|
Nu esti logat.
Spotting sau nu?-7#115 2008-07-14 13:42:23
Re: spotting sau nu?mai bine vezi ce se intampla luna asta.... nici spotting nu e bine sa ai... si daca nu manaci mai mult nu te ingrasi VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #116 2008-07-14 13:42:27
Re: spotting sau nu?Buna, Offline #117 2008-07-14 13:44:39
Re: spotting sau nu?de atunci ai mai sangerat? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #118 2008-07-14 14:16:09
Re: spotting sau nu?Dupa sangerarea de dupa dezvirginare nu am mai avut probleme pana acum. Iar acum nu stiu sigur daca este spotting. poate sa fie altceva? Offline #119 2008-07-14 14:23:27Publicitateloading...
#120 2008-07-14 14:25:37
Re: spotting sau nu?poate nu strica sa te vada un medic VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #121 2008-07-14 14:36:37
Re: spotting sau nu?Doctora la care am fost sa-mi dea anticonceptionalele este in concediu pana in luna august. Speram sa aflu cate ceva mai repede. Ultima oara a fost editat de blondish (2008-07-14 14:43:34) Offline #122 2008-07-14 14:50:44
Re: spotting sau nu?off nu mai suport!! ieri trebuia sa-mi vina ciclul..dar de joi mi-a aparut acest spotting care acum nu stiu daca s-a trensformat in ciclu sau nu... chestia e ca, culoarea sangelui e cea de la ciclu insa nu seamana cu un ciclu normal...curge foarte putin...se opreste...revine iar...nu stiu ce sa mai cred...cat poate sa dureze chestia asta?? vineri trebuie sa incep o alta folie..se va opri atunci?? Offline #123 2008-07-14 15:50:09
Re: spotting sau nu?daca esti in pauza atunci e mentra...spottingul apare peste folie... happy with him...inlove with him... Offline #124 2008-07-14 18:21:43
Re: spotting sau nu?Eu mai am 2 pastile din folie si cred ca mi-a venit menstra pentru ca nu se comporta ca spotting-ul. (curge mult si este rosu) Off nu stiu ce sa fac. doctora e in concediu iar in alta parte ma programeaza peste o saptamana cel putin. Offline #125 2008-07-14 18:22:36
Re: spotting sau nu?Plus ca vineri plec la mare si vroiam sa mai prelungesc cu 7 zile pastilutzele. crede-ti ca se va opri? Offline #126 2008-07-14 20:18:36
Re: spotting sau nu?blondish ai warn pt ca nu ai editat...citeste regulile...si eu zic sa nu prelungesti folia...faci mai mult rau decat bine...sansele ca sangerarea sa continue sunt f mari... happy with him...inlove with him... Offline #127 2008-07-14 22:45:12
Re: spotting sau nu?iata ca apar din nou cu problema mea: spottingul..... mai am de luat doua pastile din prima folie de anticonceptionale. in afara de 2 3 zile, pe toata perioada lor am avut spotting, din ce in ce mai abundent! acum, de doua zile, nu mai este maroniu, ci rosu, exact ca la menstra! tin sa precizez ca nu am dormit foarte mult zilele astea. poate fi un motiv? Si.... nu imi face rau sa pierd atata sange? Daca stiam ca o sa am problema asta nu m aapucam niciodata de pastilele astea.... Imi fac un milion de griji si nu ma simt bine deloc! de 20 de zile picur, simt ca ma scurg cu totul! ar trebui sa intru in panica si sa fug maine la doctor???? Offline #128 2008-07-14 22:46:38
Re: spotting sau nu?stai linistita...tine pauza si vezi cum stau treburile folia urmatoare...e posibil sa vina mai abundent deoarece te apropii de menstra... happy with him...inlove with him... Offline #129 2008-07-14 22:48:44
Re: spotting sau nu?multumesc..... imi faceam griji pentru ca eu aveam ciclul foarte regulat pana sa incep sa iau pastilele astea si acum ma trezesc ca toata luna.... pic pic pic.... sper sa ma obisnuiesc repede cu ele sa nu o tin asa 3 luni! merci mult ptr raspunsul prompt! Offline #130 2008-07-14 22:50:04
Re: spotting sau nu?cu placere si iti tin pumnii sa scapi de el cat mai repede happy with him...inlove with him... Offline #131 2008-07-17 09:24:19
Re: spotting sau nu?Buna scriu pentru data pe forumul acesta deoarece am o mica problema si poate puteti sa ma ajutati. iau logest de 5 luni (neavand nicio problema pana acum, nici macar spotting) si luna aceasta ma confrunt cu o chestie ciudata..mai am de luat 9 pastile si am stari ca inainte de a-mi veni menstruatia. mi s-au intarit sanii, ma doare foarte putin burta. semne de spm..dar pentru mine ii prea repede pt asa ceva. abia saptamana viioare trebuia sa am simptomele acestea. trebuie sa mentionez faptul ca pastila de sambata seara nu si-a facut efectul deoarece am dat-o afara:( (am avut probleme cu stomacul ) iar restul pastilellor le-am luat normal, la aceeasi ora. poate fi din cauza acelei pastile ? sau trebuie schimbate ? sunt destul de speriata..nu stiu ce sa fac daca imi va veni menstruatia inainte de saptamana de pauza. sa continui sa le iau sau nu ? daca puteti, va rog ajutati-ma Offline #132 2008-07-17 09:29:17
Re: spotting sau nu?la cat timp dupa ce ai luat pastila ai vomat?ai avut de atunci contacte sexuale? VOI SPERANZE CHE SPERAI,SORRISI E PIANTI MEI.PROMESSE DI ALLEGRIA E SOGNI IN CUI VOLAI. VENTO SOFFIERA,LA PIOGGIA PIOVERA, LA NEBBIA VELERA, IL SOLE PICCHIERA.ED IL RICORDO.IL RICORDO DI TE NON PASSA MAI. Offline #133 2008-07-17 09:32:01
Re: spotting sau nu?Cam dupa o ora am vomitat. iar contacte sexuale nu am avut. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|