|
Nu esti logat.
Prietenii mei sunt GAY#1 2007-06-28 12:56:14
prietenii mei sunt GAYDragele mele, Offline #2 2007-06-28 13:02:25
Re: prietenii mei sunt GAYpare situatie de telenovela expect the worst , hope for the best! Offline #3 2007-06-28 13:03:58
Re: prietenii mei sunt GAYzice merci daca e destept....cu cit mai multi dintre prietenii barbati ai nevestei sunt gay cu atit mai mic e riscul ca vreunul sa incerce sa i-o fure Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #4 2007-06-28 13:06:00
Re: prietenii mei sunt GAYsotul meu e socat deja se intreaba cine urmeaza nu e telenovela e ca chiar freaky.... lol... Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 13:07:03) Offline #5 2007-06-28 13:11:56
Re: prietenii mei sunt GAY
bine spus VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#6 2007-06-28 13:17:02
Re: prietenii mei sunt GAYacum, serios vorbind...se numeste legea seriilor....nu o sa aflii la infinit ca toti prietenii tai sunt gay....insa mult mai multi barbati sunt gay decit am vrea sa credem...nu recunosc insa....firesc e sa nu judecam....e treaba lor ce fac in pat. Si cred ca au mare noroc sa aiba prieteni ca voi(tu si sotul tau) care sa nu ii judece dupa preferintele sexuale. Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #7 2007-06-28 13:32:39
Re: prietenii mei sunt GAYiti multumesc pentru remarca. Offline #8 2007-06-28 13:57:58
Re: prietenii mei sunt GAYchiar ma gandeam sa deschid un topic de genu in care sa scriem fiecare daca am fost vreodata tentati, sau atrasi de o persoana de acelasi sex. Ultima oara a fost editat de marissa (2007-06-28 13:58:14) I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while And even though it's different now You're still here somehow My heart won't let you go And I need you to know I miss you... Offline #9 2007-06-28 14:03:03
sau poate ca unu din ei sa i-l fure pe sotz.. a? adik s-i faca avansuri eu stiu ce.. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #10 2007-06-28 14:05:35
Re: prietenii mei sunt GAYnu cred ca exista riscul.....spre deosebire de barbatii heterosexuali care considera ca din principiu, chiar daca zice nu, femeia vrea sa zica da si nu au nici o jena sa insiste, chiar daca e nevasta unui prieten, daca li se pune lor pata, homosexualii stiu ca un barbat hetero e hetero si nu vor incerca sa isi compromita prietenia cu acesta Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #11 2007-06-28 14:06:31
ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 14:07:27) Offline #12 2007-06-28 14:14:14
Re: prietenii mei sunt GAY pai sa stii k am vaz un caz (acu nushu dk o fi adevarat) la cheaters.tipa era cu tipu de nushu cat timp si ala s-a dat pe gay,s-a bagat pe prietenul gay al lor.my mult prietenul lor i-a facut avansuri lui si pana la urma a cedat cum necum nushu... asa ca mare grija . eu n-am nik cu oamenii astia dar daca stau l lokul lor si nu le fac avansuri celorlalti care sunt hetero e chiar ok.chiar s va povestesc o intamplare nu a mea ci a prietenului meu. era p mes si cnd intra unu in vb cu el un englez care este stabilit in portugalia, si babi avea o poza cu el la avatar(adik cu babi nu cu gay-ul)..si in fine a vb cu el k nu stai cine e si apoi tipu gay i-a zis in engleza desigur" ce ciocule frumos ai..nu ai vrea s te f*** pt x bani? sau daca vrei u pe mine". am ramas tampita cnd am auizt ce i-a zis, am zis k am iau de domu gay, si al meu a zis k nu face asa cva si in plusare prietena si asta i-a zis "bien atunci nu ai putea s-mi faci si mie rost de niste baieti buni si-ti dau o parte din bani?" si plus de asta pot a zik ka gayul i-a dat idul lui babi altui gay.... si culmea k primu gay e si casatorit . deci my se pare nesmtire s nu-ti tzii laboantele acsa.. Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-28 14:18:12) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #13 2007-06-28 14:22:13
Re: prietenii mei sunt GAYsi lui iubi i s'a intamplat in tramvai era un tip care se vedea ca e gay.se uita insistent la el si a inceput sa ii faca cu ochiul si ii mai facea si semne . au ramas masca si el si amicul cu care mai era in tramvai ala ii mai si zicea ai vazut frate ca iti facea semne Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-06-28 14:24:02) Avem 1 an si 5 lunite Offline #14 2007-06-28 14:28:04
Re: prietenii mei sunt GAYadineauri mi-a soptit o pasarea (adik babi) k era mexican stabilit in anglia ,am incurcat borcanele oricum ideea conteaza Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-28 14:28:21) Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #15 2007-06-28 14:32:36
Re: prietenii mei sunt GAYdespre fetele care le fac cu ochiul si cu mina pe strada sau me mess va povestesc? tot asa de suparati si contrariati sunt? Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot inlocui examinarea directa de catre medic. Offline #16 2007-06-28 14:35:43
nu mi se pare buna abordarea..... chiar asa sa devi geloasa pe un gay...mi se pare absurd...inseamna ca nu ai destula incredere in el, in prietenul tau. Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 14:45:42) Offline #17 2007-06-28 14:56:47
Re: prietenii mei sunt GAYfoarte tare... dupa ce k sunt din ce in ce mai putini barbati,se mai dau si pe gay stuff..ufff,incotro? Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #18 2007-06-28 14:58:37
Hai serios aku..dak ne bagam si la alinturi cu dastea...cred k makr la cum ne zikem intre noi avem drept de licenta poetica...so... Poor is the man whose pleasure depends on another Offline #19 2007-06-28 15:00:14
ii spune gramatica, ortografie, scris corect...cum vrei tu... nu licenta poetica si sunt si translator, influenta meseriei.... Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 15:04:12) Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|