|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor-5#77 2007-08-21 09:59:27
Re: cresterea sanilorerendil ai putea sa postezi niste poze inainte-dupa? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #78 2007-08-21 13:01:53
Re: cresterea sanilorcred ca as putea dar nu o fac. nu imi surade ideea de a-mi vedea sanii postati pe un forum. Offline #79 2007-08-21 13:10:39
Re: cresterea sanilor: ))) feteloooor fara poze indecente... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #80 2007-08-21 15:53:37
Re: cresterea sanilorpai ma gandeam intr un maieu si fotografiati dintr un unghi bun. Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #81 2007-08-22 09:41:50
Re: cresterea sanilorsi eu sunt curioasa.si in fond doar nu iti pui si fata doar sanii.lasi poza 2 zile si apoi o stergi Offline Publicitateloading...
#82 2007-08-22 10:28:08
Re: cresterea sanilordap buna idee http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #83 2007-08-22 12:57:24
Re: cresterea sanilornu mai, nu pot. oi fi eu mandra de ei acum, dar o viata intreaga am fost frustrata din cauza asta... nu pot Offline #84 2007-08-24 04:10:38
Re: cresterea sanilor
cam care ar fi exercitiile pentru tonifierea sanilor? si cum pot eu sa ii masez, baiat fiind imi place sa am grija de corpul iubitei mele. Offline #85 2007-08-27 14:59:38
Re: cresterea sanilorpot sa iti spun, in ce priveste physiobust, ca la mine nu au fost efecte adverse. si ca sa recunosc, exercitii de intretinere si tonifiere am tot facut in ultimii ani, dar fara cine stie ce rezultate. asta e motivul pentru care tratamentul cred ca si-a facut efectul. evident, am auzit si eu de efecte placebo samd, dar la mine nu merg medicamentele nici picate cu ceara daca nu au efect cu adevarat. a inceput de curand si o prietena de-a mea si deja incep sa se vada (se vedeau si inainte , dar ma refer la diferente). de ajuns ca dupa trei implanturi nu cred, eu nu aveam nici cupa A la sutien si am ajuns la C-D, in conditiile in care, crede-ma, nici nu se vedeau in bluza. pur si simplu, acum sunt NORMALI Offline #86 2007-08-27 15:02:45
Re: cresterea sanilorerendil...no offense...eu ma tot intreb de ce postezi numai aici? Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #87 2007-08-27 15:26:14
Re: cresterea sanilorpokemon, eu i-am raspuns lui beetleboy, pentru ca a intrebat de efectele adverse. de ce postez aici? de aici am luat prima oara link-ul catre site. voiam sa stiu cum merge si sincer aveam nevoie de cineva caruia sa ii spun prin ce trec, chiar daca vorbeam ca proasta singura. de-asta am inceput sa scriu aici. nu povestesc chestii pe alte subiecte pentru ca nu am foarte multe de spus... e mai complicat. despre ce sa vorbesc? despre sex anal? sa fiu una din vocile care spune da, vreau sau nu, nu vreau? am spus de la inceput ca nu vreau sa fac reclama. nu eu am pus link-ul aici in prima faza. cat e de crezut din ce spun eu, iarasi, ramane la latitudinea fiecareia. eu sunt multumita de mine acum, si asta e tot ce conteaza. m-am inscris pe forum pentru ca se discuta despre asta si era ceva important pentru mine. mi-era frica. m-am bucurat la sfarsit. gata. nu cunosc oamenii care discuta aici. doar incep sa imi dau seama putin de cei ce mi-au raspuns. nu stiu ce sa zic, nu stiu cum suna ce am scris pana acum citit de altii, poate esti indreptatita sa crezi ca-s falsa. n-o sa mai zic nimic. Offline #88 2007-08-27 15:56:22
Re: cresterea sanilorErendil am dat si eu comanda si astept sa imi soseasca asa ca o sa fim 2 care fac "reclama" la chestia asta mai ales dc merge si la mine si are efect "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #89 2007-08-28 15:52:52
Re: cresterea sanilormultumesc pentru ce ai spus, inseamna mult pentru mine. sunt puternica, dar unele lucruri te afecteaza intr-o masura mai mare decat vrei. asa suntem toti probabil. pokemon, imi cer scuze, poate am fost prea vehementa in explicatii. Offline #90 2007-08-28 20:21:00
Re: cresterea sanilorNu cred in nici o pastila, crema sau planta miraculoasa avand in vedere ca forma si dimensiunea sanului depinde de cantitatea de grasime pe care o contine. Offline #91 2007-08-28 21:07:17
Re: cresterea saniloreu stiam ceva de seminte de marar pt cresterea sanilor insa nu am pus in practica inka,,,nu sh daca e adevarat sau nu:D take me as i am or watch me as i go! Offline #92 2007-08-29 02:02:51
Re: cresterea sanilorbuna fetelor! sunt noua pe acest forum...si as vrea sa stiu mai multe de PhysioBust. Erendil cand ai inceput tratamentul si de cand l-ai terminat? Offline #93 2007-08-29 09:13:23
Re: cresterea sanilorfiammetta sa ne tii la curent cu evolutia Offline #94 2007-08-29 15:22:13
Re: cresterea sanilor
http://www.physiobust.ro -linkul, acolo ai toate informatiile "Uneori, omul e în situaţia lui Cortes, de a arde toate corăbiile care l-ar putea duce înapoi, ca să poată merge înainte" Octavian Paler Offline #95 2007-08-30 02:23:46
Re: cresterea sanilorstiu linkul,dar eu vreau sa-mi zica pers care au incercat tratamentul,pt k am luat acum cateva luni un tratament de la un "doctor" si a fost o mare tzeapa,bani aruncati pe fereastra..ne-a dus de nas pe mai multe fete.iar acum nu vreau sa mai arunc cu banii aiurea,de aceea intreb fetele care au luat physiobust.am citit pe mai multe forum-uri despre tratamente pt cresterea sanilor,iar unele zic de pastilele branca ursului,altele de breast+ sau physiobust.acum astept pareri si sfaturi k sa stiu ce sa iau... Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|