|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-12#210 2009-08-05 01:20:33Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimce s-a intamplat cu vremurile alea cand faceai sex de placere? Offline #211 2009-08-05 01:21:38
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimSex de placere e si cand nutresti sentimente fata de partener. Si eu cred ca e si mai placut. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-05 01:22:53) Offline #212 2009-08-05 01:24:22Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimda, dar nu si cand il pui sa-ti aduca salatele din gradina ursului ca sa iti demonstreze iubirea neintinata si sa ii acorzi accesul in cearsafurile regale alea din templu de acolo
uite eu cu asta nu-s de acord; cu atitudinea aia de floare pretioasa... doi oameni adulti care fac sex la modul consimtit de ambele parti nu trebuie sa-si jure iubire eterna inainte sa si-o traga; si nu au de ce sa se simta folositi daca placerea e de ambele parti. sexul inseamna mai mult de iubire... Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-08-05 01:26:40) Offline #213 2009-08-05 01:26:29
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
eh poate`om fi nebune aman2 dar oriqm fiecare cu parerile lui si q stilul sau de viata Love. Live. Laugh. Offline #214 2009-08-05 01:29:31
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimnici eu n`as putea sa stau cu un tip in care sa nu am incredere sau sa nu imi demonstreze k tine la mine.apai sa mai si fac sex cu el.fac sex cu persoana pe care o iubesc si care ma iubeste ,in care am incredere.si eu m`as simti folosita sa stiu k sta cu mine doar pt sex sau mai stiu eu .. Love. Live. Laugh. Offline Publicitateloading...
#215 2009-08-05 01:30:38
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimLady...Deja sunt prea multe persoane care au zis asa ceva...si nu acum,ci cu ani in urma... vreo 3-4... eram tot asa... tot asa sunt si acum...si din moment ce asa ma simt bine,asa o sa fiu si mai incolo. Dar nu tre' sa demonstrez asta cuiva... e suficient sa stiu eu. La 15 ani... la 15 ani colegele mele se viseaza maritate si cu un borac in brate. Eu deja am loc de munca asigurat... si abia am intrat la liceu. Eu zic ca sunt destul de radicala si hotarata cand vine vorba de viitorul meu. Dar asta e ceva ce nu pot sti decat eu,nu-i asa? After all,ma cunosc mai bine decat ma cunosti tu,nu-i asa? Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-05 01:34:52) Offline #216 2009-08-05 01:43:43Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAi inteles total gresit si oricum deja suntem off-topic rau. A face sex de placere si pentru placere nu inseamna ca esti curva sau ca esti un obiect sexual; interes fata de tine au toti aia care vor sa ti-o traga... si daca incepi cu sex nu inseamna ca esti o curva sau un obiect sexual (am mai zis asta o data, nu? ). Dar ma rog... eu la liceu nu faceam sex, de unde sa stiu eu cum e??! Ah.. si cand am zis ca sexul e misto nu am zis ca trebuie sa o faci cu o mie de barbati; dar ala pe care il alegi nu trebuie sa sara prin foc sa-ti arate cat e de demn de tine; poate sa ti-o traga la fel de bine si daca iesi cu el doar 3 saptamani si nu un an pana sa ii dai voie sa faca ceva despre asta e vorba, despre inceput... nu despre sexul cu un alt barbat in fiecare seara Ultima oara a fost editat de LadyPink (2009-10-08 01:10:09) Offline #217 2009-08-05 01:52:09
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimFanteziile sunt adesea cele care te impiedica sa iti traiesti prezentul...sa vrei mai mnult..pana la imposibil kiar. Sfat:lasa-ti imaginatia sa lucreze,dar ai grija sa nu iti afecteze realitatea all "It's cold outside but between us it's worse.." Offline #218 2009-08-05 01:53:06
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAm fost cu el in pat dupa o luna si ceva. Nu mi se pare exagerat de mult. Dar nu pot fi cu cineva doar pentru sex. Pur si simplu...nu sunt atat de ahtiata dupa placere. Am afectiune de dat,si am nevoie de cineva caruia sa i-o dau,si am nevoie sa mi se dea,la randu-mi. Si asta se poate intampla doar daca el vrea. Deci el trebuie sa vrea. Nu sa treaca prin foc si alte prostii dintre ironiile tale... pur si simplu tre' sa imi arate ca nu vrea doar sa ma f*ta. Daca e vorba doar de asta,ma descurc si singurica,thank you,si pentru el exista multe disperate. Stiu ca daca sari cu el in pat din prima noapte nu esti curva... si mie mi s-ar parea prosteasca notiunea. Dar ideea era aia cu "numai pentru sex". Cu asta am o problema. Generally,cand sari in pat din prima noapte,e vorba doar de atractie. Care nu e de lunga durata. Deci away goes the relationship idea. Cred ca i made it quite clear ca vreau lucruri serioase... am avut multi prieteni... la ordinul zecilor... si ii schimbam ca pe sosete... dupa un timp mi-am dat seama ca e no fun. Fun pentru mine e a long-term relationship... care incepe prin 'testele alea aducatoare de moarte'. So,eu vreau ceea ce mi se pare fun,chiar daca versiunea mea de fun nu coincide cu a celorlalti. Offline #219 2009-08-05 16:21:59
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimapropo de fantezia cu sexul oral in timp ce el conduce..aseara eram cu masina,ne intorceam de la cumparaturi si ii spuneam eu de chestia cu a face sex oral in timp ce barbatul conduce, si el cu un zambet din ala mi-a spus k i-ar placea si lui, k are si el fantezia asta .. knd am auzit asta ma gandeam ei lasa k am sa-ti arat eu tie si am inceput actiunea..saracu conducea cu 70 la h, el care de obicei conduce cu 100, la un moment dat a tras masina pe dreapta si am continuat treaba...si k sa fac situatia si mai hot am luat vreo 3 tic-tac fff mentolate....rezultatul a fost fff bun, i-a placut la nebunie senzatia de racoare.. Un vrai homme ne séduit pas plusieurs femmes en même temps mais plusieurs fois la même. - Meilleures Pages When your ex says "you will never find anyone like me" and you reply "God I sure hope not. Offline #220 2009-08-05 17:34:04
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimInteresanta asta cu tic-tacurile Offline #221 2009-08-05 17:36:21
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAr trebui sa dea o senzatie gen durex play tingle Offline #222 2009-08-05 17:52:36Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimo prietena imi zicea ca ar fi misto cu vin Offline #223 2009-08-05 18:58:05
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimCuburi de gheata, inghetata - astea sunt incercate si e misto. Offline #224 2009-08-05 20:31:17
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAm incercat sa incercam si noi cu cuburi de gheata...da' m-a apucat un acces de ras isteric si am lasat-o balta... o sa incerc din nou. Offline #225 2009-08-05 22:09:08
pe mine m-a usturat de numa deci nu recomand Offline #226 2009-08-21 19:46:48
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimAs vrea in grup. La omu sarac nici boii nu trag, i cade si painea in cacat si ii se scoala si cucul in biserica. Offline #227 2009-08-22 17:02:09
ce senzatie e??? Offline #228 2009-08-22 17:03:30
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimam testat si noi treaba cu cuburile de gheata..nu prea i-a placut..zicea ca-i muuult prea rece when the pomp lights up,you shoot. Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|