homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Scoala de soferi-20

#362 2010-08-26 12:00:33

Vania
Full member
Inregistrat: 2010-07-24

Re: scoala de soferi

Succes tuturor. eu am avut emotii doar la sala atat.....

#363 2010-08-26 12:32:20

star.child
Full member
Inregistrat: 2009-06-29

am mers pe o strada cu cate o banda pe fiecare sens, pe dreapta erau masini parcate si a trebuit sa merg mai pe mijloc. din fata venea o masina si am inceput sa incetinesc, la fel si cel din fata, ptr ca aveam loc sa trecem amandoi. intre timp era un loc liber in dreapta, intre 2 masina parcate, unde puteam sa intru eu.. nu am vazut sad stateam concentrata sa trec incet pe langa masina aia. politistul a inceput sa tipe la mine si a calcat frana.
inainte de faza asta nu m-am incadrat tocmai ca la carte pe langa un scuar. astea au fost singurele greseli sad

astept sa treaca 2sapt sa ma programez din nou.. o sa incerc sa fac in fiecare zi macar 2-3 teste sa nu uit din legislatie si ar trebui sa fac niste sedinte de conducere suplimentare, dar nu stiu.. astept sa se intoarca ai mei acasa. sunt asa dezamagita de instructor.. putea macar sa ma incurajeze putin sad

Am invatat sa am rabdare, ca totul iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare!

#364 2010-08-26 12:35:46

ioana_4
Diamond member
Participant la intalnirea nationala
Inregistrat: 2006-11-13

star, s-ar putea ca instructorul sa fii stiut ca la politistii la care nimeresti cine nu da spaga nu trece oricum. nu ii iau apararea, dar e si asta o varianta
e trist, dar e adevarat si se intampla in multe orase..daca nu dai spaga, nu treci. neutral

#365 2010-08-26 12:44:01

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Pe mine ma cam bate gandul sa ma apuc iar de scoala. Deocamdata mi-am inhatat cartea de legislatie, planul ar fi sa o citesc macar o data sau de doua ori pana ma reinscriu (asta in varianta in care voi avea si bani sa fac asta). Ziceati ceva de niste teste foarte bune si din care sunt sanse sa pice intrebarile si la sala?

Star, imi pare rau, nu ar trebui sa se intample asa ceva. puss

#366 2010-08-26 12:46:35

ioana_4
Diamond member

lady, poate imi dai si mie un imbold ca taaaare lenesa sunt roll

Publicitate

loading...

#367 2010-08-26 12:51:28

LadyPink
Platinum member
Site

Ioana, sa stii ca de cand m-am apucat prima data ma gandeam ca daca as avea pe cineva, un prieten, care sa faca scoala in acelasi timp cu mine, sa invatam impreuna, sa ne testam etc., as avea mult mai mult spor la ceea ce fac smile

#368 2010-08-26 12:56:27

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

Star probabil k a vrut sa te pice...de obicei te pica din prima daca nu cedezi trecerea, nu opresti la stop chestii de genul asta...
Pe instructor l-as fi luat la bataie sincer box cum sa iti zica "sigur pici!" ? Jesus!
Nu iti face tu inima rea k nebuni sunt pe toate drumurile, au am picat sala de 3 ori si la traseu am fost vai de capul meu imi venise in dimineata aia si cand l-am sunat pe instructor sa-i zic sa vina cu masina sa dau si eu traseul ala era cu masina in service...si am dat pe alta masina care mergea k vai de ea plus k eu nu ma mai urcasem la volan de vreo 2 luni (fusesem prea ocupata sa dau sala lol) Nu-ti face griji toti avem peripetii de la examenul asta, cu adevarat inveti sa conduci singurica nu cu instructorul/examinatorul in dreapta

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#369 2010-08-26 13:00:19

Vania
Full member

ioana_4 a scris:

star, s-ar putea ca instructorul sa fii stiut ca la politistii la care nimeresti cine nu da spaga nu trece oricum. nu ii iau apararea, dar e si asta o varianta
e trist, dar e adevarat si se intampla in multe orase..daca nu dai spaga, nu treci. neutral

Nu este adevarat ca cine nu da nu trece....Nici eu nici sotul n-am dat nimik si am trecut... nustiu

#370 2010-08-26 13:00:40

ioana_4
Diamond member

si eu la fel, lady... mai am o prietena care ar vrea, dar e la fel de nemotivata ca si mine
eu chiar am nevoie de permis, dar nu imi vine sa ma reapuc de scoala.. ca sa vezi cat m-a dus mintea, anul trecut am si platit jumatate din scoala, am facut doar 2 ore si m-am lasat neutral

#371 2010-08-26 13:01:49

ioana_4
Diamond member

VladFiluta a scris:

ioana_4 a scris:

Nu este adevarat ca cine nu da nu trece....Nici eu nici sotul n-am dat nimik si am trecut... nustiu

am zis ca in multe locuri e asa, nu peste tot... si eu am cativa prieteni care au luat fara spaga, dar majoritatea cu.. pt ca se stia ca poitistul X e spagar si asta e

#372 2010-08-26 13:02:36

Vania
Full member

ioana_4 a scris:

si eu la fel, lady... mai am o prietena care ar vrea, dar e la fel de nemotivata ca si mine
eu chiar am nevoie de permis, dar nu imi vine sa ma reapuc de scoala.. ca sa vezi cat m-a dus mintea, anul trecut am si platit jumatate din scoala, am facut doar 2 ore si m-am lasat neutral

va  va  pacat pacat mare pacat

#373 2010-08-26 13:07:13

ioana_4
Diamond member

eh, sunt doar 3 mil pana la urma, nu de bani imi pare cel mai rau, ci de faptul ca nu am terminat-o atunci sa scap de grija.. asta e, mi-am facut-o cu mana mea
poate o sa mai dau vreodata, cand o sa imi gasesc si motivatia ca altfel nu merge la mine

#374 2010-08-26 13:08:09

LadyPink
Platinum member
Site

VladFiluta a scris:

ioana_4 a scris:

Asta pentru ca unii sunt corecti si daca te pica, te pica pentru ca pur si simplu ai gresit cu ceva mai grav, in timp ce altii te pica pentru ca nu le-ai bagat banul in buzunar.

Ioana, vrei sa ne bagam? big_smile

#375 2010-08-26 13:11:24

ioana_4
Diamond member

lady, ma bate un gand...numai ca ar trebui sa il sun pe instructor sa vad daca mai e instructor in primul rand lol
tu ai vreo scoala/instructor anume unde vrei sa mergi?

#376 2010-08-26 13:13:02

LadyPink
Platinum member
Site

Eu-ti zic sincer, pe mine iar m-a luat prin invaluire gandul asta, iar azi de gand m-am trezit numai la asta ma gandesc. Asa ca zic si eu ca n-o fi intamplator ca m-a podidit asa din senin smile
Data trecuta am ales scoala in functie de locatie, sa fie cat mai aproape de mine ca sa nu iau jumatate de Bucuresti in piept cand trebuia sa ma duc la orele de legislatie.

#377 2010-08-26 13:21:32

Vania
Full member

LadyPink a scris:

VladFiluta a scris:

ioana_4 a scris:

Asta pentru ca unii sunt corecti si daca te pica, te pica pentru ca pur si simplu ai gresit cu ceva mai grav, in timp ce altii te pica pentru ca nu le-ai bagat banul in buzunar.

Ioana, vrei sa ne bagam? big_smile

Atunci ma bucur ca am nimerit la cineva ok...  rotfl  rotfl  rotfl

#378 2010-08-26 14:37:58

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

la noi nu am auzit sa se dea spaga si, in general, nu am auzit niciun cunoscut sa fi dat... aici e cum ai noroc: daca e in toane bune iti da carnetul, daca nu, nu. evident ca daca faci perfect nu are ce sa iti reproseze, dar totusi depinde f mult de starea de spirit a domnului politzai.

#379 2010-08-26 15:03:10

LadyPink
Platinum member
Site

Deea, cum a fost la sala, cum au fost intrebarile?

#380 2010-08-26 15:35:54

deeadeea21
Hero member
Inregistrat: 2009-02-26

au fost exact cele de pe drpciv.ro , f simplu mi s-a parut. 25 de puncte am facut, intrebarea gresita a fost din neatentia mea... eu nu am citit tooot regulamentul si articolele, dar am facut f multe chestionare de pe site-ul lor!

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.