|
Nu esti logat.
Spotting sau nu?-5#77 2008-04-01 21:02:52#78 2008-04-02 19:13:36
Re: spotting sau nu?Fetelor am si eu o intrebare, iau yasmin din noiembrie 2007 azi termin a 5- a folie, inca am sanii umflati si ma dor si in plus la la ultimele 3-5 pastile incep sa am un fel de spotting o scurgere rozalie. Ce sa fac sa continui sa le iau sau nu? Inca isi mai fac efectul? Offline #79 2008-04-02 19:30:44
Re: spotting sau nu?isi fac efectul.daca si luna urmatoate patesti la fel incepe sangerarea inainte sa termini pastilele mergi la medic sa le schimbi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #80 2008-04-02 19:51:25
Re: spotting sau nu?mersi mult evilpink, am fost la planning si au zis ca e ok...ca organismul se obisnuieste mai greu Offline #81 2008-04-02 19:55:33
Re: spotting sau nu?in primele 3 luni asa este poate sa apara spottingul.totusi daca mai patesti asta si la urmatoarea folie nu strica sa vb.cu medicul tau VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline Publicitateloading...
#82 2008-04-05 18:51:47
Re: spotting sau nu?buna fetelor! am si eu o nelamurire...de vreo 2 luni am o secretie maronie intre menstruatii care tine vreo 2 zile..nu stiu ce ar putea fi.mentionez ca am si dureri usoare de burta cand apar aceste secretii...ce ar putea fi? va multumesc anticipat! Offline #83 2008-04-05 19:52:47
Re: spotting sau nu?iei pilule? mami de minuni Offline #84 2008-04-07 09:41:26
Re: spotting sau nu?buna am si o preob iau anticonceptionale de de trei luni iar aku am inceput o noua folie am avut spoting prima luna iar dupa aia nam mai avut le luam mereu la aceeasi ora la 8 sera de cand sa dat ceasu inainte tot la 8 e iau si vad k iar am spoting oare trebuia sa le iau de la 7?????????? Offline #85 2008-04-07 09:53:03
Re: spotting sau nu?Nu cred ca e de la schimbarea orei. Si eu am procedat la fel. Cel mai bine ar fi sa mergi la medic. Nu e normal sa apara spotiingul dupa primele trei luni. Fericita mamica de Aida Maria! Offline #86 2008-04-07 09:53:41
Re: spotting sau nu?in general 3 luni dureaza perioada de acomodare a organismului cu AC, spottingul este obisnuit in primele 3 luni, ideea e ca pastilutzele sa le iei zilnic cam la aceeiasi ora, cu aproximatie, nu se intampla nimic daca o iei cu o ora mai repede decat ieri sau cu o ora mai tarziu, dar sa pastrezi totusi dupa aceea intervalul orar. nu cred sa aiba de a face spottingul cu schimbarea ceasului. dac si luna viitoare se repeta du-te la medicul care ti le-a recomandat sa ti le schimbe. Earth rotation is created by penguins running in circles around the south pole.Prove me wrong... Offline #87 2008-04-09 23:35:42
Re: spotting sau nu?nu iau pilule inca, dar vreau sa incep..tre sa ma duc la un medic de planning sapt viit...luna asta a tinut mai mult..vreo 5 zile de secretie maronie..ce ar putea fi? ma gandesc ca ar fi de la un soc emotional suferit luna asta..am avut un deces in familie..credeti ca ar avea influenta? multumesc! Offline #88 2008-04-09 23:41:16
Re: spotting sau nu?sa sti ca s ar putea sa se datoreze acelui soc...mergi la medic si la urmatoarea menstra poti incepe cu ele happy with him...inlove with him... Offline #89 2008-04-10 20:26:44
Re: spotting sau nu?iar am probleme cu spotingul ! dupa ce ca scapasem de el ,astazi mi-a reaparut si ma si doare putin burta ... mai am 2 pilule de luat , seara aceasta si maine ...din motivu asta m-am gandit ca nu poate fi inca mentruatie ci doar spoting desi crampe nu aveam decat la ciclu... voi ce parere aveti ? Offline #90 2008-04-10 20:27:57
Re: spotting sau nu?e spotting VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #91 2008-04-10 20:30:40
Re: spotting sau nu?da,asa si arata ... nu e sange , e mai degraba o secretie visinie ... inseamna ca durerile de burta sunt de la spm.. Offline #92 2008-04-10 20:42:18
Re: spotting sau nu?cel mai probabil spm ai.... VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #94 2008-04-13 10:04:24
Re: spotting sau nu?nu stiu ce sa mai cred ...dupa cum am mai scris zilele trecute ,din ziua in care mai aveam pastila 20 de luat , deci cu 2 zile inainte de pauza am inceput sa am aceleasi simptome pe care le aveam inainte cand imi venea ciclu doar ca nu erau asa pronuntate (ma refer la durerile de burta ) si am inceput sa sangerez dar foarte putin ...cateva pete doar,nu se poate compara cum era inainte de a lua ac,nici macar la culoare ....si tocmai de asta am crezut ca e spotiing defapt...dar se pare ca a continuat si ieri,cand am avut prima zi de pauza,si astazi ...se poate sa fie menstruatia ? i s-a mai intamplat cuiva sa ii vina inainte de zilele de pauza ? Offline #95 2008-04-13 10:08:48
Re: spotting sau nu?ala a fost spotting si acum sa transformat in menstra! daca esti in primele 3 luni de utilizare nu sunt probleme VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|