homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Parintii....-4

#58 2009-06-22 23:07:18

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

Re: parintii....

yo singura solutie care o vad.. sa astepti sa pleci din casa parinteasca nustiu alta n'am smile

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

#59 2009-06-22 23:47:47

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Ai mei stiu. Eu nu le-am spus un cuvant despre asta, dar stiu. Cred ca au stiut 100% sigur cand i-am intrebat daca ma lasa sa ma mut cu al meu drag. Dupa cateva discutii m-au lasat.

Va zic sincer ca si eu aveam program de venit acasa pana se intuneca sau stau toata noaptea pe unde sunt (asta ca sa nu ma pape bau bau in bucuresti). Ce pot spune, tot timpul ai mei au presupus ca sunt cuminte pe planul astsa asa ca nu au vbit cu mine absolut deloc pe tema asta. Cand am plecat la faculta m-a intrebat mama daca stiu ca exista boli si ca trebuie sa ma protejez. Va dati seama cat de intarziata era discutia, la 19 ani lol Nu ca as fi inceput eu cu mult ianinte, dar trebuia sa imi spuna asta pe la 14, 15 ca de atunci incep multi sa aiba astfel de activitati extrascolare lol

Ma rog, pana in prezent mama nu a dat in nici un fel de inteles ca stie sau ca vrea sa stie starea virginitatii mele. Evident isi imagineaza, dar am inteles ca nu vrea sa discute despre asta, si sincer nu ma deranjeaza lol

Parerea mea e ca unii parinti NU VOR SA STIE ce si cum face copilu in pat atata timp cat se fereste de boli si bebei.

#60 2009-06-22 23:52:20

in
New member
Inregistrat: 2009-06-22

andra, chiar m-ai facut sa rad:)) delyutza, sincer si eu tot la asta ma gandesc mereu, desi speram totusi sa gasesc o alternativa mai rapida. ma gandeam ca pe vara sa gasesc niste cursuri ceva, ca sa am motiv sa ies din casa. doar ca nu am nicio pasiune in mod special, sunt prea lenesa:)). ooof am noroc totusi ca o data pe luna, cam asa, pleaca in germania si sta in jur de 5 zile, pff ce Rai e atunci...

da Pill, de ex tatal meu are impresia ca daca ma lasa mai tarziu afara cine stie ce fac:)). de parca daca e vb de-asa nu pot sa plec o ora de la scoala sa-mi fac treaba. unii au o mentalitate foarte ciudata, si chiar nu pot sa inteleg

Ultima oara a fost editat de in (2009-06-22 23:55:17)

#61 2009-06-22 23:56:32

Fiametta
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

in a scris:

andra, chiar m-ai facut sa rad:)) delyutza, sincer si eu tot la asta ma gandesc mereu, desi speram totusi sa gasesc o alternativa mai rapida. ma gandeam ca pe vara sa gasesc niste cursuri ceva, ca sa am motiv sa ies din casa. doar ca nu am nicio pasiune in mod special, sunt prea lenesa:)). ooof am noroc totusi ca o data pe luna, cam asa, pleaca in germania si sta in jur de 5 zile, pff ce Rai e atunci...

ok, de data asta nu mai glumesc...ai putea sa faci putina drama, ca te sinucizi, ca nu te intelege...crize de adolescent disperat...ca o sa pleci intr-o zi de acasa si n-o sa te mai intorci...apelezi la latura emotionala...nu au cum sa-l lase rece amenintarile astea cu sinuciderea, believe me wink adica nah, eu am incercat o singura data si a mers! dar depinde de tine, eu am multa imaginatie, joc mult teatru, fac circ, pana iese cum vreau eu big_smile

Ultima oara a fost editat de andra04 (2009-06-22 23:57:16)

#62 2009-06-23 00:09:26

in
New member
Inregistrat: 2009-06-22

ahaha, cu imaginatia si jucatul circului stau foaaarte bine, insa chestia asta nu tine de mine ci de el. cred ca as face cea mai mare greseala sa incep sa-i zic ca ma sinucid. pe langa faptu ca i-ar pleca oleaca stanga s-ar lua si de mama pt ca e stilu ala de om " tot ce stie, stie de la tine, tu petreci cel mai mult timp cu ea, tu te ocupi de educatia ei". de plecat de acasa asa 'un pic' m-am gandit de cateva ori, dar iarasi, mai rau as face. de intors tot ma intorc si ar fi groaznic ce ar urma dupa, plus ca o pun mereu pe mama inainte... toate oalele s-ar sparge in capu ei. concluzia este, cred, ca situatia nu prea are solutie...

Ultima oara a fost editat de in (2009-06-23 00:10:54)

Publicitate

loading...

#63 2010-07-19 21:00:10

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

scriu la topicul asta sa nu mai deschid altul...
Problema sunt ai mei si mai exact faptul ca fac cum fac si imi distrug increderea in propria persoana...mai ales tata. NICIODATA nu mi-a zis "Am incredere in tine k poti sa faci asta" ... de cand ma stiu a facut misto de mine (face de toata lumea dar pe mine m-a si afectat)...nu am putut niciodata sa am vreo discutie mai profunda cu el pentru ca am fost intampinata de mistouri, niciodata nu le-am zis la vreo unul dintre ei ca ii iubesc din acelasi motiv. Si eu sunt o fire glumeata dar cateodata am nevoie de discutii "la sentiment"
Maica-mea e intr-un fel cand e singura, pot sa am discutii profunde cu ea fara sa imi spuna "hai lasa prostiile" si in alt fel cand e cu el.
De exemplu, am fost la mare week-end-ul asta, stiti deja...si faptul ca pentru prima oara in 20 de ani nu mi-a fost rusine de cum arat mi-a ridicat increderea in mine si i-am dat un mesaj "Ma simt si eu frumoasa dupa atata timp". Cand am ajuns acasa si am vb cu ea (era si taica-miu) face "Ia arata-mi draga poze ca tare frumoasa te mai simteai" sad
Azi m-au vazut k am la avatar o poza de la mare si cica "ce-ai pus poza asta, sa te dai mare?"
Imi cade cerul in cap cand imi spun lucruri de astea
maica-mii i-am spus  (cu el n-am ce vorbi am precizat) a parut k a inteles dar cand e cu el se comporta la fel, face misto etc

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#64 2010-07-19 21:09:19

old_soul
Insomniac member
De la: locul unde e liniste
Inregistrat: 2008-04-29

mda....emilya,si eu am impresia asta,cu mama...bine...nu face mistouri,dar ma critica tot timpul....vorbe de incurajare decat ffff rar...nu prea ai ce le face...poate doar sa vorbesti sincer cu tatal tau...

cat despre sex,ai mei au aflat de curand,urmeaza sa avem marea discutie roll cum mi-am dat eu valoarea mea,valoarea mea...pe al meu nu-l mai suporta pt ca...nici nu stiu de ce....mama ma tot inteapa....cica sunt parinti de fata....ok...dar am vrut,am facut...sa ma lase sa respir... roll

My Tears Dry On Their Own

#65 2010-07-19 21:51:23

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

emilia, no offence, mie mi se pare ca esti cam sensibila. sunt parintii tai, esti in casa cu ei de o viata, si glumitele lor te afecteaza?  va

IESIND CU O ALTA FEMEIE

Cu putin timp in urma am reusit să ies cu o altă femeie !

?n realitate fusese ideea sotiei mele:
-"Stim am?ndoi că o iubesti !"- mi-a zis ?ntr-o zi, lu?ndu-mă prin surprindere.

-"Viata este foarte scurta, dedica-i si ei putin timp"
- "Dar eu te iubesc pe tine ", am protestat.
-"Stiu, dar o iubesti si pe ea, deasemenea".

Cealalta femeie pe care sotia mea dorea sa o vizitez era Mama mea, vaduva de c?tiva ani. Din păcate, serviciul si copiii mei ?mi permiteau sa o vizitez numai ocazional. ?n seara aceea am sunat-o sa o invit la cina si la un film.
- "Ce s-a intamplat ? Esti bine ?" m-a intrebat. (Mama mea este tipul de femeie pentru care un telefon t?rziu ?n noapte sau o invitatie surpriză sunt indicii de veste rea).
- "Am crezut ca ar fi placut sa petrec ceva timp cu tine...Amandoi, singuri...Ce parere ai ?"".
Reflectand un moment, răspunse:
-"Mi-ar plăcea foarte mult.?
Vinerea aceea, in timp ce mergeam, dupa serviciu, sa o iau, ma simteam nervos, stiti, nervozitatea aceea care precede o intalnire... Si, pentru Dumnezeu, cand am ajuns, am constatat ca si ea era foarte emotionata ! Ma astepta in poarta, imbracata in vechiul ei palton. ?si incretise parul si imbracase o rochie cu care sarbatorise ultima aniversare a căsătoriei. Fata ei iradia lumină, ca fata unui inger.
-"Le-am spus prietenelor mele ca o sa ies cu fiul meu si au fost foarte emotionate" - imi spuse urcand in masina.
Am fost la un restaurant nu foarte elegant, dar foarte primitor. ?n drum spre masa rezervată, Mama se sprijinea de bratul meu ca si cum ar fi fost "Prima Doamna a Natiunii".
C?nd ne-am asezat a trebuit sa-i citesc meniul. (Ochii ei puteau să vadă numai literele si cifrele mari). Pe la mijlocul antreurilor, mi-am ridicat privirea spre ea. De dincolo de masă, Mama ma  privea, cu un sur?s nostalgic pe buze.
-"Cand erai micut, eu eram cea care iti citea meniul. Iti amintesti?".
- "Atunci, e momentul sa te relaxezi si sa-mi permiti sa-ti inapoiez favoarea", am raspuns.
In timpul cinei am avut o conversatie agreabila, nimic extraordinar, doar schimb de informatii despre vietile noastre. Am vorbit atata, ca am pierdut sirul.
- "Voi iesi cu tine altadata, dar numai daca ma lasi sa te invit eu", spuse Mama.
Cand am dus-o acasa mi-a părut at?t de rau ca ne desparteam...Am sarutat-o, am imbratisat-o si i-am spus cat o iubesc.
- "Cum a fost intalnirea?" a vrut sa stie sotia mea cand m-am intors in noaptea aceea.
- "Foarte placuta, iti multumesc.. Mult mai plăcută decat mi-am imaginat", i-am răspuns, privind-o recunoscator.
Cateva zile mai tarziu Mama a murit din cauza unui infarct. Totul a fost atat de rapid, ?nc?t nu am putut face nimic. Dupa putin timp am primit un plic de la restaurantul ?n care cinasem cu Mama. Continea un biletel care spunea:

?Cina este plătită anticipat. Am fost aproape sigură ca nu voi mai reusi să vin la  următoarea ?nt?lnire. Oricum, am platit pentru tine si sotia ta.  Niciodata nu ?ti vei putea ?nchipui ce a ?nsemnat noaptea aceea pentru mine.

TE IUBESC
Mama?

In acel moment am inteles c?t de important este să spunem la timp TE IUBESC si sa le daruim fiintelor noastre dragi timpul pe care il merita.  Nimic in viata nu este mai important decat Dumnezeu si familia ta ! Acordă-le timp pentru ca ei nu pot astepta.

Daca Mama ta traieste, acordă-i atentia cuvenită !
Daca nu, aminteste-ti-o !
Daca vei retrimite acest mesaj, poate vei sensibiliza pe cineva care a uitat ce fiinta minunata este MAMA.
Si aminteste-ti mereu !
DUMNEZEU IARTA, DAR TIMPUL NU IARTA NICIODATA. NICI NU SE POATE INTOARCE !

#66 2010-07-19 21:58:52

sleeping_beauty
Addicted member
Inregistrat: 2006-11-23

#67 2010-07-19 22:01:16

Emilya
Platinum member
Site

nu stam in aceeasi casa, ei sunt in Italia...sunt sensibila pentru ca situatia de de cand ma stiu si cateodata chiar ai nevoie sa poti spune ceva fara sa fii luata la misto pentru ca iti exprimi sentimentele

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body

#68 2010-07-19 22:03:51

kathrynn
Hero member
Inregistrat: 2009-08-24

Si pe mine, ca oricum eu deja plangeam cu intreruperi.  sad

Shorty, we can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

#69 2010-07-19 22:05:31

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Mie mi se pare ca ai dreptate Emilya. Poti sa incerci sa vorbesti deschis cu ei, sa le spui cat de mult te afecteaza si poate vor intelege ca nu e totul o gluma pentru tine, ca ai nevoie sa fii apreciata si daca nu te apreciaza ei, atunci cine? Pe de alta parte, nu cred ca parintii tai se poarta asa cu rea intentie, ci nu isi dau seama...

#70 2010-07-20 08:49:49

Emilya
Platinum member
Site

parintii mei vad o slabiciune in exprimarea sentimentelor...vad o slabiciune in a-mi spune "da ma esti frumoasa"

#71 2010-07-20 08:52:22

be_happy
Platinum member
Inregistrat: 2009-03-22

Atunci nu pune la suflet...Daca tu esti constienta ca nu o fac cu rautate, incearca sa ignori ceea ce zic ei sau sa tratezi exact ca pe o gluma, fara sa te afecteze. Stii ca ei te iubesc, dar nu iti arata acest lucru asa cum vrei tu, ci asa cum stiu si pot ei. Asta nu inseamna ca te iubesc mai putin puss

#72 2010-07-20 10:36:03

Monica999
Hero member
Inregistrat: 2009-03-11
Site

Emilya, trebuie sa fii mai sincera cu ei. Nici eu nu sunt in aceasi tara cu ei, si de cand nu mai sunt am de 1000 de ori mai multa incredere ca nu mai e mama sa imi critice fiecare defect. Si cand vorbim, daca incepe sa critice ceva ii spun in fata: Auzi, daca nu ai nimic bun de spus, nu spune, chiar nu vreau sa aud. De cand am inceput asa s-a oprit.

Pass, m-ai nenorocit cu citatul ala.:-<

#73 2010-07-20 10:47:05

passenger
Addicted member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-10-16

pill, nu am vrut.  puss

#74 2010-07-20 11:05:17

rruxxy
Platinum member
Inregistrat: 2008-11-17

Pass si pe mine m-a emotionat tare mesajul tau.

#75 2010-07-20 11:32:50

alinda
Diamond member
Inregistrat: 2008-01-07

Emilya, ai incercat sa-i spui vreodata mamei tale (in particular) ca glumele lor te ranesc? i-ai spus vreodata ca ai avea nevoie de o vorba buna din cand in cand?

"I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison

#76 2010-07-20 11:35:54

Emilya
Platinum member
Site

da alinda i-am spus ti-am zis cand e singura e ok pot sa vb cu ea cand e cu taica-miu para se trasforma in el si uita tot ce i-am spus

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.