|
Nu esti logat.
Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim-11#191 2009-08-04 23:08:41
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu iti impartasesc opinia,din pacate... am ajuns la concluzia ca sexul e best cand e in 2. cum spuneam,pentru mine trebuie sa fie implicate sentimente,si in grup acest lucru e imposibil fara ca sentimentele cuiva sa fie ranite intr-un fel sau altul. deci zic pas. Offline #192 2009-08-04 23:25:37
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimM-am interesat si eu de swinging acum ceva vreme. Avem cateva comunitati foarte ok in directia asta si lucrurile sunt facute cu foarte mult bun simt. Ce-i drept este ca media de varsta se invarte undeva pe la 34 de ani. Ultima oara a fost editat de Stef (2009-08-04 23:26:02) Offline #193 2009-08-04 23:34:20
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu e swinger,dar vrea sa incerce... nu stiu cu ce am fost eu mai 'rasarita',de nu a ales pe oricine altcineva... Offline #194 2009-08-05 00:13:47Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimParerea mea, in pat 3 is a crowd. Si legat de fantezii... cea mai mare a fost intrebuintarea catuselor, si am incercat-o dar rezultatul a fost dezamagitor. Ori aveam eu asteptari prea mari, ori nu a fost cum putea fi. Offline #195 2009-08-05 00:18:41
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimtell us the horror story zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline Publicitateloading...
#196 2009-08-05 00:20:08
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimProbabil e vorba de nisip intrat prin locuri nepotrivite,consecinta fiind o infectie de toata frumusetea. Offline #197 2009-08-05 00:20:11Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimpai d-aia si zic, nu faci sex, dar faci ceva mai deosebit... si ce legatura au sentimentele cu o a treia persoana care va priveste? Offline #198 2009-08-05 00:24:45
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimca eu nu ma las privita in momente intime de cineva care nu e apropiat de mine. eu am o problema si cu strainii care ma vad mancand sau dormind. sa nu mai zic de sex. e ceva ce ma priveste pe mine,in primul rand... il priveste si pe cel pe care il iubesc,si care ma iubeste,bineinteles... nu o sa sar in pat cu orice bou care are chef de actiune. imi consider corpul un templu,nu orice gunoi o sa intre in el... sau o sa se uite la el. besides,atunci cand ai pe cineva care te iubeste,e de obicei si gelos/posesiv... cum ziceam,al meu nu vrea sa ma imparta cu nimeni. nici vizual,nici fizic. si nici eu pe el. asta se intampla cand iubesti. daca eu as aduce pe altcineva,iubitul meu ar fi ranit...ca vreau pe altcineva,si ca altcineva ma vede,si ca nu mai sunt doar a lui. si uite asa i se ranesc sentimentele...oricum m-ar lasa rece prezenta altcuiva in camera.... Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-05 00:25:37) Offline #199 2009-08-05 00:41:24
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinim
Ai o viziune foarte denaturata fata de swinging. Nu iti inchipui ca majoritatea practicantilor sunt disperati sau "gunoaie" pentru ca nu e cazul. Si in plus, nu "asa se intampla cand iubesti" ci asa se intampla pentru relatia ta acum. Nu incerca sa generalizezi experientele personale ca sa motivezi niste preferinte. Majoritatea cuplurilor care fac swing se iubesc la nebunie, multe sunt cupluri casatorite si cativa chiar au si copii. Ultima oara a fost editat de Stef (2009-08-05 00:44:21) Offline #200 2009-08-05 00:43:10
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu faceam gunoi pe cineva,dar ziceam de templu si n-am gasit alt cuvant. Ca nu stiu ce altceva se poate trezi printr-un templu. ideea era ca sunt foarte selectiva,ma respect si ma iubesc foarte mult,si ala care ajunge in pat cu mine ar trebui sa se simta onorat. ca sa se simta onorat,trebuie sa aiba sentimente fata de mine. deci din start e descurajant pentru pretendenti. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-05 00:45:49) Offline #201 2009-08-05 00:48:10
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimOf... Si d'asta ajung tipii sa fie complexati si timorati si ii vezi ca sunt disperati ca nu stiu ce sa faca cu X si cu Y. De ce sa fie ONORAT cineva daca ajunge sa fie cu tine? Nu contest ca esti o fata de nota 10 dar daca ajungi sa fii intr-o relatie cu cineva nu trebuie sa se simta onorat respectivul ca e cu tine. Va bucurati ca sunteti impreuna si bravo voua. Prea raspandita mentalitatea asta in randul femeilor conform carora voi sunteti un premiu pe care trebuie sa il merite barbatii. Voi nu trebuie sa ii meritati pe ei? Offline #202 2009-08-05 00:51:11Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimcata teorie... cheama-ti o prietena... o iubesti, te iubeste, love is all around alea, alea.. cati ani aveti, Shine (daca nu te deranjeaza sa imi spui)?
nu generaliza... poate cand iubesti tu
pai tocmai aici e si partea misto: ca e un fel de "uite ce misto suntem impreuna PENTRU CA suntem doar noi doi care facem sex"; cu alte cuvinte ii arati persoanei respective ca apartineti unul altuia si ca nimeni nu va poate desparti (daca vrei sa o dam pe partea aia mai siropoasa, ca aia cu 'sunteti misto impreuna' nu ti-a placut ) Offline #203 2009-08-05 00:56:00
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu intr-o relatie. dupa un timp,da,devine obisnuinta,nu il mai consideri pe celalalt ceva atat de special. Dar la inceput,da. Cel putin din ce stiu eu so far... eu chiar m-am simtit onorata cand am ajuns in pat cu al meu. Si el la fel. Pentru ca,da,e un premiu care trebuie castigat... ca si increderea,dragostea,si alte lucruri. Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-05 00:58:02) Offline #204 2009-08-05 00:59:21Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimPoeste horror: Seara fierbinte, fara prosop, costumele de baie au picat, nisipul a intrat peste tot, inclusiv unde nu trebuia sa intre si a rezultat o infectie de toata frumusetea, plus nici macar nu a reusit nici unu sa termine ca durea pe tare de la nispipul de prin orificii Durere fara nici o placere. Si culmea, mama tipei a aflat ca nu mai e virgina din cauza ca a trebuit sa se duca la gine si mnoh, medicul de familie cu trimiterea a fost gura sparta. Offline #205 2009-08-05 01:04:48Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimShine, la ani putini principiile astea tin loc de experienta de viata; anii trec si principiile se modifica in conformitate cu ceea ce vezi, auzi, experimentezi. Sigur ca e bine sa te iubesti si sa te respecti, dar ai grija unde te cocoti singura si cat de inalt iti faci propriul piedestal... sa nu iti mai ajunga nimeni la picioare sau, doamne fereste, sa te rostogolesti de acolo de la prea multa trufie... Offline #206 2009-08-05 01:11:54
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimNu e trufie. Hai sa explic altfel...: Ultima oara a fost editat de ShineOfBlood (2009-08-05 01:13:49) Offline #207 2009-08-05 01:17:01
Re: Fantezii indeplinite sau pe care vrem sa ni le indeplinimshine eu te sustin,chiar am aceleasi pareri Love. Live. Laugh. Offline #208 2009-08-05 01:20:03
Thank you. Incepeam sa cred ca sunt nebuna... da' mie chiar mi se pare logic ceea ce spun. Nu mi se pare un lucru rau faptul ca vreau ca persoanele cu care intru in contact sa fie cu adevarat interesate de mine. Offline #209 2009-08-05 01:20:15
huh, si eu care aveam planuri zic hei oooo, uite cum plutesc in alcooooool, sunt usor acum c-am sufletul gol... n-am nevoie de aripi sa zbor Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|