|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor#1 2007-07-12 12:07:21
cresterea sanilora incercat careva dintre voi masajul cu ulei Super Bust de la Santo Raphel?este un ulei pt cresterea si tonifierea sanilor.daca a folosit cineva sa imi zica si mie daca chiar cresc sanii de la acest ulei. Offline #2 2007-07-12 12:10:57
Re: cresterea sanilorcum sa creasca sanii de la ulei nu e adevarat . daca vrei sa-ti creasca sanii incearca branca ursului sau tinctura de marar "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #3 2007-07-12 13:08:53
Re: cresterea sanilorpoi prospectul zice asa:uleiurile naturale volatile din compozitia produsului contin fitoestrogeni naturali,cu efecte similare hormonilor sexuali feminini.Compozitie:ulei esential de marar,ulei esential de fenicul si ulei de masline.eu mi-am cumaprat de 3 zile il folosesc dar as vrea sa stiu dac are vreaun rost sa il folosesc si in continuare Offline #4 2007-07-12 13:54:23
Re: cresterea sanilorcarlita ce pui pe sani nu are cum sa-i faca sa creasca.Cu tot cu ingredientele lor miraculoase, sanii nu au cum sa-ti creasca. poate ca-i tonifica da mai mult nu. sunt pe piata tot felul de creme si geluri insa ele iti contureaza si tonifica sanii , nu au cum sa creasca. nu ca n-ar fi bine sa fie asa , dar sa ramanem totusi realiste. daca tii neaparat incearca ce ti-a zis pink martini . eu incerc acu marar , macar de curiozitate ca nu prea cred ca o sa-i mareasca , dar oricum si naturist daca incerci duraza luni bune. nu poti sa te freci pe sani cu ulei sau apa fermecata si sa creasca. All good things come to those who wait Offline #5 2007-07-12 14:51:34
Re: cresterea saniloroh, iar incepeti cu tinctura aia de marar. Macar aveti rezultate bune? Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline Publicitateloading...
#6 2007-07-12 14:55:24
Re: cresterea sanilorEu cred ca faptul ca ti-i tonifica si intareste iti da iluzia ca sunt mai mari You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #7 2007-07-12 16:06:42
Re: cresterea saniloreu am incercat si tinctura mararului ...si.. branca ursului...n`am mers nene neam!!! Carlita...mie nu mi`au crescut...si vazand cu okii... decat de la anti bebe iar de o jumatate de luna...si sunt tari si se vede ..la sutien mai ales si la pipait ...) deci..lasa alea.. k au un gust de vai mama si eu n`am observat nimik de la ele nu shtiu poate k depinde si de organism... dar rezultatele cele mai rapide le ai de la antibebe ; asha` shtiu...asha simt ... asha am auzit http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #8 2007-07-12 17:46:37
Re: cresterea sanilorEu imediat am 2 luni de cand iau antibb si cred k mi s-au marit sanii un pic. :] credeti k s-ar mai putea mari pe parcurs in primele 3 luni? Offline #9 2007-07-12 17:59:53
Re: cresterea sanilorSa stiti ca dupe ce opriti antibebele sanii vor avea dimensiunea de dinainte You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #10 2007-07-12 19:22:43
Re: cresterea sanilorelectro ? ce-i aia please ? Ultima oara a fost editat de pink_martini (2007-07-12 19:26:06) "Ai nevoie de atat de putin pentru a fi fericit" - Armand ____________________________ Ma plangeam ca nu am bani de sandale, pana cand am intalnit un om fara picioare Offline #11 2007-07-13 12:02:36
Re: cresterea sanilorelecro e o metoda de tonfiere a intreguli trup prin aplicarea unor electrozi pe zonele dorite.acesti electrozi lucreaza intens musculatura iar 45 de minute se zice ca echivaleaza cu 8 ore de fitness.dar eu vreau sa va spun ca nu da nici un rezultat.eu m-am scapat de o groaza de bani,nici celulita nu mi s-a dus si nici nu mi-am tonifiat musculatura.este o vrajeala dupa parerae mea.mai ales ca nu sunt singura care nu a avut rezultate.am fost cu niste prietene.am facut 20 de sedinte si la intensitati mari chiar daca doare cand contracta muschii.am suportat atata durere fara nici un rezultat.cel mai bun e masajul de tonifiere sau anticelulitic + sport (nu foarte mult 2-3ori/sapt) Ultima oara a fost editat de carlita (2007-07-13 12:03:49) Offline #12 2007-07-13 12:06:14
Re: cresterea saniloranticonceptionalele nu maresc sanii.poate in primele luni pana se obisnuieste organismul sanii se umfla dar apoi revin la dimensiunea lor.asa am patit si eu.prima luna de ac aveam niste sani ft frumosi (erau umflati)iar dupa aceea au revenit la normal.am observat ca multe fete iau ac doar pt cresterea sanilor.mi se pare o greseala daca iau numai pt asta. Offline #13 2007-07-13 13:20:24
Re: cresterea sanilorshi at ce tre sa luam k sa vdm rezultate?...o pr de-a mea a luat tinctura de marar shi a zis k nu a observat o diferentza prea mare... ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #14 2007-07-13 13:40:54
Re: cresterea sanilor
poi...cautzi pe google...smile`uri...si apoi inserezi k si cum ai pune o imagine http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #15 2007-07-13 13:57:50
Re: cresterea saniloram si eu o nelamurire...are legatura cu sanii nu cu cresterea lor...de ceva timp ma mananca sanii...k si cum as avea o iritatie.am pipait..nu se simte nimik e totul ok..doar k ma mananca.am dat cu crema..degeaba...ma gandesc sa nu fie dl soare..am fost o data la plaja si m-am cam ars...cred k de atunci au ramas mancarimile..de cand mi s-a luat pielea..e ceva grav oare? sa merg la un medik? Si-mi vine cateodata s'arunc cu grijile, problemele, cu mainile sus in aer...Si-mi place cateodata sa infrunt necazurile, stresul, gandurile cu mainile sus in aer Offline #16 2007-07-13 15:51:01
Re: cresterea sanilorpotzi sa incerci cu o crema hidratanta...totushi e bine sa te duci la un dermatolog poate fi o iritatzie sau o alergie ceva...expunerea sanilor la soare nu este recomandata de catre medici dar cu sigurantza o sa-tzi treaca cu o crema ...a mai patzit shi o prietena de-a mea la fel dar nu a fost grav.. ~ _orice sfarsit e un nou inceput_~ Offline #17 2007-07-13 21:09:06
Re: cresterea sanilormie sanii mi-au mai crescut d la ac..adik s-au mai intarit dar au si crescut...si am oservat k luna asta in timpul d pauza park mi s-au micsorat si inmuiat asa...si bebe mi-a confirmat k asa e..iar d knd am inceput noua folie iar s-au marit si ma dor...d fapt in fiecare luna ma dor,insa cateodata mai tare cateodata nu asa puternic...e d la ac? asa or sa ma doara cat timp o sa l iau? Ultima oara a fost editat de A.W. (2007-07-13 21:09:56) Offline #18 2007-07-13 21:25:16
Re: cresterea sanilordurere mare de sani am avut in 1 luna de ac dar acum am doar inainte de menstruatie intradevar si mie mi-au crescut semnificativ sanii faza cu micsoratul nu o stiu ptr ca eu nu am intrerupt. vreti sani mai mari Luati AC! Offline #19 2007-07-14 10:47:56
Re: cresterea sanilorMai fetelor voi chiar credeti ca AC va umfla sanii cu pompa? Daca asa v-a inzestrat mama natura nu prea aveti ce face. De la AC SE POT umfla, dar nu mereu....depinde de organismul fiecareia. Multe fete spun ca s-au ingrasat de la antibebe, iar daca te ingrasi, in general se maresc si sanii. You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|