|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor-3#39 2007-07-26 23:50:19
Re: cresterea sanilorda adevarat sunt silicoanele cele mai bune din anumite pct de vedere, orikm, oana_ sunt persoane kre au observat rezultate si prin alte mijloace(sunt persoane la care a functionat tinctura, nush ce tratamente cosmetice sau kiar pastile, cazurile sunt km rare dar asta nu le face cu totul neglijabile), dar intradevar rezultatul unei operatii este ceva mai diferit, majoritatea timpului in bine...totusi cu toate speram la sani frumosi si naturali...si altceva, exista o cura cu ceai de hamei, mare tampenie in opinia mea(am tinuto si it didn't work), dar toate organismele functioneaza diferit, deci dak sunteti curioase dati un search pe google dupa cura... Ultima oara a fost editat de alecsis (2007-07-26 23:50:42) Offline #40 2007-07-30 08:14:01
Re: cresterea saniloralecsis a inceput sa dea rezultate tinctura?sau inca nimik? Offline #41 2007-07-30 22:39:30
Re: cresterea sanilormey sincer park putin se vede rezultatul, sau e de la exercitii..???...o sa mai continui akm vreo 2 luni, da tinand cura nu luand neincetat, incearca si u andreiuta, sami zici dak u ai ceva mai mult noroc, t pup Offline #42 2007-08-01 11:45:01
Re: cresterea sanilorma cam bate gandu sa incer sa vedem ce fac!bafta Offline #43 2007-08-01 11:50:39
Re: cresterea sanilorbai ...deci.. prietena mea a mancat prostii de astea mai ales branca ursului de aia k ne luam amandoua..eu am luat 2 saptamani..nici un rezultat... prietena mea a continuat +inca 2 saptamani... urmatoarea saptamana jumate nu a putut sa manance nimik tot ce manca vomita a mers la doctorieri si i`a spus k din cauza alora.. pentru ca unele sunt recomandate mai mult pt uz EXTERN si pt cu totul ALTE boli... chestia cu cresterea sanilor..doar Dumnezeu , silicoanele si cu putin noroc anticonceptionalele..asa ca..eu cred k va faceti rau singure.. http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline Publicitateloading...
#44 2007-08-02 14:17:32
Re: cresterea saniloreu am facut comanda de pe site-ul ala de ai zis tu alecsis si acum sunt deja spre sfarsitul tratamentului. sincer am avut o gramada de retineri, dar am vb si cu un medic si a zis ca fitoestrogenii aia de zic ei sunt obtinuti doar pe cale naturala si nu prea au contraindicatii... de efecte a zis ca nu stie, asa ca mi-am luat inima in dinti. de ce va zic asta? in aproape 30 de zile mi-au crescut cu 12 cm!!!! vorbes de diametru. si mai am 10 zile de tratament. sunt cum nu se poate mai fericita! de-a lungul timpului am mai incercat tot felul de metode, dar toata lumea vrea sa iti ia banii si cand nu obtii rezultate incep sa iti ofere tot felul de explicatii. poate ca e o intamplare, poate nu, dar fetelor, eu ma simt intr-adevar mai bine. pupici. Offline #45 2007-08-02 22:10:11
Re: cresterea sanilorserios chiar ti-au crescut sani?cat ai dat pe acel tratament? Offline #46 2007-08-02 22:32:58
Re: cresterea sanilorsunt curioasa sa vad cum e dupa ce termini tratamentul... daca se pastreaza dimensiunea, forma, sau nu... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #47 2007-08-02 22:35:38
Re: cresterea sanilorne tineti si pe noi la curent...poate se merita... Offline #48 2007-08-02 23:08:45
Re: cresterea sanilormerci ivy am intrat pe site............dar nu stiu ce sa zic?nu stiu daca o sa incer asa ceva,poate ca daca nu avem sani deloc incercam ,dar am nu ma pot plange!oricum sunt curioasa cum o sa actioneza pana la sfarsit la Erendil,sa ne ti la curent:)bafta si pupici Offline #49 2007-08-03 10:27:35
Re: cresterea sanilorpt cresterea sanilor tinctura de lemn dulce! chiar a avut efect, si pt mine si pt mama:D Offline #50 2007-08-03 10:32:10
Re: cresterea sanilorpfaaa de ce n`am aflat si eu mai de mult despre el..:-? m citit pe cite se pare k nu dauneaza cu nimik...si scrie k sanii isi pastreaza forma..dupa incheierea tratamentului..hm..dak aflam acu` o luna sa`i fac o surpriza lu` gogoselu` meu uuff... :-? http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #51 2007-08-03 13:03:18
Re: cresterea sanilormama cate chesti care te ajuta sa-ti cresca sani!totusi stiti la ce ma gandesc.........daca aceste produse de care vb ar da rezultate ,de ce se mai pun silicoane?ma refer si la vedetele astea care si-au pus silicoane,nu puteau sa incerce tinctura de marar sau lemn dulce sau cate mai sunt? Offline #52 2007-08-03 13:31:35
Re: cresterea sanilorpt ca si daca te ajuta aceste remedii naturiste...iti cresc destul de putin...si in nici un caz nu obtii forma aceea perfecta (si atat de falsa ) pe care ti o confera silicoanele...si te rezolva si rapid...nu te chinui luni intregi cu tot felul de tincturi... happy with him...inlove with him... Offline #53 2007-08-03 13:38:40
Re: cresterea sanilormai, eu am luat cura de 99 de ron, ce mai, un milion. tratamentul scrie ca dureaza 40 de zile si in tot timpul asta am facut si exercitii de intretinere si suplete. de faza cu silicoanele nu stiu ce sa zic, poate ca aveti dreptate, dar ma gandesc ca trebuie sa recunoasteti ca e la moda sa apelezi la chirurgie estetica. sanii naturali sau "ajutati" pe cale naturala trebuie si intretinuti, adica exercitii, un oarecare regim... eu cred ca silicoanele sunt varianta tipelor comode, cu bani, care in loc sa se chinuie sa arate mai bine isi cumpara frumusetea direct si o au in cateva ore. uite cate femei tin cure de slabire de diverse feluri. cui ii e lene sa aplice disciplina corpului, apeleaza la lipo. eu una nu as suporta gandul unei proceduri chirurgicale. oricum, nu are sens sa discutam motivele pentru care fiecare alege sa faca lucrurile intr-un anume fel. pur si simplu, la mine tratamentul a dat rezultate super bune, v-am zis. Offline #55 2007-08-06 09:20:54
Re: cresterea sanilorSper sa nu se intample asta si dupa Physiobust. Daca mai urmeaza cineva tratamentul poate ne spune si noua. Offline #56 2007-08-08 22:21:12
Re: cresterea sanilorerendil...wow! imi iau si eu! Offline #57 2007-08-09 12:26:04
Re: cresterea sanilor
eu am o nedumerire: multe dintre voi spuneti ca v-au crescut chiar binisor de la ac. in momentul in care renuntati, revin la marimea initiala, dar nu cumva raman usor lasati ? poate ne spune cineva (din experienta, eventual). Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|