|
Nu esti logat.
Prietenii mei sunt GAY-5#77 2011-09-19 17:31:35
Re: prietenii mei sunt GAYpai poate nu te crede deschisa vizavi de subiectul asta spinos. nu stiu ce sa zic, fie il lasi pe m in pace sa-ti spuna el cand si daca crede de cuviinta, fie aduci cumva vorba de ceva conex si insisti ca nu ai o problema cu homosexualitatea (de exemplu ii spui ca unei amice ii placea un tip care s-a dovedit a fi gay sau ceva in genul asta) "I am the Lizard King, I can do anything."- Jim Morrison Offline #78 2011-09-19 19:07:38Re: prietenii mei sunt GAYDaca are incredere in tine o sa iti spuna. Mie mi s-a dezvaluit un prieten prima data dupa care le-a spus parintilor cu mine tinut de manuta si restul prietenilor. Daca nu mi-ar fi spus nu mi-as fi dat seama. Pe alt prieten l-am intrebat, si mi-a spus ca e El nu e out inca, si imi pare rau de el ca trebuie sa se ascunda. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|