homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Prietenii mei sunt GAY

#1 2007-06-28 12:56:14

norishorulalb
Banat
De la: Mika
Inregistrat: 2007-04-03

prietenii mei sunt GAY

Dragele mele,

Vreau sa va cer parerea, ca prietene bune ce-mi sunteti...

Inainte sa va povestesc.

Sunt urmarita de intamplari care se repeta...Nu am innebunit. Va si explic. In toti anii de facultate am stat in chirie. In fiecare an am stat cu alte persoane si in fiecare an una din colegele mele de apartament ramanea insarcinata si intrerupea sarcina. La un moment dat devenisem "consilier" si in anul 4 deja ma saturasem de situatii identice cu oameni diferiti.

Dupa casatorie am pastrat un cerc de prieteni frumos.
1. Cel mai bun prieten al meu, barbat, fost coleg de master... a plecat in Olanda si mi-a scris pe mess ca e gay. Nu sunt nebuna si l-am acceptat pt ca e prietenul meu si nu ma priveste viatza lui sentimentala.
2. Un prieten din copilarie, care locuieste cu sora mea (fiind studenti) mi-a scris pe mess din senin ca e gay.
3. Bunnnn.. dupa trei saptamani imi scrie verisorul meu ca nu poate sa mai reziste si trebuie sa-mi spuna ca e gay.
4. Am un amic fff bun in oras care mi-a facut cunostinta cu un prieten de-al lui. De fapt, ei erau impreuna...deci gay. Duminica mi-a spus prietenul lui si azi...surprizaaaaaa...el imi scrie pe net: Ralu, sunt gay...

Intrebari.
1. Sunt fff multi gay???? Si eu i-am gasit pe toti? - e o glumitza....
2. Oare atat de multa incredere inspir?? smile
3. Aveti si voi prieteni gay?

Offtopic:
-nu vreau ca acest topic sa devina "scandal"
-bine ca sunt casatorita ca in ritmul asta... smile

#2 2007-06-28 13:02:25

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

Re: prietenii mei sunt GAY

pare situatie de telenovela rotfl
se zice ca cei mai buni prieteni sunt barbatii.eu nu am prieteni gay dar atat timp cat s-ar comporta normal nu as avea nimic impotriva.sotul tau ce zice?

expect the worst , hope for the best!

#3 2007-06-28 13:03:58

Al Pacino
Administrator
Participant la intalnirea nationala
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2006-02-01

zice merci daca e destept....cu cit mai multi dintre prietenii barbati ai nevestei sunt gay cu atit mai mic e riscul ca vreunul sa incerce sa i-o fure

Comentariile de mai sus au in exclusivitate scop
informativ si educativ. Ele nu sunt menite si nu pot
inlocui examinarea directa de catre medic.

#4 2007-06-28 13:06:00

norishorulalb
Banat

sotul meu e socat smile smile smile deja se intreaba cine urmeaza smile nu e telenovela e ca chiar freaky.... lol...
noi nu judecam niciunul oamenii dupa ce fac in pat...e treaba lor..putin perversi suntem toti zic eu. dar e ciudata intamplarea si intr-un interval asa scurt. si cu toti suntem super super prieteni si nu se cunosc intre ei..asta e ciudat...cred ca ar trebui sa-i cuplez smile smile smile. oricum e interesant...

si doctoressa a zis-o smile smile smile smile foarte tare NO COMMENT

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 13:07:03)

#5 2007-06-28 13:11:56

evilpink
Banat
Inregistrat: 2006-11-02

doctoressa a scris:

zice merci daca e destept....cu cit mai multi dintre prietenii barbati ai nevestei sunt gay cu atit mai mic e riscul ca vreunul sa incerce sa i-o fure

bine spus

VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI.
VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI.

puss puss puss

Publicitate

loading...

#6 2007-06-28 13:17:02

Al Pacino
Administrator

acum, serios vorbind...se numeste legea seriilor....nu o sa aflii la infinit ca toti prietenii tai sunt gay....insa mult mai multi barbati sunt gay decit am vrea sa credem...nu recunosc insa....firesc e sa nu judecam....e treaba lor ce fac in pat. Si cred ca au mare noroc sa aiba prieteni ca voi(tu si sotul tau) care sa nu ii judece dupa preferintele sexuale.

#7 2007-06-28 13:32:39

norishorulalb
Banat

iti multumesc pentru remarca.
cred ca nu le este deloc usor sa traiasca intr-o tara cu foarte multe prejudecati. insa e a noastra si o toleram...
eu zic ca sunt OAMENI din toate punctele de vedere conteaza mult mai mult. caracterul si daruirea unui om fata de altul nu tine cont de preferintele sexuale. de legea seriilor chiar nu stiam... fff interesant. multumesc.

#8 2007-06-28 13:57:58

marissa
Sr. member
De la: ..a million miles away
Inregistrat: 2007-04-22

chiar ma gandeam sa deschid un topic de genu in care sa scriem fiecare daca am fost vreodata tentati, sau atrasi de o persoana de acelasi sex.

Ultima oara a fost editat de marissa (2007-06-28 13:58:14)

I miss you,I miss your smile And I still shed a tear Every once in a while
And even though it's different now You're still here somehow
My heart won't let you go And I need you to know
I miss you... hjarta grater

#9 2007-06-28 14:03:03

blue_elf
Hero member
De la: BUCURESTI
Inregistrat: 2006-08-09

doctoressa a scris:

sau poate ca unu din ei sa i-l fure pe sotz.. a? adik s-i faca avansuri eu stiu ce..

Pastreaza-ti cugetul
clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In
acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure.

#10 2007-06-28 14:05:35

Al Pacino
Administrator

nu cred ca exista riscul.....spre deosebire de barbatii heterosexuali care considera ca din principiu, chiar daca zice nu, femeia vrea sa zica da si nu au nici o jena sa insiste, chiar daca e nevasta unui prieten, daca li se pune lor pata, homosexualii stiu ca un barbat hetero e hetero si nu vor incerca sa isi compromita prietenia cu acesta

#11 2007-06-28 14:06:31

norishorulalb
Banat

blue_elf a scris:

doctoressa a scris:

sau poate ca unu din ei sa i-l fure pe sotz.. a? adik s-i faca avansuri eu stiu ce..

ha ha haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sa-l fure are cum..ca de buna voie....... never ever
mama ca mor de ras
adevarul e ca o cunostinta i-a zis  : "De nu era Ralu... " smile) smile)

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 14:07:27)

#12 2007-06-28 14:14:14

blue_elf
Hero member

tongue pai sa stii k am vaz un caz (acu nushu dk o fi adevarat) la cheaters.tipa era cu tipu de nushu cat timp si ala s-a dat pe gay,s-a bagat pe prietenul gay al lor.my mult prietenul lor i-a facut avansuri lui si pana la urma a cedat cum necum nushu... asa ca mare grija smile. eu n-am nik cu oamenii astia dar daca stau l lokul lor si nu le fac avansuri celorlalti care sunt hetero e chiar ok.chiar s va povestesc o intamplare nu a mea ci a prietenului meu. era p mes si cnd intra unu in vb cu el un englez care este stabilit in portugalia, si babi avea o poza cu el la avatar(adik cu babi nu cu gay-ul)..si in fine a vb cu el k nu stai cine e si apoi tipu gay i-a zis in engleza desigur" ce ciocule frumos ai..nu ai vrea s te f*** pt x bani? sau daca vrei u pe mine". am ramas tampita cnd am auizt ce i-a zis, am zis k am iau de domu gay, si al meu a zis k nu face asa cva si in plusare prietena si asta i-a zis "bien atunci nu ai putea s-mi faci si mie rost de niste baieti buni si-ti dau o parte din bani?"  si plus de asta pot a zik ka gayul i-a dat idul lui babi altui gay.... si culmea k primu gay e si casatorit yikes. deci my se pare nesmtire s nu-ti tzii laboantele acsa..

am zis k daca il mai cauta ii iau idul si discut chiar eu cu el si atunci chiar il fc de kko , sa si-o puna cu cine vrea si s a faca avnsuri cui vrea dar din mom ce vezi k are prietena si nu se da pe partea ailalta il alsi nene il lasi..k nici tzie k gay nu ai vrea ca altu sa se dea al prietenul tau, sau o femeie.

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-28 14:18:12)

Pastreaza-ti cugetul
corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In

#13 2007-06-28 14:22:13

mikki_20
Hero member
De la: bucuresti
Inregistrat: 2006-02-15

si lui iubi i s'a intamplat in tramvai era un tip care se vedea ca e gay.se uita insistent la el  si a  inceput sa ii faca cu ochiul si ii mai facea si semne . au ramas masca si el si amicul cu care mai era in tramvai ala ii mai si zicea ai vazut frate ca iti facea semne lol

Ultima oara a fost editat de mikki_20 (2007-06-28 14:24:02)

Avem 1 an si 5 lunite

#14 2007-06-28 14:28:04

blue_elf
Hero member

adineauri mi-a soptit o pasarea (adik babi) k era mexican stabilit in anglia ,am incurcat borcanele oricum ideea conteaza smile

nu las p nimeni s-mi invadeze teritorul si mai ales s-i spele creierul prietenului tongue

Ultima oara a fost editat de blue_elf (2007-06-28 14:28:21)

Pastreaza-ti cugetul

#15 2007-06-28 14:32:36

Al Pacino
Administrator

despre fetele care le fac cu ochiul si cu mina pe strada sau me mess va povestesc? tot asa de suparati si contrariati sunt?

#16 2007-06-28 14:35:43

norishorulalb
Banat

blue_elf a scris:

tongue pai sa stii k am vaz un caz (acu nushu dk o fi adevarat) la cheaters.tipa era cu tipu de nushu cat timp si ala s-a dat pe gay,s-a bagat pe prietenul gay al lor.my mult prietenul lor i-a facut avansuri lui si pana la urma a cedat cum necum nushu... asa ca mare grija smile. eu n-am nik cu oamenii astia dar daca stau l lokul lor si nu le fac avansuri celorlalti care sunt hetero e chiar ok.chiar s va povestesc o intamplare nu a mea ci a prietenului meu. era p mes si cnd intra unu in vb cu el un englez care este stabilit in portugalia, si babi avea o poza cu el la avatar(adik cu babi nu cu gay-ul)..si in fine a vb cu el k nu stai cine e si apoi tipu gay i-a zis in engleza desigur" ce ciocule frumos ai..nu ai vrea s te f*** pt x bani? sau daca vrei u pe mine". am ramas tampita cnd am auizt ce i-a zis, am zis k am iau de domu gay, si al meu a zis k nu face asa cva si in plusare prietena si asta i-a zis "bien atunci nu ai putea s-mi faci si mie rost de niste baieti buni si-ti dau o parte din bani?"  si plus de asta pot a zik ka gayul i-a dat idul lui babi altui gay.... si culmea k primu gay e si casatorit yikes. deci my se pare nesmtire s nu-ti tzii laboantele acsa..

am zis k daca il mai cauta ii iau idul si discut chiar eu cu el si atunci chiar il fc de kko , sa si-o puna cu cine vrea si s a faca avnsuri cui vrea dar din mom ce vezi k are prietena si nu se da pe partea ailalta il alsi nene il lasi..k nici tzie k gay nu ai vrea ca altu sa se dea al prietenul tau, sau o femeie.

nu mi se pare buna abordarea..... chiar asa sa devi geloasa pe un gay...mi se pare absurd...inseamna ca nu ai destula incredere in el, in prietenul tau.
pai daca ti-l acosteaza o femeie cum faci????
ar fii super culmea sa ma gandesc ca un prieten de-al meu imi invadeaza teritoriul...  ha ha ha
plus ca eu nu am un teritoriu. sotul meu e liber sa faca ce-i place lui si eu la fel (si nu ma refer la sex!!!!!! ci la libertatea fiecaruia de zi cu zi). si daca as avea 100 de prietene hetero ar trebui sa ma gandesc ca sotul meu e intr-o tentatie continua??? doamne fereste. ne sufocam reciproc

p.s. si in cazul de la cheaters...inseamna ca si omul ei era gay. asta e. nobody's perfect!

si fara sa te supere....scrie BABY sau BABE (la adresare directa) ca BABI nu e corect. nu te superi, ok?

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 14:45:42)

#17 2007-06-28 14:56:47

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

foarte tare... dupa ce k sunt din ce in ce mai putini barbati,se mai dau si pe gay stuff..ufff,incotro?
   Si yo am patit-o cu al meu...a fost plekt anu trecut in Turcia,intr-un cantonament,si am inteles k e full pe acolo de gay guys... Stiu k la un mom,intrase unu la dush pe bebe meu (idiotu naibii,ce l-as fi castrat pe ala) si cik se masturba si el pe acolo..noroc k e mai solid asta miku..si i-a facut subtil semn sa se care k nu e disponibil...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#18 2007-06-28 14:58:37

Lelaina
Hero member
Inregistrat: 2007-02-02

ralluka a scris:

si fara sa te supere....scrie BABY sau BABE (la adresare directa) ca BABI nu e corect. nu te superi, ok?

Hai serios aku..dak ne bagam si la alinturi cu dastea...cred k makr la cum ne zikem intre noi avem drept de licenta poetica...so...

Poor is the man whose pleasure depends on another

#19 2007-06-28 15:00:14

norishorulalb
Banat

Lelaina a scris:

ralluka a scris:

Hai serios aku..dak ne bagam si la alinturi cu dastea...cred k makr la cum ne zikem intre noi avem drept de licenta poetica...so...

ii spune gramatica, ortografie, scris corect...cum vrei tu... nu licenta poetica si sunt si translator, influenta meseriei....
si cred ca s-a mai scris pe forum... mesajele cu K si J sunt foarte greu de urmarit pentru cei care nu folosesc "ortografia noua"

si am zis FARA SUPARARE!! ok?

Ultima oara a fost editat de ralluka (2007-06-28 15:04:12)

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.