homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scoala de soferi-19

#343 2010-08-24 09:31:07

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

Re: scoala de soferi

si eu cunosc cazuri care au luat fara spaga. dar cunosc si care au dat, si au picat. eu oricum nu dau, nici daca as vrea nu pot, ptr ca sunt singura in oras momentan, parintii mei sunt plecati in concediu si nu am bani.

o sa vad joi care e situatia, sper sa fie bine.

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#344 2010-08-24 12:04:23

Madalina85
Addicted member
Inregistrat: 2009-09-27

de curiozitate...cati bani ti-a cerut nemernicul?

#345 2010-08-24 12:08:47

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

Jeniffer a scris:

nu am patit nimic...si nici masina mare lucru dar sperietura...

si prostul/ proasta care te-a acrosat ?  mad

pe mine era sa ma asvarle in prapastie un tir , pur si simplu mi-a taiat fata in curba  neutral

..be the best ...fuck the rest smile))

#346 2010-08-24 13:50:29

star.child
Full member

Jeniffer a scris:

nu mi-a zis o suma.. de obicei se da 100euro.
imi facut o faza mai devreme instructorul..  neutral deci vorbi cu el dupa examen, ii zisei ca nu am bani sa dau, si ma prezint la examen asa, fie ce o fi, ma suna si imi zise sa nu ma prezint joi, sa astept pana se intorc ai mei din concediu ca sa dea bani neutral ii explicai frumos ca nu, vreau sa il dau asa joi, si daca vad atunci ca chiar nu se poate fara sa dau bani, o sa dau intr-un final. mai aveam 2 sedinte de conducere pe care trebuia sa le fac azi si maine. zise ca nu le mai fac, sa il sun de luni in colo, dupa ce se intorc ai mei.

vorbi si cu ai mei la telefon si ramase sa le dau numarul instructorului de telefon sa vorbeasca tati cu el. ei cred ca el incearca sa ma descurajeze, ptr ca stie ca sunt singura in oras neutral

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#347 2010-08-24 14:10:11

Madalina85
Addicted member

va  va  va  va  va omg asta vrea sa te  faca de bani sigur sigur

star.child a scris:

Jeniffer a scris:

nu mi-a zis o suma.. de obicei se da 100euro.
imi facut o faza mai devreme instructorul..  neutral deci vorbi cu el dupa examen, ii zisei ca nu am bani sa dau, si ma prezint la examen asa, fie ce o fi, ma suna si imi zise sa nu ma prezint joi, sa astept pana se intorc ai mei din concediu ca sa dea bani neutral ii explicai frumos ca nu, vreau sa il dau asa joi, si daca vad atunci ca chiar nu se poate fara sa dau bani, o sa dau intr-un final. mai aveam 2 sedinte de conducere pe care trebuia sa le fac azi si maine. zise ca nu le mai fac, sa il sun de luni in colo, dupa ce se intorc ai mei.

vorbi si cu ai mei la telefon si ramase sa le dau numarul instructorului de telefon sa vorbeasca tati cu el. ei cred ca el incearca sa ma descurajeze, ptr ca stie ca sunt singura in oras neutral

Publicitate

loading...

#348 2010-08-24 14:10:52

Madalina85
Addicted member

You_and_Me a scris:

Jeniffer a scris:

nu am patit nimic...si nici masina mare lucru dar sperietura...

si prostul/ proasta care te-a acrosat ?  mad

pe mine era sa ma asvarle in prapastie un tir , pur si simplu mi-a taiat fata in curba  neutral

pai ce sa ii fac? am lasat-o sa plece ca ii lua carnetul... nustiu

#349 2010-08-24 18:24:43

siminica
Full member
Inregistrat: 2009-08-09

am si eu o intrebare pentru fetele din ploiesti care au facut scoala de soferi: ce scoli de soferi bune cunoasteti? la ce scoli ati facut voi? eu m-as indrepta spre  bon voyage sau edvin, dar nu sunt hotarata inca

#350 2010-08-24 19:01:16

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

star.child, nu face prostia sa dai bani. Sigur are instructorul tau vreo intentie de insista atat. Plus, cum te-ai simti apoi sa stii ca nu ai luat pe meritul tau. Eu nu am dat bani la examinator si am zis de la inceput ca fie ce o fi, nu dau bani, pentru ca ma simteam in stare sa il iau si singura, chiar daca era sa dau de 10 ori examenul. Cand am vorbit cu mama despre chestia asta, ea mi-a zis ca daca vreau sa dau bani, imi da, dar mi-am impus sa il iau singurica. Daca alti au putut sa il ia pe drept, tu de ce nu ai putea? Cel putin la inceput, incearca pe drept.

Simina, daca doresti iti pot da numarul de telefon al instructorului cu care am facut si eu si prietenul meu. Iti spun pe drept, ca este un om la vreo 40 de ani, foarte ok, care te invata numai de bine, la ore nu este o atmosfera tensionata deloc.  El actioneaza si la scoala de soferi , Volanul, cu sediul pe rudului, dar si pe cont propriu. Are un Golf 4 , motorina, cu care nu ai probleme la condus, ba chiar o sa conduci de placere. Eu am ramas innebunita dupa Golf dupa ce am facut scoala .

#351 2010-08-24 19:10:49

You_and_Me
Diamond member
Inregistrat: 2008-03-13

siminica a scris:

am si eu o intrebare pentru fetele din ploiesti care au facut scoala de soferi: ce scoli de soferi bune cunoasteti? la ce scoli ati facut voi? eu m-as indrepta spre  bon voyage sau edvin, dar nu sunt hotarata inca

toate fac acelasi lucru , una din ele , important e sa ai un instructor bun si sa-ti placa

..be the best ...fuck the rest smile))

#352 2010-08-24 21:49:07

Madalina85
Addicted member

tati mi-a zis ca daca vreau sa dau bani sa stau acasa ca nu sunt in stare si omor lumea pe strada....asta inainte de a face 18 ani lol ... si fix asta am crezut si eu merreu

#353 2010-08-24 22:51:50

star.child
Full member

Pana la urma au vorbit ai mei cu instructorul si dau joi examenul. Am facut in seara asta conducere, bineinteles tarziu de tot si decat o ora ca omul isi facuse alte planuri. Imi zise ca, conduc bine, si ca el sper sa iau neutral Pana acum ma innebunea ca 99% nu iau iar apoi imi da sperante.. si ce mi se mai pare dubios e faptul ca tot insista sa dau bani de prima data. Adica, daca chiar nu iau fara sa dau bani, nu inteleg de ce se tot agita atat.. mai devreme sau mai tarziu tot isi va primi banii daca e asa cum zice el.

Jeniffer a scris:

tati mi-a zis ca daca vreau sa dau bani sa stau acasa ca nu sunt in stare si omor lumea pe strada

exact asta zic si eu. prietenul meu a dat bani anul trecut ca sa ia, si cand m-am urcat prima data cu el in masina am crezut ca o sa mor neutral

Ultima oara a fost editat de star.child (2010-08-24 22:54:31)

#354 2010-08-24 23:05:00

alexa123
Hero member
De la: underground
Inregistrat: 2008-12-08

star, tine-ti banutii in portofel. Ai incredere in tine si ai sa vezi ca o sa fie ok. Mor pe astia cu banii lor cu tot, poate nimeresti un politist care chiar nu ia spaga si te trezesti in ditamai scandalul. Oricum, nu cred ca e vital sa dai bani ca sa treci un examen auto. Apropo, de unde esti?

when the pomp lights up,you shoot.

#355 2010-08-24 23:12:00

star.child
Full member

din craiova

#356 2010-08-24 23:23:12

alexa123
Hero member

Cand am dat orasul, inainte de a incepe sa strige listele, nenea politaiu` a tinut sa precizeze cateva lucruri...ca a auzit el de la nu stiu cine ca un anume instructor cere elevilor bani promitandu-le ca vor fi admisi la proba practica..si etc etc etc 20 de minute i-am ascultat morala.
Ciudat si instructorul tau.. tillfreds

#357 2010-08-25 17:36:07

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

eu maine dau sala... fetelor, intrebarile difera cu mult fata de cele de pe drpciv sau din carte? eu scot cam 25-26 de puncte pe site-ul politiei, dar sper ca nu o sa fie fff diferit cesafac

Ultima oara a fost editat de deeadeea21 (2010-08-25 17:36:36)

#358 2010-08-25 17:46:38

alexa123
Hero member

mie mi-au picat numai intrebari de pe site..mi s-au parut usoare fata de cele din carte

#359 2010-08-25 18:21:24

deyacrs
Hero member
Inregistrat: 2008-06-06

si mie la fel. intrebari de pe site. dar daca faci din carte, te ajuta foarte mult la invatat . de ex pe mine m-a ajutat cartea la mecanica si sanctiuni f mult

#360 2010-08-26 11:05:55

star.child
Full member

am avut traseul in dimineata asta si am picat sad am facut o greseala mai mare iar politistul mi-a apasat frana. acum astept sa treaca 15zile sa ma programez din nou.

nu am dat nici un bani, nimanui. instructorul s-a purtat urat cu mine zilele astea, de cand a aflat ca nu am de gand sa dau vreun ban. azi am fost cu el la politie si de acolo ni s-a spus unde trebuie sa mergem ptr traseul. tot drumul mi-a zis numai "o sa pici, e pacat de tine, dar asta e, daca tu asa vrei, imi pare rau.." numai asa a tinut-o neutral. cand m-am intors si i-am spus ca am picat mi-a zis " ma asteptam" si sa il mai sun cand ma programez din nou.
sunt uimita de cat de mult pot sa schimbe banii un om. pana acum s-a purtat super frumos cu mine, m-a invatat tot felul de chestii, probabil se astepta omul sa primeasca bani.. sad

#361 2010-08-26 11:54:48

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

star.child a scris:

am avut traseul in dimineata asta si am picat sad am facut o greseala mai mare iar politistul mi-a apasat frana. acum astept sa treaca 15zile sa ma programez din nou.

nu am dat nici un bani, nimanui. instructorul s-a purtat urat cu mine zilele astea, de cand a aflat ca nu am de gand sa dau vreun ban. azi am fost cu el la politie si de acolo ni s-a spus unde trebuie sa mergem ptr traseul. tot drumul mi-a zis numai "o sa pici, e pacat de tine, dar asta e, daca tu asa vrei, imi pare rau.." numai asa a tinut-o neutral. cand m-am intors si i-am spus ca am picat mi-a zis " ma asteptam" si sa il mai sun cand ma programez din nou.
sunt uimita de cat de mult pot sa schimbe banii un om. pana acum s-a purtat super frumos cu mine, m-a invatat tot felul de chestii, probabil se astepta omul sa primeasca bani.. sad

ce ai gresit? sad sorry for you puss
eu azi mi-am luat sala si joia viitoare am traseul, acolo am emotii...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.