|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor-2#20 2007-07-19 21:49:51
Re: cresterea saniloruleiul na functionat la mne, nici tinctura...akm iau AC(nu pentru sani ci pentru menstruatia ingrozitor de dureroasa) de vreo 9 zile, insotit de tinctura(k si aia are estrogen sau cva de genu ) nici un efect in marirea lor din pacate. in skimb sunt foarte foarte moi si numi place. voua dupa exact kt timp au inceput sa va creasca sanii de la AC? kiar vreau sa stiu eu am aproape 17 ani si ma asteptam din acest motiv sa contribuiasca AC la cresterea lor... app in scurt timp o sami incep viatza sexuala( cred..:S) credetzi k makr asta o sa aiba efect? vam pupat Ultima oara a fost editat de alecsis (2007-07-19 21:52:26) Offline #21 2007-07-19 22:02:34
Re: cresterea sanilorTotul depinde de organismul tau...fiecare dintre noi este diferita, mie una mi s-au marit sanii cam din prima, a 2a luna de ac. Pain is inevitable, suffering is optional. Offline #22 2007-07-19 22:08:21
Re: cresterea saniloriau anticonceptionale de 7 luni dar nu am observat marirea lor,(nici nu imi doream . Mamica de 2 pui scumpi Offline #23 2007-07-20 15:40:04
Re: cresterea sanilornu cred ca daca iti incepi viata sexuala o sa-ti creasca sanii.ce treaba are una cu alta? Offline #24 2007-07-20 19:44:30
Re: cresterea sanilorfacusem conexiune intre inceperea vietii sexuale si cresterea sanilor fiindk toate prietenele povesteau cum isi simt ele sanii mai mari dar banuiesc k e pura coincidenta, in sensul ca nici eu nu sunt prea mare k varsta si nici ele si probabil sanii leau mai crescut fiindk se aflau ink in crestere...orikm momentan mai dau o sansa tincturei de marar, dak nu merge o las balta, renunt definitiv...momentan miam pus 20 de lingurite in sticla de apa de 2l (stiti k se pune o lingurita la 100ml) si o data pe zi masez q uleiul ala, asta o sa fac timp de o luna, dak nu functioneaza, o sa le sfatuiesc pe toate fetele care fac eforturi sa-si mareasca sanii sa se resemneze sau sa-si puna implanturi...desi ex totusi si pers la care a functionat tinctura...o sa vedem acum! tinetimi pumnii, fac un experiment aici si sper sa iasa bne(nar avea km sa iasa rau, k nam auzit de supradoza de tinctura de marar) Offline Publicitateloading...
#25 2007-07-21 01:24:25
Re: cresterea sanilorde la tinctura de marar nu pot aparea si alte complicatii?sau daca e pe baza de plante nu patesti nimic daca o iei asa de caputau?asi incerca si eu cu toate ca nu ma plang de sani,ca am nu ff mari dar am! Offline #26 2007-07-22 14:17:19
Re: cresterea sanilorsg problema e k iti face menstruatia abundenta, in rest n-ar avea alte efecte adverse Offline #27 2007-07-22 14:18:48
Re: cresterea sanilorda si faza q mens se rezolva q putina salvie, scrie pe prospect....in cazu meu krek dak fol mai multa tinctura dekt pe prospect o sa fol si mai multa salvie... Offline #28 2007-07-22 14:43:02
Re: cresterea sanilorvroiam sa va arat si voua ceva: http://www.physiobust.ro/index.php?page=com, sa cititi si testimonialele, eu krek o sa iau knd o sa fac 18 ani...da recunosc e posibil sa raman q cva bani dupa vacantza asta si sa-mi iau , o sa va tin la curent...eu una port 70B si visez bineinteles si eu la o cupa D da ma multumesc si cu C Offline #29 2007-07-22 16:52:14
Re: cresterea sanilorabia astept sa vina doctoressa din concediu, poate ne zice cate ceva despre compozitia capsulelor... daca sunt bune, rele, dauneaza etc Just like a tattoo I'll always have you... Offline #30 2007-07-22 18:37:23
Re: cresterea saniloreu nu pot intra pe adresa, nu pot vedea nimic. Offline #31 2007-07-22 18:44:16
Re: cresterea sanilorhttp://www.physiobust.ro/index.php?page=com ia vezi asa Just like a tattoo I'll always have you... Offline #32 2007-07-22 20:31:21
Re: cresterea sanilorface menstruatia mai abundenta,eu iau anticonceptionale menstruatie destul de putina fata de cum aveam inainte de a lua pilule!merci Offline #33 2007-07-24 17:27:20
Re: cresterea sanilorde cateva zile tot bag tinctura..ink ast rezultat da mam apucat de nishte exercitii marpha pt sani, cu 2 sticle de apa de 0,5: din asezat, cu mainile intinse la nivelul umerilor, forfecati bratele in plan orizontal; 3 serii a cate 30 de repetari; fac de doar 3 zile si pentru prima data am febra musculara la sani e f tare, am rezolvat-o si q 'the tenderness'(k sa nu zic 'moliciune' k suna aiurea)de la AC...tare execrcitii le recomand pt toate fetele, q sani mari, mici nu conteaza Offline #34 2007-07-24 17:37:40
Re: cresterea sanilorintradevar alecsis ......toate ar trebui sa facem exercitii pt sani si sa-i ingrijim. Daca vrem k mai incolo sa avem sani frumosi. Eu sunt foarte mandra de sanii mei. Sunt mari, rotunzi si tari. Si asta pt k in fiecare seara ii cremuiesc si imi fac masaj. Stiu ca la un mom dat o sa se lase(dupa nastere, alaptat etc) dar am zis k atunci o sa imi fac operatie sa ii ridic. N-as putea sa-i vad pe "baietii" mei molesiti You make me so hot, You make me wanna drop, It's so ridiculous, I can barely stop, I can hardly breathe, You make me wanna scream, You're so fabulous, You're so good to me, baby, baby Offline #35 2007-07-24 18:24:41
Re: cresterea sanilorde la tinctura de marar poate sa iti vina ciclul mai abundent, cam atat Offline #36 2007-07-26 22:30:40
Re: cresterea saniloralecsis cat costa tinctura de marar?ai inceput sa vezi rezultate? Offline #37 2007-07-26 22:31:23
Re: cresterea saniloreu am auzit ca si ceaiul de hamei este f bun pentru sani sa te speli cu el. #38 2007-07-26 22:53:13
Re: cresterea saniloreu nu stiu de ce va stresati atata..... sanii se maresc doar cu silicoane.ca daca ar creste sanii cu vreun tratament nu si-ar mai pune nimeni silicoane. expect the worst , hope for the best! Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|