Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #55 2009-06-22 22:35:38
Re: parintii....si eu am o maree problema cu parintii. de fapt cu tata. am un prieten de un an, ma inteleg minunat cu el, in tot acest timp am fost la mare cateva zile, si in bucuresti cateva zile. dar bineinteles, nu le-am spus adevarul parintilor. le-am spus ca merg intr-o excursie cu scoala (am noroc ca sunt destul de naivi, si au incredere in mine). in rest nu cred ca am petrecut vreodata o noapte intreaga la prietenul meu. tata daca ar sti ca am prieten m-ar inchide in casa, la modul cel mai serios, iar mamei nu ii zic, chiar daca ea e mult mai deschisa, pt ca ei ii este efectiv frica de reactia tatei, si nu as vrea sa o incarc cu alte probleme. Ultima oara a fost editat de in (2009-06-22 22:37:26) Offline #56 2009-06-22 22:53:25
Re: parintii....pai in, uite cum faci: te duci la taica-tu, dai cu pumnul in masa, iti aprinzi o tigara si ii spui ''ies in oras. pt sugestii si reclamatii, dupa ora 23:00. hai pa'' sincer, alta idee mai buna nu imi vine...la cum zici ca e tatal tau... Offline #57 2009-06-22 23:06:11
Ultima oara a fost editat de Deuzza (2009-06-22 23:08:19) Dragostea nu se stă, se face. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|