homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-8

#134 2009-02-12 19:55:10

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

LadyPink a scris:

curios e ca la atata pasiune cat punem noi, niciodata n-a rupt nimic de pe mine smile mai trage, mai baga, mai intinde, dar n-a rupt nimic.. probabil se gandeste ca ma opresc si-i dau una peste moaca si incep sa urlu la el ca eu am dat bani pe ele si el le rupe, nush lol

mie mi-a rupt al meu bikini  :f?rbannad:  si a mai vrut sa imi rupa si alta data,dar nu l-am lasat

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#135 2009-02-12 19:59:10

Finesse
Banat
Inregistrat: 2009-01-16

mie mi-a cerut odata striptiz, dar prost momentu, ca atunci eram mai incuiata si eu sunt genu care fac figuri daca merg undeva sa dansez, adica ma doare in 14 de dans, ca oricum nicaieri nu mere muzica care imi place mie, sau ma zbengui si atat. deci no dancing a la kim basinger. inca nu s-a gandit sa mi-o ceara din nou, si si-a pierdut ocazia de rev cand eram  alcool
oral la volan imi convine, ca eu sunt sofera tongue
oglinda e intrebata si nu se va aplica, ca nu suntem la cinema nici in buda la bambu
de filmat o filmat el odata sa vad ce vede el tongue ca eram geloasa lol
de vazul lumii, are el o chestie cu pusul mainii la dansa cand suntem in aglomeratie. nu ma deranjeaza daca ne vede cineva ca na, daca zic termina, mai al dracului o face, ma deranjeaza doar ca ma excita si na, ii aiurea in oras cand n-au unde sa te retragi lol sau poate aveti voi vreo idee. dar fara wc publice lol

Goodnight moon

#136 2009-02-12 19:59:10

_yohana_
Platinum member
Inregistrat: 2006-11-25

as vrea sa o fac in masina big_smile

expect the worst , hope for the best!

#137 2009-02-12 20:11:50

fallen_angel
Insomniac member
De la: MM
Inregistrat: 2007-05-07

mie nu-mi place in masina,e tare incomod hmm

★★★ Candle light, moon light, star light,
The brightest glow is from love light ★★★   

happydance  happydance  happydance

#138 2009-02-12 20:15:19

Himmel
Insomniac member
De la: Magix
Inregistrat: 2008-05-10

mie nu mi s a parut deloc incomod in masina ... a fost chiar hjarta

Poate ca par fragila, neajutorata si nepamanteana, dar am structura de otel.

Publicitate

loading...

#139 2009-02-12 20:46:15

ancutika
Sr. member
De la: Unirea, Alba
Inregistrat: 2007-11-19

LadyPink a scris:

Fine, nemernicului meu nu-i place striptizu', zice ca nu ii da nicio senzatie prea deosebita big_smile asa ca intrebati inainte sa nu aveti surpriza (neplacuta!!) pe care am avut-o eu cand am vrut sa ma apuc si m-a dezumflat total smile

la capitolul fantezii:
- sa ne filmam ... da, suntem misto, mi-ar placea sa ne vedem mai mult de imaginea din oglinda
- sa imi sun o prietena si sa ne auda cum facem sex big_smile (asta-i a lui mai mult)
- ruj rosu, gang intunecat, oral invartosat (am zis-o si la topicul cu oralul)
- oral in timp ce conduce
- sa fiu foarte slutty, sa ma agate cu masina si sa performez de zile mari in masina, intr-un colt intunecat de capitala
- sa ne prefacem ca nu ne cunoastem, sa ne intalnim intr-un bar, sa il agat si sa mergem la el
- sa ma lege la ochi
- sa ne vada cineva

mda.. m-au apucat pandaliile acum lol

am incercat noi cu oralu la volan  chicot in noaptea de rev era foarte excitat ca eram si eu aranjata..imbracata alegant..si toate alea tongue dar cum eram la chef, nu s-a putut intampla nimic. Am venit la mine sa ma schimb..iar nu se putea intampla nimic ca erau ai mei acasa..si am plecat la el. Si nu mai avea rabdare in masina..si a sugerat asta..mi se parea excitant..dar imi erau si frica sa nu cumva sa nu se mai concentreze la volan si sa se intample ceva..ca era exact drumu unde a avut el iarna trecuta accident. I-am facut eu un pic de oral, da ma tot ridicam sa vad si eu drumu asa ca nu n-am putut destinde ca lumea. Noroc ca era noaptea tarziu si nu era mai nimeni pe drum. Oricum a fost palpitant big_smile
am facut si chestia cu filmaut..pt ca ii placea lui si vroia sa vada cum aratam "pe sticla" tongue nu-mi venea sa cred ca suntem noi aia de acolo si ca facem noi asa ceva cand am vazut filmu  rodnar din punctu meu de vedere a fost mai mult o chestie fanny, nu neaparat sexy sau excitanta.
Mi-ar placea si mie sa ma lege de maini si la ochi si sa faca ce vrea cu mine  sexinpat  nu mai stiu exact ce am facut odata  chicot si a zis ca drept pedeapsa ma leaga. Doar ca nu se poate la el..ca nu are de ce sa ma lege. da am ramas de atunci tot cu gandu la asa ceva  diablo si cum la mine se poate sa ma lege de pat..o sa se intample si asta wink

16.01.2016 si viata noastra e mai frumoasa bebe boy

#140 2009-02-12 22:19:59

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Fineeeeeeeee, da' ce-ai cu oglinda??? hjarta e super tare sa te vezi in oglinda in timp ce faci ORICE, de la oral si pana la sex normal!! hjarta

#141 2009-02-12 22:42:56

oxxy
Full member
De la: my world
Inregistrat: 2008-05-20

Heheh...chiar aseara i-am facut un oral in tp ce conducea...asa, de ramas-bun big_smile Nush,ma excita super tare sa-l vad asa...topit de placere  chicot  O data chiar a filmat in tp ce ii faceam oral, iar dupa vreo ora am zis hai sa ne uitam la film si l-au apucat iar poftele  lol As vrea sa incerc si eu faza cu oglinda, eu am o fantezie sa o fac intr-un lift care are numai oglinzi  drool

#142 2009-02-12 22:45:05

Emilya
Platinum member
De la: munte
Inregistrat: 2006-07-16
Site

eu aveam de mult o fantezie sa fiu dominata asa brutal...ceva gen viol...si mi-a indeplinit-o iubi...m-a luat intr-o zi japca tare si m-a pus is japca la oral mai mai sa ma inec lol ... Da mi-a placut wai

Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body
Maia Ecaterina 14.01.2014 hjarta

#143 2009-02-12 22:45:46

b_oana
Hero member
Inregistrat: 2007-12-08

_yohana_ a scris:

as vrea sa o fac in masina big_smile

si eu big_smile ..si tot il bat la cap pe al meu...dar nu vrea pana nu isi ia masina lui tongue ..k ii e tarsa in asta ..k mai merge si taica-so cu ea  lol
si mai vreau pe plaja  hjarta ..sau in vreun loc public big_smile

Ultima oara a fost editat de b_oana (2009-02-12 22:49:06)

Viata e scurta, incalca regulile, iarta repede, saruta incet, iubeste cu adevarat, razi necontrolat, si nu regreta nimic care te face sa zambesti!!
..."ai nevoie de cineva ca sa suferi si mai apoi sa te vindeci"...

#144 2009-02-12 22:46:27

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

eu as vrea in locuri publice, in masina, bla bla. dar cat de fricoasa sunt... imi vine sa ma injur singura sa ma bag si sa ma scot. uf...
un "viol" o sa incerc si eu big_smile  suna bine

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#145 2009-02-12 23:53:04

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

Wildhoney a scris:

eu aveam de mult o fantezie sa fiu dominata asa brutal...ceva gen viol...si mi-a indeplinit-o iubi...m-a luat intr-o zi japca tare si m-a pus is japca la oral mai mai sa ma inec lol ... Da mi-a placut wai

big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile big_smile
oh da, da, da, da! bine, la noi e brutal de cele mai multe ori, dar am si eu in minte ceva in genul asta tongue sau dintr-o cearta foarte mare sa ne infigem unul in celalalt si sa purcedem spre placeri nebanuite big_smile

#146 2009-02-13 09:31:30

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

drool  drool  drool  drool dupa ce ca nu am mai facut-o de o luna de zile singura mea fantezie este sa o fac rotfl ce pretentii sa mai am ...catuse,masini,plaja alea alea rotfl    patfierbinte  patfierbinte  patfierbinte  patfierbinte  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat

Ultima oara a fost editat de ela_is_sweet (2009-02-13 09:32:59)

#147 2009-02-14 10:21:56

_yohana_
Platinum member

ela_is_sweet a scris:

drool  drool  drool  drool dupa ce ca nu am mai facut-o de o luna de zile singura mea fantezie este sa o fac rotfl ce pretentii sa mai am ...catuse,masini,plaja alea alea rotfl    patfierbinte  patfierbinte  patfierbinte  patfierbinte  sexinpat  sexinpat  sexinpat  sexinpat

si eu rotfl disperat

#148 2009-02-14 11:03:57

carmen_21
Insomniac member
De la: ei
Inregistrat: 2008-03-19

_yohana_ a scris:

ela_is_sweet a scris:

si eu rotfl disperat

subscriu... dar la noi au trecut vreo 2 saptamani
si in seara asta  cred ca ....
sexinpat   sexinpat   sexinpat

Ultima oara a fost editat de carmen_21 (2009-02-14 11:04:39)

Everything will be ok in the end.
If it's not ok, it's not the end.

#149 2009-02-14 11:17:45

_yohana_
Platinum member

la mine cine stie cat mai dureaza....m-am resemnat deja chicot

#150 2009-02-14 11:26:28

Khristall
Insomniac member
De la: Casuta noastra
Inregistrat: 2007-10-08

si eu mai am vreo 2 sapt juma de abstinenta... deci... visez in continuare la fanteziile mele rotfl

Mamica de strumfulet... bebe 19 iulie 2013 hjarta

#151 2009-02-15 00:06:34

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

hmmm e mai dulce sexul dupa cateva  sapamani  bune de abstinenta

Ultima oara a fost editat de akisandra (2009-02-15 00:07:01)

#152 2009-02-15 15:51:17

Ewelina
Full member
Inregistrat: 2008-12-29

eu vreau pe un leagan lol

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.