homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii....-2

#20 2007-06-23 23:27:16

brunetzik
Insomniac member
De la: cluj-napoca
Inregistrat: 2007-02-23

Re: parintii....

mama si dat seama din pelkarile noastre dese la munte ;la aprinti lui, am si vb ne intelegem super bine si vb edspre orice

dragostea este ceea ce tine doi oameni impreuna.......dragostea este o boala fara de care nu poti fi sanatos

#21 2007-06-23 23:27:40

fallingstar
Full member
Inregistrat: 2007-02-27

am doua prietene care vor sa se marite virgine. si nu sunt nici grase, nici urate, in plus au si prieten, una dintre ele de 1 an si ceva... deci se poate si in vremurile noastre, doar k sunt foarte rare cazurile.
oricum, eu nu inteleg cum rezista asa neutral

29+

#22 2007-06-23 23:47:28

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

fetelor ca venii vb de subiectul asat ies un pik in afara subiectului si va spun ce ni s-a intamplat in seara asta stand in statia de 102 si asteptand masina. asteptam eu cu babi masina in statie ca sa ma duk el acs si ne pupaceam noi si ne tzineam in  brate(nimik indecent zik eu) si se trezeste unu din satatie de acolo cam la 40 si cva de ani,un burtos si cred ca betivan care  zice in gura mare.. " ca ce parinti sunt aia care isi lasa copii sa se pupe pe strada," k ce nu ne e rusine, ca daca fata lui ar face asa cva..nushu ce. yo cu babi ne uitam unu la altu si am continuat s ne mai pupacim s-i fcm in ciuda..al naibii mai mai sa vina la noi sa ne bata.. ee dracia draq imi venea s-i zik vreo doaua" ce bre n-ai ce face acas si te iei de lume pe strada a? da ce-mi esti parinte sau ruda ca s-mi reprosezi chestii din astea?' nu zik ai mei nik si zice unu care nu ma cunoste.. un betivan si un incult care nu stie nimik, poate fisa si-o arde cu 10 si zice ca e cumintik...pai ce ar omora-o daca ar vedea-o ca se pupa cu prietenu ei? nebun la cap

si ca sa fiu on topik: nici ai mey nu stiu dar cred ca banuiesc.. uff as vrea sa le zik dar imi e greu.. mai am un pik si fac 19,o sa mergem si la marre si poate poate asa cu subainteles o sa-i zik mamei.. mai vedem pana atunci big_smile. e genu comunist mama si tata...mai de moda veche.. lor le e frik de o sarcina sau de boli mai ales mamei.ii inteleg nah.. dar din moment ce ma protejez si am un singur partener cred ca n-ar trebuii sa-si faca griji.

noi am dormit de multe ori impreuna(de 2 ani si 4 luni de cand suntem impreuna).mai mult de sarbatori pot sa zik.adik de paste, craciun(1 data), de revelion,la mare cnd am fost, de ziua lui, cand am mai fost la ziua cuiva.

deci nu pot sa zic ca nu m-au lasat si sunt sigura ca ei nu banuiesc si chiar stiu chestia ca fata lor nu mai este virgina,doar ac nu vor sa o recunoasac in constientul lor.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-23 23:55:02)

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#23 2007-06-24 00:07:47

A.W.
Full member
Inregistrat: 2007-04-10

offtopic : aa...si eu circul cu 102:D adik ma lasa chiar in fata blocului big_smile ce badaran..si mai sunt si oameni mai in varsta care s iau d tineri care s saruta,d park ei n-au fost la fel!
aa..si bebe s-ar fi enervat rau..la cat d 'rau' e el:D

Ultima oara a fost editat de A.W. (2007-06-24 01:41:11)

#24 2007-06-24 00:13:28

blue_elf
Hero member

offtopik: unde my exact stai de zici ca te lasa in fatza bl? imi venea sa-i my zik ca ce el n-a fost asa cnd era tanar? o fi facut multe alte lucruri decat noi, sa-si vada de nevasta lui acolo. poate rea oftikat ca a vazut bucatik proaspata si a vazut ca este cu cineva hahahaha.my sunt si frustrati din astia.

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

Publicitate

loading...

#25 2007-06-24 00:22:47

A.W.
Full member

da exact! multi sunt ofticati! eu stau la izvorul oltului, inspre capatul din berceni:D urasc masina aia!!~X(

#26 2007-06-24 00:38:18

blue_elf
Hero member

tongue prietenul meu in berceni sta, la IRA acolo.si yo la matei ambrozie.

Pastreaza-ti cugetul

#27 2007-06-24 00:50:00

Deeyutza
Full member
De la: Baia Mare
Inregistrat: 2006-08-15

onn topic:Fetelor eu vb cu mama mea despre orice problema care ash aveao.Discutia despre viatza sexuala intre mine shi mama este o discutzie ca buna ziua.,,,,,shtie tot despre mine....pt k dak doamne fereshte mi se intampla ceva....la cine apelez?.....la prietene?....nuuu.....dar la cine?....la MAMA normal.....pt k a ei sunt...ea m-a facut...la ea trebuie sa ii spun toate problemele mele....nu?....Voi ce parere avetzi?......Iar tata nu cred k trebuie sa shtie el atatea.....defapt tatzii in general....ce trebuie sa shtie ei atatea treburi?smile)iar in legatura cu dormitul cu uby,,,,dormim impreuna la fiecare sfarshit de sapt....shi nu numai,,,,de exemplu shi acuma seara sunt singurika aks...asha k,,,,pe cine sa chem sa doarma cu  mine?.....big_smile.....pe uby meu normal....smilesmile....

#28 2007-06-24 01:25:25

yoyolici
New member
Inregistrat: 2006-12-21

Maica-mea nu s-a maritat virgina. Dar tata a fost sg barbat din viata ei. Si asta isi doreste si pt mine.+k tot timpu mi-a spus k referitor la sex pot sa incep cand consider eu, dar ca sa am grija k prima data sa fie ceva special de care sa imi aduc aminte cu drag. Si faza e ca asa a si fost. A fost cea mai frumoasa noapte din viata mea si nu o sa uit niciodata clipele alea.

#29 2007-06-24 01:31:39

deadrose
Banat
De la: craiova
Inregistrat: 2006-07-21

maicamea a aflat la cateva luni dupa ce am inceput, a acceptat destul de greu(pentru k aveam 15 ani atunci), dar acu e ok, pot sa vb cu ea. nu prea deschid subiectul k mi-e cam aiurea, mai ales k taicameo vine acasa de 3 4 ori pe an si nu are parte prea des.

eu asa in general vb cu maicamea orice (nu neaparat de sex). iar taicameo nu stiu daca mi-ar zice ceva, pentru k nu prea sunt in relatii bune cu el, pur si simplu nu ne intelegem. asta ma face sa cred k nu ar comenta nimic, pentru k chiar ar fi picatura care ar umple paharul si chiar nu as mai vb nimic cu el

http://d3adros3.myminicity.com/
La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#30 2007-06-24 01:35:27

alexia
Addicted member
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-01-14

blue_elf a scris:

tongue prietenul meu in berceni sta, la IRA acolo.si yo la matei ambrozie.

eu stau pe langa PLUS big_smile . Merg cu 102 doar dimineatza cand ma duc sa iau metroul de la aparatori smile .

On topic: mama stie .. i-am zis cam dupa vreo 3 luni de la intamplare si m-a intrebat cum a fost big_smile . Nu s-a suparat pe mine, dimpotriva... s-a bucurat ca am facut pasul acesta cu un baiat pe care il iubeam si care ma iubea smile . Tata nush daca stie.. probabil.. oricum nu se baga el.

#31 2007-06-24 01:35:42

miss_dolce
Vizitator

Si iuby tau nu i-a spus nimic la nebun blue_elf?al meu cred ca il si batea lol

#32 2007-06-24 01:39:19

Deeyutza
Full member

Shi eu knd i-am spus mamei mele k mi-am inceput viatza sexuala...a cam inchis ochii shi dupa cum am vazut eu...a acceptat km greu....dar la o zi doua....shi-a revenit shi a inceput sa imi de-a sfaturi....sa am grija ce fac...bine k sfaturile astea mi le-a dat shi knd mi-a venit "BUCURIA"adik menstruatzia,,,dar acum le-a mai accentuat acele sfaturi..big_smile....shi de atunci....acest subiect shi nu numai, pt mine shi mama mea sunt k buna ziua......bine mama ar fi vrut k dak  ea s-a maritat virgina asha sa ma marit shi eu...dar acum cu moda asta big_smile.....ce sa facem....bine o persoana care se marita shi nu mai este virgina shi face copii...nu vad dc ia-r zice fetei sale k sa se marite virgina....in moment ce nici ea nu a  fost:d....nu?....

#33 2007-06-24 01:43:14

A.W.
Full member

amv...in septembrie fac 20..dar cum eu pana acum am fost asa tinuta din scurt..ma si mir k ma lasa pana la 11 seara cu el.sad

#34 2007-06-24 01:49:21

deadrose
Banat

mie nu mi-a zis niciodata sa marit virgina. nu pot sa inteleg de ce unii parinti nu isi dau seama k nu tine de dotinta lor, ci de dorinta copilului lor (care in fond este adult la un moment dat)

La intrebarea "Ai facut sex vreodata cu un coleg de serviciu?" exista un raspuns sincer: "Am intretinut relatii sexuale zilnice cu seful meu direct...El ma !! la cap si pe mine ma durea in cur!"

#35 2007-06-24 01:54:47

Deeyutza
Full member

A.W,parintzii tai te lasa doar pana la 11 seara cu uby tau?....lool....shi mie imi tot facea tata program...k la 22:00-22:30 sa plece de la mine k ne este destul toata ziua...shi de el venea la mine pe la vre-o 18:00-19:00...mnoh sa zicem... cam o sapt i-am respectat cerintza....dar stand intr-o seara shi gandindu-ma eu de una singura.....da ia stay umpic cum adik imi face el mie program de asta  sa  stau eu cu uby meu doar 3-4 ore....da omu asta nu e normal la cap.....el knd umbla la mama nu cred k statea doar vre-o 3-4 ore cu ea....in uramtoarea seara....i-am  zis la uby meu...k nu are ce pleca de la mine la ora 22:00 shi sa   stea pana pe la vreo 00:00 noaptea....nu a  vrut sa accepte pt k zicea k dak zice tata ceva shi nu ne mai lasa  sa ne vedem deloc....i-am  zis sa lase totul pe mine....zis shi facut  a  ramas la min cu greu pana pe la vreo 00:00...a  doua zi....doar atat m-a intrebat tata:..."La cat a plecat?".....-"La 00:00"...-"Dc?....-"Asha pt k  am shi eu 16 ani shi  am tot dreptul k sa  stau mai mult cu el...."/....nik nu a mai  zis....acum....nu are nici o treaba....ramane uby meu...doarme la mine knd e  shi tata aks...nu mai zice absolut nik.....de multe ori chiar tata zice ktre el k sa ramana la noi:)).....cool...nu?lol...trebuie pushi putin la respect shi parintzii ashtia:))(GLUMEAM)

#36 2007-06-24 01:57:38

deadrose
Banat

Deeyutza a scris:

trebuie pushi putin la respect shi parintzii ashtia:))(GLUMEAM)

gluma gluma, da chiar asa e. cand au cerinte aberante chiar trebubuie

#37 2007-06-24 02:01:16

Deeyutza
Full member

Da...ai dreptate:))....deadrose:))......lasa....k nici ei nu au fost mai buni...k noi....acum tot ne scot ochii.....k pe vremea lor a  fost nu shtiu cum shi nu shtiu ce....pe min nu ma mai aburesc ei cu vrajeala asta.....dar tzin sa itzi zic k ma intzeleg supeeerrr  bine cu parintzii mei......chiar dak s-au intamplat multe...bine tata imi face program k mnoh...actualul meu prieten a  fost primul cu care am stat in casa shi am mers la el...shi de astea......shi mnoh,,,tata cum nu a  fost obishnuit....ce sa facem...dar acum i-a trecut....

#38 2007-06-24 02:01:45

A.W.
Full member

grater((((((((((( nu pot sa cred k exista si asa parinti!!grater(((((( pai..tati i-ar taia ceva inainte sa ma lase sa dorm cu el:(((( adik...p mine m-au surprins si k ma lasa pana la ora asta afara si cand l-au primit la mine acasa...si n-au zis nimic d el...dar sa fie si ei..el oricum vine rar la mine cand il mai chem la masa...si am 20 d ani...iar sora mea are 27 si abia acum poate ramane la prietenul ei...eu,raman cu messul:((
nici voi nu aveti somn?big_smile

Ultima oara a fost editat de A.W. (2007-06-24 02:03:36)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.