homestiri sanatatedespre anticonceptionalesfatul mediculuieducatie sexualaforumcontact

Cresterea sanilor-5

#77 2007-08-21 09:59:27

pokemon
Diamond member
De la: Craiova
Inregistrat: 2006-10-06

Re: cresterea sanilor

erendil ai putea sa postezi niste poze inainte-dupa?

Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥
No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up

#78 2007-08-21 13:01:53

Erendil
New member
De la: Bucuresti
Inregistrat: 2007-08-02

cred ca as putea dar nu o fac. nu imi surade ideea de a-mi vedea sanii postati pe un forum. lol

#79 2007-08-21 13:10:39

ivy
Hero member
Inregistrat: 2007-03-21

: ))) feteloooor fara poze indecente...

Just like a tattoo
I'll always have you...

#80 2007-08-21 15:53:37

pokemon
Diamond member

pai ma gandeam  intr un maieu si fotografiati dintr un unghi bun.
si bine inteles fara sa se vada fata smile

#81 2007-08-22 09:41:50

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

si eu sunt curioasa.si in fond doar nu iti pui si fata smile doar sanii.lasi poza 2 zile si apoi o stergi smile

Publicitate

loading...

#82 2007-08-22 10:28:08

LadyInRed
Hero member
De la: _________
Inregistrat: 2007-06-07

dap buna idee

#83 2007-08-22 12:57:24

Erendil
New member

nu mai, nu pot. oi fi eu mandra de ei acum, dar o viata intreaga am fost frustrata din cauza asta... nu pot

#84 2007-08-24 04:10:38

BeetleBoy
New member
Inregistrat: 2007-02-03

mitzili a scris:

Mai fetelor voi chiar credeti ca AC va umfla sanii cu pompa? Daca asa v-a inzestrat mama natura nu prea aveti ce face. De la AC SE POT umfla, dar nu mereu....depinde de organismul fiecareia. Multe fete spun ca s-au ingrasat de la antibebe, iar daca te ingrasi, in general se maresc si sanii.
Decat sa va indopati de ac numai pt ca aveti sanii mici, mai bine pune-ti frumusel mana si ii intretineti: masaj, exercitii speciale pt sani

cam care ar fi exercitiile pentru tonifierea sanilor? si cum pot eu sa ii masez, baiat fiind big_smile imi place sa am grija de corpul iubitei mele.
Si in legatura cu physiobust, ceva reactii adverse? as fi oarecum interesat pentru ea... dar totusi nu vreau sa arate apoi ca tipele de pe bigboobs dot com big_smile

#85 2007-08-27 14:59:38

Erendil
New member

pot sa iti spun, in ce priveste physiobust, ca la mine nu au fost efecte adverse. si ca sa recunosc, exercitii de intretinere si tonifiere am tot facut in ultimii ani, dar fara cine stie ce rezultate. asta e motivul pentru care tratamentul cred ca si-a facut efectul. evident, am auzit si eu de efecte placebo samd, dar la mine nu merg medicamentele nici picate cu ceara daca nu au efect cu adevarat. a inceput de curand si o prietena de-a mea si deja incep sa se vada (se vedeau si inainte smile, dar ma refer la diferente). de ajuns ca dupa trei implanturi nu cred, eu nu aveam nici cupa A la sutien si am ajuns la C-D, in conditiile in care, crede-ma, nici nu se vedeau in bluza. pur si simplu, acum sunt NORMALI big_smile

#86 2007-08-27 15:02:45

pokemon
Diamond member

erendil...no offense...eu ma tot intreb de ce postezi numai aici?
si sincer,nu am auzit pana acum ca cineva care nu avea nici cupa A sa ajunga prin medicamente la cupa D
nu cred si punct.mie mi se pare reclama...

#87 2007-08-27 15:26:14

Erendil
New member

pokemon, eu i-am raspuns lui beetleboy, pentru ca a intrebat de efectele adverse. de ce postez aici? de aici am luat prima oara link-ul catre site. voiam sa stiu cum merge si sincer aveam nevoie de cineva caruia sa ii spun prin ce trec, chiar daca vorbeam ca proasta singura. de-asta am inceput sa scriu aici. nu povestesc chestii pe alte subiecte pentru ca nu am foarte multe de spus... e mai complicat. despre ce sa vorbesc? despre sex anal? sa fiu una din vocile care spune da, vreau sau nu, nu vreau? am spus de la inceput ca nu vreau sa fac reclama. nu eu am pus link-ul aici in prima faza. cat e de crezut din ce spun eu, iarasi, ramane la latitudinea fiecareia. eu sunt multumita de mine acum, si asta e tot ce conteaza. m-am inscris pe forum pentru ca se discuta despre asta si era ceva important pentru mine. mi-era frica. m-am bucurat la sfarsit. gata. nu cunosc oamenii care discuta aici. doar incep sa imi dau seama putin de cei ce mi-au raspuns. nu stiu ce sa zic, nu stiu cum suna ce am scris pana acum citit de altii, poate esti indreptatita sa crezi ca-s falsa. n-o sa mai zic nimic.

#88 2007-08-27 15:56:22

fiammetta
New member
Inregistrat: 2007-07-03

Erendil am dat si eu comanda si astept sa imi soseasca asa ca o sa fim 2 care fac "reclama" la chestia asta mai ales dc merge si la mine si are efect
ma bucur pentru tine ca acum te simti mai bine in pielea ta cum se zice si gata... restul mai putin conteaza
oricum nu mai lasa pe nimeni sa iti zica ca tu nu esti suficient de desteapta, frumoasa etc mai ales un baiat pt ca esti si frumoasa si desteapta, doar ca tu trebuie sa fii prima care crede in tine
ti-am spus aceste lucruri pt ca imi amintesc la un moment dat ca ai zis printre alte motive gasite de prietenul tau cand v-ati despartit el a invocat si acest motiv, ca nu ai sanii suficienti de ....cred ca a vrut doar sa te raneasca, la urma urmei nu uita ca frumusetea fizica e tracatoare si ce ramane si conteaza este cea interioara,o persoana,barbat inteligent va aprecia un chip, corp frumos dar va iubi si va dori langa sine o femeie buna, inteligenta care sa stie sa ii fie alaturi la bine si la rau
gata am scris suficient
pupic

"Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte"
Octavian Paler

#89 2007-08-28 15:52:52

Erendil
New member

multumesc pentru ce ai spus, inseamna mult pentru mine. sunt puternica, dar unele lucruri te afecteaza intr-o masura mai mare decat vrei. asa suntem toti probabil. pokemon, imi cer scuze, poate am fost prea vehementa in explicatii.

#90 2007-08-28 20:21:00

NightWish
Membru
De la: España
Inregistrat: 2007-08-28

Nu cred in nici o pastila, crema sau planta miraculoasa avand in vedere ca forma si dimensiunea sanului depinde de cantitatea de grasime pe care o contine.

#91 2007-08-28 21:07:17

luna_amara
Hero member
De la: craiova
Inregistrat: 2007-08-16

eu stiam ceva de seminte de marar pt cresterea sanilor insa nu am pus in practica inka,,,nu sh daca e adevarat sau nu:D

take me as i am or watch me as i go!

#92 2007-08-29 02:02:51

Babe
Membru
Inregistrat: 2007-08-29

buna fetelor! sunt noua pe acest forum...si as vrea sa stiu mai multe de PhysioBust. Erendil cand ai inceput tratamentul si de cand l-ai terminat?

#93 2007-08-29 09:13:23

ela_is_sweet
Sr. member
Inregistrat: 2006-08-10

fiammetta sa ne tii la curent cu evolutia big_smile

#94 2007-08-29 15:22:13

fiammetta
New member
Inregistrat: 2007-07-03

Babe a scris:

buna fetelor! sunt noua pe acest forum...si as vrea sa stiu mai multe de PhysioBust. Erendil cand ai inceput tratamentul si de cand l-ai terminat?

http://www.physiobust.ro -linkul, acolo ai toate informatiile
ela_is_sweet- astept sa vina comanda....bineinteles ca am sa va tin la curent cu evolutia...sper doar sa nu evolueze prea mult ca sa zic asa...nu de alta dar al meu prieten le prefera asa cum sunt pentru ca le poate cuprinde in maini si face masaj...zice el
vom vedea...

"Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte"
Octavian Paler

#95 2007-08-30 02:23:46

Babe
Membru
Inregistrat: 2007-08-29

stiu linkul,dar eu vreau sa-mi zica pers care au incercat tratamentul,pt k am luat acum cateva luni un tratament de la un "doctor" si a fost o mare tzeapa,bani aruncati pe fereastra..ne-a dus de nas pe mai multe fete.iar acum nu vreau sa mai arunc cu banii aiurea,de aceea intreb fetele care au luat physiobust.am citit pe mai multe forum-uri despre tratamente pt cresterea sanilor,iar unele zic de pastilele branca ursului,altele de breast+ sau physiobust.acum astept pareri si sfaturi k sa stiu ce sa iau...

Acum

Footer-ul board-ului

© Anticonceptionale.ro.
Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris.