homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-10

#172 2009-03-05 11:43:03

James
Banat
De la: mă-ta din dulap
Inregistrat: 2009-03-04

Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim

Nu mult, e posibil ca el să creadă că e o capcană.

Mai bine să taci şi să pari prost, decât să vorbeşti şi să înlături orice dubiu.

#173 2009-03-05 12:32:43

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

Finesse a scris:

aveti grija, ca daca descarcati pe calculator filmuletzul sa il vedeti mai bine, sau na, ce stiu eu, poate voi o sa va uitati pe dvd la ditai plasma 100 pe 100, dar acum revin strict la calculator, chiar daca o sa il stergeti, exista un programel cu care se pot recupera, destul de greu, toate fileurile sterse. deci, va trebui sa luati cu voi pc-ul in mormant tonguetongue

finesse pur si simplu ii dai restore la calc si gata ai fisierul;)

#174 2009-03-05 12:47:08

miqutza
Sr. member
De la: mine din sufletel :)
Inregistrat: 2009-02-11

hehe...super tare topicul...imi amintesc de niste fantezii pe care mi le-am indeplinit (sau mai bine zis mi le-a indeplinit prietenul meu )
1. vroiam sa "testam" birou mamei lui ..zis si facut ...a luat cheia de la ea ..ne-am strecurat frumos pe langa gardienii de la intrare si  18 .Partea mai proasta e ca fiind atat de fericiti dupa am uitat sa tragem la loc draperiile iar mama lui bineinteles ca s-a prins big_smile

2. alta fantezie de-a mea a fost sa o facem in spatiul de depozitare dintr-un magazin unde lucra el....ne-am apucat noi de treaba si spre final auzim batai in geam...ce era sa facem....a strigat iubi ca aranjeaza niste lazi ..am terminat ..l-a servit...mai trist a fost ca nenea si-a luat o bere si a ramas pe terasa si bineinteles ca atunci cand am aparut si eu in fata rosie a inceput sa rada pe sub mustati .....dar a meritat !! big_smile

au mai fost si alte escapade...in masina , prin toalete ,acasa la bunica lui lol ..cu ea in casa evident ,in scara blocului meu ..dar am fost mai norocosi...nu ne-a prins nimeni  angel
singura care ne prindea mereu era mama lui care atunci cand noi ne uitam linistiti la tv striga de la usa daca poate intra iar cand eram pusi pe treaba intra brusc in camera...si iesea la fel de brusc  rotfl  rotfl

hjarta ... Pentru ca te iubesc ... hjarta

#175 2009-03-05 12:58:42

Jacqui
Platinum member
Inregistrat: 2008-09-18

lol)ce tare:)))miqutza:)))) vaileu saraca soacra:)))

#176 2009-03-05 13:07:13

miqutza
Sr. member
De la: mine din sufletel :)
Inregistrat: 2009-02-11

draga de ea ..intotdeauna ne-a inteles....
dar e fosta soacra big_smilebig_smile
ironia sortii e ca acum am birou in aceeasi cladire cu ea.....in fiecare zi trece pe la mine sa ma salute  dance

hjarta ... Pentru ca te iubesc ... hjarta

Publicitate

loading...

#177 2009-03-05 17:01:29

BratzG
Sr. member
Inregistrat: 2009-02-12

hmmmm..sa ma gandesc...ar fi o partida gen scena din mr&ms smith in care se razboiesc apoi trec la  sexinpat ,apoi intr`un bazin sau in mare:X ,in padure=)) ,sau pur si simplu s`o facem mai brutal diablo

eu,tu si restul lumii...

#178 2009-08-03 19:25:02

annna
Hero member
Inregistrat: 2006-09-07
Site

Wildhoney a scris:

eu aveam de mult o fantezie sa fiu dominata asa brutal...ceva gen viol...si mi-a indeplinit-o iubi...m-a luat intr-o zi japca tare si m-a pus is japca la oral mai mai sa ma inec lol ... Da mi-a placut wai

ma innebuneste atitudinea asta hjarta pfuuai  disperat a mers la plimbare odata, undeva la munte, nici tipenie de om si ne-am pus sa aranajam patura acolo, sa scoatem din masina ce aveam cumparat de rontait... de baut; si eu eram prinsa cu toate astea; cand a infipt o data mana in mine si mi-a zis "treci aici, in genunchi cu tine!" pfuuuaaai  disperat  eram ... big_smile si m-a apucat de par asa in dusmanie lol pfuaai, ce-a iesit  18  hjarta

am facut-o in masina hjarta si pe ploaie si pe vreme buna big_smile si a fost mishto... in aer liber, pe un camp pustiu hjarta sub cerul liber si pliiin ochi de stele hjarta si la lumina lunii discreta asa smile suuper;
imi doresc sa o facem legati la ochi hjarta mi se pare mishto sa nu vezi nimic, sa te concentrezi total asupra simturilor smile mi-ar placea undeva la inaltime, pe un bloc sau undeva la munte tot la aer insa la altitudine mare, ne pe un deal asa big_smile si ca tot omul... pe plaja in susur de valuri, insa asta o astept cand voi avea un partener de care sa ma lege hjarta mari smile

Ultima oara a fost editat de annna (2009-08-03 19:26:00)

El, poate e singurul ce poate
Sa-mi promita, sa ma minta ca o sa treaca toate... smile

#179 2009-08-03 19:35:52

EasternPrincess
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2009-07-30

E frumos de tot pe plaja smile dar atentie (si) la nisip... daca intra vreun firicel pe undeva s-ar putea sa usture... chiar si mai tarziu, pana trece iritatia sad

Succes! wink

Dragostea adevarata este ceea ce surzii pot auzi iar orbii pot vedea (Gabriel Garcia Marquez)
coffestudiu

#180 2009-08-03 19:39:22

LadyPink
Platinum member
De la: el din brate
Inregistrat: 2008-12-20
Site

aia cu legatul la ochi e si pe lista mea de 'to do' smile am auzit vreo 2 pareri cum ca ar fi foarte misto smile

#181 2009-08-04 10:33:56

BratzG
Sr. member

LadyPink a scris:

aia cu legatul la ochi e si pe lista mea de 'to do' smile am auzit vreo 2 pareri cum ca ar fi foarte misto smile

e f misto!am incercat eu:P,dar sa te astepti la palme,lovituri...smile)

eu,tu si restul lumii...

#182 2009-08-04 11:10:05

LadyPink
Platinum member
Site

BratzG a scris:

LadyPink a scris:

cu atat mai bine  applause oricum e la ordinea zilei la noi chestia ast, n-ar mai fi deloc o noutate  chicot big_smile

#183 2009-08-04 11:17:27

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Wildhoney a scris:

eu aveam de mult o fantezie sa fiu dominata asa brutal...ceva gen viol...si mi-a indeplinit-o iubi...m-a luat intr-o zi japca tare si m-a pus is japca la oral mai mai sa ma inec lol ... Da mi-a placut wai

subscriu. e si pe lista mea de preferinte...  odata eram la al meu acasa si ne prosteam prin pat... si eu ma gandesc la un scenariu gen rape,si asta parca mi-a citit gandurile,ca in secunda urmatoare eram pe burta,si el ma tinea de maini...si da-i !   angel   one of the best i've ever had.
si legat de costumase... a zis el ceva de french maid si schoolgirl.... deci poate ii fac o surpriza in viitorul apropiat.

#184 2009-08-04 11:33:55

BratzG
Sr. member

LadyPink a scris:

BratzG a scris:

LadyPink a scris:

cu atat mai bine  applause oricum e la ordinea zilei la noi chestia ast, n-ar mai fi deloc o noutate  chicot big_smile

da nu iti raman semne sau asa?ca eu tot timpu trebuie sa`mi acopar vanataile si muscaturile,crede lumea ca ma bat ai mei:)))

eu,tu si restul lumii...

#185 2009-08-04 12:06:19

LadyPink
Platinum member
Site

ba da big_smile  si ma tineau cam o saptamana pe putin... si trebuia sa vad cum umblu prin casa sau cand sa ma feresc de maica-mea, in chiloti fiind, ca n-aveam cum sa explic vanataile la modul ala big_smile

Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-08 01:06:52)

#186 2009-08-04 12:23:12

BratzG
Sr. member

si mama tot timpu ma intreaba:ce`s cu vanataile alea?..eu:aaa,nush,in somn lol
si eu am patit o faza mai nasoala:ma sprijineam de perete si el nu stiu cum ma tragea de par,sau cum ma tinea ca mi sa facut rau mai sa cad jos.cand pun mana la cap ditamai cucuiul:))habar nu am ce mi`a facut ,da` stiu k se invartea pamantu cu mine rotfl

eu,tu si restul lumii...

#187 2009-08-04 21:51:23

iulianaandreea
New member
Inregistrat: 2009-08-04

da vreau si eu sa il leg la ochii pe uby meu
sa fie brutal asta ar fi super
sa o facem pe plaja ff romantic
si sa ma trezesc dimineata asa cu sarutari si sa trecem la fapte
  unele fantezi le-am indeplinit: gen in masina mi-a placut cel mai mult
in locuri publice
in camerele prietenilor lui
in cort la munte
uby meu vrea un trio dar eu nu vreau nu as accepta sa-l vad cum o face cu alta sau invers sa o fac eu cu altu..nu as suporta stiind ca e si el

#188 2009-08-04 22:19:27

Stef
Full member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2008-09-12

Dar daca nu ar fi el ar fi ok?

#189 2009-08-04 22:25:21

OmniaVincitAmor
Insomniac member
Inregistrat: 2009-03-22

Foarte de curand cineva de pe forum mi-a propus a swing. Azi i-am povestit alui meu... a ramas wow  deci am dedus ca asta nu se numara printre fanteziile lui... a zis ca nu m-ar imparti in veci cu altcineva. Totusi,cred ca nici pe mine nu ma incanta ideea. azi am stat si m-am gandit... sexul e ceva frumos... e si mai frumos cand e bazat pe sentimente,mai ales cand acestea sunt reciproce. intr-un swing sentimentele nu exista... sau,fiind 3 sau mai multi,cel putin unul se alege cu sentimentele ranite...si nu se merita,pentru ca face totul mult mai putin placut... deci am exclus swing-ul de pe lista.

Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-04 22:30:09)

#190 2009-08-04 22:28:52

iulianaandreea
New member
Inregistrat: 2009-08-04

da stef ar fi ok

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.