|
Nu esti logat.
Cresterea sanilor-7#115 2007-09-20 16:55:21
Re: cresterea sanilorsucces sweet cora...yo rezolv indigestia de la physiobust q nishte pastile pt indigestie, e enervant da si io ma ambitionez sa duc la capat tratamentul asta, s-asa am primit mai mult decat am comandat...ma cam dor sanii, deci sper sa inceapa sa creasca... Offline #116 2007-09-20 16:57:33
Re: cresterea sanilorerendil mi s-a parut si mie suspecta de la inceput, acum e clar...oricum ati vazut ultimul link pe care l-am postat, acolo sunt mai multe pareri si nu exagerate k ale lui erendil Offline #117 2007-09-20 18:26:20
Re: cresterea saniloram primit prin posta o chestie..ca un fel de catalog din care pot sa comand physiobust asta...alaturi de alte produse care incep cu physio----- ma rog.tind sa cred ca e o maaaaaaareeeeeeeee vrajeala.daca ar fi bune pastilele astea....cine si-ar mai pune silicoane fratE? Offline #118 2007-09-20 18:29:59
Re: cresterea sanilorpropun o campanie impotriva maririi sanilor! ca e mai sanatos sa ii ai naturali! Ultima oara a fost editat de tomina (2007-09-20 18:30:12) iubesc+Camelia+Matei Offline #119 2007-09-20 18:42:22
Re: cresterea sanilor
Si eu ma gandesc la asta....hai sa zicem cativa cm cresc...dar nu se stie pentru cay timp.... Sa asteptam s atermine tratamentul fetele noastre...sa vedem ele ce au facut. If you feel my love, can hear my thoughts? Can you feel everything? And if you hear my thoughts, can you feed my soul? Can you save it too? Eu si puiu Offline Publicitateloading...
#120 2007-09-20 19:47:43
Re: cresterea saniloreu am zis de la inceput ca mi se apre vrajeala... Indragostita de bebe Razvan si de tatic de bebe Razvan ♥ 2 ani+ ♥ No matter how you feel. Get up, dress up, show up, and NEVER give up Offline #121 2007-09-20 21:32:21
Re: cresterea sanilorhm probabil era reclama ascunsa... era mult prea entuziasta si nu-mi amintesc sa fi contribuit si cu altceva pe forumul asta... Just like a tattoo I'll always have you... Offline #122 2007-09-20 23:26:35
Re: cresterea saniloryep si eu cred http://www.youtube.com/watch?v=mhKclOFokdQ about Sublocotenet Claudiu Marius Covrig http://www.youtube.com/watch?v=ZRHKERmF-rg Offline #123 2007-09-20 23:28:33
Re: cresterea sanilor
si eu cred asta...lasati-i cum sunt,important e sa fie sanatosi Offline #124 2007-09-21 12:22:05
Re: cresterea sanilorfetele tot sportul ne poate ajuta.eu nu cred in pastile deastea.bani aruncati pe geam.mai bine punem noi putin osul la treaba si in timp se vor vedea si rezultatele.trebuie doar sa avem rabdare si vointa. Să dărui totul, să sacrifici totul fără speranţă de răsplată;asta inseamnă iubire.Albert Camus Offline #125 2007-09-22 21:49:29
Re: cresterea sanilorfaza q sportul e bullshit..cum sa-ti faca sanii mai mari? ti face mai fermi, deci arata mai bine, dar nu se fac mai mari! silicoanele ar fi solutia..da eu incerc si pastilele. pastilele ca si celelalte tratamente tot presupuse naturiste prezinta multe posibile riscuri. am ales ca vreau sa incerc tratamentul asta asa de tare incat imi asum toate riscurile. e decizia mea, nu spun ca e cea mai corecta, dar eu vad doar solutia asta. sper ca la finalul tratamentului sa pot sa va dau un sfat bun, daca este un tratament pe care ar trebui sa-l urmati si voi sau nu. Offline #126 2007-09-23 00:20:01
Re: cresterea saniloralecsis multa bafat si sper sa ai sani pe care ti-i doresti............iar cu erendil mai mult ca sigur a fost reclama ascunsa pt ca dupa cum se vede nu a mai dat nici un semn de viata cu toate ca eu i-am pus o intrebare nici acum nu mi-a raspuns Offline #127 2007-09-24 17:42:22
Re: cresterea sanilorfetelor, imi pare rau sa o spun. chiar nu am facut reclama ascunsa. acum m-am intors din concediu. vad insa ca v-ati format deja parerile asa ca probabil orice as spune, e greu sa le mai schimb. ma bucur ca v-am cunoscut totusi. va urez sa aveti sani frumosi, cu ajutor sau fara. Offline #128 2007-09-24 18:09:58
Re: cresterea sanilorAm incercat si eu tinctura de marar si branca ursului, nu mi-au crescut sanii deloc, si in plus am avut si efecte secundare cum ar fi sangerari intermestruale, menstruatia aparuta mai devreme, dureri de ovare, disconfort :. Poate depinde de organism dar eu nu va sfatuiesc (Si mie mi-au crescut sanii putin de la antibebe) Fuzz up your life! Offline #129 2007-09-25 18:24:35
Re: cresterea sanilornici eu nu vreau sa-mi mai amintesc de tinctura aia ingrozitoare, am citit tot aici cred de prietena unei fete care vomita tot ce manca de la tinctura. si eu am avut probleme de genul asta. timp de cateva zile nu puteam manca dimineata, lucru iesit din comun la mine. amintindu-mi povestea acestei fete n-am mai luat. bine am facut! nu am mai avut probleme apoi. acum am o saptamana de cand folosesc pastilele, n-am facut exercitii dar ii vad si ii simt mai fermi...am impresia ca am 1 cm in plus, asta din vedere fiindca eu nu m-am masurat pana acum ca sa am cu ce sa compar... Offline #130 2007-09-25 18:37:50
Re: cresterea sanilorbv e bine asa, sa-ti creasca maaariii.... Offline #131 2007-09-25 22:51:57
Re: cresterea sanilorpai mie mi-au crescut putin in primele luni de ACuri si acum au revenit la normal...masura 70b, mici de tot, dar chiar nu am probleme... nu as refuza daca ar veni zana cea buna sa-mi faca sanii un pic mai mari, insa nu foarte mari ca atunci nu as mai putea sa dorm pe burta. I'm just a dreamer, I dream my life away I'm just a dreamer who dreames a better day... Offline #132 2007-09-25 22:56:11
Re: cresterea saniloreu am pus cateva kg pe mine, si simt ca si sanii s-au rotunjit un pic un sutien chiar mi-a ramas mic Offline #133 2007-09-26 06:34:56
Re: cresterea sanilor70b mici de tot )) eu am deabia 70a....ce sa mai zic eu! deaia is disperata cu metode Offline © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|